Zofia Gładysz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

bransoleta z bursztynami i turkusami

Bransoletka jest po prostu śliczna. Klimatyczna...

Opinia pozytywna | 21-12-2017 09:22 | Biżuteria / Bransolety
srebrny naszyjnik z księżycowym

Po prostu klase,uwielbiam styl artystki i jak zwykle ten naszyjnik spelnil moje oczekiwania. Dziekuje

Opinia pozytywna | 07-12-2017 11:59 | Biżuteria / Naszyjniki
surowe bursztyny - bransoleta

ok.

Opinia pozytywna | 28-11-2017 11:06 | Biżuteria / Bransolety
bransoletka z granatami

To będzie moja ulubiona bransoletka :) Piękne, surowe kamienie w srebrnej oprawie.Autorska, oryginalna,niepowtarzalna biżuteria.

Opinia pozytywna | 17-11-2017 18:48 | Biżuteria / Bransolety
srebrno i bursztyny

Jestem zachwycona ... Bransoletka jest prześliczna, niepowtarzalna, a kontakt z artystką - przemiły. BARDZO DZIĘKUJĘ !!!

Opinia pozytywna | 20-10-2017 13:12 | Biżuteria / Bransolety
srebrny łańcuch - bransoletka

Jak wszystkiego dziela pani Gladysz perfekt.

Opinia pozytywna | 10-10-2017 13:13 | Biżuteria / Bransolety
srebrny chaos i surowe bursztyny

Bransoletka jest cudowna!!!

Opinia pozytywna | 20-09-2017 23:00 | Biżuteria / Bransolety
srebrna z bursztynem

100%-wa praca artystyczna ,jestem zachwycona i moge tylko napisac. Kto lubi sztuke to jest u pani Gladysz na prawidlowym profilu.

Opinia pozytywna | 31-08-2017 11:20 | Biżuteria / Bransolety
pierścionek z rubinem na surowo

Pierścionek piękny i niepowtarzalny - po prostu wspaniały! Do tego bardzo dobry kontakt z Artystką i błyskawiczna wysyłka. Pani Zofia Gładysz tworzy prawdziwe dzieła sztuki, a dzięki temu, że oferowane przez nią ozdoby są doskonale sfotografowane - przyjemność sprawia nie tylko ich kupowanie, ale nawet samo oglądanie. To pierścionki, wisiory i bransolety jakby z innej planety! Serdecznie dziękuję i pozdrawiam! :)

Opinia pozytywna | 25-07-2017 18:51 | Biżuteria / Pierścionki
granat w srebrze

Pierścionek jest cudowny.

Opinia pozytywna | 23-07-2017 21:00 | Biżuteria / Pierścionki
bransoletka z bursztynami

zachwycająca, polecam

Opinia pozytywna | 22-05-2017 11:22 | Biżuteria / Bransolety
pierścionek zawijany z labradorytem

Pierścionek jest prześliczny. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-05-2017 17:48 | Biżuteria / Pierścionki
surowy granat - naszyjnik

Bardzo ładny stylowy naszyjnik.

Opinia pozytywna | 16-03-2017 09:03 | Biżuteria / Naszyjniki
bransoleta rzemień skórzany

szybka przesylka i piekna branzoletka pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 08-03-2017 13:38 | Biżuteria / Dla mężczyzn
sznur szafirów

Bransoleta bardzo stylowa. Dziękuję i pozdrwaiam. DorotaF

Opinia pozytywna | 17-01-2017 18:50 | Biżuteria / Bransolety
labradoryty - chaos

Piękna biżuteria. Błyskawiczna wysyłka. Polecam Artystkę. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 06-01-2017 23:04 | Biżuteria / Bransolety
bransoleta z perłami

Bransoletka kupilam w prezencie dla corki - zakup trafiony w 100%.Dziekuje Margareta

Opinia pozytywna | 01-01-2017 16:33 | Biżuteria / Bransolety
bursztynowa bransoleta

Te bransoletke kupilam w prezencie dla siebie-b.dobry zakup.Dziekuje Margareta

Opinia pozytywna | 01-01-2017 16:32 | Biżuteria / Bransolety
turmaliny i srebro - bransoleta

Bransoletka bardzo podobała się obdarowanej osobie :-)

Opinia pozytywna | 22-10-2016 10:38 | Biżuteria / Bransolety
Srebrna bransoleta z bursztynami i granatami

Bransoletka jest piękna, zachwyca wszystkich oryginalnością. Bardzo dobry kontakt z artystą- panią Zofią. Przesyłka szybka, zgodna z życzeniem.

Opinia pozytywna | 18-07-2016 10:47 | Biżuteria / Bransolety
Zofia Gładysz

Zofia Gładysz

w Trendymanii od: 2011-01-30
29 dostępnych
322 sprzedane
136 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy