Joanna Merc

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Baletnica

Jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 12-07-2018 17:54 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Czerwona ściana

Obraz jest bardzo, bardzo ladny!!!!!

Opinia pozytywna | 10-07-2018 12:31 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Makowe pole

Piękny obraz! przemiły kontakt z Artystką i szybka wysyłka. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:09 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zatoka

Obraz piękny.

Opinia pozytywna | 19-12-2011 16:54 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Flamenco

Obraz jest przepiękny, a pani Joanna przesympatyczna. Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 19-09-2011 10:57 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Saint-Tropez

Wielki piękny obraz, interysujący oryginalny motyw, ładne stonowane kolory. Sprzyja odpoczynku i relaksu. Polecam artystkę !

Opinia pozytywna | 12-04-2011 10:49 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zamówienie specjalne

Piękny obraz, dzięki któremu mam bajkowy widok ukochanego miejsca na ścianie gdzie brakowało okna. Artystka zaczarowała w nim prawdziwe słońce w taki sposób...... nie możemy wyjść z podziwu!

Opinia pozytywna | 07-04-2011 13:32 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Dama w kapeluszu

Piękny obraz! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 23-03-2011 09:30 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Ogniste Flamenco 100x80

Obraz w rzeczywistości wygląda dużo lepiej niz na zdjęciu. Jest przepiękny. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam prace Pani Joanny.

Opinia pozytywna | 07-02-2011 20:35 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Dziewczyna z kwiatami we włosach II

To mój drugi obraz namalowany przez wspaniałą artystkę. Z dużą niecierpliwością czekam na kolejne Pani dzieła w Trendy. Pani Joanno, ma Pani niezwykły talent! Kobiety namalowane przez Panią są niezwykle realistyczne i piękne.

Opinia pozytywna | 27-01-2011 11:42 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Polne maki

Transakcja przebiegła szybko, sprawnie. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 20-01-2011 08:15 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Ulotność

Świetny kontakt z artystką. Praca równiez świetna. Bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 09-11-2010 11:54 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Retro

Bardzo dziękuję, obraz jest piękny. Bardzo dobry kontakt z artystką, wszystko ok.

Opinia pozytywna | 14-08-2010 10:53 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Lux III

Portret jest naprawdę przepiękny... Artystka ujęła ulotny moment chwili. kolorystyka jest nasycona, delikatna i świeża. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Gogąco polecam !

Opinia pozytywna | 09-06-2010 12:30 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Lux I

eteryczny obraz o subtelnej, pastelowej kolorystyce. przepięknie namalowany i błyskawicznie dostarczony :) dziękuję!

Opinia pozytywna | 27-05-2010 22:43 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Flamenco

Obraz urzekł mnie od pierwszej chwili. Ekspresja i kolory nie pozwalają oderwać wzroku od tancerki. Obraz Pani Joanny jest piękną ozdobą salonu. Polecam!

Opinia pozytywna | 21-05-2010 20:14 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Dziewczyna z kwiatami we włosach

Pani Joanno, Dziękuję za piękny obraz !!! Jesem szczęśliwą posiadaczką "Dziewczyny z kwiatami we włosach "...:) Dziękuję jeszcze raz i do zobaczenia na Pani Stronie O.K.

Opinia pozytywna | 19-05-2010 16:49 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Joanna Merc

Joanna Merc

w Trendymanii od: 2010-03-29
3 dostępne
28 sprzedanych
17 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy