SHAMBALA

Opinie

kolczyki BATANES

Kolczyki są śliczne: starannie wykonane i oryginalne. Podoba mi się w nich zwłaszcza połączenie intensywności koloru i pewnej zwiewności, co sprawia, że są b. kobiece.

Opinia pozytywna | 22-04-2013 11:32 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki HAD DATU

Kolczyki są odlotowe!!! Bardzo ciekawa, niespotykana forma. Razem z bransoletką (którą również kupiłam, opinia wyżej)stanowi wyjątkowo oryginalne połączenie. Bardzo miły i profesjonalny kontakt z artystką!!! Sprawna wysyłka.Dziękuję!

Opinia pozytywna | 05-04-2013 16:29 | Biżuteria / Kolczyki
bransoleta GARACHAMA

Oszałamiająca biżuteria! Sprawna wysyłka. Życzliwość i zdrowy rozsądek artystki godny polecenia. Jestem zachwycona!!!

Opinia pozytywna | 05-04-2013 16:25 | Biżuteria / Bransolety
kolczyki PATANI

kolejne piękne kolczyki od tej Artystki! Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-02-2013 14:21 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki SURAKARTA

Przepiękne kolczyki, dziękuję!

Opinia pozytywna | 31-01-2013 23:22 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki LUZON

Bardzo sliczne. polecam

Opinia pozytywna | 08-01-2013 12:54 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki KAPUAS

Kolczyki wyjątkowe! Nie jest to mój ostatni zakup u Artysty.

Opinia pozytywna | 19-12-2012 18:57 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki PAYYAVOR

Bardzo ciekawa i oryginalna forma sprawia, ze wyglądają wyjątkowo atrakcyjnie!

Opinia pozytywna | 14-12-2012 14:29 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki MANITU

Piękne i oryginalne kolczyki :-) Robią wrażenie!

Opinia pozytywna | 14-12-2012 14:28 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki MANO NEGARA

Kolczyki są bardzo ciekawe,super piękne kolory.Jestem bardzo zadowolona i będę śledziła nowości artysty.

Opinia pozytywna | 09-12-2012 18:10 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki JAWA

Kolczyki piękne, oryginalne i starannie wykonane. Z pewnością będą zauważone. Polecam miłośniczkom niebanalnej biżuterii! Artystce bardzo dziękuję za wyrozumiałość :)

Opinia pozytywna | 06-12-2012 22:56 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki SIANTAR

wspaniałe kolczyki. zamówiłąm już koeljne na prezent.

Opinia pozytywna | 05-12-2012 10:38 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki BORNEO

cudo! furora! Wielkie dzięki!

Opinia pozytywna | 05-12-2012 10:36 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki NAMLEA

Bardzo oryginalne i kobiece :)

Opinia pozytywna | 12-11-2012 15:08 | Biżuteria / Kolczyki
SHAMBALA

SHAMBALA

w Trendymanii od: 2012-10-29
442 dostępne
1 na zamówienie
452 sprzedane
134 opinie  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy