Patera, talerz   Odwaga
dla NeoartiZ za Patera, talerz Odwaga

Bardzo dziękuję; przepiękna patera/talerz, pięknie wykonana. Przesyłka solidnie zabezpieczona.

Opinia pozytywna | 15-01-2020 15:14 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zegar
dla Iwona Winiarczyk za Zegar

Piękna praca, fachową obsługą, błyskawiczna wysyłka. Ponownie dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-01-2020 22:43 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Grafika 16 - z serii "minimal animal"
dla Maja Gajewska za Grafika 16 - z serii "minimal animal"

Grafika piękna, starannie zapakowana. Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 14-01-2020 10:16 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Grafika 26 - z serii "minimal animal"
dla Maja Gajewska za Grafika 26 - z serii "minimal animal"

Grafika piękna, starannie zapakowana. Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 14-01-2020 10:14 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kolekcja QOU - owalne sztyfty - 100%Ag
dla formood za kolekcja QOU - owalne sztyfty - 100%Ag

Kolczyki są bardzo ładne. Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 14-01-2020 10:11 | Biżuteria / Kolczyki
szkatułka z ptaszkiem
dla solo kolektyw za szkatułka z ptaszkiem

Bardzo pocieszna szkatułka, ładnie wykonana.

Opinia pozytywna | 13-01-2020 22:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
rubin
dla mz studio za rubin

Śliczne, niezwykle starannie wykonane kolczyki, z radością będę je nosić

Opinia pozytywna | 11-01-2020 19:17 | Biżuteria / Kolczyki
turmalin
dla mz studio za turmalin

Slicznosci,piękności i tp. :) Kontakt szybki,miły. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 10-01-2020 23:03 | Biżuteria / Bransolety
Perydot i oksydowane srebro
dla formood za Perydot i oksydowane srebro

Zakupy u Państwa, to czysta przyjemność. Odpakowywanie to również doznanie estetyczne. DZIĘKUJĘ. Polecam wszystkim gorąco. Urszula

Opinia pozytywna | 10-01-2020 18:48 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik - liść z hessonitem, granatem, labradorytem ....
dla formood za Naszyjnik - liść z hessonitem, granatem, labradorytem ....

Na pewno jeszcze nie raz zrobię u Państwa zakupy. Biżuteria nietuzinkowa z dużym wyczuciem estetycznym.

Opinia pozytywna | 10-01-2020 18:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki - liście z hessonitem, granatem, labradorytem ....
dla formood za Kolczyki - liście z hessonitem, granatem, labradorytem ....

Piękna, pełna smaku biżuteria, dziękuję bardzo. Zapakowane z klasą, dziękuję za dodatkową niespodziankę. Pozdrawiam bardzo serdecznie Urszula

Opinia pozytywna | 10-01-2020 18:43 | Biżuteria / Kolczyki
Lair I, kolczyki z rubinami, beading
dla Sol za Lair I, kolczyki z rubinami, beading

Śliczne, bardzo starannie wykonane koczyki. Jestem bardzo zadowolona!!!

Opinia pozytywna | 09-01-2020 18:07 | Biżuteria / Kolczyki
Anioł w perłowym różu - akwarela oryginał
dla Daria Górkiewicz za Anioł w perłowym różu - akwarela oryginał

Mój anioł jest leciutki jak różowa wata cukrowa. Ale próżno szukać w nim słodyczy. Jest wytrawny jak dobre wino. Piękny obraz Pani Dario. Dziękuję. Z przyjemnością będę oczekiwać nowych prac. Monika J.

Opinia pozytywna | 07-01-2020 18:38 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Jarzębiny czerwone
dla Alabama Studio za Jarzębiny czerwone

Cudo

Opinia pozytywna | 07-01-2020 17:31 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoletka - bursztyn
dla formood za Bransoletka - bursztyn

Przepiękna bransoketka do kompletu z kolczykami. Niepowtarzalna, rozświetlająca dłoń. Przyciąga uwagę. Medal za styl i jakość wykonania. Polecam i dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-01-2020 18:47 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki - bursztyn
dla formood za Kolczyki - bursztyn

Pięknie wykonane bardzo lekkie kolczyki. Z klasą, stylem, oryginalne. Jak zwykle :)

Opinia pozytywna | 06-01-2020 18:46 | Biżuteria / Kolczyki
srebro i złoto...obrączka unisex
dla mz studio za srebro i złoto...obrączka unisex

Dziękuję za wspaniałe obrączki. Rewelacja. Oryginalny styl, najwyższa jakość wykonania i niepowtarzalny projekt. Polecam artystkę!

Opinia pozytywna | 06-01-2020 18:44 | Biżuteria / Pierścionki
HARMONY - Ażurowy naszyjnik Yin Yang - Druga wpłata
dla Joanna Watracz za HARMONY - Ażurowy naszyjnik Yin Yang - Druga wpłata

Polecam z całego serca produkty Pani Joanny. Są przepiękne ???? Pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 06-01-2020 10:37 | Biżuteria / Naszyjniki
ELTORIN  Srebrny naszyjnik z labradorytem
dla Litori za ELTORIN Srebrny naszyjnik z labradorytem

Naszyjnik bardzo ładny , efektowny, solidnie wykonany, piękny kamień zmieniający kolor w zależności od oświetlenia. Naszyjnik pięknie zapakowany, aż szkoda otwierać, dzięki za gratisy, a nawiasem mówiąc dzisiaj kupiłam drugi naszyjnik z Pani zbiorów.

Opinia pozytywna | 03-01-2020 22:47 | Biżuteria / Naszyjniki
MONTAGOR - Elficki pierścionek
dla Litori za MONTAGOR - Elficki pierścionek

Pięknie wykonany pierścionek, ekspresowa wysyłka, a kontakt z Panią Wioletą bez zarzutu! Do tego bardzo starannie opakowanie prezentowe, serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 03-01-2020 00:13 | Biżuteria / Pierścionki