DREWNIANY BRELOK PTASZEK 3D
dla slii woo za DREWNIANY BRELOK PTASZEK 3D

Bardzo ładnie wykonany brelok. Były jakieś problemy z dostawą, ale dzięki dobrej komunikacji wszystko rozwiązaliśmy odpowiednio szybko.

Opinia pozytywna | 15-01-2021 15:07 | Biżuteria / Breloki
Złota konstelacja - minimalistyczna, srebrna bransoleta z motywem wire wrapping
dla Alabama Studio za Złota konstelacja - minimalistyczna, srebrna bransoleta z motywem wire wrapping

Unikatowa bransoletka. Bardzo delikatna, a jednocześnie niezwykle efektowna. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-01-2021 18:29 | Biżuteria / Bransolety
Mapa nocnego nieba - długie, efektowne kolczyki srebrne
dla Alabama Studio za Mapa nocnego nieba - długie, efektowne kolczyki srebrne

Zamówiłam kolczyki w komplecie z bransoletką. Komplet prezentuje się pięknie. Idealnie pasuje zarówno na specjalne okazje, jak również na wyjście ze znajomymi do restauracji. W swojej kolekcji posiadam już kilka projektów kolczyków autorstwa Pani Joli, muszę jednak przyznać, że jest to mój ulubiony zestaw biżuterii. Unikatowy komplet. Bardzo dziękuję za realizację zamówienia!

Opinia pozytywna | 12-01-2021 18:28 | Biżuteria / Kolczyki
umywalka rustico
dla artkafle za umywalka rustico

Kawał dobrej roboty :) bardzo dziekuje za super umywalke!!!

Opinia pozytywna | 12-01-2021 17:22 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Nomada (turkus) - bransoleta
dla Anioł za Nomada (turkus) - bransoleta

Przepiękna branoletka, która w te Świeta przyniosła dużo radości obdarowanej osobie. Dziękuję bardzo Panu Jackowi za to, że pomimo zamówiena w ostatniej chwili, zdolał je wysłać i dotarło wprost pod choinkę :) bardzo dziękuje! Biżuteria od Anioła to kawał profesjonalizmu, artyzmu i magii. Polecam bardzo miłośnikom wyjątkowej biżuterii :)

Opinia pozytywna | 12-01-2021 17:22 | Biżuteria / Bransolety
Zamówienie specjalne
dla Agnieszka Czerkas za Zamówienie specjalne

Bardzo szybka i sprawna komunikacje, super pomysl i piekne wykonanie, goraco polecam

Opinia pozytywna | 12-01-2021 16:31 | Biżuteria / Kolczyki
Baltic Amber -  bransoleta
dla Anioł za Baltic Amber - bransoleta

W realu bransoletka Baltic Amber wygląda jeszcze lepiej, bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 12-01-2021 14:08 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Łańcuszek 70 cm
dla SHAMBALA za Łańcuszek 70 cm

Idealny

Opinia pozytywna | 11-01-2021 20:28 | Biżuteria / Wisiory
Duża srebrna zawieszka z druzami karborundu
dla SHAMBALA za Duża srebrna zawieszka z druzami karborundu

Piękny, wyjątkowy, orginalny ?

Opinia pozytywna | 11-01-2021 20:28 | Biżuteria / Wisiory
CZAR PAR V RAKU
dla Malgoska Wosik CERAMICZKA za CZAR PAR V RAKU

Profesjonalnie, szybko i przede wszystkim piękny produkt!

Opinia pozytywna | 08-01-2021 21:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
jasne bursztyny
dla Zofia Gładysz za jasne bursztyny

Dziękuję. Bransoletka jest niepowtarzalna. Pięknie wykonana. Polecam

Opinia pozytywna | 08-01-2021 18:30 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Baltic Amber -  bransoleta
dla Anioł za Baltic Amber - bransoleta

Dziękuję za piękną bransoletę. Męska. Mocna. Pięknie zaprojektowana i starannie wykonana. Polecam

Opinia pozytywna | 08-01-2021 18:30 | Biżuteria / Bransolety
LIKE AN ANGEL - rzemień
dla Anioł za LIKE AN ANGEL - rzemień

Piekna, niepowtarzalne dzieło. Profesjonalne wykonanie. Polecam

Opinia pozytywna | 08-01-2021 18:28 | Biżuteria / Naszyjniki
CROSS - kolczyki
dla Anioł za CROSS - kolczyki

Piękne,stylowe, niepowtarzalne kolczyki. Dziękuję i polecam

Opinia pozytywna | 08-01-2021 18:26 | Biżuteria / Kolczyki
Cross - naszyjnik
dla Anioł za Cross - naszyjnik

Niezwykły, bardzo stylowy krzyżyk. Niepowtarzalny design. Polecam

Opinia pozytywna | 08-01-2021 18:25 | Biżuteria / Dla mężczyzn
KOŁA, kółka-V
dla Anioł za KOŁA, kółka-V

Przepiękne ręcznie kute kolczyki. Klasa i elegancja. Dziękuję

Opinia pozytywna | 08-01-2021 18:23 | Biżuteria / Kolczyki
podstawka barokowa, turkusowa
dla pracowniazona za podstawka barokowa, turkusowa

Podstawka jest bardzo ładna, dobrze wykonana. Paczka była solidnie zabezpieczona.

Opinia pozytywna | 08-01-2021 14:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion trójkątny, turkusowy
dla pracowniazona za lampion trójkątny, turkusowy

Lampion jest bardzo ładny, dobrze wykonany. Paczka była solidnie zabezpieczona.

Opinia pozytywna | 08-01-2021 14:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
GLAMOUR - bransoleta
dla Anioł za GLAMOUR - bransoleta

Bardzo spóźniona ale szczera opinia, rewelacyjna bransoleta super wykonana

Opinia pozytywna | 07-01-2021 09:36 | Biżuteria / Bransolety
Kryształowy drobiazg - wisior z kryształem górskim
dla Agnieszka Czerkas za Kryształowy drobiazg - wisior z kryształem górskim

opinia bardzo pozytywna, drobiazg jest prześliczny , a transakcja przebiegła sprawnie i szybko otrzymałam zamówioną biżuterię , bardzo polecam:)

Opinia pozytywna | 07-01-2021 07:23 | Biżuteria / Wisiory