MalArte

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Pojemni botaniczni - pojemniki ceramiczne

Przepiękne i solidnie wykonane prace, które znalazły zastosowania jako ozdobne i praktyczne pojemniki w łazience. Serdecznie polecam tego Artystę :-)

Opinia pozytywna | 19-06-2017 23:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ptaki

Piekne dzielo, szybka dostawa, super.

Opinia pozytywna | 15-04-2017 08:12 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zagubiona w zimie - oryginalna akwarela

piękna

Opinia pozytywna | 11-04-2017 14:18 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Jogging - oryginalna akwarela

urocze akwarele ,takie klimatyczne

Opinia pozytywna | 11-04-2017 14:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wracamy - oryginalna akwarela

Piękny obrazek. Wysyłka bardzo szybka, praca starannie zapakowana. Jestem w 100%zadowolona

Opinia pozytywna | 07-12-2016 10:50 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Tulipusy

PRZESYŁKA DOTARŁA, AKWARELA "tulipusy" - przepiękna, dzięki

Opinia pozytywna | 29-11-2013 20:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Spotkanie

bardzo jestem zadowolona z otrzymanej pracy

Opinia pozytywna | 04-10-2013 12:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Zawstydzeni

Praca piekna, starannie oprawiona, sympatyczny kontakt, sprawna szybka wysyłka

Opinia pozytywna | 25-10-2012 12:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Porzucona

Piękne ! Piękniejsze niż na zdjęciach! Dziękuję !!Wspaniała współpraca!!!!!

Opinia pozytywna | 13-01-2011 22:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ptaszek

Piękne ! Piękniejsze niż na zdjęciach!! Wspaniała współpraca szybka odpowiedź na zapytania

Opinia pozytywna | 13-01-2011 22:38 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Aniołowie

Piekne wykonanie I oprawa. Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 15-12-2010 23:31 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Weź mnie ze sobą

Piękne zestawienia i bardzo profesjonalna dorada od artystki.

Opinia pozytywna | 15-12-2010 23:30 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Florusy PINK

Wspaniala kompozycja I kolorystyka. Polcam.

Opinia pozytywna | 15-12-2010 23:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
KosmoPinky - zamówienie dla p. Agnieszki

Kazda praca pieknie wykonana, kazdy szczegol uwzgledniony a kolory jeszcze piekniejsze w rzeczywistosci. Bardzo polecam artystke.

Opinia pozytywna | 15-12-2010 23:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Rybki dwie

Przed otrzymaniem Rybek kontaktowałam się z autorką prac w wyborze passe partout - pomoc była cenna i bardzo trafiona.Wszystkie trzy akwarele są śliczne! Dziękuję Mal Arte :)

Opinia pozytywna | 09-12-2010 00:06 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ryba

Przed kilkoma dniami otrzymałam przesyłkę z akwarelami od MalArte. Przesyłka dotarła szybko,ku mojemu zaskoczeniu, z prezentem. To była prawdziwa niespodzianka. Śliczne rybki zawisną w gabinecie pediatrycznym i będą radować oczy dzieci.Dziękuję Mal Arte :)

Opinia pozytywna | 09-12-2010 00:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Miłość bez pośpiechu

Zabawna i świetnie wykonana grafika. Ślimaki powieszę w w nowym mieszkaniu i będę śledzić kolejne ekspozycje Artystki. Przesyłka bardzo starannie zapakowana, z certyfikatem autentyczności. Pozdrawiam serdecznie :-)

Opinia pozytywna | 02-07-2010 13:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
MalArte

MalArte

w Trendymanii od: 2010-01-12
34 dostępne
30 sprzedanych
17 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"