Zapach kwiatów
dla Anna Zawadzka-Dziuda za Zapach kwiatów

Super, obraz mi sie podobał gdy widziałam go na stronie a po otrzymaniu przesyłki jestem mile zaskoczona , polecam artyste .

Opinia pozytywna | 19-09-2017 11:35 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pierścionek z szafirem gwiaździstym i akwamarynem
dla Dawid Pandel za Pierścionek z szafirem gwiaździstym i akwamarynem

Pan Pandel bardzo szybko skontaktował się po złożeniu zamówienia i dogadaliśmy szczegóły. Pierścionek został błyskawicznie poprawiony do rozmiaru I już kilka dni później przyszedł kurierem. Pierścionek bardzo piękny; widać kunszt artysty. Bardzo polecam i dziękuję!

Opinia pozytywna | 18-09-2017 23:11 | Biżuteria / Pierścionki
Czaszka z antycznej monety / srebro 925 / naturalny granat
dla ALEKSANDR TIVODAR za Czaszka z antycznej monety / srebro 925 / naturalny granat

Kunsztownie wykonane cudeńko. Polecam gorąco.

Opinia pozytywna | 18-09-2017 17:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Huginn and Muninn - RĘCZNIE WYKONANY WIKIŃSKI NASZYJNIK Z GŁOWAMI PTAKÓW
dla ALEKSANDR TIVODAR za Huginn and Muninn - RĘCZNIE WYKONANY WIKIŃSKI NASZYJNIK Z GŁOWAMI PTAKÓW

Niesamowita biżuteria z norweską duszą.. :)

Opinia pozytywna | 18-09-2017 17:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Bransoletka 100% Ag
dla formood za Bransoletka 100% Ag

Jak zwykle trendymania i jej artysci -100%super

Opinia pozytywna | 16-09-2017 16:39 | Biżuteria / Bransolety
Black & gold - srebrna nausznica ze sztyftem do kompletu
dla Alabama za Black & gold - srebrna nausznica ze sztyftem do kompletu

Jestem bardzo zadowolona z całości: kontaktów z artystą i końcowego efektu. Nausznica była tworzona na zamówienie i spełnia moje oczekiwania

Opinia pozytywna | 16-09-2017 12:25 | Biżuteria / Kolczyki
czarka z raku
dla gaceramik za czarka z raku

Miseczka z raku jest z zewnątrz surowa, spękana, w środku zadziwia ciepłem kolorów, które spływają po jej krawędziach. Odrobina czerwieni daje ciekawy efekt. Długo czekałam na przesyłkę z winy poczty, ale uspokoił mnie bardzo życzliwy i pomocny odzew Artystki. Polecam.

Opinia pozytywna | 15-09-2017 18:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cytryn ... kolczyki
dla formood za cytryn ... kolczyki

Cudne kolczyki

Opinia pozytywna | 15-09-2017 15:36 | Biżuteria / Kolczyki
cytryn ... naszyjnik
dla formood za cytryn ... naszyjnik

Cudny wisiorek

Opinia pozytywna | 15-09-2017 15:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Piasek, plaża, morze... - srebrne kolczyki koła z muszlą i kianitem
dla Alabama za Piasek, plaża, morze... - srebrne kolczyki koła z muszlą i kianitem

Najśliczniejsze na świecie :)

Opinia pozytywna | 15-09-2017 15:35 | Biżuteria / Kolczyki
Śnieżne
dla monablue za Śnieżne

Prześliczne

Opinia pozytywna | 15-09-2017 15:34 | Biżuteria / Komplety
Kosmos IV
dla Fiszerowa za Kosmos IV

Cudo

Opinia pozytywna | 15-09-2017 15:31 | Biżuteria / Komplety
Lady Lab 2
dla Kinga Włodarczyk za Lady Lab 2

Piękny pierścionek. Wykonany z dbałością o każdy szczegół. Srebro delikatnie oksydowane, polerowane, tworzy interesującą całość z mieniącym się w kolorze zielonym labradorytem. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 14-09-2017 14:59 | Biżuteria / Pierścionki
Summer sunrise - długie, srebrne kolczyki wire-wrapping
dla Alabama za Summer sunrise - długie, srebrne kolczyki wire-wrapping

Przepięknie kolczyki. Niesamowite zestawienie kamieni w różnych kolorach. Jestem zachwycona. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 14-09-2017 14:57 | Biżuteria / Kolczyki
Violet rocks - srebrny wisior z surowymi ametystami i cytrynami
dla Alabama za Violet rocks - srebrny wisior z surowymi ametystami i cytrynami

Przepiękny wisior. Wykonany z dbałością o każdy szczegół. Starannie dobrane kamienie doskonałej jakości. Nic dodać, nic ująć. Po prostu idealny. Dodatkowo, wspaniały kontakt z Artystą. Pani Jola jest bardzo otwarta na wszelkie sugestie Klienta, wspólnie z nim tworzy projekt, a nie zawsze to się zdarza. Dziękuję pani Jolu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu!

Opinia pozytywna | 14-09-2017 14:56 | Biżuteria / Wisiory
Złote kolczyki z ornamentem - Erin
dla Dorota Kos za Złote kolczyki z ornamentem - Erin

Przepiekne kolczyki, starannie wykonane i zapakowane, prowokuja i zachwycaja otoczenie. Dziekuje.

Opinia pozytywna | 13-09-2017 23:35 | Biżuteria / Kolczyki
Queen of angels - rezerwacja
dla Monika Laskowska (i) za Queen of angels - rezerwacja

Przepiękne

Opinia pozytywna | 13-09-2017 09:20 | Biżuteria / Komplety
Lemonowe trio
dla Fiszerowa za Lemonowe trio

Boskie

Opinia pozytywna | 13-09-2017 09:20 | Biżuteria / Komplety
salt&coal... srebrna obrączka z cyrkoniami
dla lookrecya za salt&coal... srebrna obrączka z cyrkoniami

Dziękuje za wykonanie ślicznej obrączki. Jestem w pełni usatysfakcjonowana. Pozdrawiam i gorąco polecam Twórcę.

Opinia pozytywna | 11-09-2017 19:30 | Biżuteria / Pierścionki
Hoops & chains
dla Fiszerowa za Hoops & chains

Bardzo ładne, delikatne i przyciągające wzrok kolczyki :)

Opinia pozytywna | 11-09-2017 10:41 | Biżuteria / Kolczyki