Tipika

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

wianek na szyję z groszkiem pachnącym

Przepiękna, kunsztownie wykonana ozdoba. Polecam prace Artystki.

Opinia pozytywna | 25-11-2018 19:03 | Biżuteria / Naszyjniki
wianek z mniszkiem i bluszczem - rezerwacja

Powiew wiosny i optymizmu w ten grudniowy dzień...;)Piękny naszyjnik, kolejny w mojej kolekcji. Przeuroczy drobiazg! Powrót do dziewczęcych lat....kto z nas nie plótł wianków z "mleczy"??;))Pani Grażynka jest wianeczkową mistrzynią. Idealny dobór koralików, perfekcyjne wykonanie.. uśmiecham się patrząc na to cudo!

Opinia pozytywna | 11-12-2017 19:04 | Biżuteria / Naszyjniki
wianek na szyję jagodowy

Wianek jest prześliczny, dziewczęcy, dodaje świeżości i uroku każdej stylizacji:) Do tego bardzo szybka przesyłka i doskonały kontakt z Artystką:) Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 08-11-2017 15:15 | Biżuteria / Naszyjniki
wianek na szyję

Uroczy naszyjnik. Idealny na lato! Wyglada jakby naprawdę był upleciony z kwiatów zerwanych na łące. Oryginalny pomysł, świetne wykonanie!

Opinia pozytywna | 24-05-2017 16:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Evergreen.. pleciony naszyjnik

Naszyjnik jest naprawdę niepowtarzalny. Robi Pani bardzo oryginalną biżuterię.

Opinia pozytywna | 28-03-2017 19:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Warrior

Naszyjnik przecudny. Oddaje moją postawę - ciągle muszę walczyć o swoje ... Więc Warrior będzie mnie tylko wzmacniał. Oczywiście pięknie zapakowany i cudne to małe ... co nieco ... Pozdrawiam i życzę dobrych Świąt Bożego Narodzenia.

Opinia pozytywna | 16-12-2016 10:23 | Biżuteria / Naszyjniki
Mystery..

Wspaniała, niepowtarzalna biżuteria z duszą .... Pięknie wykonana i z dbałością zapakowana ...

Opinia pozytywna | 07-12-2016 20:49 | Biżuteria / Komplety
Łąka - naszyjnik z czaroitem i ważką

Piękny...... Warty swojej ceny .... Do tej pory gustowałam w biżuterii ze srebra, teraz szukam czegoś niepowtarzalnego ..... Myślę, że ten naszyjnik doskonale mnie ubierze .... Wystarczy mała czarna i on .......

Opinia pozytywna | 07-11-2016 11:09 | Biżuteria / Naszyjniki
sowa z turkusem

Śliczny projekt, bardzo ładnie wykonany. Kolory jak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 06-05-2015 23:54 | Biżuteria / Wisiory
morze.. naszyjnik z koralików

Przepiękny, misternie wykonany. Świetnie układa się na dekolcie. Kolory jak na zdjęciu, jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 06-05-2015 23:48 | Biżuteria / Naszyjniki
naszyjnik z wiatrem

Naszyjnik dotarł do mnie w ekspresowym tempie. Lekki ,letni ,delikatny. Na zywo jeszcze ciekawszy. Bardzo sie podoba ! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-03-2015 14:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Płomykówka

Brak mi słów, zeby wyrazić swój zachwyt. Biżuteria jest idealnie wykonana, jednocześnie elegancka, jak i surowa - etniczna przez swój motyw, artystka zaklęła w nią duszę. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 05-02-2015 14:22 | Biżuteria / Naszyjniki
Znalezione pióro..

Brak mi słów, zeby wyrazić swój zachwyt. Biżuteria jest idealnie wykonana, jednocześnie elegancka, jak i surowa - etniczna przez swój motyw, artystka zaklęła w nią duszę. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 05-02-2015 14:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Tipika

Tipika

w Trendymanii od: 2015-01-26
16 dostępnych
2 na zamówienie
19 sprzedanych
13 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy