Iskra w sercu - srebrny dwustronny wisior z rubinem gwiaździstym i kwarcem lemon
dla Kornelia Sus za Iskra w sercu - srebrny dwustronny wisior z rubinem gwiaździstym i kwarcem lemon

ŚLICZNY...PRZEŚLICZNY WISIOREK!!!...podoba się każdej osobie, która na niego spojrzy:-)..MAŁE CUDEŃKO!!!...BARDZO DZIĘKUJĘ!!! Pozdrawiam serdecznie!!!

Opinia pozytywna | 21-11-2017 16:47 | Biżuteria / Wisiory
Zielony ze złotem
dla Sas-Narkiewicz za Zielony ze złotem

Pierścień otrzymałam szybko. Jest piękny.

Opinia pozytywna | 21-11-2017 09:30 | Biżuteria / Pierścionki
Bransoletka - rubin
dla formood za Bransoletka - rubin

Piękna bransoletka. Szukam już podobnej na Państwa stronie. Dziękuję za piękny prezent.

Opinia pozytywna | 20-11-2017 20:23 | Biżuteria / Bransolety
GRONO III - srebrny wisior z perłami
dla wstobiecki za GRONO III - srebrny wisior z perłami

Bardzo udany zakup. Polecam.

Opinia pozytywna | 20-11-2017 17:30 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki Śmigła
dla baba design za Kolczyki Śmigła

Super kolczyki.

Opinia pozytywna | 18-11-2017 20:24 | Biżuteria / Kolczyki
Oko boga /srebro 925 - naszyjnik oko boga.
dla ALEKSANDR TIVODAR za Oko boga /srebro 925 - naszyjnik oko boga.

wyrazisty, prowokacyjny, wyzywający. po prostu cudny wisior! polecam artystę wszystkim, którzy szukają czegoś wyjątkowego, czego nie znajdą nigdzie indziej.

Opinia pozytywna | 18-11-2017 18:29 | Biżuteria / Naszyjniki
Coronam - Pierścionek korona ze srebra z kamieniami.
dla ALEKSANDR TIVODAR za Coronam - Pierścionek korona ze srebra z kamieniami.

chcesz zostać księżniczką - kup sobie koronę! albo rozkaż kupić :) pierścionek jest przepiękny, delikatny i wystawny jednocześnie. polecam!

Opinia pozytywna | 18-11-2017 18:22 | Biżuteria / Pierścionki
SPLASH! - kolczyki różowe
dla Sztuk Kilka za SPLASH! - kolczyki różowe

Bardzo oryginalne i ładnie wykończone kolczyki. Z chęcią będę je nosić zarówno na co dzień, jak i wyjścia. Dotarły do mnie w bardzo wyróżniającej się oprawie i od pierwszej chwili wywołały uśmiech na mojej twarzy, za co Pani Marcie serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 18-11-2017 08:29 | Biżuteria / Kolczyki
Nieskończoność, pierścionek złoty
dla Dawid Pandel za Nieskończoność, pierścionek złoty

Cudowny pierścionek. Bezbłędny kontakt ze sprzedającym, profesjonalna usługa wraz z korektą rozmiaru :) byłam sceptycznie nastawiona przez to że nie znam tej strony, natomiast nie mam czego żałować! cieszę się z zakupu i żałuję jedynie że nie mam więcej pieniędzy na kolejne zakupy :D zdecydowanie polecam <3

Opinia pozytywna | 18-11-2017 00:25 | Biżuteria / Pierścionki
Matowy z koralem
dla Toros Design za Matowy z koralem

Mega zajefajny pierścionek! Kontakt z Torosem bardzo dobry. Przesyłka fachowo zapakowana, polecam!

Opinia pozytywna | 17-11-2017 19:01 | Biżuteria / Pierścionki
Kuleczki - kolczyki z brązu
dla Fiann za Kuleczki - kolczyki z brązu

Piękna biżuteria - bardzo dobra robota! Jestem baaaaardzo zadowolona. Kontakt Fiann - bez zarzutu. Polecam!

Opinia pozytywna | 17-11-2017 19:00 | Biżuteria / Kolczyki
bransoletka z granatami
dla Zofia Gładysz za bransoletka z granatami

To będzie moja ulubiona bransoletka :) Piękne, surowe kamienie w srebrnej oprawie.Autorska, oryginalna,niepowtarzalna biżuteria.

Opinia pozytywna | 17-11-2017 18:48 | Biżuteria / Bransolety
Boho kolekcja - komplet deserowy patera i 6 talerzyków
dla anyadesign za Boho kolekcja - komplet deserowy patera i 6 talerzyków

Wszystko idealnie. Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 17-11-2017 09:23 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Sara - akwarela, oryginał
dla Anna Lipowska za Sara - akwarela, oryginał

Piękna!

Opinia pozytywna | 17-11-2017 08:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Marina - akwarela, oryginał
dla Anna Lipowska za Marina - akwarela, oryginał

Przepiękna, delikatna, subtelna... cudo!

Opinia pozytywna | 17-11-2017 07:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Naszyjnik 100% Ag
dla formood za Naszyjnik 100% Ag

Przedmioty zgodne zamówieniem. Szybka przesyłka. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 16-11-2017 22:02 | Biżuteria / Naszyjniki
Ogród miniatur 03 - granat rodolit
dla Drakonaria za Ogród miniatur 03 - granat rodolit

Przedmioty zgodne zamówieniem. Szybka przesyłka. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 16-11-2017 22:02 | Biżuteria / Kolczyki
MAJOWY WSCHÓD-Małe kolczyki z labradorytem
dla Litori za MAJOWY WSCHÓD-Małe kolczyki z labradorytem

Przedmioty zgodne zamówieniem. Szybka przesyłka. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 16-11-2017 22:01 | Biżuteria / Kolczyki
SREBRZYSTY NOKTURN - Srebrny naszyjnik z obsydianem
dla Litori za SREBRZYSTY NOKTURN - Srebrny naszyjnik z obsydianem

Piękny naszyjnik. Szybka przesyłka. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 16-11-2017 22:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Sekrety strumyka - srebrny wisior z kryształem andara
dla Kornelia Sus za Sekrety strumyka - srebrny wisior z kryształem andara

Bardzo dziękuję za tą piękną pracę. Przesyłka przesłana bardzo szybko. Transakcje przebiegła pomyślnie. Dziękuję i polecam

Opinia pozytywna | 15-11-2017 21:58 | Biżuteria / Wisiory