Naszyjnik z turmalinem
dla Salczyńska za Naszyjnik z turmalinem

Wisiorek jest rewelacyjny. Dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 28-02-2021 15:30 | Biżuteria / Naszyjniki
WISIOR SREBRO,MALACHIT,PERŁY. REZERWACJA
dla Aleksandrowicz za WISIOR SREBRO,MALACHIT,PERŁY. REZERWACJA

Przepiękny !!!

Opinia pozytywna | 26-02-2021 21:32 | Biżuteria / Wisiory
Obrączka Simple
dla Fiann za Obrączka Simple

Pięknie wykonana obrączka :)

Opinia pozytywna | 25-02-2021 16:30 | Biżuteria / Pierścionki
Koktajlowy z cyrkonią
dla Sas-Narkiewicz za Koktajlowy z cyrkonią

Wow! Nie spodziewałam się, że jest aż tak spektakularny. Rewelacja!

Opinia pozytywna | 25-02-2021 14:24 | Biżuteria / Pierścionki
grafika 84 - linoskoczek
dla Maja Gajewska za grafika 84 - linoskoczek

bardzo piękna praca. szybka i profesjonalna dostawa

Opinia pozytywna | 23-02-2021 21:32 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kwiat.
dla Artur Skrocki za Kwiat.

Piękne i bardzo oryginalne wyroby. Profesjonalna i szybka obsługa. Zakupy u Pana Artura to wielka przyjemność. Bardzo polecam

Opinia pozytywna | 23-02-2021 21:03 | Biżuteria / Wisiory
SIMPLE&SKULL - komplet bransolet
dla Anioł za SIMPLE&SKULL - komplet bransolet

Guta, ladna praca,maz jest bardzo zadowolony prawdziwy przyciagacz wzroku.????????????????????????????????????

Opinia pozytywna | 22-02-2021 18:29 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Wisiorek  z aluzją.
dla Artur Skrocki za Wisiorek z aluzją.

Cacko,maz jest fanem zegarkow i ten orginaly wisiorek zafascynowal go, bardzo ladnie wypracowany orginalny,sliczny po prostu100% dobrej pracy. ????????????????????????????????????????????

Opinia pozytywna | 22-02-2021 18:25 | Biżuteria / Wisiory
Żółte jaskry - małe kolczyki sztyfty
dla Segitanna za Żółte jaskry - małe kolczyki sztyfty

Piękne

Opinia pozytywna | 20-02-2021 21:29 | Biżuteria / Kolczyki
srebrny łańcuch
dla mz studio za srebrny łańcuch

Piękne

Opinia pozytywna | 20-02-2021 21:29 | Biżuteria / Naszyjniki
srebrny łańcuch
dla mz studio za srebrny łańcuch

Piękne

Opinia pozytywna | 20-02-2021 21:28 | Biżuteria / Bransolety
Akryl, kolaż na płótnie - Kryza
dla Gabriela Krawczyk za Akryl, kolaż na płótnie - Kryza

Fantastyczny obraz. Jestem fanką malarstwa Pani Gabrieli.

Opinia pozytywna | 19-02-2021 15:28 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Brown Leather Strap - bransoleta
dla Anioł za Brown Leather Strap - bransoleta

Ładne wykonanie. Zgodne z opisem. Obdarowana zadowolona

Opinia pozytywna | 18-02-2021 18:21 | Biżuteria / Bransolety
Obrączka oksydowana z kolekcji Europa
dla Points of View Anna Kamińska za Obrączka oksydowana z kolekcji Europa

Piękna, oryginalna obrączka..dokladnie taka, jakiej się spodziwałam. Bardzo dziękuję ;)

Opinia pozytywna | 18-02-2021 13:47 | Biżuteria / Pierścionki
ETHER - złocona bransoletka z sercem i kamieniami pastelowymi: Prasolitem, Ametystem, Topazem, Akwamarynem
dla PASIÓN za ETHER - złocona bransoletka z sercem i kamieniami pastelowymi: Prasolitem, Ametystem, Topazem, Akwamarynem

Dobry kontakt. Szybka dostawa zgodnie z ustaleniami. Polecam!

Opinia pozytywna | 18-02-2021 06:40 | Biżuteria / Bransolety
NOMADA  - bransoleta skórzana
dla Anioł za NOMADA - bransoleta skórzana

Piękna, starannie wykonana bransoletka. Dostawa zgodnie z ustaleniami, terminowo.

Opinia pozytywna | 17-02-2021 16:31 | Biżuteria / Bransolety
Wisiorek SEN ZEGARMISTRZA
dla stobieckidesign za Wisiorek SEN ZEGARMISTRZA

"Nie myślałem że będzie aż tak fajny", nic dodać, nic ująć. Dziękuję

Opinia pozytywna | 17-02-2021 09:09 | Biżuteria / Wisiory
COMME NOS GRANDMERES III- kolczyki ażurowe z kryształami Swarovskiego
dla stobieckidesign za COMME NOS GRANDMERES III- kolczyki ażurowe z kryształami Swarovskiego

Mam cudeńko, a nawet dwa. Koronkowa robota! Dziękuję

Opinia pozytywna | 17-02-2021 09:04 | Biżuteria / Kolczyki
Riya - naszyjnik ze srebra
dla Fiann za Riya - naszyjnik ze srebra

Przepiękny naszyjnik. Jestem zauroczona.

Opinia pozytywna | 16-02-2021 18:13 | Biżuteria / Naszyjniki
Miejsce
dla Iwona Winiarczyk za Miejsce

Tektoryty artystki wzbudziły moje zainteresowanie już wcześniej. Ten wybrany przeze mnie idealnie wpisuje się w klimat domowej biblioteki. W jego kolorystyce jest bowiem coś, co przywodzi na myśl ilustracje Szancera na lekko pożółkłych kartach starych książek. Co więcej, jak dobre książki i dobra sztuka, grafika ta jest bramą do innego świata wzbogacającego nasze tu i teraz. Jeśli chodzi o kwestie techniczne, praca została bardzo starannie wykonana i oprawiona w passe-partout ze smakiem. Do wysyłki opakowano ją pewnie i solidnie, ale jednocześnie z włoską elegancją :) - Tektoryt jest obecnie częścią kolekcji znajdującej się we Wrocławiu.

Opinia pozytywna | 13-02-2021 18:16 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki