mz studio

Opinie

ametyst

Bransoletka jest prześliczna, zachwycająca, niepowtarzalna. Widać w jej wykonaniu perfekcję i serce artystki. Bardzo DZIĘKUJĘ również za przemiły kontakt !

Opinia pozytywna | 06-11-2017 17:27 | Biżuteria / Bransolety
bursztyn

Super wyroby i szybka bezproblemowa dostawa

Opinia pozytywna | 20-09-2017 08:06 | Biżuteria / Wisiory
turmalin

Piękna i niepowtarzalna bransoletka :)

Opinia pozytywna | 28-08-2017 18:20 | Biżuteria / Bransolety
perły keishi

Bransoletka jest prześliczna, niepowtarzalna, niezwykle starannie wykonana. Właśnie takiej biżuterii szukałam ... Bardzo DZIĘKUJĘ !

Opinia pozytywna | 18-08-2017 17:17 | Biżuteria / Bransolety
zegarek 007

Piękny i niezwykły zegarek. Bardzo dziękuję Artystce, pozdrawiam i gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 25-07-2017 18:57 | Biżuteria / Zegarki
srebrne tarcze

Piękne , kobiece, nowoczesne

Opinia pozytywna | 18-07-2017 20:55 | Biżuteria / Kolczyki
turmalin

Jestem w 100 procentach zadowolona, polecam

Opinia pozytywna | 22-06-2017 19:36 | Biżuteria / Bransolety
kamień księżycowy

Piekny pierscien! Dostojny, nonszalancki, wytworny!! Jak zwykle z najwyzszej polki! Cudownie jest nosic te cuda od Pani Marty... na codzien! Dziekuje....!

Opinia pozytywna | 08-06-2017 22:34 | Biżuteria / Pierścionki
ametyst

To mój kolejny zakup. Jestem bardzo zadowolona. Polecam

Opinia pozytywna | 22-04-2017 14:05 | Biżuteria / Kolczyki
kamień księżycowy

Pierścionek dziś dotarł.Wyrafinowany w swojej surowej prostocie. Pani Marcie jeszcze raz bardzo dziękuję. Czekam z niecierpliwością na kolejne zrealizowane artystyczne pomysły. Takiej biżuterii szukałam od kilku lat. Pozdrawiam BŚ

Opinia pozytywna | 01-03-2017 20:00 | Biżuteria / Pierścionki
turmalin

Piekna, absolutnie alternatywna, zachwycajaca, nie rozstaje sie z nia, jest taka moja... Dziekuje

Opinia pozytywna | 23-02-2017 22:12 | Biżuteria / Bransolety
labradoryt

Dzień dobry. Z zakupu wisiora jestem bardzo zadowolona. W zasadzie cała biżuteria wyjątkowa. Jednocześnie jako przyszły klient, uprzejmie proszę o informacje dot. pięknego pierścionka z kamieniem księżycowym, który wczoraj przestał być dostępny,a który zamierzałam w najbliższym czasie nabyć. Pozdrawiam B.Ś.

Opinia pozytywna | 07-02-2017 15:50 | Biżuteria / Wisiory
amonit- komplet

Polecam, mistrzowskie wykonanie, super kontakt, a biżuteria cudna.

Opinia pozytywna | 02-01-2017 13:18 | Biżuteria / Komplety
rubin

piękne:)

Opinia pozytywna | 06-12-2016 21:44 | Biżuteria / Bransolety
bursztyn

Bransoletka jest bardzo ladna w wzbudza zainteresowanie.Dziekuje Margareta

Opinia pozytywna | 05-12-2016 17:58 | Biżuteria / Bransolety
bursztyn asymetrycznie

super

Opinia pozytywna | 27-11-2016 00:03 | Biżuteria / Wisiory
bursztyn

super wyroby

Opinia pozytywna | 27-11-2016 00:03 | Biżuteria / Naszyjniki
zegarek 006

Zegarek prezentuje sie bardzo ladnie . Wlascicielka BARDZO zadowolona .Dziekuje za szybka przesylke . Pozdrawiam M.Siewierska

Opinia pozytywna | 15-11-2016 12:13 | Biżuteria / Zegarki
akwamaryn

Kolczyki piękne, przerabiane na moje życzenie. Bardzo profesjonalne podejście i miły kontakt. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 04-11-2016 17:43 | Biżuteria / Kolczyki
tanzanit

Pierścionek jest idealny, dziękuję. Bardzo miły kontakt z Artystką.

Opinia pozytywna | 04-11-2016 17:42 | Biżuteria / Pierścionki
mz studio

mz studio

w Trendymanii od: 2008-12-03
83 dostępne
4 na zamówienie
556 sprzedanych
301 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy