Kwarc mandarynkowy RB0003 - nowoczesny, srebrny naszyjnik wykonany ręcznie
dla CIBA za Kwarc mandarynkowy RB0003 - nowoczesny, srebrny naszyjnik wykonany ręcznie

Super jakość i wygląd! Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 19-02-2017 21:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Ptaki II - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Ptaki II - rysunek pastelami suchymi

Jestem zachwycona i bardzo dumna z posiadania ptakow! Wspaniala praca, te kolory, klimat i wykonanie! Pani Kasiu - dziekuje! Renata

Opinia pozytywna | 15-02-2017 19:20 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Huginn and Muninn / srebro 925 / - RĘCZNIE WYKONANA WIKIŃSKA BRANSOLETKA Z GŁOWAMI PTAKÓW.
dla ALEKSANDR TIVODAR za Huginn and Muninn / srebro 925 / - RĘCZNIE WYKONANA WIKIŃSKA BRANSOLETKA Z GŁOWAMI PTAKÓW.

Jestem oczarowany wykonaniem bransolety. Niesamowity skandynawski klimat! Bezproblemowy kontakt z P. Aleksandrem. Bransoletę otrzymałem starannie zapakowaną, mała rzecz, ale dużo mówi o wykonawcy i szacunku do swojej pracy.

Opinia pozytywna | 13-02-2017 16:46 | Biżuteria / Bransolety
kolczyki POMARAŃCZE
dla SHAMBALA za kolczyki POMARAŃCZE

Super

Opinia pozytywna | 13-02-2017 16:10 | Biżuteria / Kolczyki
ROSARIUM - zamówienie specjalne
dla Anioł za ROSARIUM - zamówienie specjalne

Bransoleta bardzo dobrze wykonana całość wygląda bardzo gustownie dodatkowo zapakowana w ładne pudełeczko. Okazała się prezentem idealnym. Bardzo dobry kontakt z artystą. Polecam

Opinia pozytywna | 13-02-2017 11:44 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Klejnoty Morii - srebrny pierścień z cytrynem
dla Rivendell za Klejnoty Morii - srebrny pierścień z cytrynem

Pierścień wyglada niesamowicie!!! Oryginalny, bardzo okazały, robi na prawde duze wrazenie. Ekspresowa wysylka, zadnych klopotów. Serdecznie polecam tego artste :) Dziekuje bardzo i pozdrawiam gorąco

Opinia pozytywna | 09-02-2017 15:42 | Biżuteria / Pierścionki
SKRZYDLATA
dla GRAFIJA za SKRZYDLATA

Polecam! Grafika Super! Wykonanie, pomysł na 6! Kontakt również na 6!

Opinia pozytywna | 08-02-2017 15:14 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Na szyję lub na rękę - RASTA
dla Anioł za Na szyję lub na rękę - RASTA

Jestem bardzo zadowolona z usługi. Polecam.

Opinia pozytywna | 08-02-2017 13:54 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Srebrny wisior z kwarcem górskim
dla Salczyńska za Srebrny wisior z kwarcem górskim

Wszystko zgodnie z opisem. Piękny wyrób. Polecam

Opinia pozytywna | 08-02-2017 11:27 | Biżuteria / Wisiory
Purple Dahlia
dla Salczyńska za Purple Dahlia

Wszystko zgodnie z opisem. Piękny wyrób. Polecam

Opinia pozytywna | 08-02-2017 11:27 | Biżuteria / Kolczyki
LIPSTIC- pierścionek srebrny z jaspisem
dla stobieckidesign za LIPSTIC- pierścionek srebrny z jaspisem

pierscionek jest dokładnie w moim guście, jest tak oryginalny jak jego nazwa LIPSTIC , jest dokładnie taki jak na zdjeciach, bede go nosic z ogromna przyjemnoscia :))))

Opinia pozytywna | 07-02-2017 17:13 | Biżuteria / Pierścionki
Boadicea - oryginalny srebrny pierścionek z agatem krwistym, wykonany ręcznie
dla CIBA za Boadicea - oryginalny srebrny pierścionek z agatem krwistym, wykonany ręcznie

Pierścionek jest przepiękny, symboliczny i uderzająco niezwykły, dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-02-2017 16:50 | Biżuteria / Pierścionki
labradoryt
dla mz studio za labradoryt

Dzień dobry. Z zakupu wisiora jestem bardzo zadowolona. W zasadzie cała biżuteria wyjątkowa. Jednocześnie jako przyszły klient, uprzejmie proszę o informacje dot. pięknego pierścionka z kamieniem księżycowym, który wczoraj przestał być dostępny,a który zamierzałam w najbliższym czasie nabyć. Pozdrawiam B.Ś.

Opinia pozytywna | 07-02-2017 15:50 | Biżuteria / Wisiory
Tanzanit w białym złocie
dla BIZOE za Tanzanit w białym złocie

Przedmiot piękny, dostawa szybka; czego chcieć więcej.

Opinia pozytywna | 05-02-2017 09:14 | Biżuteria / Pierścionki
Anioł Stróż II
dla GRAFIJA za Anioł Stróż II

Bardzo miła współpraca. Pewnie jeszcze wrócę do GRAFIJI. :)

Opinia pozytywna | 04-02-2017 23:06 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kobra.
dla Joanna Mikowska za Kobra.

ok

Opinia neutralna | 04-02-2017 18:48 | Biżuteria / Pierścionki
Cukiernica na nóżkach
dla w.inspiracji za Cukiernica na nóżkach

Jest magiczna- dziękuję

Opinia pozytywna | 03-02-2017 23:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Salamandry sztyfty
dla Danka Czapnik za Salamandry sztyfty

Podobają się nadal :)

Opinia pozytywna | 01-02-2017 22:07 | Biżuteria / Kolczyki
napis na elewację budynku
dla pracowniazona za napis na elewację budynku

Wykonanie przepiękne, czekam na pogodę aby był położona elewacja i przyklejam napis. Polecam

Opinia pozytywna | 01-02-2017 10:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Spersonalizowana bransoleta z serii WIND & WATER
dla stobieckidesign za Spersonalizowana bransoleta z serii WIND & WATER

bransoletka prezentuje się pięknie, współpraca w czasie powstawania bardzo sprawna i czas realizacji idealny

Opinia pozytywna | 30-01-2017 11:27 | Biżuteria / Bransolety