Zapakowany tanzanit
dla Sas-Narkiewicz za Zapakowany tanzanit

Przepiękny, oryginalny pierścień. Mała rzeźba na palcu. Prawdziwe dzieło sztuki, które można nosić przy sobie. Dziękuję

Opinia pozytywna | 21-10-2021 21:19 | Biżuteria / Pierścionki
Ażurowe sztyfty ze srebrzystymi perłami
dla Malina Skulska za Ażurowe sztyfty ze srebrzystymi perłami

Prześliczne kolczyki, które przypadły do gustu osobie obdarowanej.Gustownie opakowane-dziękuję!!! Świetny kontakt z Panią Skulską, szybka dostawa. Serdecznie polecam:)

Opinia pozytywna | 21-10-2021 12:49 | Biżuteria / Kolczyki
Red Tulip - owalne srebrne kolczyki z kwiatowym motywem
dla Iza Malczyk za Red Tulip - owalne srebrne kolczyki z kwiatowym motywem

Te kolczyki są DOSKONAŁE. Pokochałam je od pierwszego wejrzenia...są przepiękne...niepowtarzalne ... co czyni je wyjątkowymi? TALENT, WARSZTAT i WYOBRAŹNIA pani Izy. Dziękuje, sprawiły mi wielka radość ;)

Opinia pozytywna | 19-10-2021 20:18 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek złoty z owalnym tanzanitem
dla Dawid Pandel za Pierścionek złoty z owalnym tanzanitem

Bardzo dziękuję za pierścionek - jest cudnej urody:) Pięknie zapakowany, z certyfikatem - niby oczywistość, a jednak bardzo profesjonalnie!

Opinia pozytywna | 14-10-2021 22:06 | Biżuteria / Pierścionki
Komplet rózany i motyle na zamówienie
dla anyadesign za Komplet rózany i motyle na zamówienie

Komplet różany i motylki piękne .Dziękuję

Opinia pozytywna | 14-10-2021 18:15 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Liście z tytanu
dla galeria OKO za Liście z tytanu

Olśniewająco piękne i bosko lekkie :) Dziękuję i pozdrawiam :) Joanna

Opinia pozytywna | 12-10-2021 12:58 | Biżuteria / Kolczyki
świecznik szklany - OLIWIN
dla WAWER za świecznik szklany - OLIWIN

Witam Pana, czy mogę liczyć,że otrzymam niebawem zamówione prace. Potrzebuję je na prezent na najbliższy czwartek tj 14.10.Pozdrawiam M.Kaźmierowski

Opinia neutralna | 12-10-2021 10:47 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Vitis II - srebrny kolczyk do pępka
dla Alabama Studio za Vitis II - srebrny kolczyk do pępka

kolczyk przepiękny

Opinia pozytywna | 10-10-2021 15:28 | Biżuteria / Inne
Srebrny sygnet w rzemieślniczym stylu.
dla Artur Skrocki za Srebrny sygnet w rzemieślniczym stylu.

Oryginalny, dobrze wykonany. Jestem w pełni zadowolony z zakupu.

Opinia pozytywna | 07-10-2021 14:08 | Biżuteria / Dla mężczyzn
SAUVAGE (B&S) - komplet 3 bransolet
dla Anioł za SAUVAGE (B&S) - komplet 3 bransolet

przepiekne i super wykonane bransoletki. Nie sa tanie, ale o to wlasnie chodzi...warte cena... prawdziwe dzielo...

Opinia pozytywna | 07-10-2021 12:03 | Biżuteria / Dla mężczyzn
turkusowa cegła
dla artkafle za turkusowa cegła

Zamówiony artykuł bardzo mi się podoba , cudny !

Opinia pozytywna | 02-10-2021 06:28 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Sygnet Czaszka Srebro
dla Zahario za Sygnet Czaszka Srebro

Wszystko zgodne z opisem, polecam!

Opinia pozytywna | 28-09-2021 11:20 | Biżuteria / Pierścionki
Jeans - Chains
dla Fiszerowa za Jeans - Chains

Dziś odebrana bransoletka spełnia moje oczekiwania. Została bezpiecznie zapakowana, ukryta w metalowej puszce sygnowanej pseudonimem artystki. Posiada oryginalne zapięcie, wykonana jest kunsztownie. Od jakiegoś czasu się jej przyglądałam i cieszę się z zakupu. Dziękuję Pani Izie, która dba o klientów. Podziwiam również inne prace artystki. Myślę, że jeszcze nie raz skuszę się na te cacuszka.

Opinia pozytywna | 24-09-2021 19:06 | Biżuteria / Bransolety
MASKA CERAMICZNA Black Red Cream
dla meru ceramika za MASKA CERAMICZNA Black Red Cream

Maska PIĘKNA , ORYGINALNA, pasująca zarówno do nowoczesnych jak i klasycznych przestrzeni. Pięknie komponuje się na "gołej" ścianie jak i na ścianie z rudej cegły !!!! Koleżanka przymierzała do drewnianej powierzchni i była pod ogromnym wrażeniem. W tylnej części maska posiada gotowe miejsce na powieszenie - co bardzo ułatwia montaż. Zapakowana profesjonalnie . Transakcja przebiegła szybko, bezproblemowo. Gorąco POLECAM.

Opinia pozytywna | 21-09-2021 20:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Zieleń z ametystem
dla Sas-Narkiewicz za Zieleń z ametystem

Kolczyki przepiękne. Znakomity kontakt i szybko dostarczona przesyłka. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 17-09-2021 11:37 | Biżuteria / Kolczyki
Rózowy z granatem
dla Sas-Narkiewicz za Rózowy z granatem

Piękny pierścionek, przykuwający uwagę:) Dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-09-2021 22:20 | Biżuteria / Pierścionki
Różowy z ranatami
dla Sas-Narkiewicz za Różowy z ranatami

Piękny, zjawiskowy naszyjnik. Szybka dostawa. Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 14-09-2021 22:19 | Biżuteria / Wisiory
zestaw trzech
dla Zofia Gładysz za zestaw trzech

Delikatny łoskot bransoletek dopełnia moją sentymentalną "relację" z nimi :) Niepowtarzalne.

Opinia pozytywna | 14-09-2021 18:38 | Biżuteria / Bransolety
złoty akcent - obrączka
dla Zofia Gładysz za złoty akcent - obrączka

Od dawna nie miałam biżuterii, która stałaby się moją drugą skóra.

Opinia pozytywna | 14-09-2021 18:34 | Biżuteria / Pierścionki
Kwiat ze szkła - lemoniada
dla WAWER za Kwiat ze szkła - lemoniada

Piękna ozdoba, ale przyjechała do mnie uszkodzona. Po kontakcie z artystą otrzymałam drugi kwiat. Kontakt i sposób załatwienia reklamacji na najwyższym poziomie. Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 13-09-2021 20:42 | Dekoracja Wnętrz / Szkło