w.inspiracji

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Patera z białymi krukami

Absolutne dzielo sztuki - majstersztyk! Magiczne! (wiadomo z Kotliny Klodzkiej) Jestem pod wrazeniem! Dziekuje i polecam!!! Re

Opinia pozytywna | 14-02-2015 18:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczna maska - w czerni i złocie

Muszę bardzo podziękować pani Justynie, maska przepiękna, właśnie tak wyobrażałam sobie moje zamówienie i nie zawiodłam się :) To napewno nie ostatni mój zakup w w.Inspiracji. Bardzo bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-02-2015 09:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kasztan - cukiernica

Cukiernica !? Jest wyjątkowa, tak jak pozostałe prace "w.inspiracji" pomoże mi w tworzeniu tego szczególnego klimatu domu, który staje się jego Duszą :-))). Bardzo cenię wrażliwość artystyczną Autorki i dbałość o szczegóły wykonywanych przez Nią prac - sprawiają, że kreowane przedmioty są piękne i praktyczne. Słowo DZIĘKUJĘ w tym przypadku jest pełne wdzięczności...

Opinia pozytywna | 03-02-2015 12:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Misa - strażniczki cztery

Glina przemieniona w marmur . Niezwykły projekt. Realizacja przepiękna , inteligentna , ponadczasowa.

Opinia pozytywna | 05-01-2015 21:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Miseczka mniejsza - miasteczko

Dla mnie komplet "miasteczko" jest zachwycający prostotą i pomysłem na miarę Artysty. Podobnie, jak inne prace w.inspiracji, sprawia, że: "W moim magicznym domu wszystko się zdarzyć może. Same zmyślają się historie, sam się rozgryza orzech. W moim magicznym domu ciepło jest i bezpiecznie. Gościu znużony, gościu znudzony, jeśli zabłądzisz kiedyś w te strony, zajrzyj tu do nas koniecznie."... Serdecznie DZIĘKUJĘ za niezastąpioną pomoc w tworzeniu domu, który kocham :-)

Opinia pozytywna | 15-12-2014 00:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Cukiernica - miasteczko

Dla mnie komplet "miasteczko" jest zachwycający prostotą i pomysłem na miarę Artysty. Podobnie, jak inne prace w.inspiracji, sprawia, że: "W moim magicznym domu wszystko się zdarzyć może. Same zmyślają się historie, sam się rozgryza orzech. W moim magicznym domu ciepło jest i bezpiecznie. Gościu znużony, gościu znudzony, jeśli zabłądzisz kiedyś w te strony, zajrzyj tu do nas koniecznie."... Serdecznie DZIĘKUJĘ za niezastąpioną pomoc w tworzeniu domu, który kocham :-)

Opinia pozytywna | 15-12-2014 00:40 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kasztan - łupina

"Jestem po prostu zachwycona, są piękne, genialny pomysł Autorki - to "drobiazgi" (kupiłam pozostałe dwie "łupiny kasztanów", które pomagają mi w tworzeniu niepowtarzalnego domowego klimatu - m. in. one sprawiają, że (jak twierdzą odwiedzający nas goście) nasz dom ma Duszę. Bardzo dziękuję...dziękuję, po trzykroć Dziękuję"

Opinia pozytywna | 15-12-2014 00:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kasztan - łupina podwójna większa

"Jestem po prostu zachwycona, są piękne, genialny pomysł Autorki - to "drobiazgi" (kupiłam pozostałe dwie "łupiny kasztanów", które pomagają mi w tworzeniu niepowtarzalnego domowego klimatu - m. in. one sprawiają, że (jak twierdzą odwiedzający nas goście) nasz dom ma Duszę. Bardzo dziękuję...dziękuję, po trzykroć Dziękuję"

Opinia pozytywna | 15-12-2014 00:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kasztan - łupina podwójna mniejsza

Jestem po prostu zachwycona, są piękne, genialny pomysł Autorki - to "drobiazgi" (kupiłam pozostałe dwie "łupiny kasztanów", które pomagają mi w tworzeniu niepowtarzalnego domowego klimatu - m. in. one sprawiają, że (jak twierdzą odwiedzający nas goście) nasz dom ma Duszę. Bardzo dziękuję...dziękuję, po trzykroć Dziękuję

Opinia pozytywna | 15-12-2014 00:16 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Cukiernica - czerwieni gwiazda

Super:)

Opinia pozytywna | 28-11-2014 13:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczna maska - z natury

Śliczna, przymierzałam się do niej od dawna :)

Opinia pozytywna | 18-11-2014 17:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczna rzeźba - On Krwawnik Brązowy

On-Krwawnik Brazowy jest wyjatkowy,wyrazisty,skrywa tajemnice.Bardzo mi sie podoba.Dziekuje.Przesylka dotarla szybko i bezpiecznie zapakowana. Polecam artyste oraz sklep.

Opinia pozytywna | 07-04-2014 10:09 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Misa z ptaszkiem

Bardzo dziękuję za cudowną misę (zdjęcie nie oddaje całej jej urody). Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 04-04-2014 16:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczna rzeźba - On - Pan wiatru 2

Piękna, klimatyczna ozdoba salonu.

Opinia pozytywna | 28-11-2013 09:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczna rzeźba - On - arcydzięgiel litwor

Obie prace pięknie uszlachetniają otoczenie..tak dobrze na nich "zawiesić oko" i wyłączyć umysł na małą chwilkę.Dziękuje

Opinia pozytywna | 18-10-2013 10:01 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Filiżanka w zieleni

jestem pod wrażeniem, dziękuje yooreq

Opinia pozytywna | 08-08-2013 10:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
On o turkusowym wnętrzu

Fantastyczna rzecz! Dostawa bez zarzutu.

Opinia pozytywna | 24-07-2013 16:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska z motywem kwiatu 4

To nią goście zwracają uwagę najbardziej - dziękuję artystce.

Opinia pozytywna | 23-06-2013 16:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Krzyżyk i dwa świeczniki

Fantastyczny, przemiły, rzeczowy kontakt z wykonawcą. Piękny komplet - specjalnie na moje zamówienie. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 02-04-2013 21:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Słoneczny kwiat - na sól

Słoneczny kwiat przepiękny. Świetna ręczna robota, dopracowana w każdym szczególe. Śliczna ozdoba. Bardzo dziękuje Artystce.

Opinia pozytywna | 16-11-2012 11:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
w.inspiracji

w.inspiracji

w Trendymanii od: 2009-06-18
19 dostępnych
6 na zamówienie
140 sprzedanych
73 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"