Zestaw obrączek
dla Gosia Chruściel-Waniek za Zestaw obrączek

super jak zawsze :)

Opinia pozytywna | 19-01-2017 20:20 | Biżuteria / Pierścionki
ZE ZŁOTEM świąteczny wianek
dla SAADIA Flora za ZE ZŁOTEM świąteczny wianek

Wianek jest prawdziwie świąteczny, w kompozycji, kolorach i w nadzwyczaj dbałym wykonaniu. Ładna rzecz na wyjątkowe Święta. Przesyłka była dobrze zabezpieczona, a miły dla oka prezent - ucieszył mnie bardzo. Dziękuję i życzę wszystkiego dobrego.

Opinia pozytywna | 19-01-2017 17:14 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
sznur szafirów
dla Zofia Gładysz za sznur szafirów

Bransoleta bardzo stylowa. Dziękuję i pozdrwaiam. DorotaF

Opinia pozytywna | 17-01-2017 18:50 | Biżuteria / Bransolety
kolczyki ROSSA
dla SHAMBALA za kolczyki ROSSA

Dziękuje bardzo. Kolczyki są piękne bardzo starannie wykonane i po prostu mimo duzych rozmiarów urocze. Pozdrawiam DorotaF

Opinia pozytywna | 17-01-2017 18:49 | Biżuteria / Kolczyki
"Zamglony Poranek" - srebrny naszyjnik z agatem
dla Marcela Krukowiecka za "Zamglony Poranek" - srebrny naszyjnik z agatem

Przepięknie zaprojektowany wisiorek, elegancki, oddaje piękno agatu. Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 13-01-2017 21:30 | Biżuteria / Naszyjniki
LAVA - zamówienie
dla GGallery za LAVA - zamówienie

pierścionek jest piękny, wygodny pomimo dużej masy dziękuję również za cierpliwość przy dobieraniu kamieni

Opinia pozytywna | 13-01-2017 14:37 | Biżuteria / Pierścionki
umywalka z lasu
dla artkafle za umywalka z lasu

piękna rzecz :)

Opinia pozytywna | 13-01-2017 13:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
"Kryształowa Magia" - srebrny pierścionek z kryształem górskim
dla Marcela Krukowiecka za "Kryształowa Magia" - srebrny pierścionek z kryształem górskim

Przepiękny pierścionek z niepowtarzalną oprawą, profesjonalnie zapakowany. Bardzo dziękuje

Opinia pozytywna | 12-01-2017 17:06 | Biżuteria / Pierścionki
"Tajemniczy Szafir" - srebrny naszyjnik z labradorytem
dla Marcela Krukowiecka za "Tajemniczy Szafir" - srebrny naszyjnik z labradorytem

Przepiękny wisiorek z niepowtarzalną oprawą, profesjonalnie zapakowany. Bardzo dziękuje

Opinia pozytywna | 12-01-2017 17:04 | Biżuteria / Naszyjniki
"Szafirowa Królowa" - srebrny wisior z labradorytem
dla Marcela Krukowiecka za "Szafirowa Królowa" - srebrny wisior z labradorytem

Biżuteria Pani Marceli jest unikalna w swojej formie, artystka potrafi wydobyć piękno z kamienia. Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 12-01-2017 17:04 | Biżuteria / Wisiory
Lady Grey - Srebrne kolczyki z białymi topazami
dla Salczyńska za Lady Grey - Srebrne kolczyki z białymi topazami

Piękne , kobiece , lekkie...moje :)

Opinia pozytywna | 12-01-2017 14:49 | Biżuteria / Kolczyki
Bluebird's feather - srebrny wisior z ażurowym piórkiem i labradorytem
dla Alabama za Bluebird's feather - srebrny wisior z ażurowym piórkiem i labradorytem

Wisior piękny - kolejne małe dzieło sztuki. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-01-2017 21:07 | Biżuteria / Wisiory
Urok secesji - srebrna broszka
dla Sztuk Kilka za Urok secesji - srebrna broszka

W broszce zakochałam się od pierwszego momentu, kiedy zobaczyłam ją na zdjęciach, ale na żywo robi jeszcze większe wrażenie. Piękna, starannie wykonana, bardzo oryginalna. Uwielbiam oglądać te misternie plączące się ze sobą linie, ilość faktur i poziomów. Uważam, że to niemała sztuka- bardzo polecam Martę i jej Sztuk Kilka. Dodatkowo piękny sposób zapakowania broszki- pudełko, opisy... Wszystko to idealnie się komponuje i nadaje na rewelacyjny prezent- najlepiej dla siebie samego. :)

Opinia pozytywna | 11-01-2017 17:14 | Biżuteria / Broszki
Złote sople z perłami
dla Jola Gazda za Złote sople z perłami

Przesliczne kolczyki a transakcja bezproblemowa.

Opinia pozytywna | 10-01-2017 15:02 | Biżuteria / Kolczyki
KRYSZTAŁOWY SEN ZEGARMISTRZA- srebrny pierścionek z werkiem zegarkowym
dla stobieckidesign za KRYSZTAŁOWY SEN ZEGARMISTRZA- srebrny pierścionek z werkiem zegarkowym

...wiedzialam, ze bedzie super, genialny! Przymierzalam sie do niego juz od dawna. To co pokazuje zdjecie, to pestka! Pierscionek jest 1000000x ladniejszy! Delikatny, subtelny, niebanalny, starannie wykonany, zachwycajacy i budzacy ciekawosc! Taki rarytasik :) Panie Kubo - tak trzymac!!!! Dziekuje. Re

Opinia pozytywna | 09-01-2017 21:24 | Biżuteria / Pierścionki
.
dla beata.kubon za .

To moja kolejna praca Pani Beaty! Jestem bardzo zadowolona. Polecam!!!

Opinia pozytywna | 09-01-2017 21:05 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Z LASU świąteczny wianek
dla SAADIA Flora za Z LASU świąteczny wianek

Jestem fanatykiem wiankow :) a "Z LASU" jest sliczny!!

Opinia pozytywna | 09-01-2017 20:40 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
labradoryty - chaos
dla Zofia Gładysz za labradoryty - chaos

Piękna biżuteria. Błyskawiczna wysyłka. Polecam Artystkę. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 06-01-2017 23:04 | Biżuteria / Bransolety
Pierścionek z kwarcem rutylowym
dla Salczyńska za Pierścionek z kwarcem rutylowym

Pierścionek jest bardzo ładny, delikatny, starannie wykonany. Dziękuję .

Opinia pozytywna | 05-01-2017 13:22 | Biżuteria / Pierścionki
Kółko pozłacane
dla ewawisniewska za Kółko pozłacane

Przepiękne i bardzo zgrabne kółeczka. Bardzo dziękuję i pozdrawiam Artystkę :-) Maria

Opinia pozytywna | 05-01-2017 09:41 | Biżuteria / Kolczyki