Tytanowa bransoleta  - turkusowa
dla Jubiko za Tytanowa bransoleta - turkusowa

Niesamowite kolory, piękna i lekka! :)

Opinia pozytywna | 18-04-2019 16:52 | Biżuteria / Bransolety
Tytanowe kolczyki - Dżungla 30
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Dżungla 30

Przepiękne, lekkie i wysłane w ekspresowym tempie :)

Opinia pozytywna | 18-04-2019 16:51 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI Z BIAŁYMI PERŁAMI
dla Mario Design za KOLCZYKI Z BIAŁYMI PERŁAMI

Kolczyki piękne.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 07:55 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z czerwonymi szafirami
dla Mario Design za Pierścionek z czerwonymi szafirami

Piękny i wyjątkowy pierścionek, z "duszą", starannie wykonany.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 07:55 | Biżuteria / Pierścionki
Obroża
dla Sas-Narkiewicz za Obroża

Przecudny jak zawsze. Pozostanę już stałym klientem. Polecam wszystkim. Piękne wzornictwo, nienaganne wykonanie, fantazja i niebanalność. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 17-04-2019 22:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Zawsze jestem przy Tobie
dla GRAFIJA za Zawsze jestem przy Tobie

Pani Ewo, serdecznie dziękuję. Grafika, mój kolejny zakup, po prostu piękna a kolor passe-partout idealny. Polecam i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 17-04-2019 18:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Złoto zielony
dla Sas-Narkiewicz za Złoto zielony

Jest cudowny!!!!!! Dziekuje

Opinia pozytywna | 16-04-2019 21:52 | Biżuteria / Pierścionki
Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna
dla WAWER za Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna

To już mój kolejny udany zakup. Ptaszki świetnie wyglądają w oknie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 16-04-2019 12:10 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zaklęte ogrody ciszy - srebrna bransoletka z akwamarynem, topazem zielonym i grandidierytem
dla Kornelia Sus za Zaklęte ogrody ciszy - srebrna bransoletka z akwamarynem, topazem zielonym i grandidierytem

PIĘKNA!!!!!....nie powiedziałabym, że "Zaklęte ogrody", raczej "Życiodajne źródełka":-)))...zwał jak zwał...JEST ŚLICZNA ....każdy może dostrzec w niej co zechce:-)... "Zaklęte ogrody", Życiodajne źródełka"....itp itd:-))) Bardzo dziękuję Pani Kornelio!!!

Opinia pozytywna | 12-04-2019 16:42 | Biżuteria / Bransolety
Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI

Kolczyki , które kupiłam są prześliczne. Bardzo dziękuję za miły i profesjonalny kontakt . Na pewno skorzystam nie raz z wyrobów artystki SHAMBALA. Serdecznie pozdrawiam i oczywiście polecam

Opinia pozytywna | 09-04-2019 18:55 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik z kryształem dla Pani Magdaleny
dla CIBA za Naszyjnik z kryształem dla Pani Magdaleny

Polecam. Naszyjnik świetnie wykonany, ciut zmieniony z uwzględnieniem mojej prośby. Kontakt z Artystą miły, a realizacja zaskakująco szybka - przy czym wzór, który wybrałam jest bardzo prosty :) Po takim doświadczeniu zachęcam do wyboru biżuterii robionej ręcznie, a nie masowej z sieciówek ;P

Opinia pozytywna | 09-04-2019 12:07 | Biżuteria / Naszyjniki
Fontanna 2 - rysunek akwarela
dla Karolina Kierat za Fontanna 2 - rysunek akwarela

Kolejny zakup i perfekcyjna realizacja, zarówno na poziomie otrzymywanych informacji o moim zamówieniu, a przede wszystkim błyskawiczna realizacja mojego zamówienia. Polecam - obrazy Karoliny Kierat.

Opinia pozytywna | 08-04-2019 21:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
srebro...
dla mz studio za srebro...

bransoleta bardzo ładna , przesyłka sprawnie wysłana.

Opinia pozytywna | 07-04-2019 12:54 | Biżuteria / Bransolety
Dziurawy z turkusami
dla Sas-Narkiewicz za Dziurawy z turkusami

Jak zwykle biżuteria przepiękna i niezwykle oryginalna. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 07-04-2019 10:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrny pierścionek oksydowany z topazem i rubinem
dla baba design za Srebrny pierścionek oksydowany z topazem i rubinem

Przepiękne, niepowtarzalne wzory i niezwykle staranne wykonanie. Dziękuję i gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 06-04-2019 21:12 | Biżuteria / Pierścionki
Komplet młotkowany
dla Toros Design za Komplet młotkowany

Jestem pod ogromnym wrażeniem zarówno niepowtarzalnych wyrobów jak również niezwykle profesjonalnego podejścia do wykonywanej pracy a także kontaktu z klientem. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 06-04-2019 21:10 | Biżuteria / Pierścionki
Z leśnej szkatułki - Na skraju wrzosowiska - srebrny naszyjnik z kunzytem i ametystem
dla Kornelia Sus za Z leśnej szkatułki - Na skraju wrzosowiska - srebrny naszyjnik z kunzytem i ametystem

Jestem oczarowana urodą biżuterii, kunsztem i ogromnym talentem Pani Kornelii, oraz tym jak zadbała o mnie jako klientkę. Polecam wszystkim z całego serca! Dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 05-04-2019 14:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Tańczy serca drżenie - srebrny dwustronny naszyjnik z turmalinem i motywem róży
dla Kornelia Sus za Tańczy serca drżenie - srebrny dwustronny naszyjnik z turmalinem i motywem róży

Kupiłam u Pani Kornelii przepiękny komplet z różami i turmalinami. Biżuteria dotarła do mnie pięknie zapakowana. Z dołączonym cudownym gratisem, małym charmsem idealnie pasującym do mojego kompletu. Jestem oczarowana urodą biżuterii, kunsztem i ogromnym talentem Pani Kornelii, oraz tym jak zadbała o mnie jako klientkę. Polecam wszystkim z całego serca! Dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 05-04-2019 14:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Serduszko róży - srebrny pierścionek z turmalinem i różą
dla Kornelia Sus za Serduszko róży - srebrny pierścionek z turmalinem i różą

Kupiłam u Pani Kornelii przepiękny komplet z różami i turmalinami. Biżuteria dotarła do mnie pięknie zapakowana. Z dołączonym cudownym gratisem, małym charmsem idealnie pasującym do mojego kompletu. Jestem oczarowana urodą biżuterii, kunsztem i ogromnym talentem Pani Kornelii, oraz tym jak zadbała o mnie jako klientkę. Polecam wszystkim z całego serca! Dziękuję Pani Kornelio.

Opinia pozytywna | 05-04-2019 14:32 | Biżuteria / Pierścionki
Umywalka z natury.
dla w.inspiracji za Umywalka z natury.

A really amazing handworked sink! The design has been realised following my wishes and it just looks wonderful and fits perfectly on our cooking island! Always enjoyable and friendly contact with the artist!

Opinia pozytywna | 30-03-2019 00:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika