VENUS GALERIA

Opinie

Bransoletka srebrna pióra dwa

Wszystko fajnie

Opinia pozytywna | 11-12-2018 13:37 | Biżuteria / Bransolety
Lilia z perłą zieloną - wisiorek srebrny

Zawieszka wykonana na zamówienie. Piękne oksydowane srebro i barwiona perła.

Opinia pozytywna | 24-05-2018 21:14 | Biżuteria / Wisiory
Lilie z perłą - kolczyki srebrne

Kolczyki wykonane na zamówienie. Piękne oksydowane srebro i barwiona perła.

Opinia pozytywna | 24-05-2018 21:13 | Biżuteria / Kolczyki
Łańcuszek srebrny oksydowany

Łańcuszek kupiony w komplecie i dopasowany do zawieszki. Możliwość zakupu zestawu, więc wszystko do siebie pasuje. Świetny kontakt ze sprzedającym. Polecam.

Opinia pozytywna | 10-04-2018 15:00 | Biżuteria / Inne
Zawieszka srebrna- Archanioł oksydowany

Bardzo ładna i unikatowa, subtelna zawieszka. Ładniej się prezentuje w realu niż na zdjęciu. Świetny kontakt ze sprzedającym. Polecam.

Opinia pozytywna | 10-04-2018 14:59 | Biżuteria / Wisiory
Broszka - Biedronka na gałązce

Pięknie wykonana biżuteria, artysta zadbał o każdy detal, błyskawiczna realizacja. Polecam!

Opinia pozytywna | 27-01-2018 14:09 | Biżuteria / Broszki
Kolczyki - Biała orchidea na sztyftach

Efektowne, eleganckie, przecudne. Polecam

Opinia pozytywna | 08-06-2017 08:21 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoletka srebrna - Liść L7

Piękna bransoletka doręczona błyskawicznie.Polecam

Opinia pozytywna | 30-05-2017 19:37 | Biżuteria / Bransolety
Naszyjnik - Orzeł brązowy

Jak dla mnie super .....właśnie szukałam orła jako naszyjnika .Pięknie zrobiony oksydowany ,pasuje do codziennego stroju. Dla mnie to ważna symbolika nie tylko narodowa ,ale przede wszystkim duchowa. Wielkie dzięki Elżbieta

Opinia pozytywna | 21-04-2017 16:13 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki srebrne - Lilie z białą perłą

Bardzo ladne, jestem bardzo zadowolona :)

Opinia pozytywna | 08-11-2016 20:15 | Biżuteria / Kolczyki
Wisiorek srebrny- Druza brown

Prezent bardzo się spodobał. A ja dziękuję za profesjonalną obsługę. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 31-10-2016 22:17 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki - Mała Mi II

bardzo ładne kolczyki, szybka przesyłka

Opinia pozytywna | 04-10-2016 14:41 | Biżuteria / Kolczyki
Broszka - Butterfly II brown

Współpraca w pełni udana.

Opinia pozytywna | 20-09-2016 17:33 | Biżuteria / Broszki
Wisiorek - Jaskółka biała

Szybki i bardzo dobry kontakt z artysta. Wisiorek pięknie wykonany. 100% zgodności z oferta. Polecam

Opinia pozytywna | 30-08-2016 08:14 | Biżuteria / Wisiory
Zawieszka srebrna- Archanioł oksydowany

Anioł szukany i wymarzony... Szybka realizacja zamówienia i dobry kontakt ze sprzedajacym.

Opinia pozytywna | 28-08-2016 12:08 | Biżuteria / Wisiory
Bransoletka srebrna II - Brązowe pióra

Przepiękna i wyjątkowa biżuteria. Bardzo szybka przesyłka. Polecam.

Opinia pozytywna | 09-07-2016 18:20 | Biżuteria / Bransolety
Naszyjnik - Piórko małe brązowe

Przepiękna i wyjątkowa biżuteria. Bardzo szybka przesyłka. Polecam.

Opinia pozytywna | 09-07-2016 18:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Bransoletka srebrna duża - Delicate

Koronkowa,delikatna,niesamowicie piękna,kobieca nad wyraz. Kunsztownie wykonana. Jestem zachwycona. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 08-07-2016 09:53 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki małe - Delicate II

Przepiękne,koronkowe kolczyki. Jestem pod urokiem i wrażeniem kunsztu. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 08-07-2016 09:50 | Biżuteria / Kolczyki
Szare pióra - bransoletka srebrna

100% satysfakcji, biżuteria śliczna, przesyłka szybka. Artysta godny polecenia.

Opinia pozytywna | 23-06-2016 13:34 | Biżuteria / Bransolety
VENUS GALERIA

VENUS GALERIA

w Trendymanii od: 2010-04-27
232 dostępne
6 na zamówienie
172 sprzedane
63 opinie  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy