Litori

Opinie

SUSADEA - Unikatowe, srebrne kolczyki

Kolczyki są ciekawe ale nie leżą za dobrze.

Opinia neutralna | 16-10-2018 13:34 | Biżuteria / Kolczyki
KSIĘŻYCOWE KROPLE SZCZĘŚCIA - unikatowy pierścionek

Dla Pani Wiolety przekazuję serdeczne podziękowania za dodatkowe wiadomości o swoim księżycowym cacku, super ekspresowe dostarczenie przesyłki a także tekturowe, opierzone gniazdko z wartościowym pudełeczkiem. Opinie o pierścionku pozostawiam obdarowanej. Lesław

Opinia pozytywna | 04-09-2018 13:21 | Biżuteria / Pierścionki
ŻĄDZA PURPUROWEJ DELIKATNOŚCI - Srebrny naszyjnik

Piękny naszyjnik z bardzo dobrze dobranym kamieniem, prosta, gustowna forma w świetnym stylu, pięknie zapakowane,bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 22-07-2018 23:45 | Biżuteria / Naszyjniki
WRZOSOWE ŁĄKI CZAROITU - Srebrny pierścionek

Pierścionek jest prześliczny, pięknie wykonany a jego kamień z czaroitu zachwyca swoimi barwami fioletowych odcieni. Pięknie opakowany dotarł do mnie i nadziwić się nie mogłam jego urodzie wśród rozsypanych suszonych kwiatków. Bardzo dziękuję za udaną transakcję, to mój najpiękniejszy pierścionek jaki miałam.

Opinia pozytywna | 11-07-2018 15:14 | Biżuteria / Pierścionki
RHUM kolczyki

Przepiękne kolczyki, idealnie pasują do wcześniej zakupionego naszyjnika :) jak zawsze świetny kontakt z artystką i przemiła współpraca. Gorąco polecam i na pewno zajrzę tu jeszcze nie raz :D

Opinia pozytywna | 21-06-2018 14:31 | Biżuteria / Kolczyki
TYTANOWY OGIEŃ GRANATU - Unikatowy pierścionek

Pierścionek niesamowity... Nie potrafię znaleźć słów, by opisać emocje jakie budzi :D bogata gama kolorów zamknięta w jednym kamieniu, przepięknie wykonany, na palcu prezentuje się magicznie!!! Uwielbiam cała biżuterię zakupioną u artystki ale ten pierścionek zdecydowanie skradł moje serce (i oczy :)) gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 19-06-2018 00:25 | Biżuteria / Pierścionki
GRAFITOWE GAŁĄZKI PRZEMIJANIA - Srebrny naszyjnik

Przepiękny naszyjnik, na żywo robi niesamowite wrażenie. Najwyższa jakość wykonania! 120% zadowolenia :D

Opinia pozytywna | 19-06-2018 00:22 | Biżuteria / Naszyjniki
EVIL MASK Unikatowy pierścień z opalem

Jest piękniejszy niż na zdjęciu. Misterna, wspaniała praca, przemiły kontakt z Artystką. K.

Opinia pozytywna | 01-03-2018 15:06 | Biżuteria / Pierścionki
ILIANARO Delikatne, srebrne kolczyki

Wspaniale ! Uzywane na specialne okazje ! Jestem mega zadowolona :D

Opinia pozytywna | 24-02-2018 01:53 | Biżuteria / Kolczyki
PLUIE D'AZUR - okazały naszyjnik z azurytem

Dziękuję. Piękna rzecz, pięknie zapakowana, sprawna i szybka wysyłka.

Opinia pozytywna | 14-02-2018 11:24 | Biżuteria / Naszyjniki
NA SKRAJU BURSZTYNU - Srebrny pierścionek

Przepiękny pierścień, który na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach. Jak zawsze przemiła współpraca, świetny kontakt ze sprzedawcą. Blyskawiczna wysyłka oraz dostawa. Polecam gorąco!

Opinia pozytywna | 28-11-2017 19:28 | Biżuteria / Pierścionki
RHUM- Srebrny wisiorek z bursztynem

Jak zawsze pełen profesjonalizm i świetna współpraca. Naszyjnik przepiękny, na żywo robi gigantyczne wrażenie :) 120% satysfakcji!!! Nie mogę się doczekać kolejnych zakupów

Opinia pozytywna | 28-11-2017 19:25 | Biżuteria / Naszyjniki
MAJOWY WSCHÓD-Małe kolczyki z labradorytem

Przedmioty zgodne zamówieniem. Szybka przesyłka. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 16-11-2017 22:01 | Biżuteria / Kolczyki
SREBRZYSTY NOKTURN - Srebrny naszyjnik z obsydianem

Piękny naszyjnik. Szybka przesyłka. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 16-11-2017 22:00 | Biżuteria / Naszyjniki
RUBY LOVE - Srebrny pierścionek

Pierścionek zrobiony na życzenie, wszystko wedle moich zaleceń. Każda decyzja była konsultowana. Dodatkowo rzetelne informacje i porady. Realizacja całego projektu zajęła około 2 tygodnie. Jest piękny. Czego chcieć więcej?

Opinia pozytywna | 07-08-2017 17:22 | Biżuteria / Pierścionki
Zamówienie specjalne

Szybko i sprawnie. Tak powinno być. :)

Opinia pozytywna | 13-07-2017 12:15 | Biżuteria / Pierścionki
NEUGASIS- Unikatowy, srebrny naszyjnik

CUDOWNYYYYYY! Polecam R.B.

Opinia pozytywna | 23-06-2017 08:30 | Biżuteria / Naszyjniki
IHATI

Absolutnie perfekcyjna realizacja :)

Opinia pozytywna | 27-12-2016 16:42 | Biżuteria / Pierścionki
MOON Srebrny naszyjnik z kryształem

Po raz drugi mialem przyjemnosc wspolpracowac z Panią Wioletą i po raz drugi jestem pod ogromnym wrazeniem jej wyobrazni, umiejetnosci i kunsztu w tworzeniu bizuterii. Naszyjnik prezentuje sie niesamowicie, nie moge sie doczekac reakcji osoby ktora zostanie nim obdarowana !!! jeszcze raz serdecznie dziekuje za cala wspolprace, za poswiecenie w procesie tworzenia i za swietny kontakt. na pewno nie byla to nasza ostatnia wspolpraca!!! DZIEKUJĘ :D

Opinia pozytywna | 28-09-2016 14:28 | Biżuteria / Naszyjniki
KHEANE Delikatne kolczyki z zielonym onyksem

Wszystko ok

Opinia pozytywna | 15-08-2016 21:29 | Biżuteria / Kolczyki
Litori

Litori

w Trendymanii od: 2011-06-02
39 dostępnych
143 sprzedane
70 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy