atelier retro

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

DZIĘKUJĘ - KARTA OKOLICZNOŚCIOWA

Wspaniała praca. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-09-2014 10:32 | Scrapbooking / Kartki
Karta Urodzinowa

Dbałość o każdy szczegół. Piękna kartka z kopertą. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-09-2014 10:32 | Scrapbooking / Kartki
KARTA BOŻONARODZENIOWA

Piękna kartka w pudełku. Jestem zachwycona. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-09-2014 10:31 | Scrapbooking / Gwiazdka
Elegancki papier listowy z inicjałem "A"

Artysta godny polecenia. Bardzo dobry (i szybki) kontakt, zakupiona koperta pięknie wykonana, przesyłka dobrze zabezpieczona i wysłana bez opóźnień. Dziękuje i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 04-02-2013 11:37 | Scrapbooking / Kartki
W Dniu Ślubu

Zawsze super wykonane,- artysta godny polecenia,.)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:17 | Scrapbooking / Kartki
Wiktoriańskie bileciki do prezentów - SERIA EXCLUSIVE

Świąteczne,piękne zawieszki do prezentów,. polecam

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:03 | Scrapbooking / Inne
KARTA BOŻONARODZENIOWA - LTD EDITION

Wszystkie Pani prace, są godne polecenia.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:41 | Scrapbooking / Kartki
Wiktoriańskie bileciki do prezentów - SERIA EXCLUSIVE

Piękne zawieszki,dopracowane,.)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:40 | Scrapbooking / Inne
PAPETERIA Z MONOGRAMEM - REZERWACJA

Osoba obdarowana ,była pod wrażeniem.Piękna papeteria.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 11:59 | Scrapbooking / Inne
Karta okolicznościowa - REZERWACJA

Kartka prześliczna, bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 30-03-2012 23:59 | Scrapbooking / Kartki
KARTA WIELKANOCNA RETRO

Błyskawiczna przesyłka, na dłuuugo przed wielkanocą ;) bardzo ładna kartka, solidnie wykończona, gustownie i ze smakiem udekorowana. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-02-2012 21:36 | Scrapbooking / Kartki
Pamiątka I Komunii Świętej - Seria Vintage

Kartka bardzo ładna, wyjątkowa, cos innego w aktalnie masowym otoczeniu

Opinia pozytywna | 06-12-2011 11:34 | Scrapbooking / Kartki
Pamiątka Chrztu Świętego - REZERWACJA

Piękne , niepowtarzalne, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 11-10-2011 19:17 | Scrapbooking / Kartki
Pamiątka Chrztu Świętego - REZERWACJA

Karta jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu, prawdziwe arcydzieło:) strasznie mi się podoba:):) Jeszcze raz bardzo dziękuję:)POZDRAWIAM SERDECZNIE.

Opinia pozytywna | 22-09-2011 19:12 | Scrapbooking / Kartki
KARTA URODZINOWA - REZERWACJA

Po raz kolejny zachwycona starannością, dbałością o szczegóły wykonanej pracy i kontaktem z artystką:) Dziekuje i pozdrawiam:)

Opinia pozytywna | 01-03-2011 20:22 | Scrapbooking / Kartki
Dla Ciebie - kartka z monogramem

Kartka przepiękna, bardzo starannie wykonana. Dostawa bardzo szybka :)) dziękuję

Opinia pozytywna | 09-12-2010 21:46 | Scrapbooking / Kartki
Jesteś tajemnicą - kartka okolicznościowa

Orginalna,bardzo dokładnie wykonana,polecam:)

Opinia pozytywna | 07-12-2010 14:36 | Scrapbooking / Kartki
W Dniu Ślubu - RETRO

Bardzo oryginalna kartka. Polecam!

Opinia pozytywna | 08-07-2010 08:41 | Scrapbooking / Kartki
Pamiątka I Komunii Świętej - KOMPLET ELEGANCE

Komunistka była przeszczęśliwa i naprawdę album z pamiątkowymi wpisami wszytkich gości jest jej ulubionym prezentem, a była spora konkurencja

Opinia pozytywna | 18-06-2010 13:05 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
PAPETERIA Z MONOGRAMEM - REZERWACJA

Po raz kolejny i nie ostatni zamówiłam papeterię w atelier Pani Agnieszki !!! To dzieło sztuki, uczta dla zmysłów. Dzięki papeterii, nie tylko treść sprawi przyjemność adresatom :) To szczególny drobiazg niosący radość :)

Opinia pozytywna | 21-05-2010 13:10 | Scrapbooking / Inne
atelier retro

atelier retro

w Trendymanii od: 2008-06-11
0 dostępnych
213 sprzedanych
121 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy