jagienkaa

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Medb

Prześliczny naszyjnik, Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 15-12-2016 14:40 | Biżuteria / Naszyjniki
Whiff of the Orient

beautiful

Opinia pozytywna | 10-07-2015 17:45 | Biżuteria / Wisiory
STORM ENCHANTED

jestem zadowolona

Opinia pozytywna | 13-06-2014 17:30 | Biżuteria / Wisiory
Jasper Dream

Kolczyki są cudne:-) dziękuję:-)

Opinia pozytywna | 22-07-2013 08:35 | Biżuteria / Kolczyki
Noire

Też piekne:)

Opinia pozytywna | 08-04-2013 19:21 | Biżuteria / Kolczyki
Dark Carmen

Bardzo miła współpraca.Kolczyki niezwykle klimatyczne.Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 08-04-2013 19:21 | Biżuteria / Kolczyki
Jasper Dream

Przepiękny naszyjnik, w rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciu. Bardzo misternie wykonany, piękne kolory. Gratuluję talentu i dziękuję za przedłużenie sznura.

Opinia pozytywna | 03-08-2012 21:55 | Biżuteria / Wisiory
Pure Black

Ptrześliczny!!! Bardzo dziękuję i pozdrawiam Katarzyna

Opinia pozytywna | 31-08-2011 11:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Wielki Błękit

Piękny i niezwykle oryginalny naszyjnik ,którego wykonanie z całą pewnością było niezwykle czasochłonne - ale za to jaki efekt ! DZIĘKUJĘ :)

Opinia pozytywna | 24-03-2011 23:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Turkusowy

Sliczny! zaczarowany :)

Opinia pozytywna | 28-12-2010 09:05 | Biżuteria / Wisiory
Pearl Tresures

będzie cudowny prezent

Opinia pozytywna | 23-12-2010 18:04 | Biżuteria / Wisiory
The Storm

Ten naszyjnik jest wyjątkowy. Piękny, bardzo starannie wykonany. Zwraca uwagę. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam Artystkę.

Opinia pozytywna | 15-09-2010 13:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Indian Summer - The Water

To, że jestem zaskoczona to zdecydowanie za mało powiedziane, jestem... oczarowana :) A do tego idealnie w moje imieniny. Dziękuję za niezwykły prezent.

Opinia pozytywna | 16-06-2010 18:42 | Biżuteria / Wisiory
Nadja

Bardzo ładny wisior, jestem zadowolona, wbrew pozorom pasuje do wielu strojów!

Opinia pozytywna | 26-05-2010 17:08 | Biżuteria / Wisiory
Absolutely green

Biżuteria jest piękna. Dziękuję za realizację zamówienia.

Opinia pozytywna | 04-05-2010 15:56 | Biżuteria / Komplety
Jasper Retro

Śliczny, w moim stylu. Przesyłka ekspresowa. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 21-04-2010 19:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Jadeit spętany

Bransoletka jest naprawdę prześliczna. Bardzo precyzyjnie wykonana. Po raz pierwszy coś takiego ujrzałam. Dziękuję za rezerwację.

Opinia pozytywna | 26-03-2010 09:34 | Biżuteria / Bransolety
Found in Metropolis

Piękny wyrób :) Misterna robota.

Opinia pozytywna | 25-03-2010 15:05 | Biżuteria / Naszyjniki
Jasper Retro

Żona zachwycona prezentem. Cudowna bransoletka. Znakomicie wykonana. Wyjątkowa i niepotwarzalna

Opinia pozytywna | 11-03-2010 12:53 | Biżuteria / Bransolety
Jadeit spętany

Prawdziwy majstersztyk i ekspresowa wysyłka. Jestem pod wrażeniem Pani prac:)

Opinia pozytywna | 02-03-2010 08:27 | Biżuteria / Naszyjniki
jagienkaa

jagienkaa

w Trendymanii od: 2010-01-19
15 dostępnych
15 w promocji
47 sprzedanych
22 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy