W rajskim ogrodzie - klamra do spięcia włosów
dla Sztuk Kilka za W rajskim ogrodzie - klamra do spięcia włosów

Właśnie odebrałam paczkę. Klamra piękna, wyjątkowa, starannie zapakowana. Szkoda tylko że nie mogę dodać zdjęcia jak prezentuje się we włosach :)

Opinia pozytywna | 27-01-2022 11:49 | Biżuteria / Inne
Romantique - srebrna brosza z kwarcem różowym
dla Rivendell za Romantique - srebrna brosza z kwarcem różowym

Broszka przepiękna. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 25-01-2022 21:30 | Biżuteria / Broszki
Abstrakcja - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0430
dla Anna Lipowska za Abstrakcja - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0430

Piękna akwarela, bardzo mi się podoba. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 24-01-2022 23:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Abstrakcja - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0431
dla Anna Lipowska za Abstrakcja - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0431

Piękna akwarela, bardzo mi się podoba. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 24-01-2022 23:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zaliczka na klamrę do włosów z motywem roślinnym
dla Sztuk Kilka za Zaliczka na klamrę do włosów z motywem roślinnym

Piękna, oryginalna, doskonała biżuteria tworzona z miłości i pasji. Dziękuję Pani Marto :)

Opinia pozytywna | 24-01-2022 18:35 | Biżuteria / Inne
Sygnet Czaszka Srebro Zahario
dla Zahario za Sygnet Czaszka Srebro Zahario

SYGNET CZASZKA ZAJEBISTY!!! ROCK AND ROLL. SZACUN. POZDRAWIAM.

Opinia pozytywna | 21-01-2022 15:29 | Biżuteria / Pierścionki
Sygnet Czaszka Srebro Zahario
dla Zahario za Sygnet Czaszka Srebro Zahario

SYGNET CZASZKA ZAJEBISTY!!! ROCK AND ROLL. SZACUNEK. POZDRAWIAM.

Opinia pozytywna | 21-01-2022 15:28 | Biżuteria / Pierścionki
Koronkowe trójkąty - srebrna bransoletka z koralem fossil
dla Agnieszka Czerkas za Koronkowe trójkąty - srebrna bransoletka z koralem fossil

Piękna bransoleta!!! Wspaniały dobór kamieni zdobionych naturą, w prostej oprawie, która nie gasi unikalnego piękna kamieni. Srebrny element idealnie wkomponowany w całość. Małe dzieło jubilerskiej pracy. Dodatkowo wspaniały kontakt z Panią Agnieszką. i wreszcie całości dopełnia zapakowanie biżuterii. Pełen profesjonalizm!!! Nawet kurier z radością dostarczył paczuszkę, ze swoim komentarzem, iż nigdy nie dostarczał przesyłki tak gustownie zapakowanej. Gratuluję Pani Agnieszko i polecam Pani biżuterię.

Opinia pozytywna | 20-01-2022 13:56 | Biżuteria / Bransolety
SZKLANE GWIAZDY - 3 szt.
dla WAWER za SZKLANE GWIAZDY - 3 szt.

.

Opinia pozytywna | 17-01-2022 11:01 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Eko - rumianek:)) - ekologiczna szklana patera na owoce - fusing
dla anyadesign za Eko - rumianek:)) - ekologiczna szklana patera na owoce - fusing

Patera bardzo ładna,dziękuje

Opinia pozytywna | 17-01-2022 11:01 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Boho kolekcja na zamówienie - komplet deserowy patera i 6 talerzyków
dla anyadesign za Boho kolekcja na zamówienie - komplet deserowy patera i 6 talerzyków

Bardzo ładny zestaw,dziękuje

Opinia pozytywna | 17-01-2022 11:00 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Witraż Kwiatek - czerwony
dla Breitling Glass And More za Witraż Kwiatek - czerwony

Kwiatek bardzo ładny,dziękuje

Opinia pozytywna | 17-01-2022 11:00 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Witraż Kwiatek - pomarańczowy
dla Breitling Glass And More za Witraż Kwiatek - pomarańczowy

Kwiatek bardzo ładny,dziękuje

Opinia pozytywna | 17-01-2022 11:00 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Witraż Kwiatek - niebieski
dla Breitling Glass And More za Witraż Kwiatek - niebieski

Kwiatek bardzo ładny,dziękuje

Opinia pozytywna | 17-01-2022 11:00 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Kwiaty z lapisem lazuli - srebner sztyfty z lapisem lazuli
dla Agnieszka Czerkas za Kwiaty z lapisem lazuli - srebner sztyfty z lapisem lazuli

Para pięknych i delikatnych kolczyków. Te kwiatuszki są po prostu urocze...i można je nosić wszędzie i do wszystkiego. Zdecydowanie poprawiły mi humor w ten ponury dzień ;) dziękuje.

Opinia pozytywna | 14-01-2022 15:36 | Biżuteria / Kolczyki
Visanta - pierścień srebrny z larimarem
dla Fiann za Visanta - pierścień srebrny z larimarem

Kolejny dowód wielkiego talentu Fiann - Pani Anny Fideckiej. Pierścionek doskonale wykonany, z prześlicznym kamieniem. Stworzy, z zakupionym wcześniej w tej galerii wisiorkiem, komplet niebanalny i niepowtarzalny. Kontakt z Artystą pełen życzliwości i serdeczności, wysyłka błyskawiczna, pierścionek w prześlicznym, artystycznym pudełeczku. Polecam najserdeczniej biżuterię w wykonaniu Pani Anny Fideckiej.

Opinia pozytywna | 14-01-2022 12:28 | Biżuteria / Pierścionki
Ametyst na gorszecie
dla Sas-Narkiewicz za Ametyst na gorszecie

Bardzo wygodny, pomimo rozmiarów. Piękniejszy, niż na zdjęciu. Dziękuję i polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 13-01-2022 12:15 | Biżuteria / Pierścionki
RAINBOW JELLY - Kolczyki
dla Joanna Watracz za RAINBOW JELLY - Kolczyki

Przepiękne kolczyki. Jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach. Wykonane z ogromną starannością i dbałością o detale. Perfekcyjnie dopracowane. Miły kontakt z Artystką i błyskawiczna przesyłka. I dodatkowa miła niespodzianka - kolczyki były ślicznie zapakowane.

Opinia pozytywna | 12-01-2022 08:52 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior smok z księżycem ze srebra próby 925, według autorskiego projektu
dla Cztery Humory za Wisior smok z księżycem ze srebra próby 925, według autorskiego projektu

Świetne wykonanie, polecam.

Opinia pozytywna | 11-01-2022 18:37 | Biżuteria / Wisiory
Antyczne kolczyki ze szmaragdami
dla Malina Skulska za Antyczne kolczyki ze szmaragdami

Przepiękne, bardzo wygodne w noszeniu. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 07-01-2022 19:12 | Biżuteria / Kolczyki