WAWER

Opinie

FRANCO

Kolory wściekłe, nie do wszystkiego pasują, ale to dobrze,podoba misię, oryginalny wielki talerz Pozdrowienia - Jolanta Stopczyk

Opinia pozytywna | 12-04-2012 15:04 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
LIŚCIE - kanapkowy set naczyń szklanych

male dzielo sztuki

Opinia pozytywna | 01-02-2012 21:55 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
BŁĘKITNE OCZKO - miseczka szklana

Prześliczna... Błyskawiczna dostawa

Opinia pozytywna | 24-11-2011 16:58 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
SLIM LINE - komplet pater kwadratowych

super ! :))))))))))))))))

Opinia pozytywna | 16-11-2011 16:46 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
SLIM LINE - set naczyń szklanych - 7 szt

Dziękuję bardzo za przesyłkę Towar zgodny z opisem śliczne wykończenie zgodność towaru 100% z fotografią

Opinia pozytywna | 25-08-2011 12:24 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Matowe LIŚCIE - mikroset classic

Jestem pod dużym wrażeniem! Piękne talerzyki, wspaniale wykonane - myślę, że to nie ostatni mój zakup u Pana :) Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 22-08-2011 13:10 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
SLIM LINE - patera szklana

Myślę, że to będzie piękny prezent.

Opinia pozytywna | 10-03-2011 16:20 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
LIŚCIE - mikroset osiem kątów

Wyroby unikatowe, niezwykłe.

Opinia pozytywna | 10-03-2011 16:19 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
LIŚCIE - ciasteczkowy set naczyń szklanych

Piękny zestaw, pancernie zapakowany i błyskawicznie dostarczony. Listki wyglądają intrygująco, a szkło jest solidne i mieni się niczym lodowa tafla. Polecam!

Opinia pozytywna | 23-12-2010 09:57 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
LIŚCIE - taca szklana

Taca dokładnie jak na zdjęciu. A może i piekniejsza.

Opinia pozytywna | 25-11-2010 20:40 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
SLATE - rogata salatera, miska na lody, talerz na zupę

śliczna miseczka, ładniejsza niż na zdjęciach:) Polecam

Opinia pozytywna | 21-10-2010 09:56 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
SLIM LINE - komplet pater kwadratowych

Cudne, pasują idealnie do poprzedniego kompletu:)

Opinia pozytywna | 18-10-2010 09:08 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
SLIM LINE - set naczyń szklanych 7 szt

Przepiękne naczynia, niepowtarzalne, wszyscy pytają skąd je mam:) dziękuję i polecam zakupy u Pana Tonasza

Opinia pozytywna | 18-10-2010 09:08 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
SLIM LINE - komplet pater prostokątnych

Patery bardzo mi się podobają, w sobotę ich premiera :)

Opinia pozytywna | 01-07-2010 14:20 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
BIAŁY SZKLANY KWIAT

Piękna miseczka a właściwie małe dzieło sztuki - Serdecznie Polecam

Opinia pozytywna | 17-06-2010 23:19 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
WAWER

WAWER

w Trendymanii od: 2010-06-02
75 dostępnych
5 na zamówienie
210 sprzedanych
75 opinii  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy