asiawurysuje

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Zestaw zaproszeń na chrzciny i okolicznościowe zakładki

Polecam serdecznie, piękne zaproszenia, zapewniające uśmiech na twarzy, każdego kto je dostanie :-). Artysta godny polecenia, miły kontakt.

Opinia pozytywna | 30-06-2017 15:19 | Scrapbooking / Kartki
Zestaw zaproszeń komunijnych z tekstem

wszystko ok

Opinia pozytywna | 26-06-2016 17:51 | Scrapbooking / Kartki
Absolutorium- gratulacje dla radcy

Super pomysł na kartkę z gratulacjami bardzo ciezko dostac kartke z gratulacjami na taką okolicznosc i bardzo szybka realizacja

Opinia pozytywna | 11-05-2016 19:10 | Scrapbooking / Kartki
Slave to fashion 3x mix

Dobra jakość, perfekcyjne wykonanie i bardzo szybka realizacja. Polecam!

Opinia pozytywna | 02-08-2015 06:34 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Bierzmowanie I

Błyskawiczna wysyłka i zaskakująco dobra jakość. Polecam z uśmiechem!

Opinia pozytywna | 17-07-2015 12:02 | Scrapbooking / Kartki
Chrzciny I

Jestem bardzo zadowolona i zachwycona pracami artystki oraz współpracą szczerze polecam :)

Opinia pozytywna | 02-07-2015 08:02 | Scrapbooking / Kartki
Congratulation! 12 szt kartek dla młodych medyków

Serdecznie dziekuje za sliczne kartki. Jestem niewymownie wdzieczna za okazana wyrozumialosc oraz za wyjatkowa ches wspolpracy. Tych 12 kartek zostalo wykonanych praktycznie z dnia na dzien, za co jestem ABSOLUTNIE, NIEWYMOWNIE WDZIECZNA. Grazyna

Opinia pozytywna | 27-05-2015 13:02 | Scrapbooking / Kartki
Chrzciny Gucia - komplet 21 zaproszeń

Zdecydowanie polecam - zamówienie na każdym etapie było obsługiwane profesjonalnie, z zaangażowaniem i rewelacyjnym efektem :) Polecam Artystkę - utalentowana, kreatywna, dokładna i godna zaufania postać :) Ania

Opinia pozytywna | 19-05-2015 12:50 | Scrapbooking / Kartki
Nieme kino..raz

Fantastyczna! I moja!

Opinia pozytywna | 18-11-2014 12:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
dwie kartki okolicznościowe na zamówienie

Wspaniała kartka, przewyższająca oczekiwania, zachwyciła odbiorców. Bardzo fajny kontakt z artystką, serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 07-11-2014 12:21 | Scrapbooking / Kartki
dwie kartki okolicznosciowe z tekstem

Współpraca z Artystką bardzo rzeczowa. Bardzo szybka realizacja zamówionych kartek. Prace wykonane starannie. Podobają się bardzo. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 21-10-2014 16:20 | Scrapbooking / Kartki
BARANona

BARANona bardzo zadowolona z prezentu:-)

Opinia pozytywna | 13-07-2014 16:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Absolutorium- gratulacje dla radcy

Kartka jest bardzo ładna i zgodna z zamówieniem! Serdecznie dziękuję Pani Asi :)

Opinia pozytywna | 07-07-2014 17:00 | Scrapbooking / Kartki
We dwoje _ z tekstem

Ładna, starannie wykonana kartka. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 04-06-2014 07:09 | Scrapbooking / Kartki
Chrzciny Witusia zestaw 12 zaproszeń z tekstem

Zaproszenia wyszły jeszcze ładniej niż na zdjęciach.Kontakt z artystą szybki, konkretny. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 24-04-2014 21:12 | Scrapbooking / Kartki
3 x chrzciny komplet 15 zaproszeń

Zaproszenia śliczne, dopracowane do ostatniego szczegółu, bardzo eleganckie. W pełni spersonalizowane :)Kontakt z artystką bardzo szybki, rzeczowy i niezwykle miły. POLECAM :)

Opinia pozytywna | 17-04-2014 23:01 | Scrapbooking / Kartki
Wieczór panieński zestaw kartek-zaproszeń

Bardzo trafiony i świetnie wykonany zestaw zaproszeń, miły kontakt i błyskawiczna realizacja. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-04-2014 19:47 | Scrapbooking / Kartki
Idzie niebo ciemną nocą...

Mam szczególny sentyment do tej ilustracji - ma w sobie motyw koci, roślinny i biżuteryjny, czyli (prawie) wszystko, co jest mi bliskie ;)

Opinia pozytywna | 13-03-2014 00:31 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Mini Super Angel na ścianę

Anioł jest piękny w swojej prostocie i sile wyrazu - dziękuję, Pani Asiu :)))

Opinia pozytywna | 13-03-2014 00:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kocha...nie kocha...I

Dziękuję

Opinia pozytywna | 02-01-2014 13:19 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
asiawurysuje

asiawurysuje

w Trendymanii od: 2009-05-24
23 dostępne
436 sprzedanych
234 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"