Jubiko

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Tytanowa obrączka - Sowy

Bardzo dziekuje za piekna obraczke. W stu procentach odpowiada opisowi i zdjeciu. Dziekuje za komuikacje na biezaco i szybka wysylke za granice. Serdecznie polecam Jubiko innym uzytkownikom i dziekuje.

Opinia pozytywna | 13-03-2019 12:59 | Biżuteria / Pierścionki
Wiosenne tytanowe kwiatki VI

kolczyki super!!!

Opinia pozytywna | 03-03-2019 18:36 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe kolczyki - Dżungla 60

Kolczyki śliczne i pięknie zapakowane. Kolor mniej intensywny niż na zdjęciu, ale fotografia w pełni odzwierciedla stan faktyczny kolczyków. Dziękuje

Opinia pozytywna | 28-02-2019 11:49 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe kolczyki - Dżungla 63

Przepiękne, barwne, ultralekkie, baśniowe jak zawsze :) Dziękuję najpiękniej :)

Opinia pozytywna | 21-02-2019 14:01 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe kolczyki - Dżungla 49

Kolczyki bardzo ładne. Kolor nieco mniej wyrazisty w rzeczywistości niż na zdjęciu.

Opinia pozytywna | 19-02-2019 10:09 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe kolczyki - Dżungla 50

Kolczyki bardzo ładne, ale kolor mniej wyrazisty niż na zdjęciu. Dostawa i kontakt z artystą bardzo dobry

Opinia pozytywna | 19-02-2019 10:08 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowa bransoleta - Niebieskie kwiatki

Piękna bransoletka. Właśnie dziś została wręczona jako upominek "pod choinkę". Bardzo się podobała. To był bardzo "trafiony" prezent.

Opinia pozytywna | 25-12-2018 00:23 | Biżuteria / Bransolety
Tytanowy wisiorek Kwiat z tytanowej włóczki

Śliczna przywieszka. Koleżanka zachwycona prezentem. To zapewne nie będzie ostatni zakup...Dziękuję Jubiko. :)

Opinia pozytywna | 16-12-2018 10:00 | Biżuteria / Wisiory
Tytanowa obrączka - W niebieskie paski

Kolejna udana,bezproblemowa transakcja w Trendymanii. Mam już obrączkę, pierścionek i kolczyki od Jubiko. Pani Ula robi cudeńka z tytanu. Jestem kolejny raz zadowolona i polecam wszystkim tę Artystkę. Moja ulubioną.

Opinia pozytywna | 06-12-2018 19:14 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Tytanowa obrączka - Kameleon

Kameleon jak żywy, przecudnie mieni się w promieniach słonecznych. Misterne wykonanie.Widac każdy detal.Kolejny zakup z którego jestem mega zadowolona.Pani Ulu- ma Pani ogromny talent. Dziękuję Pani za przepiękne wyroby.DorotaJ.????

Opinia pozytywna | 19-11-2018 13:47 | Biżuteria / Pierścionki
Tytanowa obrączka Niebieska kora

Obrączka jest śliczna. Zdjęcie nie oddaje uroku tego pierścionka. Ciekawy i oryginalny grawer sprawia,iż pierścionek mieni się blekitami pod wpływem padającego światła. Precyzyjne wykonanie zasługuje na szacunek i podziw.Jestem szalenie zadowolona z zakupu i z niecierpliwością czekam na kolejny pierścionek z mieniącym się na niebiesko-zielono-turkusowo kameleonem.Dorota Janczewska

Opinia pozytywna | 14-10-2018 18:57 | Biżuteria / Pierścionki
Tytanowe kolczyki - Dżungla 23

Piękne kolczyki

Opinia pozytywna | 04-10-2018 12:27 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowa bransoleta Różowe płatki

Efektowna, leciutka, kobieca. Serdecznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 16-08-2018 17:22 | Biżuteria / Bransolety
Tytanowy pierścionek - Z błękitnymi listkami

Pierścionek cudowny.Lezy na palcu jak ulał i prezentuje się bosko! Wielkie dzięki i szacun dla artystki !Dorota Janczewska

Opinia pozytywna | 09-08-2018 15:45 | Biżuteria / Pierścionki
Tytanowe kolczyki -Kwiatki

Produkt zgodny z opisem, bardzo lekkie kolczyki, jedynie kolor nieco różni się od tego na zdjęciu w rzeczywistości jest ciemniejszy. Polecam

Opinia pozytywna | 03-08-2018 09:29 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowa bransoleta Łąka w słońcu

Bransoletka jest piękna , mieni się kolorami i do wszystkiego pasuje. Polecam.

Opinia pozytywna | 30-04-2018 16:30 | Biżuteria / Bransolety
Tytanowe kolczyki - Prostokątne w kwiatki

Piekno, Prostota, Jakosc Wykonania, Profesjonalizm. Na pewno sie jeszcze odezwe Pani Ulo, bardzo dziekuje.

Opinia pozytywna | 25-03-2018 13:26 | Biżuteria / Kolczyki
tytanowe kolczyki - Kwadrat z kwiatkiem

Kazdy produkt od Jubiko to dzielo sztuki. Dziekuje serdecznie Pani Ulo.

Opinia pozytywna | 25-03-2018 13:20 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowa bransoleta - Drzewo III

Przepiekna - nic dodac nic ujac. Pomoc i doradztwo Pani Uli niocenione pelen profesjonalizm bardzo dziekuje.

Opinia pozytywna | 25-03-2018 13:13 | Biżuteria / Bransolety
Tytanowa bransoleta Łąka

Przepięknie koresponduje z pierwszymi promieniami wiosennego słońca..:)

Opinia pozytywna | 23-03-2018 23:52 | Biżuteria / Bransolety
Jubiko

Jubiko

w Trendymanii od: 2010-06-13
110 dostępnych
156 sprzedanych
81 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"