w.inspiracji

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

Duża maska - Strażnik ogrodu Jasna

Maska jest przepiękna

Opinia pozytywna | 30-06-2020 22:01 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ona - Taure

Wspaniała. Cieszę się, że się na nią zdecydowałam.

Opinia pozytywna | 26-06-2020 15:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska mała - fehu

Śliczna!

Opinia pozytywna | 19-06-2020 17:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska duża - Vilya

Piękna maska!

Opinia pozytywna | 19-06-2020 17:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ona - lindo

Cudowna!!! Wprost nie mogę się napatrzeć :) dziękuje!

Opinia pozytywna | 24-03-2020 08:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ona - Hiril Aiwe

Dobrze poczuć westchnienie wieczności :) Dzieło sztuki.

Opinia pozytywna | 06-12-2019 20:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ona - Aiwe

Klimatyczna, o fascynującej fakturze. Miałam już jedną, ale nie mogłam się oprzeć chęci posiadania i tej ;) Polecam.

Opinia pozytywna | 26-09-2019 20:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Umywalka z natury.

A really amazing handworked sink! The design has been realised following my wishes and it just looks wonderful and fits perfectly on our cooking island! Always enjoyable and friendly contact with the artist!

Opinia pozytywna | 30-03-2019 00:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ona - Galena

Przepiękny anioł, oryginalny wygląd.....jeszcze nie miałam podobnego w mojej kolekcji, z zapalonym lampionem daje niesamowity efekt.....:))

Opinia pozytywna | 23-03-2019 11:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Cukiernica kasztanek

Cukiernica PRZEPIĘKNA, polecam, polecam, polecam.

Opinia pozytywna | 19-03-2019 14:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Umywalka z natury.

Wonderful handwork, amazing sink, looks wonderful in our bathroom! Everything as agreed, I'm very happy, and it was absolutely worth, waiting for it to be made by the artist. Thanks so much! I would definitely buy it again!

Opinia pozytywna | 15-01-2019 09:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska duża - Vala

Piękna maska

Opinia pozytywna | 18-12-2018 16:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Cukiernica na nóżkach

Jest magiczna- dziękuję

Opinia pozytywna | 03-02-2017 23:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Duża mi w turkusach

Misa jest piękna, starannie wykonana :) Przesyłka doszła do mnie bardzo szybko, nieuszkodzona, doskonale zabezpieczona. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 20-12-2016 12:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczna umywalka - z ornamentem

Umywalka pierwszej klasy!!!

Opinia pozytywna | 15-09-2016 18:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Szkatułka i misa

Z przyjemnoscia pisze ze przedmioty wykonane przez Ta przemila Pania sa przepiekne. Prosilam o wieksze i Pani wykonala dokladnie w/g mojego zyczenia. Do tego przemila komunikacja, za co serdecznie dziekuje

Opinia pozytywna | 12-09-2016 17:20 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Patera noc i sowy dwie

Piękny wyrób, transakcja udana.

Opinia pozytywna | 15-06-2016 22:54 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Patera z białymi ptakami - większa

Piękny wyrób, transakcja udana.

Opinia pozytywna | 15-06-2016 22:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Misa - dwa ptaki

Piękny wyrób, transakcja udana.

Opinia pozytywna | 15-06-2016 22:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kasztan - cukiernica

Cukiernica Kasztan jeszcze ladniejsza niz na zdjeciu. Wykonana bardzo starannie, cieszy oko, nie mozna przestac na nia patrzec. Niepowtarzalna! Dodatkowy plus latwy kontakt z tworca.

Opinia pozytywna | 26-02-2016 22:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
w.inspiracji

w.inspiracji

w Trendymanii od: 2009-06-18
18 dostępnych
6 na zamówienie
142 sprzedane
73 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"