Zielona planeta - oryginalny wisior z chryzokolą
dla Alabama za Zielona planeta - oryginalny wisior z chryzokolą

patrze na to cudo i nie moge uwierzyc ze to moje - przepiekna misterna robota wykonana z niezwykla dokladnoscia - przesylka dotarla expresowo - dziekuje Pani

Opinia pozytywna | 21-04-2018 22:51 | Biżuteria / Wisiory
Pierścionek Nakręcony Koralowiec
dla Anna Faustyna Kaminska za Pierścionek Nakręcony Koralowiec

patrze i patrze na to cudo i nie moge uwierzyc ze to moje. doskonale wykonanie - po prostu bomba - przesylka expresowa -100 % satysfakcja

Opinia pozytywna | 21-04-2018 22:47 | Biżuteria / Pierścionki
Obrączki?! -każda inna...
dla galeria OKO za Obrączki?! -każda inna...

z przyjemnoscia stwierdzam ze zakup jak udany - blyskawiczna przesylka - calosc na 100 %

Opinia pozytywna | 20-04-2018 23:07 | Biżuteria / Pierścionki
Słońce i księżyc
dla Toros Design za Słońce i księżyc

Piękne i oryginalne.

Opinia pozytywna | 20-04-2018 03:07 | Biżuteria / Kolczyki
Łowiczanki - komplet 6 talerzyków
dla anyadesign za Łowiczanki - komplet 6 talerzyków

Przepiękne jak zawsze - czarują kolorami i dobrą energią. Przesyłka błyskawiczna, bardzo dobrze zabezpieczona. Zakupy u tej Artystki to czysta przyjemność :) Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 19-04-2018 15:23 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Turkusy
dla Artur Skrocki za Turkusy

piękne:)

Opinia pozytywna | 17-04-2018 22:35 | Biżuteria / Kolczyki
pierścionek NONYA
dla SHAMBALA za pierścionek NONYA

Super pierścionek. Bardzo oryginalny. Wszyscy zwracają na niego uwagę.

Opinia pozytywna | 17-04-2018 16:57 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki ze złota z opalami syntetycznymi
dla Dawid Pandel za Kolczyki ze złota z opalami syntetycznymi

Zostalam kolejnym, szczesliwym klientem pana Dawida :) Przesylka nie tylko zostala wyslana zgodnie z prosba ale rowniez szybko dostarczona. Kolczyki sa magiczne, pieknie wykonane, pelne elegancji - czego szukam w swiecie dzisiejszej bizuterii. Szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 17-04-2018 11:21 | Biżuteria / Kolczyki
Westeros - bransoleta
dla Anioł za Westeros - bransoleta

super bransoletka dla poważnego mężczyzny idealna

Opinia pozytywna | 17-04-2018 00:51 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Scarab wing - srebrna nausznica z kryształem Swarovskiego
dla Alabama za Scarab wing - srebrna nausznica z kryształem Swarovskiego

Nausznica piękna:):):). Przemiły kontakt z Artystką:) Dziękuję

Opinia pozytywna | 16-04-2018 20:52 | Biżuteria / Kolczyki
Srebro - naszyjnik Form 017
dla formood za Srebro - naszyjnik Form 017

doskonale wykonana biżuteria, polecam

Opinia pozytywna | 16-04-2018 15:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Złota nitka z murano i lapis lazuli
dla Fiszerowa za Złota nitka z murano i lapis lazuli

Fajne polaczenie materiałów. Dobre wykonanie. Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 14-04-2018 18:48 | Biżuteria / Naszyjniki
Latarenka tęczowa
dla anyadesign za Latarenka tęczowa

Latarenka jest przepiękna! Szybka przesyłka, bardzo solidnie zabezpieczona. Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 12-04-2018 20:50 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Komplet z fasetowanymi labradorytami
dla Gosia Chruściel-Waniek za Komplet z fasetowanymi labradorytami

Prześliczne! Jestem bardzo zadowolona. Zarówno ze względu na wyglad, jak i jakość wykonania. Świetny kontakt z artystką. Polecam!

Opinia pozytywna | 12-04-2018 07:17 | Biżuteria / Komplety
KAKTUS  WIOSENNY Z DWOMA  KWIATKAMI
dla Joanna Lewandowska za KAKTUS WIOSENNY Z DWOMA KWIATKAMI

Piękny!

Opinia pozytywna | 11-04-2018 19:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KAKTUS PĘKATY W ZIELONE PASY I DWOMA  KWIATKAMI
dla Joanna Lewandowska za KAKTUS PĘKATY W ZIELONE PASY I DWOMA KWIATKAMI

Małe arcydzieło.

Opinia pozytywna | 11-04-2018 19:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
...ETNO II...
dla LINEA za ...ETNO II...

To mój kolejny zakup u Pani Karoliny, jak zawsze cudowny :) te cudeńka stja sie u mnie częscią nieodzowną domu o czym mialam sie okazję przekonac, gdy stłukłam przez przypadek pierwszą misę. Od razu poprosilam o ratunek :)

Opinia pozytywna | 11-04-2018 18:51 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
KAKTUS PŁASKI W POMARAŃCZOWE PASY
dla Joanna Lewandowska za KAKTUS PŁASKI W POMARAŃCZOWE PASY

Ceramiczne cudeńko - ni to roślina (całkiem niekłopotliwa), ni to owoc (słodki i aromatyczny). W każdej odsłonie poprawiacz nastroju; mam ochotę się uśmiechać. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-04-2018 20:22 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PATERKA W TURKUSACH I FIOLETACH
dla Joanna Lewandowska za PATERKA W TURKUSACH I FIOLETACH

Warto otaczać się przedmiotami, które cieszą formą, kolorem i funkcjonalnością. I taka jest ta listkowa patera. Na drewnianym stole prezentuje się ślicznie. Dziękuję i polecam prace Pani Joanny.

Opinia pozytywna | 10-04-2018 20:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
POMARAŃCZOWO KWITNĄCY
dla Joanna Lewandowska za POMARAŃCZOWO KWITNĄCY

Mój zachwyt to nic niecodziennego, ponieważ prace Pani Joanny są barwne, energetyczne i nietuzinkowe. Ale to, że mój mąż nie chce oddać jednego z kaktusików na prezent, to rzecz zaskakująca. Zachęcam do zakupów w pracowni Pani Joanny. Warto. Dziękuję i życzę wszystkiego dobrego.

Opinia pozytywna | 10-04-2018 20:11 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika