Zamieć pośród gwiazd - srebrna bransoletka z lapis lazuli
dla Kornelia Sus za Zamieć pośród gwiazd - srebrna bransoletka z lapis lazuli

Pani Kornelio, bransoleta jest PIĘKNA!!! Bogato zdobiona, a mimo to bardzo subtelna, kobieca, romantyczna, przywołuje obraz gwieździstego letniego nieba...aż się chce położyć na łące i spoglądać na nie i marzyć, marzyć , marzyć:-) Bardzo dziękuję!!!...również za dołączoną do bransolety bardzo miłą niespodziankę:-)

Opinia pozytywna | 26-06-2019 06:14 | Biżuteria / Bransolety
Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI

Osobliwe, delikatne i urocze kolczyki z duszą...

Opinia pozytywna | 25-06-2019 19:07 | Biżuteria / Kolczyki
kolekcja QOU - owalne sztyfty - 100%Ag
dla formood za kolekcja QOU - owalne sztyfty - 100%Ag

Kolczyki są piękne!!! niby takie zwykłe a robię robotę. Na pewno tu jeszcze wrócę. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 21-06-2019 09:35 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowa bransoleta Kwiaty
dla Jubiko za Tytanowa bransoleta Kwiaty

Super

Opinia pozytywna | 19-06-2019 17:16 | Biżuteria / Bransolety
Tytanowy wisiorek  Kwiat z tytanowej włóczki II
dla Jubiko za Tytanowy wisiorek Kwiat z tytanowej włóczki II

Super

Opinia pozytywna | 19-06-2019 17:16 | Biżuteria / Wisiory
Maska TRISS
dla zazuu za Maska TRISS

piękna

Opinia pozytywna | 17-06-2019 17:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska Hermes
dla zazuu za Maska Hermes

Maska boska , polecam

Opinia pozytywna | 17-06-2019 17:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
W złotym śpiewie pasieki - srebrny naszyjnik z bursztynem
dla Kornelia Sus za W złotym śpiewie pasieki - srebrny naszyjnik z bursztynem

Naszyjnik przepiękny, letni, słoneczny. Korona wokół kropli burstynu - zachwycająca. Świetny kontakt z Twórcą, którego prace serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 17-06-2019 15:09 | Biżuteria / Naszyjniki
kolorowe turmaliny
dla mz studio za kolorowe turmaliny

cudne, po prostu cudne:)

Opinia pozytywna | 17-06-2019 12:20 | Biżuteria / Kolczyki
surowy szafir
dla mz studio za surowy szafir

Jestem zachwycona :) bransoletka z tzw. pazurem:) oryginalna...unikatowa.

Opinia pozytywna | 17-06-2019 12:20 | Biżuteria / Bransolety
srebrne koła
dla mz studio za srebrne koła

oryginalne , przepiękne....:)

Opinia pozytywna | 17-06-2019 12:19 | Biżuteria / Kolczyki
Cidrin - misterny srebrny naszyjnik z pięknymkianitem, wykonany ręcznie
dla CIBA za Cidrin - misterny srebrny naszyjnik z pięknymkianitem, wykonany ręcznie

Dziś otrzymałam przesyłkę i przez kilka godzin trwam w zachwycie. Naszyjnik niezwykły, cudowny, przepiękny,dzieło sztuki. Niewyobrażalny talent twórcy, bardzo dziękuję. Marzę o kolejnych zakupach u pana Bartosza. Polecam każdemu, kto szuka niepowtarzalnej, wyjątkowej i pięknej biżuterii.

Opinia pozytywna | 14-06-2019 22:11 | Biżuteria / Naszyjniki
SREBRNY LIŚĆ
dla Joanna Lewandowska za SREBRNY LIŚĆ

wspaniala praca! Polecam!!! Dziekuje Pani Joanno! R.B.

Opinia pozytywna | 12-06-2019 21:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
MINI PATERKA
dla Joanna Lewandowska za MINI PATERKA

Piekna i wyjatkowa ozdoba, doskonale wykonana. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!

Opinia pozytywna | 12-06-2019 21:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ROSARIUM (lawa) - bransoleta różańcowa
dla Anioł za ROSARIUM (lawa) - bransoleta różańcowa

Wyjątkowa bransoleta , wykonana bardzo precyzyjnie precyzyjnie!! Zadowoli każdego z wyszukanym gustem... gorąco polecam

Opinia pozytywna | 12-06-2019 15:25 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Srebrne kolczyki wiszące NIEBIESKIE LISTKI
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki wiszące NIEBIESKIE LISTKI

Oryginalne i piękne.

Opinia pozytywna | 12-06-2019 09:26 | Biżuteria / Kolczyki
Pomarańcze i turkusy - komplet 6 miseczek
dla anyadesign za Pomarańcze i turkusy - komplet 6 miseczek

Przesliczne , pięknie wykonane.

Opinia pozytywna | 12-06-2019 09:25 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Pomarańcze i turkusy - autorska misa ze szkła - fusing
dla anyadesign za Pomarańcze i turkusy - autorska misa ze szkła - fusing

Przepiękna misa, pięknie wykonana.

Opinia pozytywna | 12-06-2019 09:25 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
srebro i surowy bursztyn - wisior
dla Zofia Gładysz za srebro i surowy bursztyn - wisior

Przepiękna biżuteria. Niepowtarzalna. Z duszą

Opinia pozytywna | 10-06-2019 21:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Lawendowe rozmyślanie - Giclée
dla Daria Górkiewicz za Lawendowe rozmyślanie - Giclée

Przepiękny obraz. Mam nadzieję, że Anioł "doda mi skrzydeł". Doskonale przygotowana wysyłka. Polecam

Opinia pozytywna | 10-06-2019 14:12 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki