Modernistyczny wisiorek ze srebrną kulką
dla SHAMBALA za Modernistyczny wisiorek ze srebrną kulką

Jest super!

Opinia pozytywna | 04-12-2022 16:45 | Biżuteria / Wisiory
Modernistyczny pierścionek regulowany organiczny
dla SHAMBALA za Modernistyczny pierścionek regulowany organiczny

Super

Opinia pozytywna | 04-12-2022 16:45 | Biżuteria / Pierścionki
Modernistyczne kolczyki wkrętki organiczne
dla SHAMBALA za Modernistyczne kolczyki wkrętki organiczne

Fantastyczne!

Opinia pozytywna | 04-12-2022 16:45 | Biżuteria / Kolczyki
Piórka
dla galeria OKO za Piórka

super

Opinia pozytywna | 03-12-2022 14:50 | Biżuteria / Kolczyki
Piórka
dla galeria OKO za Piórka

super

Opinia pozytywna | 03-12-2022 14:50 | Biżuteria / Kolczyki
Kot Alojzy
dla artkafle za Kot Alojzy

super

Opinia pozytywna | 03-12-2022 14:50 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Yin  Yang
dla Artur Skrocki za Yin Yang

Jestem bardzo zadowolony. Od razu widać ręczne wykonanie i artystycznego ducha.

Opinia pozytywna | 03-12-2022 10:14 | Biżuteria / Pierścionki
Crusader  - bransoleta
dla Anioł za Crusader - bransoleta

swietna robota polecam wszyskim

Opinia pozytywna | 03-12-2022 09:55 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Kwiaty i koronki - srebrna bransoletka z koralem fossil
dla Agnieszka Czerkas za Kwiaty i koronki - srebrna bransoletka z koralem fossil

Bardzo PIĘKNA bransoletka!!!! Delikatna, subtelna, urocza!!! Bardzo starannIe wykonana!!!!!!!!!!!! Cudownie zapakowana!!!! Przesyłka dotarła błyskawicznie!!! Same pozytywy!!!! BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!

Opinia pozytywna | 02-12-2022 20:59 | Biżuteria / Bransolety
Tourmaline black - minimalistyczny, srebrny pierścionek z czarnym turmalinem
dla Alabama Studio za Tourmaline black - minimalistyczny, srebrny pierścionek z czarnym turmalinem

No cóż mogę rzec, pierścionek cudowny, mroczny, z pazurem. Posiada to ? coś? co sprawia, że czujesz się wyjątkowy gdy go zakładasz. Dodatkowo cudeńko przepięknie zapakowane no i kilka własnoręcznie napisanych słów od Artysty. Pani Jolu tylko Pani potrafi tak dopieszczać... Bardzo dziękuję za kolejną bardzo udaną transakcję w miłym klimacie. Serdecznie pozdrawiam , Basia Lejman

Opinia pozytywna | 30-11-2022 23:27 | Biżuteria / Pierścionki
Naszyjnik z wisiorem w kształcie klucza
dla Salczyńska za Naszyjnik z wisiorem w kształcie klucza

Prześliczny, niezwykle delikatny i subtelny wisior. Wykonany z troską i uwagą. Perfekcyjnie staranny. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 29-11-2022 17:19 | Biżuteria / Naszyjniki
preludium jesieni - srebrny wisior z zielonym ametystem
dla Agnieszka Hopkowicz za preludium jesieni - srebrny wisior z zielonym ametystem

Przepiękny wisior. Magiczny i niepowtarzalny. Wykonany z ogromną starannością. Jestem zachwycona. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 29-11-2022 17:12 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki z łezkami surowego cytrynu/86
dla Loopart za Kolczyki z łezkami surowego cytrynu/86

Wszystko super.

Opinia pozytywna | 29-11-2022 10:45 | Biżuteria / Kolczyki
in-form
dla FormForForm za in-form

Piękne i oryginalne, ładniejsze na żywo, polecam.

Opinia pozytywna | 29-11-2022 10:45 | Biżuteria / Kolczyki
Sygnet
dla Artur Skrocki za Sygnet

Super ;)

Opinia pozytywna | 26-11-2022 12:55 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Srebrne kolczyki wiszące turkusowe TURQUOSE MELANGE
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki wiszące turkusowe TURQUOSE MELANGE

przepiękne kolczyki, transakcja i kontakt bardzo dobry. Polecam

Opinia pozytywna | 25-11-2022 12:45 | Biżuteria / Kolczyki
obrączka - unisex
dla Zofia Gładysz za obrączka - unisex

Cudowny kawałek srebra, wielka życzliwości Artystki ???? Ogromnie dziękuję i gorąco polecam ????

Opinia pozytywna | 22-11-2022 21:01 | Biżuteria / Pierścionki
simple - delikatny naszyjnik
dla Zofia Gładysz za simple - delikatny naszyjnik

Jak zwykle wspaniała i niepowtarzalna biżuteria.

Opinia pozytywna | 19-11-2022 11:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Beskid Wyspowy
dla Marta Sobczak-Piętoń za Beskid Wyspowy

Każda z zakupionych przeze mnie prac Artystki była przepiękna, to samo mogę powiedzieć o tej! Zdjęcie na stronie internetowej nawet w połowie nie oddaje magii obrazu! Szybka wysyłka, wszystko starannie zabezpieczonone na czas transportu! Polecam!

Opinia pozytywna | 17-11-2022 21:17 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
srebro i złoto...
dla mz studio za srebro i złoto...

Pierścionek jest przepiękny. Kontakt z P. Martą w sprawie rozmiaru pierścionka - bez zarzutu. Podsumowując: polecam!

Opinia pozytywna | 10-11-2022 16:23 | Biżuteria / Pierścionki