Deszczowo - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Deszczowo - rysunek pastelami suchymi

Obraz bardzo ładny ,subtelna forma oraz piękna kolorystyka. Polecam !

Opinia pozytywna | 09-02-2021 08:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
NOMADA  - bransoleta
dla Anioł za NOMADA - bransoleta

Bardzo dobre wykonanie i forma artystyczna. Polecam !

Opinia pozytywna | 09-02-2021 08:06 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Kubki jaglany i Mikrostruktura 2szt
dla Magda Łysiak za Kubki jaglany i Mikrostruktura 2szt

Piękne. W moim odczuciu bardzo organiczne (przypominają mi krople rosy na zielonych liściach aloesu ????) i sensoryczne.

Opinia pozytywna | 07-02-2021 19:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Nogi, nogi, nogi roztańczooooneee A4
dla MRS WUDRAWS za Nogi, nogi, nogi roztańczooooneee A4

Piękna praca z dużym poczuciem humoru.

Opinia pozytywna | 07-02-2021 15:33 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zestaw ozdób szklanych
dla anyadesign za Zestaw ozdób szklanych

Wszystkie ozdoby bardzo piękne, dziękuję !

Opinia pozytywna | 07-02-2021 15:31 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
POJEMNIKI NA SÓL
dla smart ceramics za POJEMNIKI NA SÓL

Kolejny raz zamawiam. Cudo. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-02-2021 21:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
gałązki - kolczyki
dla Zofia Gładysz za gałązki - kolczyki

Piękny przedmiot, przyniósł wiele radości.

Opinia pozytywna | 06-02-2021 19:32 | Biżuteria / Kolczyki
gałązka - pierścionek
dla Zofia Gładysz za gałązka - pierścionek

Piękny przedmiot, przyniósł wiele radości.

Opinia pozytywna | 06-02-2021 19:32 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrny regulowany pierścionek z karborundem RE
dla SHAMBALA za Srebrny regulowany pierścionek z karborundem RE

Piękny przedmiot, przyniósł wiele radości.

Opinia pozytywna | 06-02-2021 19:31 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne kolczyki sztyfty z karborundem RE
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki sztyfty z karborundem RE

Piękny przedmiot, przyniósł wiele radości.

Opinia pozytywna | 06-02-2021 19:31 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z różowego złota z szafirem
dla BIZOE za Pierścionek z różowego złota z szafirem

Świetny projekt i naprawdę dobra robota. Szczerze polecam

Opinia pozytywna | 05-02-2021 17:49 | Biżuteria / Pierścionki
Personalizacja - oksydowane srebro - bransoletka z kolekcji D.R.O.P.
dla formood za Personalizacja - oksydowane srebro - bransoletka z kolekcji D.R.O.P.

Przepiękna bransoletka, bardzo delikatna. Inicjały na pastylkach, które wybrałam, przypominają mi o ważnych osobach i chwilach. Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 03-02-2021 17:22 | Biżuteria / Bransolety
W cieniu ogrodu - srebrny wisior z opalem australijskim i cytrynem
dla Kornelia Sus za W cieniu ogrodu - srebrny wisior z opalem australijskim i cytrynem

Delikatny, bardzo romantyczny naszyjnik. Zdecydowanie podkreśli, subtelność kobiecej urody:-) Bardzo dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 03-02-2021 16:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Sałatkowe
dla Malgoska Wosik CERAMICZKA za Sałatkowe

Bardzo dziękuje za błyskawiczną przesyłkę.!!! To było niewiarygodnie szybkie! Łyżki są piękne i wyjątkowe. Jeszcze raz dziękuje i szczerze polecam wyroby Artystki. :)

Opinia pozytywna | 31-01-2021 22:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Pani Nocy - srebrne kolczyki z obsydianem
dla Rivendell za Pani Nocy - srebrne kolczyki z obsydianem

Kolczyki cudne, lekkie i wygodne. Gorąco polecam

Opinia pozytywna | 29-01-2021 09:16 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z granatową tkaniną AZURE
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki z granatową tkaniną AZURE

Przepiękne koczyki. Urocze, nie małe, ale subtelne. Polecam gorąco!

Opinia pozytywna | 28-01-2021 21:33 | Biżuteria / Kolczyki
ŚWIATŁOCZUŁY - W RÓWNOWADZE -WISIOR Z LABRADORYTEM
dla Fiann za ŚWIATŁOCZUŁY - W RÓWNOWADZE -WISIOR Z LABRADORYTEM

Piękny wisior, bardzo przypadł do gustu obdarowanej. Dobry kontakt w trakcie zakupu, odpowiedzi na pytania przesyłane szybko. Artystka naprawdę godna polecenia :) PS. sugestia: rozważyć umożliwienie klientom wyboru opcji dostawy paczkomatem - koszt niższy, a jest szybciej niż paczka PP.

Opinia pozytywna | 27-01-2021 20:07 | Biżuteria / Wisiory
Srebrne kolczyki wachlarze z tytanem
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki wachlarze z tytanem

Jak wyżej :) dzięki

Opinia pozytywna | 27-01-2021 17:20 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny pierścionek wachlarz z tytanem
dla SHAMBALA za Srebrny pierścionek wachlarz z tytanem

Mi się podobają i kolczyki i pierścionek ...zobaczymy co na to moja żoneczka :) Dzięki

Opinia pozytywna | 27-01-2021 17:19 | Biżuteria / Pierścionki
Onyks (skull) - bransoleta
dla Anioł za Onyks (skull) - bransoleta

Super. Polecam!

Opinia pozytywna | 23-01-2021 10:51 | Biżuteria / Bransolety