Antyczne monety z czaszkami / srebro 925 / - Ręcznie wykonane kolczyki z antycznymi monetami.
dla ALEKSANDR TIVODAR za Antyczne monety z czaszkami / srebro 925 / - Ręcznie wykonane kolczyki z antycznymi monetami.

Jestem zachwycona, polecam ????????????????????

Opinia pozytywna | 26-03-2017 17:57 | Biżuteria / Kolczyki
Rura z kamieniami księżycowymi
dla Sas-Narkiewicz za Rura z kamieniami księżycowymi

Jestem zachwycona,przepiekny pierscionek.Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 23-03-2017 03:13 | Biżuteria / Pierścionki
dekory folkowe
dla Dekornia za dekory folkowe

Szybko, sprawnie, a co najważniejsze bardzo ładnie!

Opinia pozytywna | 20-03-2017 16:20 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Deszczowa łezka - srebrny pierścionek z labradorytem
dla Kornelia Sus za Deszczowa łezka - srebrny pierścionek z labradorytem

Przepiękny wyrób; zdjęcia nie oddają jego nietuzinkowego, atrakcyjnego wyglądu na dłoni. Bardzo uprzejmy i miły kontakt.

Opinia pozytywna | 18-03-2017 16:47 | Biżuteria / Pierścionki
Wilk wyjący- na życzenie klientki:)
dla Ksenia.art za Wilk wyjący- na życzenie klientki:)

Wisiorek jest piękny. Każdy element został perfekcyjnie wykonany. Wykonała go miła i zdolna artystka.

Opinia pozytywna | 17-03-2017 16:42 | Biżuteria / Wisiory
surowy granat - naszyjnik
dla Zofia Gładysz za surowy granat - naszyjnik

Bardzo ładny stylowy naszyjnik.

Opinia pozytywna | 16-03-2017 09:03 | Biżuteria / Naszyjniki
Frida kafle
dla Dekornia za Frida kafle

Kafle z Fridą są piękne! :-) Ja zamówiłam dodatkowo z zawieszkami i takie otrzymałam :-) Poza tym paczka przyszła bardzo starannie zapakowana, a kafle zabezpieczone. Szybka przesyłka i cały czas kontakt z Artystką - polecam! :-)

Opinia pozytywna | 15-03-2017 18:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Delikatne kolczyki - Simple
dla Dorota Kos za Delikatne kolczyki - Simple

Piekne i proste.zwracaja uwage

Opinia pozytywna | 15-03-2017 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie - pierścionek
dla Toros Design za Zamówienie - pierścionek

Bardzo dziękuję za pierścionek wykonany na zamówienie i pasujący do kolczyków kupionych wcześniej. Idealnie zrobiony!!! Jestem bardzo zadowolona! Polecam pracy artysty Toros Design.

Opinia pozytywna | 15-03-2017 17:16 | Biżuteria / Pierścionki
Malachitowa dżungla - naszyjnik z ceramiką krystaliczną
dla Sztuk Kilka za Malachitowa dżungla - naszyjnik z ceramiką krystaliczną

Przecudny naszyjnik, bardzo oryginalny. To już drugi od Sztuk Kilka. Artystka ma niepowtarzalne wyczucie smaku, szuka nowych form i materiałów. Pierwszy raz spotkałam w biżuterii ceramikę krystaliczną. Jest piękna. Całość - z miedzią i malachitem stanowi unikatową ozdobę kobiecej szyi. Odkąd poznałam sztukę artystki, zmieniło się moje postrzeganie biżuterii. Już nie szukam rzeczy łatwych i oczywistych. Zapewniam, że ten naszyjnik nie tylko zdobi kobietę, ubiera ją i sprawia, że jest niezwykła jak on.

Opinia pozytywna | 14-03-2017 17:57 | Biżuteria / Naszyjniki
Drobiazgi z pracowni elfów - kolczyki z awenturynem
dla Rivendell za Drobiazgi z pracowni elfów - kolczyki z awenturynem

Przecudne drobiazgi, magiczne i misternie wykonane. W moim stylu - subtelne piękno. Polecam.

Opinia pozytywna | 13-03-2017 18:23 | Biżuteria / Kolczyki
Drobiazgi z pracowni elfów - ametystowe kolczyki
dla Rivendell za Drobiazgi z pracowni elfów - ametystowe kolczyki

Kolczyki okazały się doskonałym prezentem! Bardzo starannie i estetycznie wykonane - w rzeczywistości wyglądały dokładnie tak jak na zdjęciu!

Opinia pozytywna | 12-03-2017 13:56 | Biżuteria / Kolczyki
Anioł szczęścia - grafika
dla Daria Górkiewicz za Anioł szczęścia - grafika

Prace piękne, zaskakujący gratis.

Opinia pozytywna | 10-03-2017 20:35 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Na fali
dla Sas-Narkiewicz za Na fali

Pierścień mnie całkowicie oczarował. Jest tak idealnie skomponowany, kamień ze srebrem, w formie i rysunku, że nie można od niego oderwać wzroku. Emanuje harmonią i głębią poprzez ten swój kunszt wykonania. Bardzo serdecznie dziękuję, za możliwość radowania się takim unikatowym dziełem! Dziękuję również za błyskawiczną wysyłkę.

Opinia pozytywna | 10-03-2017 16:36 | Biżuteria / Pierścionki
Błękitne Ti Ag
dla Artur Skrocki za Błękitne Ti Ag

Cudowne obrączki <3 Super kontakt ze sprzedającym, polecam :)

Opinia pozytywna | 10-03-2017 10:18 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Zamówienie - bransoleta
dla Magdalena Wojnicz-Wróblewska za Zamówienie - bransoleta

Bransoletka skrzy się i mieni ..a kolorowa niczym rajski ptak..;) Uroczy, oryginalny dodatek z pięknie dobranych koralików. Dodaje blasku. Ekstrawagancka i egzotyczna.. I jest jednocześnie bardzo wygodna. Dziękuję i polecam;)

Opinia pozytywna | 09-03-2017 19:05 | Biżuteria / Bransolety
Perłowy drobiazg
dla Toros Design za Perłowy drobiazg

Przepiękny:) Transakcja przebiegła bez zakłóceń i szybko, Jestem zadowolona i POLECAM.

Opinia pozytywna | 09-03-2017 18:45 | Biżuteria / Pierścionki
Ceramiczy jeż - Tuptuś III
dla Malgoska Wosik CERAMICZKA za Ceramiczy jeż - Tuptuś III

Jeżyk uroczy! :)))) Będzie wesołym gościem na naszym stole. Polecam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 09-03-2017 18:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł Biżu
dla GRAFIJA za Anioł Biżu

Grafika piękna! Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 09-03-2017 11:31 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
...MA KTOŚ ŻYCZENIE ?...
dla LINEA za ...MA KTOŚ ŻYCZENIE ?...

Patera piękna. Złota rybka dopłynęła szczęśliwie, bo była pancernie zapakowana. A co do życzeń - z tym trzeba uważać i znać miarę, żeby nie wyszło tak, jak w bajce Puszkina (z zakończeniem: stara baba siedzi przed chatą, a przed babą - rozbite koryto).

Opinia pozytywna | 09-03-2017 10:42 | Dekoracja Wnętrz / Szkło