MASKA CERAMICZNA
dla meru ceramika za MASKA CERAMICZNA

Maska piękna, niepowtarzalna, bardzo dobrze zabezpieczona i szybka wysyłka. Serdecznie polecam i dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-08-2019 22:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
BRANSOLETKA
dla 7malin za BRANSOLETKA

Piękna bransoletka. Podziwiam kunszt wykonania. Ukłony dla Artysty. Gr.

Opinia pozytywna | 14-08-2019 10:08 | Biżuteria / Bransolety
Zeppelin III
dla Sas-Narkiewicz za Zeppelin III

Cudowny pierscionek-magiczny, pierscionek dla podroznika , nie dla turysty. Dotarl do mnie z przygodami- zostal doreczony pod inny adres, do innej dzielnicy. Dzieki uprzejmosci tej osoby , ktora pofatygowala sie by mi go doreczyc jest od wczoraj ze mna. Znowu wyrusza w podroz - tym razem na festiwal operowy do Florencji. Dziekuje ,pozdrawiam

Opinia pozytywna | 13-08-2019 22:19 | Biżuteria / Pierścionki
zamówienie specjalne... różaniec srebrno-złoty
dla lookrecya za zamówienie specjalne... różaniec srebrno-złoty

Dziękuję bardzo za tak piękny różaniec.

Opinia pozytywna | 13-08-2019 17:22 | Biżuteria / Pierścionki
KONIK CERAMICZNY W ODCIENIACH TURKUSU
dla meru ceramika za KONIK CERAMICZNY W ODCIENIACH TURKUSU

Konik jest piękny. Przybył do mnie solidnie i bezpiecznie zapakowany. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 12-08-2019 19:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Winne grono - wisior z granatami i rubinami
dla Agnieszka Czerkas za Winne grono - wisior z granatami i rubinami

Bardzo apetyczne i starannie wykonane (zgodnie z zamówieniem) winne grono

Opinia pozytywna | 12-08-2019 12:32 | Biżuteria / Wisiory
Motyl - oryginał, akwarela 0082
dla Anna Lipowska za Motyl - oryginał, akwarela 0082

Ciepła, po mistrzowsku wykonana akwarela. Dobrze zapakowana praca , sympatyczny kontakt z artystką. Polecam.

Opinia pozytywna | 08-08-2019 14:09 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Emma w kwiatach - akwarela, oryginał 0124
dla Anna Lipowska za Emma w kwiatach - akwarela, oryginał 0124

Akwarela jest zjawiskowo piękna . Fantastyczny warsztat artystki godny najbardziej znanych galerii . Gorąco polecam. Ze spraw technicznych -przesyłka zapakowana B.dobrze, kontakt z artystką sympatyczny,rzeczowy.

Opinia pozytywna | 08-08-2019 14:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
srebrne kwiatki
dla mz studio za srebrne kwiatki

Piękne :)

Opinia pozytywna | 07-08-2019 18:17 | Biżuteria / Kolczyki
letni naszyjnik z mozaiką
dla Tipika za letni naszyjnik z mozaiką

cudny :)

Opinia pozytywna | 07-08-2019 18:17 | Biżuteria / Naszyjniki
labradoryt
dla mz studio za labradoryt

Piękny, piękny żona zachwycona. Polecam!!!!!!

Opinia pozytywna | 07-08-2019 01:08 | Biżuteria / Pierścionki
Black orchids III - srebrne kolczyki kwiaty
dla Alabama za Black orchids III - srebrne kolczyki kwiaty

cudowne !

Opinia pozytywna | 05-08-2019 00:16 | Biżuteria / Kolczyki
Cumulusy z deszczem kianitów - srebrne kolczyki chmurki
dla Alabama za Cumulusy z deszczem kianitów - srebrne kolczyki chmurki

Piękne!

Opinia pozytywna | 05-08-2019 00:16 | Biżuteria / Kolczyki
Oryginalne obrączki 6mm
dla Deka Jewellery za Oryginalne obrączki 6mm

Obrączki wyszły bardzo ładnie, lepiej chyba niż na zdjęciach. Serdecznie polecam tego złotnika, obrączki są wykonane starannie i krótkim terminie. ????

Opinia pozytywna | 02-08-2019 20:51 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Nad jeziorem
dla Marta Sobczak-Piętoń za Nad jeziorem

Obraz zachwyca zarówno na zdjęciu, jak i w rzeczywistości. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 02-08-2019 12:16 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Skamieniały amulet - belemnit IV
dla HOSZKA za Skamieniały amulet - belemnit IV

Niesamowity, oryginalny, nietuzinkowy wisior, piękne wykonanie i opakowanie. Gratuluję pomysłu. Małgorzata

Opinia pozytywna | 01-08-2019 13:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Interferencja z granatami
dla Sas-Narkiewicz za Interferencja z granatami

Pierścionek idealny:) Dużo ładniejszy, niż prezentuje to zdjęcie. Bardzo ładnie leży na palcu. Rzeczywiście, sugestia, że idealnie pasuje dla pań noszących rozmiar 15, sprawdziła się:) Precyzyjnie wykonany, cuuuudowny! Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 01-08-2019 12:45 | Biżuteria / Pierścionki
PIERŚCIONEK
dla 7malin za PIERŚCIONEK

Piękny pierścionek. Godny uznania jest kunszt wykonania biżuterii. Autor jest nie tylko artystą, ale również wspaniale opanował rzemiosło - co nie jest bez zmaczenia (przynajmniej dla mnie) przy wykonywaniu biżuterii. Ukłony dla artysty. Gr.

Opinia pozytywna | 30-07-2019 12:19 | Biżuteria / Pierścionki
Drzewo życia - drewniane pudełko z wieczkiem zdobionym motywem drzewa
dla Alabama za Drzewo życia - drewniane pudełko z wieczkiem zdobionym motywem drzewa

To nie był tylko kolejny zakup wyjątkowego przedmiotu. To spacer w bardzo miłym towarzystwie ukończony dużym zadowoleniem odbiorcy. Dziękuję

Opinia pozytywna | 25-07-2019 20:58 | Dekoracja Wnętrz / Inne
delikatny pierścionek ze szkłem fusingowym z serii "Woda"
dla CERAMICUS za delikatny pierścionek ze szkłem fusingowym z serii "Woda"

Pierścionek mimo niemałego szklanego oczka jest delikatny, leciutki, oryginalny i robi duże wrażenie nie tylko na mnie. Do kompletu zamówiłam jeszcze wisiorek. Powiem tylko że takiej biżuterii nie znajdzie się w żadnym znanym, markowym sklepie jubilerskim. Polecam. Emilia

Opinia pozytywna | 25-07-2019 17:22 | Biżuteria / Pierścionki