Rivendell

Opinie

Tesarië - srebrne kolczyki z malachitem

Piękne kolczyki, z niebanalnej urody kamieniami. Podkreślają to co w kobiecie najpiękniejsze :) Kontakt z Pracownią wspaniały. Serdecznie dziękuję :)

Opinia pozytywna | 09-11-2016 10:11 | Biżuteria / Kolczyki
Sirith - srebrny wisior z labradorytem

Piękny drobiazg pełen uroku. Błyskawiczna przesyłka. Dziękuję :-)

Opinia pozytywna | 03-08-2016 08:51 | Biżuteria / Wisiory
DROBIAZGI Z PRACOWNI ELFÓW - sztyfty z kyanitem

Piękny kamień z delikatną, nienapraszającą oprawą.

Opinia pozytywna | 22-05-2016 15:44 | Biżuteria / Kolczyki
FËA - sztyfty z labradorytem

Piękne, unikatowe, starannie wykonane, z omysłem. Serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 22-05-2016 15:43 | Biżuteria / Kolczyki
Haretha I - srebrne kolczyki z ametystem, kyanitem i oliwinem

Przepiekne kolczyki, przemily kontakt, artysta bardzo uwazny i otwarty na klienta. Polecam !!!

Opinia pozytywna | 15-03-2016 19:02 | Biżuteria / Kolczyki
Belegaer - srebrny wisior

Pięknie :). Przesyłka dotarła błyskawicznie. Bardzo dziękuję i pozdrawiam :).

Opinia pozytywna | 14-03-2016 07:29 | Biżuteria / Wisiory
Totem - srebrna bransoleta z koralem

Piękna, surowa, spełniająca moje oczekiwania bransoleta.

Opinia pozytywna | 10-02-2016 10:17 | Biżuteria / Bransolety
Totem - srebrne kolczyki z koralem

Przepiękne, w swojej surowości, kolczyki oraz wykonana na zamówienie bransoletka. Dziękuję i polecam innym kupującym.

Opinia pozytywna | 10-02-2016 10:16 | Biżuteria / Kolczyki
Lóthlorien - srebrne kolczyki z chryzoprazem

Śliczne kolczyki

Opinia pozytywna | 04-02-2016 13:42 | Biżuteria / Kolczyki
OPALe na dziko - srebrna obrączka z opalem szlachetnym

Bardzo się podobał obdarowanej. Polecam

Opinia pozytywna | 11-01-2016 16:10 | Biżuteria / Pierścionki
Arnoediad - ręcznie wykonany naszyjnik z labradorytem

Sprawny kontakt, szybka przesyłka, naszyjnik niezwykle piękny, a Siostra zadowolona z prezentu!!!!! Bardzo dziękuję!!!!!!

Opinia pozytywna | 22-12-2015 00:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Glamour - srebrne kolczyki z kwarcem, kyanitem i oliwinem

kolczyki w pełni mnie zadowoliły

Opinia pozytywna | 05-12-2015 22:48 | Biżuteria / Kolczyki
Tirion - srebrne kolczyki z labradorytem

Lekkie, śliczne, dopasowane kształtem do wisiora. Dobry kontakt z artystką na etapie wyboru i podejmowania decyzji o wyglądzie kolczyków. Finalnie Pani Joanna stworzyła uroczy komplet.

Opinia pozytywna | 04-11-2015 10:34 | Biżuteria / Kolczyki
Tirion - srebrny wisior z labradorytem

Wisior jest elegancki i zarazem nowoczesny w formie. Staranne wykonanie dodaje uroku oprawionemu kamieniowi.

Opinia pozytywna | 04-11-2015 10:34 | Biżuteria / Wisiory
Medium Aevum - krzyż z ametystu

super

Opinia pozytywna | 29-10-2015 15:10 | Biżuteria / Wisiory
RivendelLove - serduszko z karneolem

SUPER, SUPER, SUPER! Dziekujemy bardzo! Przesylka dotarla bardzo szybko i slicznie zapakowana.

Opinia pozytywna | 12-07-2015 13:55 | Biżuteria / Wisiory
Grith - komplet z chryzoprazem i ametystem

Prześliczna biżuteria , ładniejsza niż na zdjęciu :).Bardzo starannie wykonana. Kontakt z Artystami to przyjemność , wysyłka ekspresowa. Serdecznie polecam i dziękuję:))).

Opinia pozytywna | 22-05-2015 12:01 | Biżuteria / Komplety
Túm - szeroka srebrna obrączka z krzemieniem pasiastym

Bardzo piękny pierścionek, wykonany z dbałością o szczegóły. Sympatyczny i profesjonalny kontakt oraz otwartość na sugestie ze strony klienta i szybka przesyłka, ładnie zapakowana. Wszystko jak być powinno. Dziękuję i polecam:)

Opinia pozytywna | 15-05-2015 22:43 | Biżuteria / Pierścionki
Dla Nimrodel - ręcznie wykonany srebrny wisiorek z kyanitem

wisiorek "z dusza":):):) dziekuję

Opinia pozytywna | 14-05-2015 09:32 | Biżuteria / Wisiory
Biały mech - rezerwacja

Bizuteria jest naprawde bardzo ladna , starannie wykonana! Dobry kontakt z artysta, odpowiada szybko na maile. Goraco polecam

Opinia pozytywna | 18-04-2015 15:27 | Biżuteria / Komplety
Rivendell

Rivendell

w Trendymanii od: 2011-01-15
17 dostępnych
1 w promocji
2 na zamówienie
336 sprzedanych
192 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"