Torque - unikatowy srebrny naszyjnik z wisiorem medalionem
dla Iza Malczyk za Torque - unikatowy srebrny naszyjnik z wisiorem medalionem

Naszyjnik absolutnie zachwycający. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 11-07-2024 03:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Love Embrace - unikatowe srebrne kolczyki z czerwonym koralem
dla Iza Malczyk za Love Embrace - unikatowe srebrne kolczyki z czerwonym koralem

Para lekkich i zwiewnych kolczykow z ciekawym florystycznym motywem..Idealnych na lato. Pani Iza jest Królową srebrych splotów, a ta para tylko potwierdza Jej talent, wyobraznie, warsztat... Gorąco polecam Artystke.

Opinia pozytywna | 10-07-2024 13:51 | Biżuteria / Kolczyki
neony
dla agatchen za neony

Opinia mega pozytywna!!! Polecam z całego serca biżuterię, szczególnie uwielbiam bransoletki. To już moje kolejne zakupy. Zawsze są dokładnie starannie wykonane. Ślicznie zapakowane. Piękne i niepowtarzalne:) Inna biżuteria, wygodna w noszeniu. Kontakt wzorowy. Polecam :)

Opinia pozytywna | 05-07-2024 21:44 | Biżuteria / Bransolety
kulki
dla agatchen za kulki

Polecam z całego serca biżuterię, szczególnie uwielbiam bransoletki. To już moje kolejne zakupy. Zawsze są dokładnie starannie wykonane. Ślicznie zapakowane. Piękne i niepowtarzalne:) Cudna biżuteria, wygodna w noszeniu. Kontakt wzorowy. Polecam :)

Opinia pozytywna | 05-07-2024 21:44 | Biżuteria / Bransolety
Obrączki?! -każda inna...
dla galeria OKO za Obrączki?! -każda inna...

Piękne, lekkie i wygodne.

Opinia pozytywna | 04-07-2024 20:53 | Biżuteria / Pierścionki
CRYSTALS No.9- broszka srebrna z kianitem
dla stobieckidesign za CRYSTALS No.9- broszka srebrna z kianitem

Perfekcyjne wykonanie, niesamowity kamień. Broszka przyciąga uwagę.

Opinia pozytywna | 03-07-2024 22:22 | Biżuteria / Broszki
Apollo gold
dla Izziland za Apollo gold

Piękna rzecz

Opinia pozytywna | 02-07-2024 09:24 | Biżuteria / Inne
Ilúve - Heart Nebula IIa (Melotte 15), szeroka wyplatana bransoleta, beading
dla Sol za Ilúve - Heart Nebula IIa (Melotte 15), szeroka wyplatana bransoleta, beading

Wspaniała bransoletka, błyskawiczna wysyłka oraz bardzo dobry kontakt ze Sprzedającą. Zdecydowanie pozytywne wrażenia z zakupu.

Opinia pozytywna | 01-07-2024 12:55 | Biżuteria / Bransolety
Zamówienie specjalne - krzyż trójramienny
dla Anioł za Zamówienie specjalne - krzyż trójramienny

Dziękuję za wykonanie zamówienia specjalnego. Krzyż jest wspaniale wykonany. Współpraca w czasie powstawania bardzo sprawna, dziękuję za doradzenie łańcuszka do kompletu. Czas realizacji idealny, szybka wysyłka. Polecam.

Opinia pozytywna | 27-06-2024 22:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Kompet z perłami
dla Agnieszka Czerkas za Kompet z perłami

Komplet przepiękny!!! Kontakt z artystką bardzo dobry. Serdecznie dziękuję:)

Opinia pozytywna | 27-06-2024 17:19 | Biżuteria / Komplety
Kolczyki szkło antyczne afgańskie i piryt
dla Loopart za Kolczyki szkło antyczne afgańskie i piryt

Kolczyki spełniły moje oczekiwania. Dziekuję.

Opinia pozytywna | 26-06-2024 18:38 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny pierścionek z szafirem
dla atelier Skrocki za Srebrny pierścionek z szafirem

Piekny pierscionek , dziekuje.

Opinia pozytywna | 25-06-2024 03:49 | Biżuteria / Pierścionki
Aylen - dwustronny wisior ze srebra z cytrynem
dla Fiann za Aylen - dwustronny wisior ze srebra z cytrynem

Cudowny amulet jak zwykle :)

Opinia pozytywna | 19-06-2024 14:27 | Biżuteria / Wisiory
Ukołysz mnie - srebrne kolczyki z ametystem, rubinem i perłami
dla Kornelia Sus za Ukołysz mnie - srebrne kolczyki z ametystem, rubinem i perłami

Piękne kolczyki. Pięknie zapakowane. dziękuję

Opinia pozytywna | 19-06-2024 13:19 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior Księżyc Srebro
dla Zahario za Wisior Księżyc Srebro

Pięknie wykonana biżuteria. Polecam.

Opinia pozytywna | 17-06-2024 10:48 | Biżuteria / Wisiory
Ważka z tytanu
dla galeria OKO za Ważka z tytanu

Ta ważka jest tak piękna jak jej symbolika. Opalizujące kolory złoty i srebrny na odpornym i lekkim metalu budzą najlepsze skojarzenia. Podobnie złoty motyw na ciemnym pudełku.

Opinia pozytywna | 12-06-2024 16:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Tytanowa
dla galeria OKO za Tytanowa

Przepiękna bransoletka w doskonale dobranej kolorystycznie sakiewce. Prawdziwe dzieło sztuki.

Opinia pozytywna | 10-06-2024 15:15 | Biżuteria / Bransolety
Nadbrzeżny las - srebrny naszyjnik z jaspisem i perłami
dla Kornelia Sus za Nadbrzeżny las - srebrny naszyjnik z jaspisem i perłami

Serdecznie dziękuję za kolejną Pani pracę, której jestem szczęśliwą posiadaczką. Naszyjnik bardzo efektowny, z cudownie dobranymi pastelowymi kamieniami. A przesyłka tak zapakowana, że aż żal mi było rozpakować! Te wstążki, kokardki, zindywidualizowane karteczki, no i miły prezencik. Jestem pod wrażeniem po raz kolejny. Beata

Opinia pozytywna | 05-06-2024 14:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Pszczoła złota - broszka srebrna
dla VENUS GALERIA za Pszczoła złota - broszka srebrna

Broszka ogromnie mi się podoba i będę ją nosić z wielką przyjemnością. Mam ją od wczoraj, a pszczoła przypomina o rzeczach ważnych.

Opinia pozytywna | 29-05-2024 13:32 | Biżuteria / Broszki
Kolczyki Schodki trzy kolory wersja 2.0
dla Points of View Anna Kamińska za Kolczyki Schodki trzy kolory wersja 2.0

Zdjęcie nie oddał całości. Piękne.

Opinia pozytywna | 28-05-2024 20:21 | Biżuteria / Kolczyki