Wilk z czerwoną żywicą na życzenie :)
dla Ksenia.art za Wilk z czerwoną żywicą na życzenie :)

Medalik z dedykacją przygotowany na zamówienie zrealizowany został bardzo starannie. Jest naprawdę śliczny! Na każdym etapie zamówienia komunikacja z Ksenia.art była terminowa i pozytywna. Zamówienie dostarczone bardzo szybko. W 100% polecam Ksenia.art.

Opinia pozytywna | 29-03-2017 10:05 | Biżuteria / Wisiory
magnesy dwa serca od serca turkusowe + opakowanie prezentowe
dla pracowniazona za magnesy dwa serca od serca turkusowe + opakowanie prezentowe

w sam raz do mojej kuchni

Opinia pozytywna | 29-03-2017 08:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
serca turkusowe 2 zawieszki w pudełku prezentowym
dla pracowniazona za serca turkusowe 2 zawieszki w pudełku prezentowym

piękna ozdoba mojego okna

Opinia pozytywna | 29-03-2017 08:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Assis
dla Serpens (i) za Assis

idealny

Opinia pozytywna | 29-03-2017 08:35 | Biżuteria / Pierścionki
Anisha
dla Serpens (i) za Anisha

idealny

Opinia pozytywna | 29-03-2017 08:34 | Biżuteria / Pierścionki
Równik
dla Serpens (i) za Równik

idealny

Opinia pozytywna | 29-03-2017 08:34 | Biżuteria / Pierścionki
"Chłodny Akwamaryn" - srebrny pierścionek z akwamarynem
dla Marcela Krukowiecka za "Chłodny Akwamaryn" - srebrny pierścionek z akwamarynem

Piękny jak na zdjęciu,

Opinia pozytywna | 29-03-2017 08:32 | Biżuteria / Pierścionki
Evergreen.. pleciony naszyjnik
dla Tipika za Evergreen.. pleciony naszyjnik

Naszyjnik jest naprawdę niepowtarzalny. Robi Pani bardzo oryginalną biżuterię.

Opinia pozytywna | 28-03-2017 19:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Szklane uchwyty do mebli - FINGERs
dla WAWER za Szklane uchwyty do mebli - FINGERs

Zamówienie zgodne z opisem, towar bezpiecznie zapakowany, szybka wysyłka,bardzo dobra informacja o przebiegu transakcji. Polecam.

Opinia pozytywna | 28-03-2017 11:04 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Antyczne monety z czaszkami / srebro 925 / - Ręcznie wykonane kolczyki z antycznymi monetami.
dla ALEKSANDR TIVODAR za Antyczne monety z czaszkami / srebro 925 / - Ręcznie wykonane kolczyki z antycznymi monetami.

Jestem zachwycona, polecam ????????????????????

Opinia pozytywna | 26-03-2017 17:57 | Biżuteria / Kolczyki
Rura z kamieniami księżycowymi
dla Sas-Narkiewicz za Rura z kamieniami księżycowymi

Jestem zachwycona,przepiekny pierscionek.Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 23-03-2017 03:13 | Biżuteria / Pierścionki
dekory folkowe
dla Dekornia za dekory folkowe

Szybko, sprawnie, a co najważniejsze bardzo ładnie!

Opinia pozytywna | 20-03-2017 16:20 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Deszczowa łezka - srebrny pierścionek z labradorytem
dla Kornelia Sus za Deszczowa łezka - srebrny pierścionek z labradorytem

Przepiękny wyrób; zdjęcia nie oddają jego nietuzinkowego, atrakcyjnego wyglądu na dłoni. Bardzo uprzejmy i miły kontakt.

Opinia pozytywna | 18-03-2017 16:47 | Biżuteria / Pierścionki
Wilk wyjący- na życzenie klientki:)
dla Ksenia.art za Wilk wyjący- na życzenie klientki:)

Wisiorek jest piękny. Każdy element został perfekcyjnie wykonany. Wykonała go miła i zdolna artystka.

Opinia pozytywna | 17-03-2017 16:42 | Biżuteria / Wisiory
surowy granat - naszyjnik
dla Zofia Gładysz za surowy granat - naszyjnik

Bardzo ładny stylowy naszyjnik.

Opinia pozytywna | 16-03-2017 09:03 | Biżuteria / Naszyjniki
Frida kafle
dla Dekornia za Frida kafle

Kafle z Fridą są piękne! :-) Ja zamówiłam dodatkowo z zawieszkami i takie otrzymałam :-) Poza tym paczka przyszła bardzo starannie zapakowana, a kafle zabezpieczone. Szybka przesyłka i cały czas kontakt z Artystką - polecam! :-)

Opinia pozytywna | 15-03-2017 18:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Delikatne kolczyki - Simple
dla Dorota Kos za Delikatne kolczyki - Simple

Piekne i proste.zwracaja uwage

Opinia pozytywna | 15-03-2017 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie - pierścionek
dla Toros Design za Zamówienie - pierścionek

Bardzo dziękuję za pierścionek wykonany na zamówienie i pasujący do kolczyków kupionych wcześniej. Idealnie zrobiony!!! Jestem bardzo zadowolona! Polecam pracy artysty Toros Design.

Opinia pozytywna | 15-03-2017 17:16 | Biżuteria / Pierścionki
Malachitowa dżungla - naszyjnik z ceramiką krystaliczną
dla Sztuk Kilka za Malachitowa dżungla - naszyjnik z ceramiką krystaliczną

Przecudny naszyjnik, bardzo oryginalny. To już drugi od Sztuk Kilka. Artystka ma niepowtarzalne wyczucie smaku, szuka nowych form i materiałów. Pierwszy raz spotkałam w biżuterii ceramikę krystaliczną. Jest piękna. Całość - z miedzią i malachitem stanowi unikatową ozdobę kobiecej szyi. Odkąd poznałam sztukę artystki, zmieniło się moje postrzeganie biżuterii. Już nie szukam rzeczy łatwych i oczywistych. Zapewniam, że ten naszyjnik nie tylko zdobi kobietę, ubiera ją i sprawia, że jest niezwykła jak on.

Opinia pozytywna | 14-03-2017 17:57 | Biżuteria / Naszyjniki
Drobiazgi z pracowni elfów - kolczyki z awenturynem
dla Rivendell za Drobiazgi z pracowni elfów - kolczyki z awenturynem

Przecudne drobiazgi, magiczne i misternie wykonane. W moim stylu - subtelne piękno. Polecam.

Opinia pozytywna | 13-03-2017 18:23 | Biżuteria / Kolczyki