Płyną przestrzenie - srebrny naszyjnik z labradorytem i kwarcem dymnym
dla Kornelia Sus za Płyną przestrzenie - srebrny naszyjnik z labradorytem i kwarcem dymnym

Przepiękny, idealny

Opinia pozytywna | 11-04-2024 19:48 | Biżuteria / Naszyjniki
Kandelabrowe kolczyki z perłami, granatami i żółtymi jadeitami
dla Malina Skulska za Kandelabrowe kolczyki z perłami, granatami i żółtymi jadeitami

Powiedzieć, że kolczyki są piękne, to za mało. Są stylowe. Wyglądają tak, jakby miały do opowiedzenia niezwykłą historię. Jestem nimi zachwycona.

Opinia pozytywna | 11-04-2024 19:48 | Biżuteria / Kolczyki
slight - bransoletka z zielonym granatem
dla formood za slight - bransoletka z zielonym granatem

Super!

Opinia pozytywna | 10-04-2024 10:36 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki artystyczne z Kolekcji Wulkan
dla Points of View Anna Kamińska za Kolczyki artystyczne z Kolekcji Wulkan

Super :)

Opinia pozytywna | 05-04-2024 08:47 | Biżuteria / Kolczyki
Wisiorek srebrny Labrys
dla Points of View Anna Kamińska za Wisiorek srebrny Labrys

Super :)

Opinia pozytywna | 05-04-2024 08:47 | Biżuteria / Wisiory
bursztyn, turkus - bransoleta unisex
dla mz studio za bursztyn, turkus - bransoleta unisex

Wszystko zwięźle i na temat. Piękna bransoletka. Dziękuję

Opinia pozytywna | 28-03-2024 16:39 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Obrączki?! -każda inna...
dla galeria OKO za Obrączki?! -każda inna...

Doskonały.

Opinia pozytywna | 24-03-2024 19:42 | Biżuteria / Pierścionki
Mroźne wspomnienie.
dla Marta Sobczak-Piętoń za Mroźne wspomnienie.

Doskonała.

Opinia pozytywna | 24-03-2024 19:41 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Akwarela "Choinki w Tatrach"
dla Katarzyna Bukowska za Akwarela "Choinki w Tatrach"

Doskonała.

Opinia pozytywna | 24-03-2024 19:41 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Akwarela "W zimowym lesie"
dla Katarzyna Bukowska za Akwarela "W zimowym lesie"

Doskonała.

Opinia pozytywna | 24-03-2024 19:41 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
RAW - bransoleta
dla Anioł za RAW - bransoleta

Wszystko jak należy. Dobry kontakt ze Sprzedającym. Dzięki!

Opinia pozytywna | 23-03-2024 13:05 | Biżuteria / Bransolety
Dwustronny wisior z księżycem i symbolem Potrójnej Bogini
dla Cztery Humory za Dwustronny wisior z księżycem i symbolem Potrójnej Bogini

Piękny wisiorek z przesłaniem :)

Opinia pozytywna | 23-03-2024 07:47 | Biżuteria / Wisiory
srebro...
dla mz studio za srebro...

Przepiękny w prostocie wisiorek, kupiłam do kompletu z pierścionkiem, uwielbiam :) polecam Artystkę :)

Opinia pozytywna | 23-03-2024 07:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Skrawki nocnego nieba - zestaw asymetrycznych, srebrnych kolczyków ze złotym akcentem
dla Alabama Studio za Skrawki nocnego nieba - zestaw asymetrycznych, srebrnych kolczyków ze złotym akcentem

Ślicznie

Opinia pozytywna | 17-03-2024 07:05 | Biżuteria / Kolczyki
Falowanie - srebrne kolczyki koła z ażurowymi ornamentami
dla Alabama Studio za Falowanie - srebrne kolczyki koła z ażurowymi ornamentami

Piękne jak zawsze

Opinia pozytywna | 17-03-2024 07:05 | Biżuteria / Kolczyki
granat - skórzana bransoleta
dla mz studio za granat - skórzana bransoleta

Bransoletka jest przepiękna.Skórka mięciutka.Dobrze układa się na ręce. B.lubię takie nieco surowe wzornictwo.Pięknie dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-03-2024 15:06 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki z kwarcem dymnym i błękitnym szkłem
dla Malina Skulska za Kolczyki z kwarcem dymnym i błękitnym szkłem

Piękne, piękne, piękne!!! Założyłam i nie mogę się z nimi rozstać:-) Połączenie delikatnego brązu topazu z błękitem szkła - GENIALNE!!! Bardzo dziękuję!!! Pozdrawiam serdecznie:-)

Opinia pozytywna | 11-03-2024 07:55 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z kwarcem dymnym i zielonym opalem
dla Malina Skulska za Kolczyki z kwarcem dymnym i zielonym opalem

Kolczyki ZACHWYCAJĄCE!!! Okazałe, a zarazem lekkie. Wspaniały dobór kamieni!!! Jestem zachwycona!!! Do tego bardzo dobry kontakt z Artystką:-) Bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 11-03-2024 07:52 | Biżuteria / Kolczyki
OM - Srebrny naszyjnik
dla Joanna Watracz za OM - Srebrny naszyjnik

Wisiorek jest piękny! Ślicznie zapakowany. Polecam z całego serca. Osoba obdarowana bardzo zadowolona. Zamówienie dotarło bez problemu.

Opinia pozytywna | 02-03-2024 20:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Przestworza wiatru - srebrny naszyjnik z opalem australijskim i tanzanitem
dla Kornelia Sus za Przestworza wiatru - srebrny naszyjnik z opalem australijskim i tanzanitem

Pani Kornelia przyzwyczaiła mnie już do swojej biżuterii, jako do biletu w nieznane i odległe miejsca innego wymiaru. Jednak tym razem... jakoś wzruszyłam się do głębi, widząc to baśniowe cudo, które ukazało się po wyjęciu z wszystkich misternie chroniących go warstw. Dziękuję za dzielenie się tym pięknem i szczęściem oraz za Pani serdeczność.

Opinia pozytywna | 01-03-2024 00:19 | Biżuteria / Naszyjniki