pracowniazona

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

lampion OD SERCA turkusowy + opakowanie prezentowe

pięknie wykonany lampion

Opinia pozytywna | 09-12-2016 15:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion kwadratowy szamotowy

Ładna rzecz, starannie wykończona, ogólnie jestem zadowolona tylko po zdjęciu sądząc myślałam, że jest mniejszy i w jaśniejszym kolorze. Ale zakup oceniam jako bardzo udany. :-)

Opinia pozytywna | 25-06-2016 16:54 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
magnesy trzy serca od serca

Serduszka piękne, precyzyjnie wykonane, z pięknym ornamentem. Dziękuję za dobry kontakt i świetnie zabezpieczoną przesyłkę. Polecam gorąco wyroby z pracowni Zona :)))

Opinia pozytywna | 18-02-2016 20:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion con fuoco czerwony

Jestem fanką tych lampionów, podobnie jak niemal wszystkich prac Pana Franciszka. Dziękuję za dobry kontakt i świetnie zabezpieczoną przesyłkę. Polecam gorąco wyroby z pracowni Zona :)))

Opinia pozytywna | 18-02-2016 20:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion con fuoco czerwony

Jestem fanką tych lampionów, podobnie jak niemal wszystkich prac Pana Franciszka. Dziękuję za dobry kontakt i świetnie zabezpieczoną przesyłkę. Polecam gorąco wyroby z pracowni Zona :)))

Opinia pozytywna | 18-02-2016 20:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cyfra 7 ornamentowa na drzwi, czerwona

wszystko ok

Opinia pozytywna | 07-09-2015 10:40 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cyfra 1 na drzwi, ornamentowa, czerwona

wszystko ok, profesjonalna robota

Opinia pozytywna | 07-09-2015 10:40 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zamówienie specjalne

Przedmioty jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona i bardzo szybka dostawa wyrobów wykonanych wg mojego zamówienia. Na pewno będę wracała do zakupów.

Opinia pozytywna | 09-04-2015 17:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle ostinato i largo

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 28-01-2015 21:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion roślinny czerwony

ok

Opinia pozytywna | 23-01-2015 15:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion od serca czerwony

ok

Opinia pozytywna | 23-01-2015 15:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
magnesy trzy serca od serca

słodkie:-)

Opinia pozytywna | 14-01-2015 13:16 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
magnesy trzy serca od serca

Kolejne bardzo udane zakupy w PracowniZona - dziękuję Artyście za niepowtarzalne dzieła, które nadają wnętrzu charakteru. Z pewnością tu wrócę ;)

Opinia pozytywna | 07-12-2014 00:34 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
magnesy trzy serca od serca

Kolejne bardzo udane zakupy w PracowniZona - dziękuję Artyście za niepowtarzalne dzieła, które nadają wnętrzu charakteru. Z pewnością tu wrócę ;)

Opinia pozytywna | 07-12-2014 00:34 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory 13,5cm x 13,5cm czerwone

Kolejne bardzo udane zakupy w PracowniZona - kafle są piękne! Dziękuję Artyście za niepowtarzalne dzieła, które nadają wnętrzu charakteru. Z pewnością tu wrócę ;)

Opinia pozytywna | 07-12-2014 00:34 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cyfry ornamentowe na dom turkusowe

Cyfry są piękne, jestem nimi zachwycona. Dziękuję za miły kontakt i błyskawiczną wysyłkę. Polecam artystę :)

Opinia pozytywna | 25-11-2014 20:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
LAMPION wieża

Piękny lampion, przyszedł wręcz pancernie zapakowany ;) Dziękuję i polecam innym!

Opinia pozytywna | 20-11-2014 14:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
anioł z lokami

Przesyłka dotarła w stanie nienaruszonym dzięki bardzo starannemu zapakowaniu, dziękuję bardzo za piękną Anielicę

Opinia pozytywna | 19-11-2014 12:24 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion roślinny srebrno-niebieski

Lampiony prezentują się bardzo ładnie, dotarły bez szwanku dzięki bardzo solidnemu opakowaniu. Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 19-11-2014 12:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion OD SERCA srebrno-niebieski

Lampiony prezentują się bardzo ładnie, dotarły bez szwanku dzięki bardzo solidnemu opakowaniu. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 19-11-2014 12:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pracowniazona

pracowniazona

w Trendymanii od: 2012-05-15
141 dostępnych
11 w promocji
253 sprzedane
88 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy