Bransoletka etniczna Dotore
dla Djenka za Bransoletka etniczna Dotore

Kolejna (druga) śliczna bransoletka. POLECAM !!!

Opinia pozytywna | 05-06-2020 13:37 | Biżuteria / Bransolety
Zielona rosa - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami
dla Alabama Studio za Zielona rosa - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Piękne !!! Pewnych rzeczy nie da się opisać słowami, trzeba je po prostu zobaczyć i cieszyć się doznaniami wzrokowymi ????

Opinia pozytywna | 05-06-2020 09:04 | Biżuteria / Kolczyki
Zasznurowany
dla Sas-Narkiewicz za Zasznurowany

Mini arcydzieło sztuki. Klasa sama w sobie. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 04-06-2020 23:06 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki z opalami dendrytowymi i białymi szafirami
dla Malina Skulska za Kolczyki z opalami dendrytowymi i białymi szafirami

W rzeczywistości są nie tak atrakcyjne, ale zależało mi na naturalnych opalach

Opinia pozytywna | 04-06-2020 12:07 | Biżuteria / Kolczyki
ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE - złoty pierścionek z rubinem
dla BIZOE za ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE - złoty pierścionek z rubinem

piękny oryginalny pierscionek

Opinia pozytywna | 04-06-2020 10:05 | Biżuteria / Pierścionki
Gipsy - srebrna bransoleta z kolorowymi kamieniami
dla Rivendell za Gipsy - srebrna bransoleta z kolorowymi kamieniami

Bransoletka jest bardzo oryginalna...od razu powędrowała tam gdzie jej miejsce;). Nosi się ja świetnie!! Poprzez dobór kamieni jest niezwykle uniwersalna: komponuje się ze wszystkim stylizacjami. I do tego jest ładna..kolorowa..optymistyczna...Podoba mi się ten florystyczny motyw- nawiązuje do piękna przyrody.. bardzo udany projekt. Wiosna i lato to czas na bransoletki: pięknie się prezentują na odsłoniętych nadgarstkach. POLECAM!!

Opinia pozytywna | 03-06-2020 12:25 | Biżuteria / Bransolety
Yashil, szmaragdowe kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading
dla Sol za Yashil, szmaragdowe kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading

Bardzo piękne. Starannie wykonane. Robią wrażenie. Polecam.

Opinia pozytywna | 02-06-2020 19:15 | Biżuteria / Kolczyki
Wiatr
dla mia_mi za Wiatr

POLECAM. Praca bardzo ładna

Opinia pozytywna | 02-06-2020 09:42 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
z psem
dla mia_mi za z psem

POLECAM. Praca bardzo ładna.

Opinia pozytywna | 02-06-2020 09:42 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
AŻUROWY LABIRYNT-HEART-  srebrny wisiorek z wymiennymi linkami
dla stobieckidesign za AŻUROWY LABIRYNT-HEART- srebrny wisiorek z wymiennymi linkami

Mistrz jest tylko jeden.

Opinia pozytywna | 29-05-2020 18:35 | Biżuteria / Wisiory
Srebrny komplet.
dla Artur Skrocki za Srebrny komplet.

Znakomity komplet, prosty i elegancki!

Opinia pozytywna | 22-05-2020 18:42 | Biżuteria / Komplety
Kolczyki z piórkami BLUE FLUFFY
dla SHAMBALA za Kolczyki z piórkami BLUE FLUFFY

Koczyki kupiłam na prezent dla Koleżanki, bardzo jej się spodobały. Jestem po ogromnym wrażeniem prac Artystki. Piękne, niebanalne i efektowne. Polecam!

Opinia pozytywna | 22-05-2020 15:08 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoletka etniczna Cuki
dla Djenka za Bransoletka etniczna Cuki

Bransoletka jest śliczna. Polecam !!!

Opinia pozytywna | 21-05-2020 14:37 | Biżuteria / Bransolety
Zwijany - pierścionek ze srebra i złota
dla Dawid Pandel za Zwijany - pierścionek ze srebra i złota

Jestem zachwycona pierścionkiem ponieważ jest nietuzinkowy. Zmartwił mnie trochę fakt że już po wyciągnieciu pierścionka i założeniu na palec oksydacja srebra na czarno zaczęła odpadać w formie płatków a na drugi dzień czerń znikła ze srebrnych pasków (powycierała się). Jak pisałam wcześniej pierścionek jest piękny dlatego daję pozytyw nawet w formie srebro-złoto.

Opinia pozytywna | 19-05-2020 18:12 | Biżuteria / Pierścionki
Na dnie zielonego snu - bransoletka na rzemieniu z ammolitem w srebrze
dla Kornelia Sus za Na dnie zielonego snu - bransoletka na rzemieniu z ammolitem w srebrze

Bransoletka jest bardzo oryginalna. Szybka wysyłka.

Opinia pozytywna | 18-05-2020 08:24 | Biżuteria / Bransolety
Mithril, bransoletka z fasetowanym labradorytem, beading
dla Sol za Mithril, bransoletka z fasetowanym labradorytem, beading

Piękna bransoletka. Szybka wysyłka

Opinia pozytywna | 18-05-2020 08:23 | Biżuteria / Bransolety
czarne diamenty
dla jabłońska biżuteria za czarne diamenty

Kolczyki są super. Szybka wysyłka

Opinia pozytywna | 18-05-2020 08:22 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny wisior z bursztynem - Kamienie Mocy - wisior I - ID:130328
dla AmberGallery za Srebrny wisior z bursztynem - Kamienie Mocy - wisior I - ID:130328

Sprawnie dostarczono, a po otwarciu ukazał się ciekawy i dokładnie wykonany wisior - bardzo nietypowy

Opinia pozytywna | 17-05-2020 16:32 | Biżuteria / Wisiory
simple - delikatny naszyjnik
dla Zofia Gładysz za simple - delikatny naszyjnik

Bardzo szybka realizacja, wszystko zgodne z opisem. gorąco polecam

Opinia pozytywna | 15-05-2020 21:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki na sztyftach z ametystami
dla Mario Design za Kolczyki na sztyftach z ametystami

Bardzo ładne kolczyki inne niż wszystkie, szybka przesyłka. polecam

Opinia pozytywna | 15-05-2020 14:36 | Biżuteria / Kolczyki