Srebrne kolczyki awangardowe FUKSJA
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki awangardowe FUKSJA

Kolczyki piękne i bardzo oryginalne. Są wyjątkowe. Bardzo dziękuję Pani Agnieszko za Pani pracę. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:59 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior Mops Srebro Zahario
dla Zahario za Wisior Mops Srebro Zahario

Perfekt.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:18 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Księżyc Srebro
dla Zahario za Wisior Księżyc Srebro

Wyroby,ktora zamowilam,sa perfekt,jest to nie pierwsza bizuteria ktora zamowilam u artysty i na pewno nie ostatnia.Dziekuje.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:17 | Biżuteria / Wisiory
Tytanowa bransoleta  - turkusowa
dla Jubiko za Tytanowa bransoleta - turkusowa

Niesamowite kolory, piękna i lekka! :)

Opinia pozytywna | 18-04-2019 16:52 | Biżuteria / Bransolety
Tytanowe kolczyki - Dżungla 30
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Dżungla 30

Przepiękne, lekkie i wysłane w ekspresowym tempie :)

Opinia pozytywna | 18-04-2019 16:51 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI Z BIAŁYMI PERŁAMI
dla Mario Design za KOLCZYKI Z BIAŁYMI PERŁAMI

Kolczyki piękne.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 07:55 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z czerwonymi szafirami
dla Mario Design za Pierścionek z czerwonymi szafirami

Piękny i wyjątkowy pierścionek, z "duszą", starannie wykonany.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 07:55 | Biżuteria / Pierścionki
Obroża
dla Sas-Narkiewicz za Obroża

Przecudny jak zawsze. Pozostanę już stałym klientem. Polecam wszystkim. Piękne wzornictwo, nienaganne wykonanie, fantazja i niebanalność. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 17-04-2019 22:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Zawsze jestem przy Tobie
dla GRAFIJA za Zawsze jestem przy Tobie

Pani Ewo, serdecznie dziękuję. Grafika, mój kolejny zakup, po prostu piękna a kolor passe-partout idealny. Polecam i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 17-04-2019 18:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Złoto zielony
dla Sas-Narkiewicz za Złoto zielony

Jest cudowny!!!!!! Dziekuje

Opinia pozytywna | 16-04-2019 21:52 | Biżuteria / Pierścionki
Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna
dla WAWER za Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna

To już mój kolejny udany zakup. Ptaszki świetnie wyglądają w oknie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 16-04-2019 12:10 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zaklęte ogrody ciszy - srebrna bransoletka z akwamarynem, topazem zielonym i grandidierytem
dla Kornelia Sus za Zaklęte ogrody ciszy - srebrna bransoletka z akwamarynem, topazem zielonym i grandidierytem

PIĘKNA!!!!!....nie powiedziałabym, że "Zaklęte ogrody", raczej "Życiodajne źródełka":-)))...zwał jak zwał...JEST ŚLICZNA ....każdy może dostrzec w niej co zechce:-)... "Zaklęte ogrody", Życiodajne źródełka"....itp itd:-))) Bardzo dziękuję Pani Kornelio!!!

Opinia pozytywna | 12-04-2019 16:42 | Biżuteria / Bransolety
Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI

Kolczyki , które kupiłam są prześliczne. Bardzo dziękuję za miły i profesjonalny kontakt . Na pewno skorzystam nie raz z wyrobów artystki SHAMBALA. Serdecznie pozdrawiam i oczywiście polecam

Opinia pozytywna | 09-04-2019 18:55 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik z kryształem dla Pani Magdaleny
dla CIBA za Naszyjnik z kryształem dla Pani Magdaleny

Polecam. Naszyjnik świetnie wykonany, ciut zmieniony z uwzględnieniem mojej prośby. Kontakt z Artystą miły, a realizacja zaskakująco szybka - przy czym wzór, który wybrałam jest bardzo prosty :) Po takim doświadczeniu zachęcam do wyboru biżuterii robionej ręcznie, a nie masowej z sieciówek ;P

Opinia pozytywna | 09-04-2019 12:07 | Biżuteria / Naszyjniki
Fontanna 2 - rysunek akwarela
dla Karolina Kierat za Fontanna 2 - rysunek akwarela

Kolejny zakup i perfekcyjna realizacja, zarówno na poziomie otrzymywanych informacji o moim zamówieniu, a przede wszystkim błyskawiczna realizacja mojego zamówienia. Polecam - obrazy Karoliny Kierat.

Opinia pozytywna | 08-04-2019 21:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
srebro...
dla mz studio za srebro...

bransoleta bardzo ładna , przesyłka sprawnie wysłana.

Opinia pozytywna | 07-04-2019 12:54 | Biżuteria / Bransolety
Dziurawy z turkusami
dla Sas-Narkiewicz za Dziurawy z turkusami

Jak zwykle biżuteria przepiękna i niezwykle oryginalna. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 07-04-2019 10:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrny pierścionek oksydowany z topazem i rubinem
dla baba design za Srebrny pierścionek oksydowany z topazem i rubinem

Przepiękne, niepowtarzalne wzory i niezwykle staranne wykonanie. Dziękuję i gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 06-04-2019 21:12 | Biżuteria / Pierścionki
Komplet młotkowany
dla Toros Design za Komplet młotkowany

Jestem pod ogromnym wrażeniem zarówno niepowtarzalnych wyrobów jak również niezwykle profesjonalnego podejścia do wykonywanej pracy a także kontaktu z klientem. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 06-04-2019 21:10 | Biżuteria / Pierścionki
Z leśnej szkatułki - Na skraju wrzosowiska - srebrny naszyjnik z kunzytem i ametystem
dla Kornelia Sus za Z leśnej szkatułki - Na skraju wrzosowiska - srebrny naszyjnik z kunzytem i ametystem

Jestem oczarowana urodą biżuterii, kunsztem i ogromnym talentem Pani Kornelii, oraz tym jak zadbała o mnie jako klientkę. Polecam wszystkim z całego serca! Dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 05-04-2019 14:33 | Biżuteria / Naszyjniki