tomanko

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Różowa Kombinacja

TOREBKA SUPER

Opinia pozytywna | 24-02-2014 20:29 | Akcesoria / Torebki
Pawie Oko z Czerwienią III

Torba jest przepiękna, uszyta starannie, wskazówki i rady pani Agnieszki - bezcenne. To nie torba - to dzieło sztuki! :)) To mój drugi nabytek z galerii Tomanko, bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 26-11-2013 19:35 | Akcesoria / Torebki
Złoty Uśmiech

Torba jest bardzo starannie wykonana. Kolorystyka jednak odbiega od tej przedstawionaj na zdjeciu. Podsumowujac - jestem zadowolona z zakupu. Dziekuje

Opinia pozytywna | 11-09-2013 19:55 | Akcesoria / Torebki
Pawie Oko z Pomarańczą

Torba dotarła. Jest bardzo ładna i solidnie wykonana. Nie jest to mój pierwszy zakup u Artysty i kolejny raz jestem bardzo zadowolona z wyboru. Serdecznie dziękuję. Polecam wyroby artysty.

Opinia pozytywna | 16-04-2013 18:28 | Akcesoria / Torebki
W Odcieniach Szarości i Grafitu

Jestem bardzo zadowolona z zakupu ! Kontakt z Artystą szybki i profesjonalny, został wzięta pod uwagę moja prośba o delikatną zmianę w wykonaniu torby, co czyni ją dla mnie jeszcze ciekawszą :) Oryginalny krój, kolorystyka i odpowiedni fason powodują, że jest ona niepowtarzalna !

Opinia pozytywna | 04-04-2013 17:59 | Akcesoria / Torebki
W Odcieniach Szarości i Grafitu

Bardzo starannie wykonana, piękna torba w odcieniach szarości i grafitu. Bardzo dobry kontakt z moją Imienniczką. Przesyłka błyskawiczna. Bardzo dziękuje i pozdrawiam - Agnieszka

Opinia pozytywna | 02-04-2013 08:58 | Akcesoria / Torebki
Klasyczna Elegancja w Łagodnej Pomarańczy

Piekna torba, bardzo starannie wykonana, przepiekne kolory. Szybki i bardzo pomocny kontakt z artysta. Przesylka dotarla w ciagu 4 dni do Szwecji. Bardzo dziekuje i pozdrawiam - nowa klientka:)

Opinia pozytywna | 26-03-2013 07:37 | Akcesoria / Torebki
Pawie Oko z Czerwienią

Kolejna równie piękna i oryginalna torba. Zachęcam Panie do zakupów.Będziecie zadowolone. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich.

Opinia pozytywna | 23-03-2013 09:25 | Akcesoria / Torebki
Pawie Oko z Turkusem

trzecie zakupy u Pani Agnieszki i nieodmienna satysfakcja. pozytywne wrażenia dotyczą całokształtu: samej turkusowej pawiej torebki, kontaktu z Autorką i realizacji zamówienia.

Opinia pozytywna | 16-03-2013 16:32 | Akcesoria / Torebki
W Odcieniach Szarości i Grafitu

Przepiękna, bardzo starannie wykonana torba.Błyskawiczna przesyłka. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 16-03-2013 11:47 | Akcesoria / Torebki
Miód i Pomarańcza

Bardzo piękna torba,dokładne i staranne wykończenie.Bardzo wygodnie się ją nosi.Polecam:)

Opinia pozytywna | 09-12-2012 18:17 | Akcesoria / Torebki
Tęczowe Koła

IDEALNA !!! WSPANIALA !!! SWIETNA !! i PIEKNA ! rownoczesnie a te fredzle cudne. Bardzo dziekuje :-))

Opinia pozytywna | 25-11-2012 23:02 | Akcesoria / Torebki
Fuksja i Fiolet

Piękna torba, super staranne wykończenie, wspaniałe wsparcie ze strony Autorki - dziękuję za rady i sugestie, ponieważ torba była na zamówienie :) Jestem bardzo zadowolona i pewnie jeszcze wrócę nie raz :)))

Opinia pozytywna | 08-11-2012 20:19 | Akcesoria / Torebki
Mechaniczna Pomarańcza

Torebka piękna, detale szczególnie starannie dopracowane. "Domówiona" kosmetyczka idealnie dopasowana.

Opinia pozytywna | 05-04-2012 17:51 | Akcesoria / Torebki
Pomarańczowa Koperta

Wykonana niezwykle starannie, pojemna choć niewielka, smaczne wykończenie każdej "kreacji". To moja trzecia torebka Tomanko - trzecia doskonała...

Opinia pozytywna | 21-03-2012 22:14 | Akcesoria / Torebki
Pomarańczowa Kombinacja

Nowa właścicielka torebki jest zachwycona. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 15-03-2012 19:32 | Akcesoria / Torebki
Kosmiczne Fantazje w Granatowej Przestrzeni - kosmetyczka

Swietne i wielostronnie do wykorzystania uzupelnienie pieknej torebki, moze stanowic dodatek do niej lub zyc swoim wlasnym zywotem.

Opinia pozytywna | 14-02-2012 22:04 | Akcesoria / Kosmetyczki i etui
Kosmiczne Fantazje w Granatowej Przestrzeni

Nietuzinkowy, praktyczny model torebki. Efektowna raczka dodaje uroku, jak i bardzo starannie wypracowane detale. Pani Agnieszka zawsze zaskakuje dodaniem jakiegos nowego, praktycznego detalu - tu wnetrze wzbogacilo sie o ciekawe rozwiazania ...

Opinia pozytywna | 14-02-2012 22:03 | Akcesoria / Torebki
Muśnięta Radosnym Pomarańczem

Jakość wykonania godna najwyższej oceny. Starannie, w każdym najdrobniejszym szczególe. Z artystą współpracowałam przed rozpoczęciem produkcji - torba wykonana na moje zamówienie - spełniła moje oczekiwania w 100%.

Opinia pozytywna | 13-02-2012 14:30 | Akcesoria / Torebki
Czerwone Płomyki - kosmetyczka - mini torebka

bardzo pomyslowe uzupelnienie duzej torebki

Opinia pozytywna | 22-08-2011 20:21 | Torebki / Inne
tomanko

tomanko

w Trendymanii od: 2011-02-01
0 dostępnych
44 sprzedane
30 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"