Świece Osobiste

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Lampionik Osobisty Makowy

To już mój kolejny lampion, tym razem na prezent. Cudny tak samo jak i poprzednie. Jestem spokojna o jego przyjęcie przez osobę, która nim zostanie obdarowana . Dziękuję po raz kolejny i z pewnością nie ostatni :)

Opinia pozytywna | 22-11-2014 18:45 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Lampioniki Wrzosowe

piekne :) dziękuję:)

Opinia pozytywna | 02-10-2014 09:30 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Świeca Osobista z różyczkami

dziękuję za piękna świecę

Opinia pozytywna | 21-08-2014 19:52 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Lampion Osobisty Świetliki w lesie

Klimatyczne,polecam

Opinia pozytywna | 13-07-2014 05:16 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Lampion Osobisty Narnijski

Absolutna, baśniowa piękność :) Już nie mogę się doczekać kiedy stanie w "nastoletnim" pokoju i będzie cieszyć oko. Dziękuję pięknie za kolejną realizację .

Opinia pozytywna | 15-05-2014 21:23 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Lampion Osobisty Śnieżynkowy

Urok, tajemnicza atmosfera, wyjątkowe światło to jest właśnie Lampion Osobisty

Opinia pozytywna | 05-12-2013 10:44 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Lampion Osobisty Śnieżynkowy

Urok, tajemnicza atmosfera, wyjątkowe światło to jest właśnie Lampion Osobisty

Opinia pozytywna | 05-12-2013 10:44 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Lampion Osobisty Śnieżynkowy

wszystko ok.

Opinia pozytywna | 04-12-2013 21:23 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Świeca Osobista z różyczkami gałązkowymi

wszystko ok.

Opinia pozytywna | 04-12-2013 21:18 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Lampion Osobisty "Małe wrzosy"

Zachwycający jak zwykle... To nie pierwszy i z pewnością nie ostatni mój lampion. Dziękuję po raz kolejny za realizację mojego zamówienia :)

Opinia pozytywna | 03-12-2013 06:48 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Lampion Osobisty "Maki w zbożu"

Zachwycający jak zwykle... To nie pierwszy i z pewnością nie ostatni mój lampion. Dziękuję po raz kolejny za realizację mojego zamówienia :)

Opinia pozytywna | 03-12-2013 06:48 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Lampion Osobisty "Monochrome II"

To nie jest lampion, to prawdziwe dzieło sztuki ! Nie wyobrażałam sobie, że może być tak piękny. Ozdobi każde wnętrze. Zdjęcia nie oddają jego pełnego czaru i uroku. Bardzo dziękuję raz jeszcze za zrealizowanie mojego zamówienia :)

Opinia pozytywna | 25-10-2013 07:18 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Lampion Osobisty "Jesienna łąka"

To nie jest lampion, to prawdziwe dzieło sztuki ! Nie wyobrażałam sobie, że może być tak piękny. Ozdobi każde wnętrze. Zdjęcia nie oddają jego pełnego czaru i uroku. Bardzo dziękuję raz jeszcze za zrealizowanie mojego zamówienia :)

Opinia pozytywna | 25-10-2013 07:18 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Lampion Osobisty Świetliki w zaczarowanym lesie

Piękny! I na pewno innymi obdaruję przyjaciół. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-10-2013 12:58 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Lampion Osobisty "Skrzydlata łąka"

Fantastyczny, delikatny, już"świeci" , kapitalna , piękna ozdoba mojego pokoju.Mam wrażenie , że wrócę do świec osobistych.Polecam w 100%!!

Opinia pozytywna | 12-06-2013 20:23 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Świeca Osobista z mniszkami

Piękna świeca, dostawa błyskawiczna, aż żal palić .Polecam gorąco!!!

Opinia pozytywna | 12-06-2013 20:22 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Świeca Osobista z łososiowymi różyczkami

Dziękuję pieknie za przepiękną świecę i za błyskawiczną jej wysyłkę.

Opinia pozytywna | 05-06-2013 14:50 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Świeca Osobista z trawami i skorupkami ślimaków

Kupujac swiece kupilam zakup po "100 milowym lesie". I bede kupowac dalej bo to swiece - "ucieczki". r

Opinia pozytywna | 02-06-2013 13:33 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Świeca Osobista z żółtymi bratkami

To tak, jakbym lezala sie na lace i obserwowala jej zycie z bliska. Przepiekny przedmiot. Bardzo starannie wykonany.r

Opinia pozytywna | 02-06-2013 13:30 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Lampion Osobisty z trawami. Taupe!

Melancholijny, duży i piękny.

Opinia pozytywna | 23-05-2013 17:07 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Świece Osobiste

Świece Osobiste

w Trendymanii od: 2013-05-15
0 dostępnych
48 sprzedanych
22 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy