Sygnet
dla Artur Skrocki za Sygnet

Super ;)

Opinia pozytywna | 26-11-2022 12:55 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Srebrne kolczyki wiszące turkusowe TURQUOSE MELANGE
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki wiszące turkusowe TURQUOSE MELANGE

przepiękne kolczyki, transakcja i kontakt bardzo dobry. Polecam

Opinia pozytywna | 25-11-2022 12:45 | Biżuteria / Kolczyki
obrączka - unisex
dla Zofia Gładysz za obrączka - unisex

Cudowny kawałek srebra, wielka życzliwości Artystki ???? Ogromnie dziękuję i gorąco polecam ????

Opinia pozytywna | 22-11-2022 21:01 | Biżuteria / Pierścionki
simple - delikatny naszyjnik
dla Zofia Gładysz za simple - delikatny naszyjnik

Jak zwykle wspaniała i niepowtarzalna biżuteria.

Opinia pozytywna | 19-11-2022 11:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Beskid Wyspowy
dla Marta Sobczak-Piętoń za Beskid Wyspowy

Każda z zakupionych przeze mnie prac Artystki była przepiękna, to samo mogę powiedzieć o tej! Zdjęcie na stronie internetowej nawet w połowie nie oddaje magii obrazu! Szybka wysyłka, wszystko starannie zabezpieczonone na czas transportu! Polecam!

Opinia pozytywna | 17-11-2022 21:17 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
srebro i złoto...
dla mz studio za srebro i złoto...

Pierścionek jest przepiękny. Kontakt z P. Martą w sprawie rozmiaru pierścionka - bez zarzutu. Podsumowując: polecam!

Opinia pozytywna | 10-11-2022 16:23 | Biżuteria / Pierścionki
Leśne opowieści - baśniowa noc
dla Drakonaria za Leśne opowieści - baśniowa noc

Staranność wykonania i pomysłowość artystki cieszą oczy. Drakonaria pięknie pakuje swoje prace. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-11-2022 20:28 | Biżuteria / Wisiory
granat
dla mz studio za granat

Pierścionek piękny i świetnie wykonany! Przesympatyczny kontakt z artysta - dziękuje serdecznie i polecam!

Opinia pozytywna | 09-11-2022 20:17 | Biżuteria / Pierścionki
Błękitne fale - pierścień z Labradorytem
dla Angel za Błękitne fale - pierścień z Labradorytem

Oryginalny pierścionek Bardzo szybka realizacja Polecam

Opinia pozytywna | 09-11-2022 18:23 | Biżuteria / Pierścionki
Kamień Duszy - pierścień z Ametystem
dla Angel za Kamień Duszy - pierścień z Ametystem

osobliwy kamień w idealnie dobranej i wykonanej oprawie - niepowtarzalny pierścionek Kontakt z Artystką bardzo dobry Polecam

Opinia pozytywna | 09-11-2022 18:21 | Biżuteria / Pierścionki
oksydowane srebro 2 - kolekcja formHOOP
dla formood za oksydowane srebro 2 - kolekcja formHOOP

Doskonale uzupełnienie każdej właściwie stylowki, jestem zachwycona! Bardzo dziękuję ????

Opinia pozytywna | 07-11-2022 20:55 | Biżuteria / Kolczyki
Srebro - naszyjnik Form017
dla formood za Srebro - naszyjnik Form017

Kawałek cudownego srebra. Spełnione marzenie ????

Opinia pozytywna | 07-11-2022 20:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Form017 bransoletka
dla formood za Form017 bransoletka

Bransoletka wykonana na zamowienie, jako komplet do innych zakupionych elementów biżuterii. Cudowne wykonanie, przepiekny kawałek srebra.

Opinia pozytywna | 07-11-2022 20:53 | Biżuteria / Bransolety
srebro i złoto...
dla mz studio za srebro i złoto...

Noszę teraz z radością codziennie.

Opinia pozytywna | 07-11-2022 10:20 | Biżuteria / Pierścionki
Tribal (bursztyn)- bransoleta
dla Anioł za Tribal (bursztyn)- bransoleta

Rzecz wykonana gustownie i starannie.

Opinia pozytywna | 06-11-2022 08:11 | Biżuteria / Bransolety
Małe kolczyki sztyfty - białe jaskry
dla Segitanna za Małe kolczyki sztyfty - białe jaskry

Piękne

Opinia pozytywna | 05-11-2022 13:45 | Biżuteria / Kolczyki
PEONY - krótki naszyjnik z brioletką różowego Topazu i Opalami peruwiańskimi
dla PASIÓN za PEONY - krótki naszyjnik z brioletką różowego Topazu i Opalami peruwiańskimi

Piękny

Opinia pozytywna | 05-11-2022 13:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Blue Calla - długie, kobiece kolczyki z niebieskimi kamieniami
dla Iza Malczyk za Blue Calla - długie, kobiece kolczyki z niebieskimi kamieniami

Piękne

Opinia pozytywna | 05-11-2022 13:45 | Biżuteria / Kolczyki
J o y
dla Nina Rossi Jewelry za J o y

Piękne

Opinia pozytywna | 05-11-2022 13:45 | Biżuteria / Kolczyki
Rodolit w rozetach
dla Marcela Krukowiecka za Rodolit w rozetach

Piękny

Opinia pozytywna | 05-11-2022 13:45 | Biżuteria / Pierścionki