Paterka dla Ewy
dla Joanna Lewandowska za Paterka dla Ewy

Bardzo piękna i oryginalna paterka polecam...

Opinia pozytywna | 26-05-2017 12:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Underwater 3_ 70 x 100 cm.
dla Galeria na piętrze za Underwater 3_ 70 x 100 cm.

Praca piękna. przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. bardzo dobry kontakt z artystką w kontekście realizacji zamówienia.

Opinia pozytywna | 24-05-2017 21:01 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Łąka 30 - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Łąka 30 - rysunek pastelami suchymi

piękna praca. dostawa szybka, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.

Opinia pozytywna | 24-05-2017 21:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
wianek na szyję
dla Tipika za wianek na szyję

Uroczy naszyjnik. Idealny na lato! Wyglada jakby naprawdę był upleciony z kwiatów zerwanych na łące. Oryginalny pomysł, świetne wykonanie!

Opinia pozytywna | 24-05-2017 16:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Ptaki V - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Ptaki V - rysunek pastelami suchymi

Moja opinia jest bardzo pozytywna :) Pani Kasiu, bardzo dziekuje! Renata

Opinia pozytywna | 23-05-2017 11:43 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Talerz "Jaglany"
dla Magda Łysiak za Talerz "Jaglany"

Talerze są piękne. Współpraca z Panią Magdą bardzo udana. Długo szukałem takich talerzy, wreszcie mam to co tak bardzo chciałem :-) Bardzo polecam!!! Maciej

Opinia pozytywna | 23-05-2017 09:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
bransoletka z bursztynami
dla Zofia Gładysz za bransoletka z bursztynami

zachwycająca, polecam

Opinia pozytywna | 22-05-2017 11:22 | Biżuteria / Bransolety
Pani Zorzy - srebrny pierścionek z labradorytem
dla Rivendell za Pani Zorzy - srebrny pierścionek z labradorytem

Pierścionek bardzo ładny. Dobry kontakt ze sprzedającymi i szybka przesyłka. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 18-05-2017 13:54 | Biżuteria / Pierścionki
CROSS - kolczyki
dla Anioł za CROSS - kolczyki

Dziewczyna bardzo zadowolona, więc i Ja również :) Czy może być lepsza rekomendacja? Dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 16-05-2017 13:59 | Biżuteria / Kolczyki
Akwamarynowy
dla Dwa Słońca za Akwamarynowy

Kolczyki i bransoletka w rzeczywistości są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu. W tej biżuterii widać serce artystki. Jestem zachwycona. Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia i przemiły kontakt.

Opinia pozytywna | 15-05-2017 19:16 | Biżuteria / Komplety
Agatowa
dla Dwa Słońca za Agatowa

To już moje kolejne zamówienie u Pani Doroty. Za każdym razem z zachwytem oglądam zakupioną biżuterię. Bransoletka jest prześliczna, oryginalna, niezwykle starannie wykonana, przyciąga wzrok. Dziękuję Pani Dorotko! :) Serdecznie pozdrawiam, Monika

Opinia pozytywna | 15-05-2017 19:11 | Biżuteria / Bransolety
Wisior Znak Ateistów Srebro
dla Zahario za Wisior Znak Ateistów Srebro

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, pełna satysfakcja. Polecam.

Opinia pozytywna | 15-05-2017 12:14 | Biżuteria / Wisiory
Srebrno-złocony pierścionek z diamentem
dla Gosia Chruściel-Waniek za Srebrno-złocony pierścionek z diamentem

Pierścionek wykonany perfekcyjnie, wygląda tak jak na zdjęciu. Świetny i profesjonalny kontakt.Polecam

Opinia pozytywna | 12-05-2017 20:25 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrno-złocony pierścionek z diamentem
dla Gosia Chruściel-Waniek za Srebrno-złocony pierścionek z diamentem

Pierścionek wykonany perfekcyjnie, wygląda tak jak na zdjęciu. Świetny i profesjonalny kontakt.Polecam

Opinia pozytywna | 12-05-2017 20:25 | Biżuteria / Pierścionki
Czarne motyle
dla jamilka za Czarne motyle

Super miły i dobry kontakt. Szybka realizacja. Piękna biżuteria. Same pozytywy dla Jamilki:)

Opinia pozytywna | 12-05-2017 13:41 | Biżuteria / Kolczyki
Pani Błękitnych Mgieł srebrne kolczyki z labradorytami
dla Rivendell za Pani Błękitnych Mgieł srebrne kolczyki z labradorytami

Nie zawiodłam? się.Bardzo ładne. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-05-2017 18:30 | Biżuteria / Kolczyki
Arachne - srebrny pierścień z labradorytem
dla Rivendell za Arachne - srebrny pierścień z labradorytem

Piękny pierścionek. Błyskawiczna przesyłka. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-05-2017 18:27 | Biżuteria / Pierścionki
Elwinga - srebrny naszyjnik z surowymi cytrynami i rubinami
dla Rivendell za Elwinga - srebrny naszyjnik z surowymi cytrynami i rubinami

Naszyjnik śliczny. Starannie wykonany. Polecam

Opinia pozytywna | 11-05-2017 17:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Ceramiczny kwiat na pieńku pomarańczowy
dla kamelo za Ceramiczny kwiat na pieńku pomarańczowy

Zakupiłam trzy kwiatki ( dwa pomarańczowe i jeden czerwony) są bardzo oryginalne, precyzyjnie wykonane. Towar był bardzo bezpiecznie zapakowany,więc bez obaw o ewentualne uszkodzenia. Polecam na prezent , idealny na dzień matki! Agnieszka z Wrocławia

Opinia pozytywna | 11-05-2017 15:21 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczny KWIAT na pieńku czerwony
dla kamelo za Ceramiczny KWIAT na pieńku czerwony

Zakupiłam trzy kwiatki ( dwa pomarańczowe i jeden czerwony) są bardzo oryginalne, precyzyjnie wykonane. Towar był bardzo bezpiecznie zapakowany,więc bez obaw o ewentualne uszkodzenia. Polecam na prezent , idealny na dzień matki! Agnieszka z Wrocławia

Opinia pozytywna | 11-05-2017 15:21 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika