Anioł

Opinie

Na szyję lub na rękę - LAZUROWE

To jednak z moich ulubionych bransoletek a mam ich kilka. Chociaż ostatnio kupiona bransoletka również od "Anioła" może ją zepchnąć na drugą pozycję. Szybka wysyłka, świetny kontakt. Bransoletka została ostatnio wysłana do naprawy z uzupełnieniem elementów ponieważ po roku dość częstego użytkowania uległa awarii. Naprawa została wykonana błyskawicznie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 12-11-2018 23:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
SIMPLE - bransoleta

Bardzo oryginalna i piękna bransoletka. Można podsumować "srebrna a skromna". Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Wysyłka praktycznie natychmiastowa. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 12-11-2018 23:23 | Biżuteria / Dla mężczyzn
ROSARIUM (turkus) - komplet 3 bransolet

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 08-11-2018 07:45 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Pearls Glow - bransoleta

Bransoletka bardzo piękna, oryginalna. Spełniła oczekiwania. Bardzo polecam!!! Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 30-10-2018 08:39 | Biżuteria / Bransolety
Nymphae (labradoryt) - kolczyki

Przepiękne, bardzo efektowne i wygodne kolczyki. Polecam.

Opinia pozytywna | 06-09-2018 14:07 | Biżuteria / Kolczyki
Agat trawiony (skull) - bransoleta

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:23 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Koral&Lawa - komplet bransolet

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:23 | Biżuteria / Bransolety
"Królestwo Niebieskie" II

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:21 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Bawole Oko (skull) - bransoleta

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:21 | Biżuteria / Bransolety
Black Skull (B&S) - bransoleta

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:21 | Biżuteria / Dla mężczyzn
RAVEN - naszyjnik

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Agat Tybetański - zamówienie specjalne

Jak zwykle świetna! Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 01-09-2018 14:06 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Cross & Skull - naszyjnik

Z lekkim poślizgiem, ale chcę powiedzieć że naszyjnik jest świetnie zrobiony. Bardzo go lubię.

Opinia pozytywna | 03-08-2018 11:01 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Crusader Black -bransoleta

Szybkie uzgodnienie i wykonanie modyfikacji wg mojego życzenia. Super wygląd i wykonanie, czyli jak zawsze u Anioła :-)

Opinia pozytywna | 27-06-2018 15:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Onyks (crown) - bransoleta

Dobre i solidne wykonanie. Na ręku wygląda rewelacyjnie. Polecam

Opinia pozytywna | 27-06-2018 15:24 | Biżuteria / Bransolety
Nawałnica Mieczy - bransoleta

Dobrze wygląda i dobrze się nosi. Bardzo podoba mi sie zapięcie proste i skuteczne.

Opinia pozytywna | 02-06-2018 19:16 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Crusader - bransoleta

Bezproblemowa komunikacja z Artystą w celu dościślenia szczegółów; szybka i sprawna wysyłka. Co do samej bransolety - wspaniale wykonana, z wielką dbałością o jakość oraz szczegóły. Zdecydowanie wrócę po więcej. Moja rekomendacja

Opinia pozytywna | 25-05-2018 14:13 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Na szyję lub na rękę - LAZUROWE

Mega fajna .

Opinia pozytywna | 21-05-2018 08:16 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Bransoleta - zamówienie specjalne

Polecam,

Opinia pozytywna | 12-05-2018 22:06 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Westeros - bransoleta

super bransoletka dla poważnego mężczyzny idealna

Opinia pozytywna | 17-04-2018 00:51 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
609 dostępnych
12 w promocji
17 na zamówienie
623 sprzedane
262 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy