Czerwcowe dzwonki - srebrne kolczyki z ametystem i kwarcem różowym
dla Kornelia Sus za Czerwcowe dzwonki - srebrne kolczyki z ametystem i kwarcem różowym

Kolczyki są zachwycające - tak, jak cała twórczość pani Kornelii.

Opinia pozytywna | 16-07-2021 19:24 | Biżuteria / Kolczyki
Samba - komplet 6 talerzyków
dla anyadesign za Samba - komplet 6 talerzyków

Piękne, niezwykle efektowne talerzyki. Bardzo starannie wykonane. Dojechały bez uszczerbku, starannie zapakowane. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 14-07-2021 12:47 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Księżycowy wisiorek - zaliczka za zamówienie
dla Cztery Humory za Księżycowy wisiorek - zaliczka za zamówienie

Naszyjnik piękny! Jestem bardzo zadowolona:-) Gorąco i szczerze polecam.

Opinia pozytywna | 14-07-2021 07:43 | Biżuteria / Wisiory
Noc i dzień srebrny wisiorek z kamieniem księżycowym
dla Cztery Humory za Noc i dzień srebrny wisiorek z kamieniem księżycowym

Naszyjnik piękny! Jestem bardzo zadowolona :-) Gorąco i szczerze polecam.

Opinia pozytywna | 14-07-2021 07:41 | Biżuteria / Wisiory
Obrączka z miedzią i cyrkonią
dla Toros Design za Obrączka z miedzią i cyrkonią

Obrączka cudnie prezentuje się na dłoni. Pięknie opakowana. Z pewnością to nie ostatni mój zakup. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 07-07-2021 14:45 | Biżuteria / Pierścionki
Pozłacane kolczyki-sztyfty
dla Malina Skulska za Pozłacane kolczyki-sztyfty

Bardzo eleganckie, precyzyjnie zrobione, lekkie... kontakt z artystą, sposób zapakowania, szybkość doręczenia - jestem zachwycona! Dziękuje!

Opinia pozytywna | 29-06-2021 13:35 | Biżuteria / Kolczyki
Długie srebrne kolczyki z kulką
dla SHAMBALA za Długie srebrne kolczyki z kulką

Pierwszy mój zakup i mam nadzieję że nie ostatni. Kolczyki piękne. Kontakt , wysyłka wszystko super :)

Opinia pozytywna | 29-06-2021 11:59 | Biżuteria / Kolczyki
Blue Zone - naszyjnik srebrny z lapis lazuli
dla Fiann za Blue Zone - naszyjnik srebrny z lapis lazuli

Przepiękna, misternie wykonana praca. Dziękuję Artystce za miły kontakt i szybką wysyłkę.

Opinia pozytywna | 29-06-2021 09:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Szary szalik z kapturem i mufką
dla Tender December za Szary szalik z kapturem i mufką

Szal jest miękki , wyjątkowo precyzyjnie wykonany , przesyłkę otrzymałam szybko. Do szala dołączona jest krówka-miły słodki akcent. Artystkę polecam .

Opinia pozytywna | 28-06-2021 22:07 | Akcesoria / Szale i chusty
Srebrna bransoletka z karborundem
dla SHAMBALA za Srebrna bransoletka z karborundem

Piękna bransoletka. Bardzo szybka dostawa

Opinia pozytywna | 25-06-2021 23:30 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki do kompletu na zamówienie
dla Fiann za Kolczyki do kompletu na zamówienie

Kolczyki bardzo ładne, zgodne z zamówieniem.Polecam

Opinia pozytywna | 25-06-2021 21:54 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek złoty nieskończoność, akwamaryn
dla Dawid Pandel za Pierścionek złoty nieskończoność, akwamaryn

Zakupiony na prezent. Zachwycił solenizantkę.

Opinia pozytywna | 18-06-2021 19:04 | Biżuteria / Pierścionki
PERSONAL RING - obrączka
dla Anioł za PERSONAL RING - obrączka

Piękna, oryginalna obrączka. Ze stylem i charakterem. Świetna jakość wykonania i dbałość o szczegóły. Polecam

Opinia pozytywna | 17-06-2021 09:15 | Biżuteria / Pierścionki
Sałatlove- komplet 6 miseczek i duża misa
dla anyadesign za Sałatlove- komplet 6 miseczek i duża misa

Piękne, kolorowe i użyteczne na co dzień , jestem bardzo zadowolona !

Opinia pozytywna | 16-06-2021 09:23 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Green - półmisek, patera szklana, fusing
dla anyadesign za Green - półmisek, patera szklana, fusing

Dziękuję Pani za bardzo ładną, dekoracyjną paterę.

Opinia pozytywna | 15-06-2021 19:29 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Amber
dla Artur Skrocki za Amber

kolejny piękny przedmiot , dziękuję bardzo, pozdrawiam z Lublina

Opinia pozytywna | 09-06-2021 08:40 | Biżuteria / Wisiory
Wisiorek MAGNIFYING GLASS
dla stobieckidesign za Wisiorek MAGNIFYING GLASS

Piękny, przyciągający wzrok wisiorek, ekspresowo wykonany przez sympatycznego Pana Kubę.

Opinia pozytywna | 02-06-2021 12:18 | Biżuteria / Wisiory
Talizman Majów Hunab Ku
dla Cztery Humory za Talizman Majów Hunab Ku

Wisiorek jest rewelacyjny, dokładnie taki o jakim marzyłam. Dziękuję i polecam. Pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 31-05-2021 12:36 | Biżuteria / Wisiory
Black Magic Woman - bransoleta
dla Anioł za Black Magic Woman - bransoleta

Stylowa, piękna, perfekcyjnie wykończona. Sama radość nosić i spoglądać od czasu do czasu na to dzieło sztuki.

Opinia pozytywna | 27-05-2021 22:04 | Biżuteria / Bransolety
White Queen - bransoleta
dla Anioł za White Queen - bransoleta

Bransoleta sprawiła bardzo dużo radości nastolatce, która lubi modę i oryginalną biżuterię. Tym bardziej, że szczerze zachwycały się tym klejnotem koleżanki, ciocie, babcia a nawet tata. Ta stylowa bransoleta zadaje szyku na tle białej, skórzanej kurtki. Po prostu piękny, stylowy klejnot. Bardzo dziękujemy tak utalentowanemu artyście. Następne zamówienie już w lipcu.

Opinia pozytywna | 27-05-2021 22:01 | Biżuteria / Bransolety