Arapaho Ceramic Art

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Matka z dzieckiem 01

Jestem bardzo zadowolona. Dziekuje bardzo. Ludmila Stokowska

Opinia pozytywna | 12-05-2015 17:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PTAK

Dziekuje! Jestem bardzo zadowolona. Ludmila Stokowska

Opinia pozytywna | 12-05-2015 17:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kobieta z dzieckiem

Praca jest swietna, niesamowita! Jestem wiecej niz zadowolona. Bardzo dziekuje!

Opinia pozytywna | 24-03-2014 18:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł z loczkiem

Bardzo dziekuje! Aniol jest swietny!

Opinia pozytywna | 06-03-2014 00:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dama z psem

Witam Figurka jest przepiękna,wygląda tak jak na zdjęciu, stoi w centralnym miejscu w łazience, zwraca na siebie uwagę, dziękuję, pozdrawiam

Opinia pozytywna | 18-07-2012 19:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Rollins

Sonny Rollins niczym wyjęty z jazzowego koncertu; jestem niezmiennie zachwycona przepięknym wykonaniem za które serdecznie dziękuję Artyście.

Opinia pozytywna | 31-12-2011 11:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Trębacz

Przesylka z cala trojka dotarla przed swietami,wiec byly one weselsze.Cala rodzinka pokochala muzykow.

Opinia pozytywna | 27-12-2011 14:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Bębniarz

Bebniarz jest odlotowy.Dziekuje artyscie za caly zespol muzykow

Opinia pozytywna | 27-12-2011 14:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Saksofonista

Saksofonista jest zachwycajacy razem z reszta zespolu stoi na kominku

Opinia pozytywna | 27-12-2011 14:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Człowiek z koszem

Dziekuje bardzo, oryginalna i dobrze wykonana figurka. Kolor tez oryginalny. Polecam!!!

Opinia pozytywna | 14-12-2011 13:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kontrabasista

Zachwycający

Opinia pozytywna | 16-11-2011 20:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ANIOŁ SPACERUJĄCY

Szybka realizacja, anioł urzekający, z pewnością osoba którą nim obdaruje będzie równie zachwycona :)

Opinia pozytywna | 11-07-2011 14:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dziewczyna na taborecie

Dziewczyna na taborecie jest fantastyczna , twórca zrobił mi ogromną przyjemność , kapitalny przedmiot , już "siedzi" na honorowym miejscu. Pozdrawiam,polecam. Ewa Żołnierczuk

Opinia pozytywna | 21-05-2011 15:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Chłop podróżny

Idealnie wpasowała się we wnękę dodając jej uroku, bardzo dobra ręczna robota z dbałością o detale. Skupia na sobie wzrok, idealna!

Opinia pozytywna | 04-01-2011 22:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dama w czerwonym kapeluszu

Fantastycznie wykonana figurka, przyciąga wzrok i wzbudza zachwyt. Cudo!!!

Opinia pozytywna | 04-01-2011 22:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł w meloniku

Anioł jest pełen uroku osobistego. Błyskawiczna dostawa.

Opinia pozytywna | 01-12-2010 17:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Saksofonista

Saksofonista jest zachwycający. Żona straciła dla niego głowę. Dostawa błyskawiczna.

Opinia pozytywna | 01-12-2010 17:11 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Trębacz

Trębacz piękniejszy niż na zdjęciach. Wspaniale wykonany. Naprawdę jestem zachwycona. Dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 06-10-2010 19:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Arapaho Ceramic Art

Arapaho Ceramic Art

w Trendymanii od: 2010-08-11
1 dostępny
27 sprzedanych
18 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy