Meltemi - srebrny naszyjnik z ametystem
dla Fiann za Meltemi - srebrny naszyjnik z ametystem

Bardzo dziękuję za przepiękny naszyjnik oraz za szybką dostawę. (Dziękuję za smaczne dodatkowe kalorie.:)

Opinia pozytywna | 23-02-2018 15:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Kirke - srebrny pierścionek z dużym cytrynem
dla Danka Czapnik za Kirke - srebrny pierścionek z dużym cytrynem

Piękny, oryginalny pierścionek. Noszę go z radością

Opinia pozytywna | 23-02-2018 12:52 | Biżuteria / Pierścionki
Celebros, wisior ze srebrnym obsydianem, haft koralikowy
dla Sol za Celebros, wisior ze srebrnym obsydianem, haft koralikowy

Będę monotematyczna, ale trudno nachwalić się Panią Anię za Jej kunszt, artyzm i świetną obsługę klienta, który czuje się dopieszczony w każdym calu kupując cudowności takie jak na zdjęciu. Pozdrawiam serdecznie Pani Aniu dziękując po raz kolejny za udane zakupy (zrobiłam sobie prezent na urodziny, a co!)

Opinia pozytywna | 22-02-2018 22:02 | Biżuteria / Wisiory
Celebros II, kolczyki ze srebrnymi obsydianami, haft koralikowy
dla Sol za Celebros II, kolczyki ze srebrnymi obsydianami, haft koralikowy

Nawet nie myślałam, że obsydiany są tak pięknymi kamieniami. Szlachetny wygląd biżuterii, kolczyki w rzeczywistości ładniejsze niż na zdjęciach, o ile to w ogóle możliwe ;) Dziękuję i polecam zakupy u Sol.

Opinia pozytywna | 22-02-2018 21:57 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne
dla Sol za Zamówienie specjalne

Po raz kolejny nie zawiodłam się na Pani Ani. Kolczyki bardzo ładne, dorobione na moją prośbę do złotego kompletu. Precyzyjnie wykonane, bardzo spektakularne. Jak zwykle świetny kontakt, błyskawiczna przesyłka, a biżuteria zapakowana w śliczne metalowe pudełeczka. Ogromny pozytyw. Dziękuję i szczerze polecam.

Opinia pozytywna | 22-02-2018 21:55 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe kolczyki Dżungla 13
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki Dżungla 13

Cacka,w wykonaniu, kolorze, lekkosci, polecam.

Opinia pozytywna | 22-02-2018 15:25 | Biżuteria / Kolczyki
MISECZKA NA......
dla Joanna Lewandowska za MISECZKA NA......

Miseczka jest śliczna, ma piękne nasycone kolory. Jest bardzo starannie wykonana i po mistrzowsku zapakowana. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 21-02-2018 22:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dokąd - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Dokąd - rysunek pastelami suchymi

Prace pani Katarzyny bardzo mi się podobają. Proste motywy bardzo ciekawie przedstawione. Mocne barwy świetnie skomponowane. Technika, użyte materiały bardzo solidne. Generalnie rysunki super!

Opinia pozytywna | 19-02-2018 00:18 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Niedaleko - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Niedaleko - rysunek pastelami suchymi

Prace pani Katarzyny bardzo mi się podobają. Proste motywy bardzo ciekawie przedstawione. Mocne barwy świetnie skomponowane. Technika, użyte materiały bardzo solidne. Generalnie rysunki super!

Opinia pozytywna | 19-02-2018 00:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Komplet pater Wiem
dla NeoartiZ za Komplet pater Wiem

Bardzo dziękuję piękne patery !!dziękuję za prezenty!!!

Opinia pozytywna | 18-02-2018 17:11 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Black Swan - Minimalistyczny pierścionek z czarnym spinelem
dla Salczyńska za Black Swan - Minimalistyczny pierścionek z czarnym spinelem

Piękny, delikatny, taki jaki miał być! Dziękuje! :)

Opinia pozytywna | 18-02-2018 11:04 | Biżuteria / Pierścionki
Komplet - obrączka,kolczyki i pierścionek
dla Toros Design za Komplet - obrączka,kolczyki i pierścionek

Jestem zachwycona to nie jest mój pierwszy zakup u Tego Artysty z pewnością wrócę po kolejne produkty .

Opinia pozytywna | 17-02-2018 12:40 | Biżuteria / Komplety
MATKA BOSKA POCZAJOWSKA II
dla Beata Kmieć za MATKA BOSKA POCZAJOWSKA II

Ciekawa praca. Coś innego.

Opinia pozytywna | 17-02-2018 10:25 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
REZERWACJA! Fioletowy szal z babyalpaki
dla Knitwear Factory za REZERWACJA! Fioletowy szal z babyalpaki

Bardzo ładny szal. Polecam.

Opinia pozytywna | 17-02-2018 10:25 | Akcesoria / Szale i chusty
Na szyję lub na rękę - LAZUROWE
dla Anioł za Na szyję lub na rękę - LAZUROWE

Szybka sprawna dostawa,naszyjnik ok.Polecam

Opinia pozytywna | 16-02-2018 17:33 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Bird Wing /srebro/ - Pierścionek ze srebra w kształcie skrzydła
dla ALEKSANDR TIVODAR za Bird Wing /srebro/ - Pierścionek ze srebra w kształcie skrzydła

pierścionek cudeńko :) małe spóźnienia artyście wybaczamy

Opinia pozytywna | 16-02-2018 10:06 | Biżuteria / Pierścionki
MIŁORZĘBY
dla Srebrny Styl za MIŁORZĘBY

Miłorzęby są przepiękne, delikatne i błyszczące, leciutko obstukane co daje oryginalny efekt. Spodziewałam się bardziej surowych i większych, ale i tak kolczyki bardzo mi się podobają :-)

Opinia pozytywna | 16-02-2018 09:43 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek Petals z perłą
dla MIZU Anna Życka za Pierścionek Petals z perłą

Pierścionek był dodatkiem do kolczyków. Pekinie się komponują. Wykonanie zgodne z opisem. Biżuteria ma swój niepowtarzalny urok. Polecam .

Opinia pozytywna | 14-02-2018 14:27 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki Petals z perłą
dla MIZU Anna Życka za Kolczyki Petals z perłą

Szukałem niepowtarzalnego prezentu i udało mi się. Kolczyki są śliczne, perfekcyjnie wykonana. Artystka włożyła w ich wykonanie dużo serca. Jeśli chodzi o dostawę do szybka. Biżuteria właściwie zabezpieczona do transportu. Polecam wyroby Pa i Anny.

Opinia pozytywna | 14-02-2018 14:25 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior Czaszka Brąz
dla Zahario za Wisior Czaszka Brąz

Piękne, ręcznie wykonane przywieszki. Wiele detali mimo małych rozmiarów. Świetna robota, szybka wysyłka i dostawa. Z czystym sumieniem gorąco polecam zakupy u tego artysty!

Opinia pozytywna | 14-02-2018 11:50 | Biżuteria / Wisiory