ALE.

Opinie

KOLIA SERPENTYNY (OP1S)

Przepiękna, wyjątkowo wysublimowana biżuteria. Perfekcyjne wykonanie. Na szyi bardzo ładnie leży, nic nie odstaje ( czego się obawiałam ). Poza tym ekspresowa przesyłka.

Opinia pozytywna | 03-12-2013 14:38 | Biżuteria / Naszyjniki
Serpentyny kolczyki zakręcone

ciekawy design, estetyczne wykonanie

Opinia pozytywna | 01-12-2013 17:44 | Biżuteria / Kolczyki
SERPENTYNY S kolczyki

piękne kolczyki

Opinia pozytywna | 04-10-2013 11:33 | Biżuteria / Kolczyki
NASZYJNIK IMITACJE

Naszyjnik robi niesamowite wrażenie. Jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. Bardzo elegancko zapakowany w lniany woreczek. Polecam.

Opinia pozytywna | 09-09-2013 17:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki Lumen 306 kwadrat

Nowoczesne, geometryczne kolczyki w pięknym, intrygującym kolorze. Cudowne.

Opinia pozytywna | 25-07-2013 21:59 | Biżuteria / Kolczyki
PRALINKI kolczyki

Bardzo eleganckie i niespotykane kolczyki.

Opinia pozytywna | 25-07-2013 21:55 | Biżuteria / Kolczyki
Origami bransoleta

Super!!!

Opinia pozytywna | 18-07-2013 22:09 | Biżuteria / Bransolety
KOLCZYKI SERPENTYNY (OP51A)

Oryginalne, efektowne i świetnie wykonane kolczyki. Nie da się ich nie zauważyć :) Polecam!

Opinia pozytywna | 18-06-2013 23:08 | Biżuteria / Kolczyki
SERPENTYNY S kolczyki

Kolczyki zgodne z opisem. Pięknie zdobią ucho. Przydają elegancji a jednocześnie ich oryginalny kształt cieszy oko. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 16-06-2013 15:05 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki Lumen 308

Kolczyki są PIĘKNE, dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-04-2013 20:06 | Biżuteria / Kolczyki
Serpentyny bransoleta mobius (mosiądz)

Piekna i efektowna bizuteria.

Opinia pozytywna | 03-04-2013 23:19 | Biżuteria / Bransolety
SERPENTYNY kolczyki małe

Piekna i efektowna bizuteria.

Opinia pozytywna | 03-04-2013 23:19 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik SERCE 1 (mosiądz)

Naszyjnik to ciekawa i oryginalna odsłona serca. I jak każda praca Pani Oli świetnie wykonana. Polecam!

Opinia pozytywna | 28-03-2013 21:07 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki SERCA mini (mosiądz)

Ciekawe, lekkie i świetnie wykonane kolczyki. Sama przyjemność noszenia. Polecam!

Opinia pozytywna | 28-03-2013 20:58 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki Lumen mini

Świetne kolczyki! Delikatne, lekkie (a więc przyjemne w noszeniu), oryginalne połączenie srebra z mocnym kolorem, i czegóż jeszcze chcieć? Bardzo polecam miłośniczkom ascetycznych, ale ciekawych form.

Opinia pozytywna | 18-03-2013 21:25 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki Lumen proste

Pięknie dziękuję, wszystkie mi zazdroszczą.Czuję,że przyniosą mi szczęście nie tylko na wiosnę.

Opinia pozytywna | 15-03-2013 09:13 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki Lumen 306 kwadrat

Uwielbiam geometryczne formy, również taką biżuterię. Te kolczyki są wg mnie idealne. Uwielbiam je. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-01-2013 19:20 | Biżuteria / Kolczyki
ORIGAMI S kolczyki proste

Bardzo piekna, oryginalna bizuteria, o nowoczesnym unikatowym wzornictwie! Solidnie i precyzyjnie wykonana! Jestem bardzo zadowolony, moja partnerka rownież... mysle, ze skompletujemy caly zestaw :-)

Opinia pozytywna | 22-12-2012 14:21 | Biżuteria / Kolczyki
Serpentyny bransoleta ósemka ("pęknięta")

dziękuję pięknaEd

Opinia pozytywna | 13-12-2012 12:45 | Biżuteria / Bransolety
Serpentyny pierścionek ósemka mosiądz

Super pierścionek.Ładnie komponuje się z naszyjnikiem.

Opinia pozytywna | 07-12-2012 21:35 | Biżuteria / Pierścionki
ALE.

ALE.

w Trendymanii od: 2011-01-14
25 dostępnych
2 na zamówienie
133 sprzedane
62 opinie  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"