PERSONAL RING - obrączka
dla Anioł za PERSONAL RING - obrączka

Piękna, oryginalna obrączka. Ze stylem i charakterem. Świetna jakość wykonania i dbałość o szczegóły. Polecam

Opinia pozytywna | 17-06-2021 09:15 | Biżuteria / Pierścionki
Sałatlove- komplet 6 miseczek i duża misa
dla anyadesign za Sałatlove- komplet 6 miseczek i duża misa

Piękne, kolorowe i użyteczne na co dzień , jestem bardzo zadowolona !

Opinia pozytywna | 16-06-2021 09:23 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Green - półmisek, patera szklana, fusing
dla anyadesign za Green - półmisek, patera szklana, fusing

Dziękuję Pani za bardzo ładną, dekoracyjną paterę.

Opinia pozytywna | 15-06-2021 19:29 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Amber
dla Artur Skrocki za Amber

kolejny piękny przedmiot , dziękuję bardzo, pozdrawiam z Lublina

Opinia pozytywna | 09-06-2021 08:40 | Biżuteria / Wisiory
Wisiorek MAGNIFYING GLASS
dla stobieckidesign za Wisiorek MAGNIFYING GLASS

Piękny, przyciągający wzrok wisiorek, ekspresowo wykonany przez sympatycznego Pana Kubę.

Opinia pozytywna | 02-06-2021 12:18 | Biżuteria / Wisiory
Talizman Majów Hunab Ku
dla Cztery Humory za Talizman Majów Hunab Ku

Wisiorek jest rewelacyjny, dokładnie taki o jakim marzyłam. Dziękuję i polecam. Pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 31-05-2021 12:36 | Biżuteria / Wisiory
Black Magic Woman - bransoleta
dla Anioł za Black Magic Woman - bransoleta

Stylowa, piękna, perfekcyjnie wykończona. Sama radość nosić i spoglądać od czasu do czasu na to dzieło sztuki.

Opinia pozytywna | 27-05-2021 22:04 | Biżuteria / Bransolety
White Queen - bransoleta
dla Anioł za White Queen - bransoleta

Bransoleta sprawiła bardzo dużo radości nastolatce, która lubi modę i oryginalną biżuterię. Tym bardziej, że szczerze zachwycały się tym klejnotem koleżanki, ciocie, babcia a nawet tata. Ta stylowa bransoleta zadaje szyku na tle białej, skórzanej kurtki. Po prostu piękny, stylowy klejnot. Bardzo dziękujemy tak utalentowanemu artyście. Następne zamówienie już w lipcu.

Opinia pozytywna | 27-05-2021 22:01 | Biżuteria / Bransolety
SIMPLE - bransoleta
dla Anioł za SIMPLE - bransoleta

Jak zawsze wszystko na wysokim poziomie. Mogę już chyba stwierdzić, że stałem się stałym klientem Pana Jacka. Dziękuję i pozdrawiam Sławek Szewczak

Opinia pozytywna | 27-05-2021 11:19 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Ażurowy pierścionek z akwamarynem
dla Malina Skulska za Ażurowy pierścionek z akwamarynem

Przepięknie wykonany pierscionek, spełnia w 100% moje oczekiwania.Przemiła Artystka kontaktuje się telefonicznie aby na prośbę klienta doszczegółowić zamówienie. Pełny profecjonalizm zarówno w obsłudze klienta jak i w wykonywaniu biżuterii czy konsultingu. Zdecydowanie polecam

Opinia pozytywna | 26-05-2021 15:24 | Biżuteria / Pierścionki
pelargonia - broszka
dla Tipika za pelargonia - broszka

Broszka jest przecudnej urody. Dopracowana w najmniejszym szczególe..te liście są niesamowite..bardzo realistyczne!!! Koraliki delikatnie połyskują, są świetnie dobrane kolorystycznie...po prostu : CUDO..!!!jestem wielbicielką pelargonii więc musiałam ja mieć. To będzie mój ulubiony letni dodatek...taki poprawiacz nastroju i dopełniacz stroju ;) Pani Grażynka jest Mistrzynią koralikową na Trendymanii. Pozdrawiam Artystkę a Jej dzieła wszystkim polecam.

Opinia pozytywna | 21-05-2021 13:51 | Biżuteria / Broszki
Maska Maki
dla zazuu za Maska Maki

Maska jest bardzo ładna. Super kontakt. Szybka i bardzo dobrze zabezpieczona przesyła. Szczerze polecam. Serdecznie dziękuję. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 19-05-2021 14:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Summertime (turkus) - komplet 2 bransolet
dla Anioł za Summertime (turkus) - komplet 2 bransolet

Jestem bardzo zadowolony. Kontakt, dostawa i jakość zamawianych bransoletek, wielki pozytyw!!! Dziękuję i właśnie przymierzam się do złożenia kolejnego zamówienia. Pozdrawiam Sławomir Szewczak

Opinia pozytywna | 19-05-2021 09:59 | Biżuteria / Dla mężczyzn
DRAGONFLY - srebrna bransoletka z ważką ozdobiona Fluorytami, Ametystami i Kwarcami
dla PASIÓN za DRAGONFLY - srebrna bransoletka z ważką ozdobiona Fluorytami, Ametystami i Kwarcami

Przepiękna bransoletka! Miałam dobry kontakt z pomocną artystką, która spełniła moją nietypową prośbę. Szybka wysyłka. Dziękuję bardzo. :-)

Opinia pozytywna | 18-05-2021 15:49 | Biżuteria / Bransolety
Rytmy
dla jamajka za Rytmy

Ciekawe kolczyki.

Opinia pozytywna | 18-05-2021 13:00 | Biżuteria / Kolczyki
Ażurowa waza
dla w.inspiracji za Ażurowa waza

Misterna, piękna!

Opinia pozytywna | 18-05-2021 12:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Spektrolit
dla Sas-Narkiewicz za Spektrolit

Wyjątkowy

Opinia pozytywna | 17-05-2021 19:54 | Biżuteria / Pierścionki
Obrączka z jaszczurkami
dla Marcin Młynarczyk za Obrączka z jaszczurkami

Niepowtarzalna, bardzo ładny wyrób i dobry kontakt z twórcą.

Opinia pozytywna | 17-05-2021 09:48 | Biżuteria / Dla mężczyzn
miniatury z chmurką  - srebrne kolczyki
dla Agnieszka Hopkowicz za miniatury z chmurką - srebrne kolczyki

Piękne kolczyki, misterna praca. Bardzo ładnie wyglądają na uszach. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 16-05-2021 21:44 | Biżuteria / Kolczyki
Łańcuch - bransoletka unisex
dla formood za Łańcuch - bransoletka unisex

Bransoletka jak ulał. Szybko i sprawnie. Polecam.

Opinia pozytywna | 14-05-2021 12:36 | Biżuteria / Bransolety