GRAFIKA 86
dla Maja Gajewska za GRAFIKA 86

Polecam w stu procentach. Grafika przepiękna....

Opinia pozytywna | 21-08-2018 10:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIKA 115
dla Maja Gajewska za GRAFIKA 115

Polecam w stu procentach. Grafika przepiękna....

Opinia pozytywna | 21-08-2018 10:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIKA 44 - Młoda Para
dla Maja Gajewska za GRAFIKA 44 - Młoda Para

Polecam w stu procentach. Grafika przepiękna....

Opinia pozytywna | 21-08-2018 09:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
...ZAPOMINAJKI...
dla LINEA za ...ZAPOMINAJKI...

Pięknie i fachowo wykonane naczynie. Bardzo ładne kolory. Doskonale zabezpieczone do transportu. Jestem bardzo zadowolona i polecam z calego serca Twórczynię.

Opinia pozytywna | 21-08-2018 07:26 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Ptak ludowy - patera szklana, fusing
dla anyadesign za Ptak ludowy - patera szklana, fusing

Patera jest przecudnej urody (aż żal się z nią rozstawać, ale jej przeznaczeniem jest zostać prezentem). Paczka bardzo sprawnie wysłana. Mimo święta w trakcie tygodnia zamówione dzieło szybko miałam u siebie. Zapakowana tak bezpiecznie, że nic nie miało prawa się stać ślicznemu ptakowi.

Opinia pozytywna | 20-08-2018 19:54 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Po drugiej stronie nocy - srebrny naszyjnik z kianitem, opalem australijskim i labradorytem
dla Kornelia Sus za Po drugiej stronie nocy - srebrny naszyjnik z kianitem, opalem australijskim i labradorytem

Po drugiej stronie nocy to magiczny naszyjnik. Przepiękny. Prace Pani Kornelii mają duszę i z pewnością to nie będzie mój ostatni zakup)) Dotarł do mnie szybciej niż się spodziewałam, ślicznie opankowany. Jeśli ktoś się zastanawia to bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 17-08-2018 17:30 | Biżuteria / Naszyjniki
labradoryt
dla mz studio za labradoryt

Przesyłka zaginęła na Poczcie Polskiej.

Opinia neutralna | 17-08-2018 16:58 | Biżuteria / Pierścionki
Zamówienie specjalne - zaliczka
dla Alabama za Zamówienie specjalne - zaliczka

Wszystko poszło sprawnie i jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 16-08-2018 23:50 | Biżuteria / Inne
Ścieżki życia - unikatowy srebrny sekretnik w formie breloka
dla Alabama za Ścieżki życia - unikatowy srebrny sekretnik w formie breloka

Brelok zrobiony dokładnie tak jak chciałam, dużo bardzo trafnych pomysłów i fachowe wykonanie. Serdecznie polecam Panią Jolę. Przesyłka dostarczona szybko, sprawnie i w terminie

Opinia pozytywna | 16-08-2018 23:49 | Biżuteria / Breloki
Tytanowa bransoleta Różowe płatki
dla Jubiko za Tytanowa bransoleta Różowe płatki

Efektowna, leciutka, kobieca. Serdecznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 16-08-2018 17:22 | Biżuteria / Bransolety
Gałązki kwiatowe - z kamieniem księżycowym w srebrze
dla Drakonaria za Gałązki kwiatowe - z kamieniem księżycowym w srebrze

Profesjonalizm tylko takie słowo w pełni oddaje kontakt oraz jakość wykonania zamówionego pierścionka. Jestem zadowolony a moja lepsza połowa jeszcze bardziej))

Opinia pozytywna | 16-08-2018 12:14 | Biżuteria / Pierścionki
Holy bones - bransoletka z anatomicznych kości pokrytych grubą warstwą srebra. Styl anatomiczny
dla ALEKSANDR TIVODAR za Holy bones - bransoletka z anatomicznych kości pokrytych grubą warstwą srebra. Styl anatomiczny

Fachowa robota.Wszystko w najlepszym porządku.

Opinia pozytywna | 16-08-2018 10:48 | Biżuteria / Bransolety
Nina - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Nina - rysunek pastelami suchymi

Niesamowity portret, na zywo robi wieksze wrazenie niz na zdjeciach! Do tego blyskawiczna przesylka. Dziekuje Pani Kasiu!

Opinia pozytywna | 09-08-2018 21:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Tytanowy pierścionek - Z błękitnymi listkami
dla Jubiko za Tytanowy pierścionek - Z błękitnymi listkami

Pierścionek cudowny.Lezy na palcu jak ulał i prezentuje się bosko! Wielkie dzięki i szacun dla artystki !Dorota Janczewska

Opinia pozytywna | 09-08-2018 15:45 | Biżuteria / Pierścionki
granat
dla mz studio za granat

Szybko i sprawnie. POlecam

Opinia pozytywna | 09-08-2018 06:29 | Biżuteria / Pierścionki
SPINKI do mankietów - drewno i bursztyn
dla AmberTree za SPINKI do mankietów - drewno i bursztyn

Spinki zostały błyskawicznie wykonane, dwa dni po złożeniu zamówienia były już gotowe, a po następnych dwóch dniach oczekiwania mogłam się cieszyć ich widokiem. Są naprawdę super. Polecam Artystę. Dorota Drab

Opinia pozytywna | 05-08-2018 16:59 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Monstera maxi - srebrny wisior z motywem roślinnym
dla Alabama za Monstera maxi - srebrny wisior z motywem roślinnym

Szybko, dokładnie, profesjonalnie.

Opinia pozytywna | 05-08-2018 16:38 | Biżuteria / Wisiory
Szklane dekory,panele ścienne Oddech lasu
dla NeoartiZ za Szklane dekory,panele ścienne Oddech lasu

Świetna artystka, znakomity kontakt. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 05-08-2018 11:33 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Kucyk
dla Iwona Winiarczyk za Kucyk

Kucyk jest fantastyczny! Przepiękna, staranna praca. Bardzo dziękuję. Polecam.

Opinia pozytywna | 04-08-2018 18:02 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Różana lemoniada
dla Drakonaria za Różana lemoniada

Zakupy w Drakonarii to prawdziwa przyjemność. Kolczyki piękne. Przesyłka błyskawiczna.Kontakt z Artystą miły, szybki i konkretny. POLECAM

Opinia pozytywna | 03-08-2018 18:51 | Biżuteria / Kolczyki