Mała złośnica - kolczyki srebrne
dla VENUS GALERIA za Mała złośnica - kolczyki srebrne

Bardzo ładnie wykonane kolczyki, zgodne z opisem, szybka wysyłka. Polecam

Opinia pozytywna | 15-03-2019 13:40 | Biżuteria / Kolczyki
Miasteczko.
dla Marta Sobczak-Piętoń za Miasteczko.

Dziękuję za piękny obraz, ja też kocham Lanckoronę ;)

Opinia pozytywna | 15-03-2019 08:51 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pierścionek złoty, rubin P010219Rb
dla Dawid Pandel za Pierścionek złoty, rubin P010219Rb

Super wszystko idealnie polecam :)

Opinia pozytywna | 13-03-2019 17:56 | Biżuteria / Pierścionki
Tytanowa obrączka - Sowy
dla Jubiko za Tytanowa obrączka - Sowy

Bardzo dziekuje za piekna obraczke. W stu procentach odpowiada opisowi i zdjeciu. Dziekuje za komuikacje na biezaco i szybka wysylke za granice. Serdecznie polecam Jubiko innym uzytkownikom i dziekuje.

Opinia pozytywna | 13-03-2019 12:59 | Biżuteria / Pierścionki
Czarna orchidea - bransoletka
dla VENUS GALERIA za Czarna orchidea - bransoletka

Przepiękna! Jestem oczarowana. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 13-03-2019 11:55 | Biżuteria / Bransolety
Srebrne kolczyki - Form 017
dla formood za Srebrne kolczyki - Form 017

Długi czas oczekiwania na zamówiony produkt, ale dołączony gratis jako forma rekompensaty.

Opinia neutralna | 11-03-2019 21:24 | Biżuteria / Kolczyki
Złoty naszyjnik z granatem
dla lookrecya za Złoty naszyjnik z granatem

To już kolejny zamówiony przez mnie drobiazg. Piękny i wyjątkowy (jak każdy poprzedni...). Zdjęcia nie oddają wszystkiego.

Opinia pozytywna | 09-03-2019 00:29 | Biżuteria / Naszyjniki
Wiosna nad stawem... złoty naszyjnik z szafirem
dla lookrecya za Wiosna nad stawem... złoty naszyjnik z szafirem

Tak. to jest moja wiosna nad stawem. Dziękuję Pani Patrycjo, potrafi pani przekuć wysłanego maila w niezwykłą biżuterię.

Opinia pozytywna | 09-03-2019 00:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Szklany obrazek Na wiele sposób...
dla NeoartiZ za Szklany obrazek Na wiele sposób...

Cieszy oczy :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:38 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...KORALOWIEC... set
dla LINEA za ...KORALOWIEC... set

Talerzyki wraz z zamowioną misią tworzą piekną calość :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:38 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...KORALOWIEC...
dla LINEA za ...KORALOWIEC...

Misa wraz z zamowionym kompletem talerzykow tworzy piekna calość :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:33 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Długi elegancki unikatowy sweter-poncho z merino extrafine- ręcznie robiony
dla Knitwear Factory za Długi elegancki unikatowy sweter-poncho z merino extrafine- ręcznie robiony

Piekny :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:31 | Akcesoria / Swetry i poncza
Wisior Kocia Łapka Srebro
dla Zahario za Wisior Kocia Łapka Srebro

Urocze :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:31 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki Kocia Łapka Srebro
dla Zahario za Kolczyki Kocia Łapka Srebro

Urocze :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:30 | Biżuteria / Kolczyki
Szukaj wiatru w polu - srebrna bransoleta z opalem australijskim i agatem mszystym
dla Kornelia Sus za Szukaj wiatru w polu - srebrna bransoleta z opalem australijskim i agatem mszystym

"POEZJA" - tak jednym słowem można nazwać bransoletę:-) Bardzo starannie dobrane kamienie, naturą malowane. Nie można oderwać od nich oczu. Subtelna ich oprawa, to kropeczka nad "i":-) Jestem ZACHWYCONA bransoletą!!! Dziękuję Pani Kornelio!!!

Opinia pozytywna | 08-03-2019 19:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Anemony - akwarela, oryginał  0374
dla Anna Lipowska za Anemony - akwarela, oryginał 0374

Bardzo dziękuję Pani Annie za piękną akwarelę,,Anemony". Serdecznie polecam. Barbara

Opinia pozytywna | 08-03-2019 00:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Sny i sekrety - srebrny naszyjnik z opalem australijskim, agatem mszystym, labradorytami i fluorytem
dla Kornelia Sus za Sny i sekrety - srebrny naszyjnik z opalem australijskim, agatem mszystym, labradorytami i fluorytem

Naszyjnik tak jak brzmiało w opisie "nastrojowy i romantyczny":-) Kamienie idealnie ze sobą współgrają , a zdobienia podkreślają piękno tego duetu:-) Bardzo dziękuję Pani Kornelio!!! Serdecznie pozdrawiam:-)

Opinia pozytywna | 05-03-2019 19:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Jagodowe noce.Rezerwacja.
dla Joanna Mikowska za Jagodowe noce.Rezerwacja.

Piękny wisior zmodyfikowany pod indywidualne zamówienie, świetny kontakt z Panią Joanną, mogę tylko polecić!

Opinia pozytywna | 04-03-2019 10:49 | Biżuteria / Wisiory
granat ... kolczyki
dla formood za granat ... kolczyki

ok

Opinia pozytywna | 03-03-2019 18:36 | Biżuteria / Kolczyki
Wiosenne tytanowe kwiatki VI
dla Jubiko za Wiosenne tytanowe kwiatki VI

kolczyki super!!!

Opinia pozytywna | 03-03-2019 18:36 | Biżuteria / Kolczyki