Ewa Z. Sleziona

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Bellflower - Wisiorek z rzeźbionym ametystem i diamentami

Kwiatek jest przepiękny.Dzwoneczek żyje....Zdjęcie nie oddaje w połowie jego piękna.To arcydzieło sztuki jubilerskiej i rzeżbiarskiej. Przywodzi na myśl dzwonki z ogrodu babuni.Te same...kiedy byłam dzieckiem. Dziękuję.:)

Opinia pozytywna | 22-05-2018 18:00 | Biżuteria / Wisiory
Zamówienie specjalne

Śliczna praca.Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 04-04-2018 10:28 | Biżuteria / Pierścionki
Zamówienie specjalne

Pierścionek piękny.Bajka.Majsterstuck.Warto było czekać.

Opinia pozytywna | 04-04-2018 10:27 | Biżuteria / Pierścionki
Nan St.George

Opinia pozytywna w przypadku biżuterii Pani Ewy to za mało.Naszyjnik jest zjawiskowy. Piękna oprawa podkreśla niezwykłą urodę kamienia.

Opinia pozytywna | 20-11-2009 22:15 | Biżuteria / Wisiory
Assam

Nie wiadomo od czego zacząc takie są piękne. Utkane z babiego lata leciutki, zwiewne,pięknie się kołyszą. Oszałamiajace kamienie !!! Biżuteria najwyższych lotów!!!

Opinia pozytywna | 10-09-2009 19:41 | Biżuteria / Kolczyki
Soleil

Kolczyki są prześliczne:-) Bardzo leciutkie i misternie wykonane. Megaefektowne!

Opinia pozytywna | 25-06-2009 17:56 | Biżuteria / Kolczyki
Mint & Chili

Niezwyklej urody wisiorek, bardzo misternie utkany. Ozdobi kazdy, nawet najskromniejszy ubior. Dziekuje :-)

Opinia pozytywna | 10-06-2009 20:21 | Biżuteria / Wisiory
Suave

Delikatny. Uroczy. Dopracowany. Artystka godna uwagi - za profesjonalizm, elastyczność, życzliwość. A przede wszystkim za swoją klasę w swojej biżuterii.Dziękuję! Polecam EVoRĘ.

Opinia pozytywna | 18-04-2009 12:28 | Biżuteria / Wisiory
Fin de Siecle

Biżuteria Evory ma moc przenoszenia w czasie i przestrzeni. Dzwięki metropolii, smak kurzu, zapach ziemi; raz tańczę, uwiedziona, flamenco, kończę jako nałożnica arabskiego szejka, jestem i rozważna i romantyczna! Perfekcyjnie wykonana! Warta każdej ceny!

Opinia pozytywna | 12-04-2009 00:07 | Biżuteria / Naszyjniki
Lira

Kolczyki tak zdumiewające jak zjawiska natury. Delikatne jak piórka, wykonane z dbałością o najmniejszy szczegół. A nade wszystko przesympatyczna artystka :)

Opinia pozytywna | 20-11-2008 18:32 | Biżuteria / Kolczyki
Patna

Kolczyki przepiękne!-misternie wykonane.Przepiękny kolor srebra.Bardzo wyjątkowe,okazałe choć delikatne.Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 19-11-2008 14:50 | Biżuteria / Kolczyki
Mauritania

Bardzo piękne, misterne, okazałe a zarazem filigranowe. Biżuteryjne dzieło sztuki. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-05-2008 08:51 | Biżuteria / Kolczyki
Ewa Z. Sleziona

Ewa Z. Sleziona

w Trendymanii od: 2007-12-10
2 dostępne
2 na zamówienie
47 sprzedanych
12 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy