Ona - Hiril Aiwe
dla w.inspiracji za Ona - Hiril Aiwe

Dobrze poczuć westchnienie wieczności :) Dzieło sztuki.

Opinia pozytywna | 06-12-2019 20:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Soczysta zieleń III
dla Sas-Narkiewicz za Soczysta zieleń III

Odebrałam właśnie piękny i niezwykle starannie wykonany pierścionek z oliwinem od P.Beaty.Od jakiegoś czasu obserwowałam z zainteresowaniem i nierzadko z zachwytem prace Państwa Sas. Pierścionek jest kunsztownie wykonany.Kamień dorodny. Już go lubię.Chętnie w przyszłości znajdę dla siebie jeszcze jakieś cudeńko autorstwa tej artystki. Pozdrawiam Zofia

Opinia pozytywna | 06-12-2019 15:36 | Biżuteria / Pierścionki
Wisior Serce Anatomiczne Duże Srebro
dla Zahario za Wisior Serce Anatomiczne Duże Srebro

Wisior, precyzyjnie wykonany - nie jest pustą "wydmuszką". Nie mogę wyjść z podziwu ...ukłon w stronę Artysty.

Opinia pozytywna | 06-12-2019 15:31 | Biżuteria / Wisiory
turmalin
dla mz studio za turmalin

Śliczna bransoletka.

Opinia pozytywna | 06-12-2019 13:38 | Biżuteria / Bransolety
Bawole Oko & Onyks - komplet bransolet
dla Anioł za Bawole Oko & Onyks - komplet bransolet

Jestem pod dużym wrażeniem jakości i oryginalności zamówionych prze zemnie brsnsoletek. Co tu dużo mówić jestem pewien, że stanę się stałym klientem galerii. Pozdrawiam Artystę i dziękuję. Sławek

Opinia pozytywna | 06-12-2019 01:42 | Biżuteria / Bransolety
White monstera - mini - nowoczesny, minimalistyczny wisior z satynowanego srebra
dla Alabama Studio za White monstera - mini - nowoczesny, minimalistyczny wisior z satynowanego srebra

Perfekcyjne wykonanie, estetyczne opakowanie, bardzo dobry kontakt z klientem - polecam!

Opinia pozytywna | 05-12-2019 13:22 | Biżuteria / Wisiory
Elegancja z bursztynem
dla Sas-Narkiewicz za Elegancja z bursztynem

PRZEŚLICZNA BRANSOLETA!!! Jakie wspaniałe połączenie kamieni!!! Niczym pokłady bursztynu w wodach Bałtyku:-) Bardzo staranny dobór wielkości kamieni, ich kształtu, kolorystyki!!! Do tego perfekcyjne wykonanie!!! Jestem zachwycona bransoleta!!! BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

Opinia pozytywna | 05-12-2019 08:17 | Biżuteria / Bransolety
Księżycowy ogród - srebrny naszyjnik z ametystem i kwiatami
dla Kornelia Sus za Księżycowy ogród - srebrny naszyjnik z ametystem i kwiatami

KSIĘŻYCOWY OGRÓD - nazwa nie mija się z prawdą:-)...Wisior ,wyzwala wspomnienie spaceru po ogrodzie, w letnią, ciepłą, romantyczną noc:-)...Piękny wisior!!!...Bardzo kobiecy...ale i uwagę mężczyzn skutecznie przyciąga:-)))...BARDZO DZIĘKUJĘ PANI KORNELIO:-)

Opinia pozytywna | 05-12-2019 08:10 | Biżuteria / Naszyjniki
Krajobraz - akwarela, oryginał 0456
dla Anna Lipowska za Krajobraz - akwarela, oryginał 0456

Akwarela przepiękna, świetnie zabezpieczona do wysyłki, szybka dostawa. Serdecznie dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 04-12-2019 15:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Fluoryt w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym fluorytem
dla Alabama Studio za Fluoryt w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym fluorytem

Piękny naszyjnik - subtelny i jednocześnie wyrazisty. Jestem zachwycona! Ciężko będzie mi się powstrzymać przed natychmiastowym kupnem kolejnego dzieła Pani Jolanty. Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 04-12-2019 10:24 | Biżuteria / Wisiory
Zanim zasną świerszcze - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i perłami
dla Kornelia Sus za Zanim zasną świerszcze - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i perłami

Cudownie, estetycznie opakowane pudełeczko z równie cudowna zawartością. Naszyjnik przepiękny. Dziękuję

Opinia pozytywna | 04-12-2019 09:33 | Biżuteria / Naszyjniki
ROSARIUM (bursztyn)  - bransoleta różańcowa
dla Anioł za ROSARIUM (bursztyn) - bransoleta różańcowa

bardzo dobra robota i dobra komunikacja

Opinia pozytywna | 01-12-2019 13:07 | Biżuteria / Bransolety
PORCELANOWY KUBEK TRAPEZ- "Lavender" -350ml
dla Crystalline Obsession za PORCELANOWY KUBEK TRAPEZ- "Lavender" -350ml

Kubek jest przepiękny :) Polecam prace Kuby- zdjęcia nie oddają w 100% ich uroku. Zawsze jest pozytywne zaskoczenie urodą kryształów i kolorami. Paczka bezpiecznie zapakowana, wszystko z takiego kubka smakuje lepiej :)

Opinia pozytywna | 30-11-2019 11:34 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kamień księżycowy
dla mz studio za kamień księżycowy

Piękna zachwycająca biżuteria, gorąco polecam, sama transakcja przebiegła bardzo sprawnie, artyście dziękuję.

Opinia pozytywna | 29-11-2019 16:30 | Biżuteria / Naszyjniki
kamień księżycowy
dla mz studio za kamień księżycowy

Piękna biżuteria, mnie zachwyca, polecam artystę innym, sama transakcja przebiegła bardzo sprawnie

Opinia pozytywna | 29-11-2019 16:28 | Biżuteria / Bransolety
granat
dla mz studio za granat

Piękny pierścień, w realu wygląda równie zachwycająco jak na zdjęciu, dziękuję artyściei i polecam jego dzieła innym

Opinia pozytywna | 29-11-2019 16:25 | Biżuteria / Pierścionki
Gałązki kwiatowe - z labradorytem w srebrze
dla Drakonaria za Gałązki kwiatowe - z labradorytem w srebrze

Bardzo wszystko dobrze, polecam !!!

Opinia pozytywna | 29-11-2019 12:06 | Biżuteria / Pierścionki
złoty akcent
dla Zofia Gładysz za złoty akcent

Piękne wykonanie, stylowe i nietuzinkowe. Polecam!

Opinia pozytywna | 29-11-2019 10:35 | Biżuteria / Pierścionki
Baltic Lady
dla Fiszerowa za Baltic Lady

Piękne!

Opinia pozytywna | 29-11-2019 10:28 | Biżuteria / Kolczyki
Colorful mini
dla Fiszerowa za Colorful mini

Piękne!

Opinia pozytywna | 29-11-2019 10:28 | Biżuteria / Kolczyki