Anioł

Opinie

PIERŚCIEŃ - zamówienie specjalne

piękny :)

Opinia pozytywna | 08-01-2019 13:20 | Biżuteria / Pierścionki
SAUVAGE - komplet bransolet

Artysta Anioł wykonał bransoletę, którą zapragnąłem mieć. Rozumiem, że jestem klientem ale osobiście uważam, że to wcale nie upoważnia mnie do wystawiania opinii. Szacunek powinien być po obu stronach w równej mierze i tego się trzymajmy. Dlatego moja opinia może być tylko pozytywna. Choć wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie, równie dobrze mogło się coś wydarzyć, i też by się nic nie stało. Pozdrawiam, Adrian Zmarzlik

Opinia pozytywna | 28-12-2018 17:06 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Twiggy - bransoleta

Szybki kontakt. Bransoletka super. Polecam jeśli ktoś lubi coś oryginalnego.

Opinia pozytywna | 22-12-2018 20:25 | Biżuteria / Bransolety
Baltic Amber -zamówienie specjalne

Bransoletka jest piękna, wspaniale prezentuje się na ręku. Połączenie skóry, bursztynu i srebra jest wyjątkowe. Jestem bardzo zadowolona z wykonania. Artysta uwzględnił moje prośby i bransoletka leży idealnie. Przesyłka ekspresowa.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 17:16 | Biżuteria / Bransolety
SAUVAGE - bransoleta

CUDOWNA !!!

Opinia pozytywna | 16-12-2018 18:52 | Biżuteria / Bransolety
ROSARIUM - komplet 2 bransolet

super

Opinia pozytywna | 14-12-2018 19:42 | Biżuteria / Dla mężczyzn
CHOKER - naszyjnik

ok

Opinia pozytywna | 14-12-2018 19:42 | Biżuteria / Naszyjniki
GLAMOUR - komplet bransolet

super

Opinia pozytywna | 14-12-2018 19:42 | Biżuteria / Bransolety
CHOKER - naszyjnik

ok

Opinia pozytywna | 14-12-2018 19:41 | Biżuteria / Naszyjniki
CHOKER - naszyjnik

ok

Opinia pozytywna | 14-12-2018 19:41 | Biżuteria / Naszyjniki
ROSARIUM (bursztyn) - bransoleta różańcowa

swietna robota gratuluję

Opinia pozytywna | 07-12-2018 10:37 | Biżuteria / Bransolety
Daenerys Stormborn - bransoleta

Bardzo ładna, polecam!

Opinia pozytywna | 06-12-2018 11:14 | Biżuteria / Bransolety
LIKE AN ANGEL - rzemień

Gorąco polecam. Solidne wykonanie.

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Na szyję lub na rękę - LAZUROWE

To jednak z moich ulubionych bransoletek a mam ich kilka. Chociaż ostatnio kupiona bransoletka również od "Anioła" może ją zepchnąć na drugą pozycję. Szybka wysyłka, świetny kontakt. Bransoletka została ostatnio wysłana do naprawy z uzupełnieniem elementów ponieważ po roku dość częstego użytkowania uległa awarii. Naprawa została wykonana błyskawicznie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 12-11-2018 23:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
SIMPLE - bransoleta

Bardzo oryginalna i piękna bransoletka. Można podsumować "srebrna a skromna". Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Wysyłka praktycznie natychmiastowa. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 12-11-2018 23:23 | Biżuteria / Dla mężczyzn
ROSARIUM (turkus) - komplet 3 bransolet

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 08-11-2018 07:45 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Pearls Glow - bransoleta

Bransoletka bardzo piękna, oryginalna. Spełniła oczekiwania. Bardzo polecam!!! Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 30-10-2018 08:39 | Biżuteria / Bransolety
Nymphae (labradoryt) - kolczyki

Przepiękne, bardzo efektowne i wygodne kolczyki. Polecam.

Opinia pozytywna | 06-09-2018 14:07 | Biżuteria / Kolczyki
Agat trawiony (skull) - bransoleta

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:23 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Koral&Lawa - komplet bransolet

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 10:23 | Biżuteria / Bransolety
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
585 dostępnych
580 w promocji
17 na zamówienie
669 sprzedanych
275 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy