Anioł

Opinie

Nymphae (labradoryt) - kolczyki

Przepiękne, bardzo efektowne i wygodne kolczyki. Polecam.

Opinia pozytywna | 06-09-2018 14:07 | Biżuteria / Kolczyki
Agat trawiony (skull) - bransoleta

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:23 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Koral&Lawa - komplet bransolet

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:23 | Biżuteria / Bransolety
"Królestwo Niebieskie" II

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:21 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Bawole Oko (skull) - bransoleta

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:21 | Biżuteria / Bransolety
Black Skull (B&S) - bransoleta

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:21 | Biżuteria / Dla mężczyzn
RAVEN - naszyjnik

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Agat Tybetański - zamówienie specjalne

Jak zwykle świetna! Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 01-09-2018 14:06 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Cross & Skull - naszyjnik

Z lekkim poślizgiem, ale chcę powiedzieć że naszyjnik jest świetnie zrobiony. Bardzo go lubię.

Opinia pozytywna | 03-08-2018 11:01 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Crusader Black -bransoleta

Szybkie uzgodnienie i wykonanie modyfikacji wg mojego życzenia. Super wygląd i wykonanie, czyli jak zawsze u Anioła :-)

Opinia pozytywna | 27-06-2018 15:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Onyks (crown) - bransoleta

Dobre i solidne wykonanie. Na ręku wygląda rewelacyjnie. Polecam

Opinia pozytywna | 27-06-2018 15:24 | Biżuteria / Bransolety
Nawałnica Mieczy - bransoleta

Dobrze wygląda i dobrze się nosi. Bardzo podoba mi sie zapięcie proste i skuteczne.

Opinia pozytywna | 02-06-2018 19:16 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Crusader - bransoleta

Bezproblemowa komunikacja z Artystą w celu dościślenia szczegółów; szybka i sprawna wysyłka. Co do samej bransolety - wspaniale wykonana, z wielką dbałością o jakość oraz szczegóły. Zdecydowanie wrócę po więcej. Moja rekomendacja

Opinia pozytywna | 25-05-2018 14:13 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Na szyję lub na rękę - LAZUROWE

Mega fajna .

Opinia pozytywna | 21-05-2018 08:16 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Bransoleta - zamówienie specjalne

Polecam,

Opinia pozytywna | 12-05-2018 22:06 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Westeros - bransoleta

super bransoletka dla poważnego mężczyzny idealna

Opinia pozytywna | 17-04-2018 00:51 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Blue Cross - naszyjnik

Ok

Opinia pozytywna | 21-03-2018 23:36 | Biżuteria / Dla mężczyzn
PIERŚCIEŃ - zamówienie specjalne

Pan Jacek jest mistrzem. Wykonał pierścionek idealnie według mojej prośby. Przepiękny i najwyższej jakości. Jestem pod wielkim wrażeniem. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 17-03-2018 10:01 | Biżuteria / Pierścionki
LUNA - naszyjnik

Piękny - nic dodać, nic ująć :) bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 04-03-2018 16:39 | Biżuteria / Wisiory
Nymphae - kolczyki

Są piękne :)

Opinia pozytywna | 01-03-2018 17:34 | Biżuteria / Kolczyki
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
563 dostępne
13 w promocji
17 na zamówienie
609 sprzedanych
258 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy