Geometryczne kolczyki z czarnym onyksem
dla Salczyńska za Geometryczne kolczyki z czarnym onyksem

Świetny pomysł i realizacja

Opinia pozytywna | 16-10-2018 18:01 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczny naszyjnik z czarnym onyksem
dla Salczyńska za Geometryczny naszyjnik z czarnym onyksem

Super!!!

Opinia pozytywna | 16-10-2018 18:01 | Biżuteria / Naszyjniki
SUSADEA - Unikatowe, srebrne kolczyki
dla Litori za SUSADEA - Unikatowe, srebrne kolczyki

Kolczyki są ciekawe ale nie leżą za dobrze.

Opinia neutralna | 16-10-2018 13:34 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z bursztynem
dla Toros Design za Srebrne kolczyki z bursztynem

Wielkie dzięki, gorąco polecam. Irena z Australia ????????

Opinia pozytywna | 16-10-2018 13:32 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny pierścionek z bursztynem
dla Toros Design za Srebrny pierścionek z bursztynem

Wielkie dzięki, gorąco polecam. Irena z Australia ????????

Opinia pozytywna | 16-10-2018 13:32 | Biżuteria / Pierścionki
Koralowa kula
dla Toros Design za Koralowa kula

Po prostu te kolczyki i pierścionek są perfekt! Wielkie dzięki. Jeżeli będzie można to zamówię ten komplet jeszcze ze dwa razy z innymi kamieniami. Irena z Australii ????

Opinia pozytywna | 16-10-2018 13:31 | Biżuteria / Pierścionki
Czerwone korale
dla Toros Design za Czerwone korale

Po prostu te kolczyki są perfekt! Wielkie dzięki. Jeżeli będzie można to zamówię ten komplet jeszcze ze dwa razy z innymi kamieniami. Irena z Australii ????

Opinia pozytywna | 16-10-2018 13:30 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek i kolczyki z bursztynem
dla Toros Design za Pierścionek i kolczyki z bursztynem

Jestem zadowolona, wyroby są ciekawe i wszystkim się podobają. Dziękuje bardzo i polecam - Irena z Australii

Opinia pozytywna | 16-10-2018 13:30 | Biżuteria / Komplety
męska bransoletka - srebrny łańcuch i turkusy
dla Zofia Gładysz za męska bransoletka - srebrny łańcuch i turkusy

Wyrób zgodny z oczekiwaniami,Polecam

Opinia pozytywna | 16-10-2018 10:29 | Biżuteria / Dla mężczyzn
męska surowa bransoletka
dla Zofia Gładysz za męska surowa bransoletka

Sprawna i szybka przesyłka.Polecam

Opinia pozytywna | 16-10-2018 10:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Krajobraz - akryl, oryginał 0212
dla Anna Lipowska za Krajobraz - akryl, oryginał 0212

Obraz bardzo mi się podoba.

Opinia pozytywna | 15-10-2018 18:49 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
kaktusy dla Dany
dla Joanna Lewandowska za kaktusy dla Dany

"Kaktusy dla Dany" są super. Fajna forma, przyjemne dla oka. Właśnie zamawiam kolejne...:)

Opinia pozytywna | 15-10-2018 14:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Tytanowa obrączka Niebieska kora
dla Jubiko za Tytanowa obrączka Niebieska kora

Obrączka jest śliczna. Zdjęcie nie oddaje uroku tego pierścionka. Ciekawy i oryginalny grawer sprawia,iż pierścionek mieni się blekitami pod wpływem padającego światła. Precyzyjne wykonanie zasługuje na szacunek i podziw.Jestem szalenie zadowolona z zakupu i z niecierpliwością czekam na kolejny pierścionek z mieniącym się na niebiesko-zielono-turkusowo kameleonem.Dorota Janczewska

Opinia pozytywna | 14-10-2018 18:57 | Biżuteria / Pierścionki
Wing /złoto 14k / srebro925 /- Ręcznie wykonane obrączka w kształcie anatomicznego skrzydła
dla ALEKSANDR TIVODAR za Wing /złoto 14k / srebro925 /- Ręcznie wykonane obrączka w kształcie anatomicznego skrzydła

Nic dodać nic ująć ,to jest to czego się spodziewałam ,czyli piękno biżuteryjne z klasą. To taki artysta ,spełniający wasze oczekiwania :) Elżbieta

Opinia pozytywna | 14-10-2018 11:21 | Biżuteria / Pierścionki
Dziurawy dłuższy
dla Sas-Narkiewicz za Dziurawy dłuższy

Bardzo oryginalny, starannie wykonany. Przede wszystkim niepowtarzalny. polecam

Opinia pozytywna | 10-10-2018 08:03 | Biżuteria / Wisiory
Turkus z bursztynem
dla Sas-Narkiewicz za Turkus z bursztynem

Ładniejsze niż na zdjęciach.Niepowtarzalne. Średnio duże,wyglądają na masywne, ale jednocześnie są lekkie Polecam

Opinia pozytywna | 10-10-2018 08:02 | Biżuteria / Kolczyki
Srebro i złoto
dla Toros Design za Srebro i złoto

Produkt zgodny z opisem bardzo ładne wykonanie

Opinia pozytywna | 05-10-2018 16:32 | Biżuteria / Pierścionki
zamówienie specjalne
dla lookrecya za zamówienie specjalne

Całkowicie zgodny z ustalonym wzorem. Pełen pozytyw.

Opinia pozytywna | 04-10-2018 18:56 | Biżuteria / Pierścionki
Tytanowe kolczyki -  Dżungla  23
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Dżungla 23

Piękne kolczyki

Opinia pozytywna | 04-10-2018 12:27 | Biżuteria / Kolczyki
Bursztynowy kwiat - unikatowy, srebrny wisior z bursztynem bałtyckim
dla Alabama za Bursztynowy kwiat - unikatowy, srebrny wisior z bursztynem bałtyckim

Szybkie i staranne wykonanie, artystka miła i profesjonalna.

Opinia pozytywna | 02-10-2018 09:38 | Biżuteria / Wisiory