Malgoska Wosik CERAMICZKA

Opinie

Ceramiczna czarka Pistace i truskawki nr51

Piękna czarka, ciekawa kolorystyka.

Opinia pozytywna | 13-06-2017 21:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczna czarka- JT POCZA nr17

Piękna czarka na yerba mate

Opinia pozytywna | 13-06-2017 21:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczy jeż - Tuptuś III

Jeżyk uroczy! :)))) Będzie wesołym gościem na naszym stole. Polecam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 09-03-2017 18:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczny kubek - Męski d

Przepiękny stylowy kubeczek baaardzo udany zakup.

Opinia pozytywna | 22-12-2016 12:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Czerwone koniki - ceramiczne magnesy 4szt

Koniki marzenie już nie mogę doczekać się kiedy dam je córce w prezencie

Opinia pozytywna | 22-12-2016 12:50 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczny pojemnik - Pojo

Klimatyczny pojemnik bajeczne kolory .

Opinia pozytywna | 22-12-2016 12:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczny Kubek JT 1A

Wyjatowy niebanalny kubeczek kolory marzenie . Jestem zachwycona........... z pewnością będę zamawiać kolejne wyroby Tej artystki.

Opinia pozytywna | 30-11-2016 18:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczny Kubek JT 93

Cudo , cudo ,cudo.

Opinia pozytywna | 30-11-2016 18:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczny kubek - JT nr95

Cudowny kubeczek kolory bajeczne jestem zauroczona cieszy mnie ,że mogę dać w prezencie coś tak wyjątkowego

Opinia pozytywna | 30-11-2016 18:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Epaprika I - miska ceramiczna

Doskonale wykonane produkty, zgodne z opisem. Dobrze wykonane zdjęcia produktów prowadzące do satysfakcji po otrzymaniu przesyłki. Bez zaskoczenia w ramach estetyki a nawet dyskusyjnej kolorystyki, którą często jest ciężko uchwycić prezentując wyroby on-line. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 09-05-2016 17:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Epaprika III - miska ceramiczna

Doskonale wykonane produkty, zgodne z opisem. Dobrze wykonane zdjęcia produktów prowadzące do satysfakcji po otrzymaniu przesyłki. Bez zaskoczenia w ramach estetyki a nawet dyskusyjnej kolorystyki, którą często jest ciężko uchwycić prezentując wyroby on-line. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 09-05-2016 17:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczne czarki SENCHA\SAKE 2 szt - strugane

Piękne wykonane czarki, pełne dobrej energii. Na pewno będą cieszyć oko i duszę podczas używania :) Szybka wysyłka produktu i powiadomienia na każdym etapie zamówienia. Polecam!

Opinia pozytywna | 29-02-2016 16:25 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KUBKI DO YERBA MATE "MATERO IV"

Świetne naczynia ceramiczne, jedyne takie w sieci. Niepowtarzalny design, dobrze dobrane kolory. To już drugi produkt który zamawiam od Pani Wosik, ponieważ po prostu nigdzie indziej nie ma nic podobnego. Pozdrawiam A.G

Opinia pozytywna | 05-03-2015 10:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
matero Pana Darka

Matero magiczne, pełne dobrej energii, piękne. Pani Małgosiu, dziękuję. Widać i czuć, że wkłada Pani serce w to, co Pani tworzy.

Opinia pozytywna | 22-08-2014 20:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Nikisz II

... a radość dziecka bezcenna, za resztę zapłacisz kartą. Polecam.

Opinia pozytywna | 07-01-2014 17:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Nikisz V

... a radość dziecka bezcenna, za resztę zapłacisz kartą. Polecam.

Opinia pozytywna | 07-01-2014 17:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Deszczowy song - ceramiczny piórnik

Urok, wdzięk i te guziczki.... :)

Opinia pozytywna | 30-11-2013 20:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Skarbonka - Nie drażnij rzeźnika "c"

milusiński

Opinia pozytywna | 08-11-2013 14:16 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Piórnik ceramiczny - Pan bembniarz

milusiński

Opinia pozytywna | 08-11-2013 14:16 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
MR DRUMS

milusiński

Opinia pozytywna | 08-11-2013 14:16 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Malgoska Wosik CERAMICZKA

Malgoska Wosik CERAMICZKA

w Trendymanii od: 2011-01-06
13 dostępnych
124 sprzedane
53 opinie  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy