inmano

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Czarny i mak- szal jedwabno-filcowy

Piękny szal, można w razie potrzeby rozjaśnić czerwonym makiem. To mój trzeci szal od Pani Magdaleny.

Opinia pozytywna | 09-07-2018 11:16 | Akcesoria / Szale i chusty
Szary i tęczowe koła - szal jedwabno-filcowy, etola

Piękny i bardzo oryginalny szal.

Opinia pozytywna | 22-03-2018 11:45 | Akcesoria / Szale i chusty
malinowa czerwień i słoneczniki - szal jedwabno-filcowy, etola

Piękny, robi wrażenie.

Opinia pozytywna | 07-01-2018 20:45 | Akcesoria / Szale i chusty
szary i niebieskie koła I

Przepiękny szal, niezwykle ciekawa technika, dzięki której szal jest niezwykle oryginalny.

Opinia pozytywna | 05-12-2017 23:44 | Akcesoria / Szale i chusty
czarny i niebieskie kwiaty - szal jedwabno-filcowy

Przepiękny, bardzo starannie wykonany szal. Wspaniałe kolory. POLECAM.

Opinia pozytywna | 01-10-2017 22:14 | Akcesoria / Szale i chusty
Art Nouveau beżowy - szal jedwabno - filcowy, etola

Polecam każdemu kto pragnie posiadać nietuzinkową a użytkową rzecz.Szal jest wspaniały, piękniejszy niż na zdjęciach.Dziękuję

Opinia pozytywna | 23-12-2016 14:10 | Akcesoria / Szale i chusty
Czarny szal jedwabno - filcowy

Bardzo dziękuję za szal jestem pod ogromnym wrażenie to po prostu dzieło sztuki.To zaszczyt mieć taką pracę u siebie. Gorąco polecam

Opinia pozytywna | 23-12-2016 14:08 | Akcesoria / Szale i chusty
Art Nouveau beżowy - szal jedwabno - filcowy, etola

Piekny szal. Dziekuje.

Opinia pozytywna | 31-10-2016 12:59 | Akcesoria / Szale i chusty
Żółty i kolorowe kwiaty. Naszyjnik, jedwabno-filcowa zamotka, szalik.

Przedmiot całkowicie zgodny z opisem. Łatwy i przyjemny kontakt ze Sprzedającym . Błyskawiczny czas realizacji zamówienia. Niewygórowane koszty wysyłki.

Opinia pozytywna | 22-06-2016 16:14 | Biżuteria / Naszyjniki
czarny i niebieskie kwiaty kwiaty

Super szal. Super kolory i jakosc.

Opinia pozytywna | 04-01-2016 02:54 | Akcesoria / Szale i chusty
Szaro - makowo. Szalik, naszyjnik

Piękna rzecz, starannie wykonana i absolutnie niebanalna. Zdecydowanie polecam miłośniczkom szali, apaszek i zamotek :)

Opinia pozytywna | 18-12-2015 12:54 | Akcesoria / Szale i chusty
szarości i róże II- szal jedwabno-filcowy, etola

Piekny szal. Dziekuje.

Opinia pozytywna | 10-09-2015 21:34 | Akcesoria / Szale i chusty
brąz i słoneczniki - szal jedwabno-filcowy, etola

Piękny

Opinia pozytywna | 02-06-2015 14:07 | Akcesoria / Szale i chusty
czarny, ale niezupełnie III

Piękny

Opinia pozytywna | 02-06-2015 14:06 | Akcesoria / Szale i chusty
kot zielony zdziwiony - szal jedwabno-filcowy, etola

Miły kontakt, super transakcja, przepiękne dzieło-Jestem zachwycona! Polecam wszystkim kochającym piękno, szlachetność i ceniącym profesjonalizm.Kochana Artystko, BARDZO DZIĘKUJĘ!

Opinia pozytywna | 13-05-2015 19:35 | Akcesoria / Szale i chusty
kwiaty i liście I - zamotka, naszyjnik

Bardzo dziekuje

Opinia pozytywna | 28-03-2015 15:18 | Biżuteria / Naszyjniki
czarny i mak

Niebanalny dodatek!

Opinia pozytywna | 13-03-2015 18:02 | Akcesoria / Szale i chusty
Szary i fioletowe kwiaty. Naszyjnik, jedwabno-filcowa zamotka.

Zamotka jest śliczna, bardzo fantazyjna , starannie wykonana.Dziękuje artystce i polecam.

Opinia pozytywna | 05-03-2015 13:28 | Biżuteria / Naszyjniki
szarości i róże II- szal jedwabno-filcowy, etola

Oryginalny szal. Uklada sie bardzo ladnie. Niesamowicie ciekawe polaczenie jedwabiu z welna, ktore to materialy w ogole nie wykluczaja sie nawzajem- wrecz przeciwnie, w tym wypadku wspolgraja ze soba w stu procentach. Piekny i inny. Polecam. Dziekuje Artystce.

Opinia pozytywna | 16-01-2015 22:29 | Akcesoria / Szale i chusty
szary i lilie

Bardzo piękny starannie wykonany dzieło sztuki.Polecam

Opinia pozytywna | 11-12-2014 13:22 | Akcesoria / Szale i chusty
inmano

inmano

w Trendymanii od: 2011-10-06
39 dostępnych
221 sprzedanych
83 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy