Bondarowski

Opinie

Pierścionek z filigranem

Prześliczny pierścionek :) Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 16-12-2015 23:31 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki z chryzoprazem

Niestety kolczyki nie zostały wykonane z dbałością o każdy szczegół: kamień jest matowy, niebłyszczący, srebro z tyłu również wymaga oszlifowania.

Opinia neutralna | 07-01-2014 13:57 | Biżuteria / Kolczyki
Magiczny wisior bursztyn i czarny dąb

Piekny dodatek do stroju. Dziekuje

Opinia pozytywna | 11-09-2013 19:55 | Biżuteria / Wisiory
Bursztynowy kwiat

Piękna, elegancka i nadzwyczaj ..polska bo z bursztynami!!!

Opinia pozytywna | 11-04-2012 20:22 | Biżuteria / Broszki
komplet z karneolem

Bardzo ładny

Opinia pozytywna | 09-04-2012 11:24 | Biżuteria / Komplety
Bursztynowe-rezerwacja

Piękne!

Opinia pozytywna | 02-04-2012 16:43 | Biżuteria / Kolczyki
Malachitowy z korneolem

Jak zwykle piękny naszyjnik od niezawodnego Artysty.

Opinia pozytywna | 02-04-2012 16:30 | Biżuteria / Wisiory
Płomienie Pierścionek- Rezerwacja

Jestem BARDZO zadowolona.

Opinia pozytywna | 15-08-2011 11:14 | Biżuteria / Pierścionki
Płomienie Bransoleta -Rezerwacja

Prześliczny i bardzo elegancki komplet. Artysta rzetelny. Jeszcze raz dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-08-2011 21:05 | Biżuteria / Bransolety
Bursztynowe Kwiaty-Rezerwacja

Zjawiskowy,bajkowy,medalion z odległej epoki.Jestem zachwycona.Dziękuję pięknie Panie Krzysztofie.Tworzy Pan niezwykłą,wyjątkową, magiczną biżuterię.

Opinia pozytywna | 03-08-2011 17:21 | Biżuteria / Wisiory
Turkusowy wisior

Wisior lekki i wygodny w noszeniu. Dziękuję za dopasowanie żółtego rzemienia - pięknie komponuje się z wisiorem tworząc letnią i wesołą kompozycję:)

Opinia pozytywna | 02-08-2011 18:41 | Biżuteria / Wisiory
Wisior z opalem dendrytowym

Piękne kamienie,mistrzowsko oprawione.Gdy go zobaczyłam,skojarzył mi się z sercem,takim rozdartym,połowa ciepluteńka,druga zimna jak głaz.Sere kobiety.Śliczny.Dziękuję Mistrzu.

Opinia pozytywna | 22-07-2011 08:41 | Biżuteria / Wisiory
Kropla miodu

Przepiękny bursztyn. Wisior bardzo efektowny. Dziękuję i polecam !!!

Opinia pozytywna | 17-07-2011 21:43 | Biżuteria / Wisiory
Płomienie

Bardzo ładne i dobrze leży. Jestem mile zaskoczona.Dziękuję. Kontakt przemiły!

Opinia pozytywna | 13-07-2011 19:05 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki Etno

Bardzo ładne kolczyki. Ożywią ponurą fizjonomię i równie ponury przyodziewek. Przydadzą się :)

Opinia pozytywna | 22-06-2011 20:00 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z chryzoprazem

Bardzo kobiece.Pięknie oprawiony kamień. Kolor bajeczny. Uszka mogły by być ociupinkę mniejsze,ale to żaden problem. Cały komplet świetny. Cieszę się ogromnie,że stałam się jego właścicielką.

Opinia pozytywna | 22-06-2011 18:43 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z Chryzoprazem

Pięknie prezentuje się na palcu. Jestem szczęśliwa,że jest mój.

Opinia pozytywna | 22-06-2011 18:39 | Biżuteria / Pierścionki
Wisiorek z chryzoprazem

Piękny, bardzo elegancki, zwraca uwagę i naprawdę robi wrażenie. Na mnie zrobił ogromne. A inni niech mi zazdroszczą.

Opinia pozytywna | 22-06-2011 18:38 | Biżuteria / Wisiory
Malachitowe

Kolczyki cieszą oko pięknym kształtem i świetną kolorystyką - cudne!

Opinia pozytywna | 06-05-2011 16:46 | Biżuteria / Kolczyki
Labradoryt z perłami

Wisior absolutnie wyjątkowy dzięki niezwykłej urodzie kamienia i przepięknej oprawie.

Opinia pozytywna | 14-04-2011 19:28 | Biżuteria / Wisiory
Bondarowski

Bondarowski

w Trendymanii od: 2010-08-04
18 dostępnych
4 na zamówienie
111 sprzedanych
65 opinii  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"