Open Channel - srebrny naszyjnik z turkusami
dla Fiann za Open Channel - srebrny naszyjnik z turkusami

Naszyjnik piękny i magiczny. Żar artystyczno - duchowej wizji Twórcy , przenika pracę . To dla mnie duży zaszczyt nosić biżuterię od Pani Ani - Artystki Wizjonerki , Artystki Poetki.

Opinia pozytywna | 30-12-2018 21:03 | Biżuteria / Naszyjniki
SZCZYPTA ZIELENI
dla Srebrny Styl za SZCZYPTA ZIELENI

Piękny pierścionek. Dziękuje.

Opinia pozytywna | 30-12-2018 16:19 | Biżuteria / Pierścionki
SAUVAGE - komplet bransolet
dla Anioł za SAUVAGE - komplet bransolet

Artysta Anioł wykonał bransoletę, którą zapragnąłem mieć. Rozumiem, że jestem klientem ale osobiście uważam, że to wcale nie upoważnia mnie do wystawiania opinii. Szacunek powinien być po obu stronach w równej mierze i tego się trzymajmy. Dlatego moja opinia może być tylko pozytywna. Choć wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie, równie dobrze mogło się coś wydarzyć, i też by się nic nie stało. Pozdrawiam, Adrian Zmarzlik

Opinia pozytywna | 28-12-2018 17:06 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Tytanowa bransoleta - Niebieskie kwiatki
dla Jubiko za Tytanowa bransoleta - Niebieskie kwiatki

Piękna bransoletka. Właśnie dziś została wręczona jako upominek "pod choinkę". Bardzo się podobała. To był bardzo "trafiony" prezent.

Opinia pozytywna | 25-12-2018 00:23 | Biżuteria / Bransolety
Kolovrat (srebro 925) - SŁOWIAŃSKA OBRĄCZKA
dla ALEKSANDR TIVODAR za Kolovrat (srebro 925) - SŁOWIAŃSKA OBRĄCZKA

Jestem bardzo zadowolona zarowno ze wspolpracy,kontaktu jak i samego produktu. Obraczka jest idealna w calej swej okazalosci. Polecam z calego serca. Prace zachwycaja dokladnoscia,jakoscia i pomyslowoscia.

Opinia pozytywna | 22-12-2018 20:38 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Twiggy  - bransoleta
dla Anioł za Twiggy - bransoleta

Szybki kontakt. Bransoletka super. Polecam jeśli ktoś lubi coś oryginalnego.

Opinia pozytywna | 22-12-2018 20:25 | Biżuteria / Bransolety
Smaragdus cor /srebro 925/ - Wisiorek ze srebra anatomiczne serce wysadzane kolumbijskimi szmaragdami.
dla ALEKSANDR TIVODAR za Smaragdus cor /srebro 925/ - Wisiorek ze srebra anatomiczne serce wysadzane kolumbijskimi szmaragdami.

Przepiękny wisiorek! Oryginalny, wyrazisty i jednocześnie delikatny; niezwykle starannie wykonany. Bardzo dobry kontakt z Projektantem, błyskawiczna przesyłka. Polecam szczerze i sama też będę wypatrywać następnych prac :-) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 21-12-2018 00:37 | Biżuteria / Wisiory
srebrny z labradorytem
dla Zofia Gładysz za srebrny z labradorytem

Zetelna i konkretna osoba.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 23:12 | Biżuteria / Pierścionki
spin - naszyjnik 100% Ag
dla formood za spin - naszyjnik 100% Ag

Zachwycające cudeńko. Nie rozczarowuje. Polecam!!!

Opinia pozytywna | 20-12-2018 17:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Oksydowane srebro - naszyjnik
dla formood za Oksydowane srebro - naszyjnik

Piękny naszyjnik, jak wszystko od FORMOOD. Kontakt z Artystą doskonały, a sam Twórca - przemiły. Gorąco dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 17:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebro - naszyjnik Form017
dla formood za Srebro - naszyjnik Form017

Przecudowny, magiczny naszyjnik. Twórca spełnił moją prośbę o pewną zmianę i teraz biżuteria jest spełnieniem moich marzeń. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 17:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Księżycowy zając
dla Drakonaria za Księżycowy zając

Piękny wisior. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 17:21 | Biżuteria / Wisiory
Baltic Amber  -zamówienie specjalne
dla Anioł za Baltic Amber -zamówienie specjalne

Bransoletka jest piękna, wspaniale prezentuje się na ręku. Połączenie skóry, bursztynu i srebra jest wyjątkowe. Jestem bardzo zadowolona z wykonania. Artysta uwzględnił moje prośby i bransoletka leży idealnie. Przesyłka ekspresowa.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 17:16 | Biżuteria / Bransolety
Londyn 2 - rysunek akwarela
dla Karolina Kierat za Londyn 2 - rysunek akwarela

Piękna akwarela, błyskawiczna realizacja zamówienia, uwzględniająca presję czasu :-) _obraz zakupiony jako gwiazdkowy prezent. Na pewno nie raz będę zaglądała na stronę p. Karoliny z nadzieją na kolejne dzieła. Zakup był miłą niespodzianką z pięknym gratisem świątecznym - dziękuję p. Karolino :-)

Opinia pozytywna | 20-12-2018 13:40 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Garnet leaves - srebrne kolczyki z granatami i cytrynami
dla Alabama za Garnet leaves - srebrne kolczyki z granatami i cytrynami

Cudowne kolczyki !!! Gorąco polecam. Rewelacyjny kontakt. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 19-12-2018 15:20 | Biżuteria / Kolczyki
...CYTRYNOWE KRĘTKI...
dla LINEA za ...CYTRYNOWE KRĘTKI...

Szanowna Pani, To już kolejne Pani arcydzieło w moim domu. Prześliczne, no i z wielką zaletą - nie za duże. Na te wielkie trzeba bardzo uważać. Mam nadzieję, że może z czasem jeszcze coś od Pani sobie upatrzę. A dziś życzę Pani radosnych Świąt Bożego Narodzenia i weny twórczej w Nowym Roku. Pozdrawiam serdecznie Bożena Gorska

Opinia pozytywna | 19-12-2018 15:16 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Maska duża - Vala
dla w.inspiracji za Maska duża - Vala

Piękna maska

Opinia pozytywna | 18-12-2018 16:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Leśne opowieści - sówki
dla Drakonaria za Leśne opowieści - sówki

Piękny wyrób, bardzo dobry kontakt z Artystką. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 18-12-2018 07:57 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki - lapis lazuli
dla formood za Kolczyki - lapis lazuli

Dziękuję, bardzo ładne :)

Opinia pozytywna | 17-12-2018 19:32 | Biżuteria / Kolczyki
Ażurowe żuki
dla MIZU Anna Życka za Ażurowe żuki

Cudowne!!! Dziękuje raz jeszcze i pozdrawiam artystkę :)

Opinia pozytywna | 16-12-2018 20:49 | Biżuteria / Kolczyki