Dwa Słońca

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Bizantyjskie Lapis Lazuli

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bransoletka jest prześliczna. Kontakt z artystka miły i konstruktywny. Na moja prośbę dokonała drobnej modyfikacji, żeby dostosować bransoletkę do mojego rozmiaru. Gorąco polecam jej wyroby oraz współpracę z nią.

Opinia pozytywna | 29-10-2017 10:15 | Biżuteria / Bransolety
Morganitowa

Bransoletka jest niepowtarzalna, prześliczna - zdjęcie nie jest w stanie oddać nawet części jej uroku. To już mój kolejny zakup u Pani Doroty i za każdym razem jestem zachwycona. Bardzo dziękuję za przemiłą współpracę.

Opinia pozytywna | 16-06-2017 12:53 | Biżuteria / Bransolety
Akwamarynowy

Kolczyki i bransoletka w rzeczywistości są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu. W tej biżuterii widać serce artystki. Jestem zachwycona. Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia i przemiły kontakt.

Opinia pozytywna | 15-05-2017 19:16 | Biżuteria / Komplety
Agatowa

To już moje kolejne zamówienie u Pani Doroty. Za każdym razem z zachwytem oglądam zakupioną biżuterię. Bransoletka jest prześliczna, oryginalna, niezwykle starannie wykonana, przyciąga wzrok. Dziękuję Pani Dorotko! :) Serdecznie pozdrawiam, Monika

Opinia pozytywna | 15-05-2017 19:11 | Biżuteria / Bransolety
Gwiazdka z karneolem

Przemiły kontakt z Panią Dorotą. A wisiorek - prześliczny, wyjątkowy, niezwykle starannie wykonany. Jest delikatny, ale przykuwa wzrok. Bardzo DZIĘKUJĘ!

Opinia pozytywna | 13-09-2016 21:22 | Biżuteria / Naszyjniki
Charmsy

Cudowne drobiazgi; niepowtarzalna, wyjątkowa biżuteria.

Opinia pozytywna | 13-09-2016 21:16 | Biżuteria / Inne
Chryzokola z charmsami

Bransoletka i kolczyki są PRZEŚLICZNE, ZACHWYCAJACE - zdjęcie nie oddaje ich uroku! POLECAM Artystkę wszystkim, którzy szukają wyjątkowej biżuterii. Pani Doroto - bardzo dziękuję za błyskawiczną realizację zamówienia i przemiły kontakt.

Opinia pozytywna | 15-06-2016 18:59 | Biżuteria / Komplety
Bizantyjska z akwamarynem

Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie, zgodnie z moimi oczekiwaniami. Bransoletka jest zachwycająca, wielkie dziękuję dla autorki dzieła. Polecam biżuterie artystki Dwa Słońca. Ja na pewno skorzystam jeszcze z oferty Trednymani.pl sklep godny zaufania, to były moje zakupy i warto było:) Dziękuje Pani Dorotko!:) Pozdrawiam Joanna

Opinia pozytywna | 18-05-2016 12:23 | Biżuteria / Bransolety
Treflowe z kwarcem dymnym

Polecam artystke!!! Wspaniala praca! Re

Opinia pozytywna | 24-03-2016 15:15 | Biżuteria / Kolczyki
Dzwoneczek z perłą

Cudowny,niesamowicie sliczny! Pieknie wykonany filigranowy, delikatny przyciagacz uwagi! Bardzo polecam. Re

Opinia pozytywna | 24-03-2016 15:13 | Biżuteria / Naszyjniki
Treflowe z krształem górskim

Kolczyki są nawet ładniejsze niż na zdjęciu.Bardzo subtelne i wykonane perfekt.Polecam.

Opinia pozytywna | 11-03-2016 17:32 | Biżuteria / Kolczyki
Morganitowa

Dziękuję, bransoletka jest urocza. Będzie pasowała do wielu rzeczy i na różne okazje. Sądzę, że to nie będzie jedyny mój zakup

Opinia pozytywna | 05-12-2015 20:23 | Biżuteria / Bransolety
Z Ogrodzieńca

Dziękuję za oryginalne kolczyki :) Szybka przesyłka, super kontakt. Pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 30-05-2015 22:18 | Biżuteria / Kolczyki
Koszyczki Kwiatowe - amazonit

Kolczyki oryginalne. Kontakt z Twórcą na wysokim poziomie. Jestem zadowolona. Polecam.

Opinia pozytywna | 13-05-2015 15:33 | Biżuteria / Kolczyki
Małe skrzydlate z szafirem - zamówienie

nawet po trzech latach od kupna bardzo je lubię

Opinia pozytywna | 17-10-2013 21:03 | Biżuteria / Kolczyki
Tajemnica Carmen - wisior chainmaille

Bardzo piękny i oryginalny wisiorek, dobrze wykonany. Naprawdę cieszy oczy - nie tylko właścicielki :) Świetna, indywidualna obsługa. Naprawdę bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 25-02-2013 16:32 | Biżuteria / Wisiory
001

Wszystko szybko i sprawnie, polecam

Opinia pozytywna | 18-12-2012 19:03 | Biżuteria / Bransolety
Piąty element

Piękny kamień w ciekawej oprawie.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:49 | Biżuteria / Wisiory
Nenufarek rubinowy duokolor

śliczne, bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:43 | Biżuteria / Kolczyki
Treflowe sztyfty z turkusem

Śliczna, lekka biżuteria do wszystkiego i na każdą okazję.Sztyfty bardzo delikatne, jeden szybko się odłamał, co jednak bez problemu naprawił jubiler.

Opinia pozytywna | 14-04-2012 12:09 | Biżuteria / Kolczyki
Dwa Słońca

Dwa Słońca

w Trendymanii od: 2009-01-30
31 dostępnych
31 w promocji
197 sprzedanych
94 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy