Krajobraz - akwarela, oryginał  0347
dla Anna Lipowska za Krajobraz - akwarela, oryginał 0347

Piękna akwarela, solidnie zapakowana.

Opinia pozytywna | 09-10-2019 20:52 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Aniołowa Mama
dla Galeria Indygo za Aniołowa Mama

Prawdziwa Aniolowa Mama w czerwonych koralach i pantofelkach. Uśmiechnięta, pogodna.... porywająca serca tych młodszych i tych starszych miłośników Pani obrazów. Przepiękny.

Opinia pozytywna | 09-10-2019 20:06 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Helleborusy w komplecie - srebrne kolczyki i bransoletka z surowymi granatami
dla Alabama Studio za Helleborusy w komplecie - srebrne kolczyki i bransoletka z surowymi granatami

Kolczyki i bransoletka przepiękne, cudowne, super to mało powiedziane :) Od samego początku współpracy bardzo miły kontakt.Szybka realizacja projektu oraz piękne opakowanie cudownej zawartości pudełeczka. Jeszcze raz bardzo dziękuję, serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 09-10-2019 18:11 | Biżuteria / Komplety
Dzieciństwo
dla Iwona Winiarczyk za Dzieciństwo

Piękny obraz, bardzo ładnie zapakowany. :)

Opinia pozytywna | 09-10-2019 15:10 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Kołyszą się ciepłe morza - srebrny naszyjnik z mlecznym bursztynem
dla Kornelia Sus za Kołyszą się ciepłe morza - srebrny naszyjnik z mlecznym bursztynem

Bardzo ładny, pomysłowy mały wisior w pięknym opakowaniu - odrobina lata jesienią.

Opinia pozytywna | 04-10-2019 11:22 | Biżuteria / Naszyjniki
Wieczność gwiazd - srebrna bransoletka z ammonitami i bursztynem
dla Kornelia Sus za Wieczność gwiazd - srebrna bransoletka z ammonitami i bursztynem

Bransoleta przywołuje wspomnienie wakacji:-)...z przyjemnością się na nią spogląda i równie przyjemnie nosi na ręce:-)...bursztyny, ammonity...i tylko złotej rybki brak:-((...Pani Kornelio, jak zawsze THE BEST:-)...dziekuję:-)

Opinia pozytywna | 03-10-2019 16:19 | Biżuteria / Bransolety
srebro i kwarc dymny - bransoletka
dla Zofia Gładysz za srebro i kwarc dymny - bransoletka

Piękna artystyczna bransoletka. Wysyłka błyskawiczna. Dziękuję za zakup :)

Opinia pozytywna | 01-10-2019 17:09 | Biżuteria / Bransolety
Cyklameny - oryginał, akwarela 0425
dla Anna Lipowska za Cyklameny - oryginał, akwarela 0425

przepiękna rzecz :)

Opinia pozytywna | 30-09-2019 18:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Lasówka złotawa - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0422
dla Anna Lipowska za Lasówka złotawa - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0422

polecam prace autorki :)

Opinia pozytywna | 30-09-2019 18:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
SPIN - delikatny naszyjnik z granatem
dla formood za SPIN - delikatny naszyjnik z granatem

Bardzo dobre wykonanie,pięknie zapakowane i miły gratis.

Opinia pozytywna | 29-09-2019 11:57 | Biżuteria / Naszyjniki
kolczyki KARAWANG
dla SHAMBALA za kolczyki KARAWANG

Bardzo lubię biżuterię tej artystki. Kolczyki są cudne, tylko zgubiła mi się jedna zatyczka i boję się, żeby to nie było notoryczne.

Opinia pozytywna | 27-09-2019 08:55 | Biżuteria / Kolczyki
Ona - Aiwe
dla w.inspiracji za Ona - Aiwe

Klimatyczna, o fascynującej fakturze. Miałam już jedną, ale nie mogłam się oprzeć chęci posiadania i tej ;) Polecam.

Opinia pozytywna | 26-09-2019 20:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Krajobraz minimalistyczny - akwarela, oryginał 0120
dla Anna Lipowska za Krajobraz minimalistyczny - akwarela, oryginał 0120

Jestem zachwycona - praca jest przepiękna! Z pewnością będę jeszcze zaglądać do galerii autorki:)

Opinia pozytywna | 25-09-2019 10:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Viola Tricolor Dopłata
dla Salczyńska za Viola Tricolor Dopłata

???? Wróciłam do Artystki po kilkuletniej przerwie???? Warto było kolczyki wykonane przez Panią Izę przeszły moje oczekiwania, zdjęcia nie oddają rzeczywistości ???? polecam autorską biżuterię Pani Izy????????

Opinia pozytywna | 24-09-2019 18:16 | Biżuteria / Kolczyki
Cathedral (silver) - rocker cuff bracelet, black cuff bracelet, gothic bracelet, Cuff Bracelet
dla ALEKSANDR TIVODAR (i) za Cathedral (silver) - rocker cuff bracelet, black cuff bracelet, gothic bracelet, Cuff Bracelet

Bransoleta mogllby byc troche lepiej wykonana. Jest ladna ale nie pokrywa sie z tym co oferowane jest na stronie.

Opinia neutralna | 15-09-2019 22:28 | Biżuteria / Bransolety
Zięba - akwarela, tusz - oryginał  0316
dla Anna Lipowska za Zięba - akwarela, tusz - oryginał 0316

Jak wszystkie akwarele artystki -zięba jest piękna. Atmosfera tej akwareli -prawdziwy gęsty sosnowy zagajnik .

Opinia pozytywna | 14-09-2019 12:06 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Aniołek z wisiorkiem
dla Galeria Indygo za Aniołek z wisiorkiem

Pięknem delikatne prace, rysowane węglem. Aniołki są urzekające i przesłodkie. Istotki z dużymi główkami szeroko rozstawionymi oczkami. Od dawna mnie oczarowały.

Opinia pozytywna | 13-09-2019 10:31 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Carpe diem - spinki
dla Anioł za Carpe diem - spinki

obdarowany bardzo zadowolony. Dziekuje bardzo

Opinia pozytywna | 09-09-2019 21:21 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Kobieta z diamentowym kolczykiem
dla Anna Zawadzka-Dziuda za Kobieta z diamentowym kolczykiem

Wspaniala praca!!!! Polecam

Opinia pozytywna | 09-09-2019 21:20 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zamówienie specjalne - komplet bransolet
dla Anioł za Zamówienie specjalne - komplet bransolet

Sprzedawca bardzo konkretny i szybko realizuje zamowienie. Biżuteria zgodna z opisem. Bardzo piękna.

Opinia pozytywna | 08-09-2019 20:44 | Biżuteria / Bransolety