IMIZAEL - unikatowe kolczyki
dla Litori za IMIZAEL - unikatowe kolczyki

Wspaniałe kolczyki! Eleganckie ale z pazurem i wyjątkowe. Niesamowita dbałość o szczegóły i piękne wykonanie. Dziękuję bardzo i będę do Pani Wiolety wracać po więcej :)

Opinia pozytywna | 14-07-2020 16:42 | Biżuteria / Kolczyki
ELTAOR - Ekskluzywny, srebrny naszyjnik
dla Litori za ELTAOR - Ekskluzywny, srebrny naszyjnik

Naprawdę wyjątkowy, niepowtarzalny naszyjnik. Piękny kunszt z wykorzystaniem techniki owijania uzupełnia serce naszyjnika, kwarc. Artystka również przykłada dużą staranność i uwagę do opakowania biżuterii. Odkąd jestem wlaścicielką tego cuda, kilka razy dziennie zaglądam do pudełeczka żeby nacieszyć oko. Na szyji wygląda jak milion dolarów! Artystka jest przemiła i nie zawahała się wprowadzić drobnych zmian, o które prosiłam. Dziękuję pięknie!

Opinia pozytywna | 13-07-2020 21:50 | Biżuteria / Naszyjniki
Prawie pawie oczka - komplet 6 talerzyków oraz patera
dla anyadesign za Prawie pawie oczka - komplet 6 talerzyków oraz patera

Talerzyki piękne , otrzymałam bez problemu ????

Opinia pozytywna | 11-07-2020 15:51 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Cytryn z granatami
dla Sas-Narkiewicz za Cytryn z granatami

Przepiekny pierscionek, nosze go codziennie. Bardzo mila obsluga , dziekuje bardzo malgorzata

Opinia pozytywna | 09-07-2020 03:38 | Biżuteria / Pierścionki
,Anioł po godzinach''
dla GRAFIJA za ,Anioł po godzinach''

Grafika jest fantastyczna. Przesyłka starannie zapakowana. Kontakt z autorką bardzo dobry. Z czystym sumieniem gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 06-07-2020 10:18 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wisior Krzyż Srebro
dla Zahario za Wisior Krzyż Srebro

zgodny z oczekiwaniami

Opinia pozytywna | 02-07-2020 16:55 | Biżuteria / Wisiory
Pierścionek z nasturcją
dla jolantabromke za Pierścionek z nasturcją

Oryginalny, piękny pierścionek, wykonany bardzo starannie niezwykłą techniką, która jest wizytówką Artystki. Nasturcje są kolejnym moim kwiatowym zakupem u Pani Jolanty Bromke - na pewno nie ostatnim :-) Transakcja bez zarzutu. Bardzo dziękuję i bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 02-07-2020 07:45 | Biżuteria / Pierścionki
GIPSY - naszyjnik
dla Anioł za GIPSY - naszyjnik

Naszyjnik jest bardzo ładny, a Pan Artysta bardzo pomocny :-)

Opinia pozytywna | 01-07-2020 13:01 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Duża maska - Strażnik ogrodu Jasna
dla w.inspiracji za Duża maska - Strażnik ogrodu Jasna

Maska jest przepiękna

Opinia pozytywna | 30-06-2020 22:01 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z brązową perłą
dla Salczyńska za Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z brązową perłą

Naszyjnik jest śliczny, perfekcyjnie wykonany. Dziękuję i polecam !

Opinia pozytywna | 30-06-2020 09:59 | Biżuteria / Naszyjniki
kolczyki MINDANAO
dla SHAMBALA za kolczyki MINDANAO

Bardzo ładne i przyciągają wzrok, są nietypowe i z miejsca koleżanki pytały skąd, gdzie i jak :) szybka dostawa do UK, dziękuję

Opinia pozytywna | 29-06-2020 23:00 | Biżuteria / Kolczyki
Ona - Taure
dla w.inspiracji za Ona - Taure

Wspaniała. Cieszę się, że się na nią zdecydowałam.

Opinia pozytywna | 26-06-2020 15:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Termometr pokojowy ceramiczny turkusowy
dla artlantyda za Termometr pokojowy ceramiczny turkusowy

Muszę napisać, że wykonanie jak i przesyłka pełna profesjonalizmu. Cudowne wykonanie. Dostarczone z miłym prezentem, czego się nie spodziewałem. Polecam z całego serca.

Opinia pozytywna | 25-06-2020 14:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ażurowe krople z hematytu I, kolczyki, beading
dla Sol za Ażurowe krople z hematytu I, kolczyki, beading

Kolczyki są zachwycające. Wysyłka w ciągu 3 dni. Jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 25-06-2020 14:06 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoletka srebrna z naturalnym koralem
dla Loopart za Bransoletka srebrna z naturalnym koralem

Piękna, elegancka, unikatowa. Bardzo dziękuję za życzliwe podejście do prośby o szybkie dostarczenie.

Opinia pozytywna | 25-06-2020 10:10 | Biżuteria / Bransolety
Miodowy klejnot - srebrny wisior z cytrynem
dla Agnieszka Czerkas za Miodowy klejnot - srebrny wisior z cytrynem

Przepiękny wisior z cytrynem, urzekł mnie od pierwszego wejrzenia, ale w rzeczywistości jest jeszcze piękniejszy, elegancki, wysmakowany. Nie był tani ale zaryzykowałam zakup i było warto. Przemiły kontakt z Artystką, błyskawiczna przesyłka, wisiorek ślicznie zapakowany, opakowanie wykorzystałam bo to był prezent. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 21-06-2020 21:48 | Biżuteria / Wisiory
Maska mała - fehu
dla w.inspiracji za Maska mała - fehu

Śliczna!

Opinia pozytywna | 19-06-2020 17:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska duża - Vilya
dla w.inspiracji za Maska duża - Vilya

Piękna maska!

Opinia pozytywna | 19-06-2020 17:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Wisiorek duży z zieloną perłą
dla VENUS GALERIA za Wisiorek duży z zieloną perłą

Piękne wykonanie , dziękuję !

Opinia pozytywna | 19-06-2020 14:23 | Biżuteria / Wisiory
Lilie z zieloną perłą kolczyki srebrne
dla VENUS GALERIA za Lilie z zieloną perłą kolczyki srebrne

Piękny zestaw , oryginalny .Dziękuję 1

Opinia pozytywna | 19-06-2020 14:23 | Biżuteria / Kolczyki