ukoronowany - anioł donica
dla moai-nui za ukoronowany - anioł donica

piekna praca, mily kontakt dziekuje

Opinia pozytywna | 24-11-2017 22:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
W kropli rosy- chodź do lasu. Bransoletka wykonana ręcznie, w srebrze, z kompozycją zatopioną w żywicy.
dla Ksenia.art za W kropli rosy- chodź do lasu. Bransoletka wykonana ręcznie, w srebrze, z kompozycją zatopioną w żywicy.

Polecam gorąco!

Opinia pozytywna | 24-11-2017 17:45 | Biżuteria / Bransolety
Żagiel
dla Sas-Narkiewicz za Żagiel

Wisior wygląda niezwykle intrygująco. Przesyłka dotarła szybko i była solidnie zabezpieczona. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-11-2017 21:20 | Biżuteria / Wisiory
Blue and Black - bransoleta
dla Anioł za Blue and Black - bransoleta

Piękna i stylowa bransoleta!! Szybka wysyłka! Polecam!!!!

Opinia pozytywna | 23-11-2017 16:02 | Biżuteria / Bransolety
FOREST LAKE - bransoleta
dla Anioł za FOREST LAKE - bransoleta

Piękna i stylowa bransoleta!! Szybka wysyłka! Polecam!!!!

Opinia pozytywna | 23-11-2017 16:02 | Biżuteria / Bransolety
Różany wianek - cykl ,,Sparkly".
dla Anna Zawadzka-Dziuda za Różany wianek - cykl ,,Sparkly".

Piekny spelnił moje oczekiwania lepiej wyglada w naturze niz na prezentacji, polecam artystę

Opinia pozytywna | 23-11-2017 08:19 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Iskra w sercu - srebrny dwustronny wisior z rubinem gwiaździstym i kwarcem lemon
dla Kornelia Sus za Iskra w sercu - srebrny dwustronny wisior z rubinem gwiaździstym i kwarcem lemon

ŚLICZNY...PRZEŚLICZNY WISIOREK!!!...podoba się każdej osobie, która na niego spojrzy:-)..MAŁE CUDEŃKO!!!...BARDZO DZIĘKUJĘ!!! Pozdrawiam serdecznie!!!

Opinia pozytywna | 21-11-2017 16:47 | Biżuteria / Wisiory
Zielony ze złotem
dla Sas-Narkiewicz za Zielony ze złotem

Pierścień otrzymałam szybko. Jest piękny.

Opinia pozytywna | 21-11-2017 09:30 | Biżuteria / Pierścionki
Bransoletka - rubin
dla formood za Bransoletka - rubin

Piękna bransoletka. Szukam już podobnej na Państwa stronie. Dziękuję za piękny prezent.

Opinia pozytywna | 20-11-2017 20:23 | Biżuteria / Bransolety
GRONO III - srebrny wisior z perłami
dla wstobiecki za GRONO III - srebrny wisior z perłami

Bardzo udany zakup. Polecam.

Opinia pozytywna | 20-11-2017 17:30 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki Śmigła
dla baba design za Kolczyki Śmigła

Super kolczyki.

Opinia pozytywna | 18-11-2017 20:24 | Biżuteria / Kolczyki
Oko boga /srebro 925 - naszyjnik oko boga.
dla ALEKSANDR TIVODAR za Oko boga /srebro 925 - naszyjnik oko boga.

wyrazisty, prowokacyjny, wyzywający. po prostu cudny wisior! polecam artystę wszystkim, którzy szukają czegoś wyjątkowego, czego nie znajdą nigdzie indziej.

Opinia pozytywna | 18-11-2017 18:29 | Biżuteria / Naszyjniki
Coronam - Pierścionek korona ze srebra z kamieniami.
dla ALEKSANDR TIVODAR za Coronam - Pierścionek korona ze srebra z kamieniami.

chcesz zostać księżniczką - kup sobie koronę! albo rozkaż kupić :) pierścionek jest przepiękny, delikatny i wystawny jednocześnie. polecam!

Opinia pozytywna | 18-11-2017 18:22 | Biżuteria / Pierścionki
SPLASH! - kolczyki różowe
dla Sztuk Kilka za SPLASH! - kolczyki różowe

Bardzo oryginalne i ładnie wykończone kolczyki. Z chęcią będę je nosić zarówno na co dzień, jak i wyjścia. Dotarły do mnie w bardzo wyróżniającej się oprawie i od pierwszej chwili wywołały uśmiech na mojej twarzy, za co Pani Marcie serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 18-11-2017 08:29 | Biżuteria / Kolczyki
Nieskończoność, pierścionek złoty
dla Dawid Pandel za Nieskończoność, pierścionek złoty

Cudowny pierścionek. Bezbłędny kontakt ze sprzedającym, profesjonalna usługa wraz z korektą rozmiaru :) byłam sceptycznie nastawiona przez to że nie znam tej strony, natomiast nie mam czego żałować! cieszę się z zakupu i żałuję jedynie że nie mam więcej pieniędzy na kolejne zakupy :D zdecydowanie polecam <3

Opinia pozytywna | 18-11-2017 00:25 | Biżuteria / Pierścionki
Matowy z koralem
dla Toros Design za Matowy z koralem

Mega zajefajny pierścionek! Kontakt z Torosem bardzo dobry. Przesyłka fachowo zapakowana, polecam!

Opinia pozytywna | 17-11-2017 19:01 | Biżuteria / Pierścionki
Kuleczki - kolczyki z brązu
dla Fiann za Kuleczki - kolczyki z brązu

Piękna biżuteria - bardzo dobra robota! Jestem baaaaardzo zadowolona. Kontakt Fiann - bez zarzutu. Polecam!

Opinia pozytywna | 17-11-2017 19:00 | Biżuteria / Kolczyki
bransoletka z granatami
dla Zofia Gładysz za bransoletka z granatami

To będzie moja ulubiona bransoletka :) Piękne, surowe kamienie w srebrnej oprawie.Autorska, oryginalna,niepowtarzalna biżuteria.

Opinia pozytywna | 17-11-2017 18:48 | Biżuteria / Bransolety
Boho kolekcja - komplet deserowy patera i 6 talerzyków
dla anyadesign za Boho kolekcja - komplet deserowy patera i 6 talerzyków

Wszystko idealnie. Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 17-11-2017 09:23 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Sara - akwarela, oryginał
dla Anna Lipowska za Sara - akwarela, oryginał

Piękna!

Opinia pozytywna | 17-11-2017 08:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki