Marisella

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

SOUTACHE FUSION - Sorbet jagodowy

Przepiękne kolczyki, które bardzo spodobały się mojej żonie.

Opinia pozytywna | 07-08-2013 21:40 | Biżuteria / Kolczyki
SOUTACHE FUSION - Manhattan

Piękne, subtelne kolczyki, mistrzowskie wykonanie, przemiły kontakt, szybka przesyłka w ślicznym opakowaniu - jednym słowem IDEAŁ. Dziękuję Mariselli i polecam innym jej biżuterię!

Opinia pozytywna | 01-12-2011 10:03 | Biżuteria / Kolczyki
BRILLIANT - Golden Maharaja

Piękne kolczyki, ładniejsze niż na fotografii. Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka, miła niespodzianka (chusteczka do srebra). Trochę Poczta Polska się opóźniła, ale to norma. Bardzo gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 02-12-2008 12:27 | Biżuteria / Kolczyki
BRILLIANT - Silver Leaf

Bardzo ladne kolczyki, dokladnie takie, jak oczekiwalam. Dolaczona sciereczka jest zarowno pozytecznym, jak i milym dodatkiem :) Naprawde godne polecenia!

Opinia pozytywna | 13-11-2008 12:57 | Biżuteria / Kolczyki
BRILLIANT - Inblue

Naszyjnik jest niesamowity. W połączeniu z kolczykami Inblu, które również zakupiłam–komplet wygląda kapitalnie. Do tego efektowne pudełeczko i ściereczka do srebra w prezencie. Bardzo szybka przesyłka. 100% profesjonalizm sprzedawcy. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 06-11-2008 20:21 | Biżuteria / Naszyjniki
BRILLIANT - Inblue

Kolczyki są śliczne. W połączeniu z naszyjnikiem Inblu, który również zakupiłam - komplet wygląda kapitalnie. Do tego efektowne pudełeczko i ściereczka do srebra w prezencie. Szybka przesyłka. 100% profesjonalizm sprzedawcy. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 06-11-2008 20:20 | Biżuteria / Kolczyki
BRILLIANT - Coral Myth

Bardzo szybka dostawa, tego samego dnia do rąk własnych. Estetyczne i ładne pudełeczko, pasujące do naszyjnika. Piękny kryształ, który spełnił swoje zadanie, czego więcej do szczęścia potrzeba? =)

Opinia pozytywna | 19-10-2008 20:15 | Biżuteria / Naszyjniki
BRILLIANT - Fancy lihgt

Piękny naszyjnik! Przeslicznie wykonany, niesamowicie wyglada na szyi. Swietny prezent dla kobiety!:) dziekuje serdecznie! :)

Opinia pozytywna | 14-09-2008 17:46 | Biżuteria / Naszyjniki
BRILLIANT - Burgundy

Cudeńko! :)) Swarovski na nylonie ! Wygląda prześlicznie i wszystkim niezwykle się podoba! Pozdrawiam serdecznie!

Opinia pozytywna | 17-08-2008 10:54 | Biżuteria / Naszyjniki
BRILLIANT - The Sirius

Małe ale bardzo efektowne cudeńka pieknie zapakowane. Super sprzedawca, polecam

Opinia pozytywna | 25-07-2008 14:39 | Biżuteria / Kolczyki
BRILLIANT - Dresden Emerald

Miła niespodzianka na koniec pracowitego tygodnia...

Opinia pozytywna | 18-07-2008 19:04 | Biżuteria / Kolczyki
BRILLIANT - Splendour

Zachwyt pod każdym możliwym względem - błyskawiczna przesyłka, liścik załączony do zamówienia, pudełeczko i... przepiękny wisior.

Opinia pozytywna | 16-07-2008 10:52 | Biżuteria / Wisiory
BRILLIANT - Beau

Kolczyki są tak piękne, że każda panna młoda powinna żałować, że nie jej dodadzą blasku... Do tego błyskawiczna przesyłka, piękne opakowanie i ściereczka do srebra w prezencie. Polecam wszystkim sprzedawcę i stronę!!!

Opinia pozytywna | 07-07-2008 19:46 | Biżuteria / Kolczyki
BRILLIANT - The Lily

Kolczyki pięknie się prezentują:-) Pełen profesjonalizm sprzedawcy. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 29-06-2008 15:29 | Biżuteria / Kolczyki
BRILLIANT - The heart

Serducho wybralam sobie sama ale opakowanie w jakim do mnie dotarło bylo piekne-naprawde mila niespodzianka.Od razu moze sluzyc za prezent.

Opinia pozytywna | 24-06-2008 08:40 | Biżuteria / Wisiory
Marisella

Marisella

w Trendymanii od: 2007-11-02
7 dostępnych
30 sprzedanych
15 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy