Skorpion zodiak
dla asiawurysuje za Skorpion zodiak

Bardzo piękna i wesoła kartka z charakterem!

Opinia pozytywna | 23-10-2020 22:38 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Dwustronny wisior lunula z wilkiem i masą perłową
dla Cztery Humory za Dwustronny wisior lunula z wilkiem i masą perłową

Naszyjnik jest tajemniczy, oryginalny i piękny. Nie rozstaję się z nim :) Dziękuję, pozdrawiam, polecam.

Opinia pozytywna | 23-10-2020 13:17 | Biżuteria / Wisiory
Pierścień Wąż Uroboros Srebro Zahario
dla Zahario za Pierścień Wąż Uroboros Srebro Zahario

ok

Opinia pozytywna | 21-10-2020 19:09 | Biżuteria / Pierścionki
Duża Patera Ceramiczna Misa LIŚĆ
dla Ceramika Tyka za Duża Patera Ceramiczna Misa LIŚĆ

Patera przepiękna ????. Bardzo dziękuję. Z pewnością to nie ostatni zakup u Pani ????

Opinia pozytywna | 21-10-2020 10:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
turkusy - unisex
dla Zofia Gładysz za turkusy - unisex

Super biżuteria! Przepiękne wyroby. Miła obsługa, polecam serdecznie!

Opinia pozytywna | 20-10-2020 13:53 | Biżuteria / Dla mężczyzn
szepty lata - srebrny wisior z zielonym ametystem
dla Agnieszka Hopkowicz za szepty lata - srebrny wisior z zielonym ametystem

Wisior w rzeczywistości jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach, zachwycający! Perfekcyjnie wykonane małe dzieło sztuki. Szybka przesyłka. Wisior pięknie zapakowany. Bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 18-10-2020 21:00 | Biżuteria / Wisiory
Mini Super Angel na ścianę I
dla asiawurysuje za Mini Super Angel na ścianę I

Piękny rysunek. Polecam Artystkę i bardzo dziękuję za piękne prace !

Opinia pozytywna | 18-10-2020 12:47 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Dog save the Queen I
dla asiawurysuje za Dog save the Queen I

Praca z dużą dozą humoru i ciepła. Bardzo dziękuję !

Opinia pozytywna | 18-10-2020 12:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Broszko-wisior z bursztynem
dla Sas-Narkiewicz za Broszko-wisior z bursztynem

Broszka jest przepiękna. Jedyną wadą :-) jest to, że nie da jej się nosić tak, żeby światło przeświecało przez przepiękny bursztyn. Kontakt i kooperacja z artystą na medal.

Opinia pozytywna | 17-10-2020 13:46 | Biżuteria / Broszki
Koronkowe kolczyki z czarnym onyksem
dla Salczyńska za Koronkowe kolczyki z czarnym onyksem

Jestem oczarowana tymi pięknymi i delikatnymi kolczykami. Są subtelne o bardzo ciekawym nieco orientalnym wzorze. Takie wysmakowane maluszki z pięknie dobranymi kamieniami. Lekkie jak piórko-noszą się świetnie. Pani Iza jest niezwykle utalentowana artystka...mam już wiele Jej prac. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 16-10-2020 11:52 | Biżuteria / Kolczyki
Szafir gwiaździsty ze złotem
dla Sas-Narkiewicz za Szafir gwiaździsty ze złotem

Zachwycający.To mój drugi zakup i na pewno nie ostatni :) Zdjęcie nie oddaje piękna tego pierścionka . Polecam

Opinia pozytywna | 14-10-2020 18:43 | Biżuteria / Pierścionki
Zawsze jestem przy Tobie
dla GRAFIJA za Zawsze jestem przy Tobie

Zamówienie zrealizowane sprawnie i zgodnie z opisem.

Opinia pozytywna | 14-10-2020 17:31 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Pierścień z opalem Andamooka - rezerwacja
dla Malina Skulska za Pierścień z opalem Andamooka - rezerwacja

jeżeli ktoś ma marzenie odnośnie jakiegoś małego dzieła to polecam Panią Malinę na pewno z jej pomocą się to stanie

Opinia pozytywna | 14-10-2020 13:36 | Biżuteria / Pierścionki
Szklany uchwyt do mebli - S
dla WAWER za Szklany uchwyt do mebli - S

Piękne gałki!

Opinia pozytywna | 14-10-2020 12:28 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Deep in the mirror - srebrny pierścionek z kamieniem księżycowym
dla Fiann za Deep in the mirror - srebrny pierścionek z kamieniem księżycowym

Śliczny!

Opinia pozytywna | 08-10-2020 20:19 | Biżuteria / Pierścionki
rubin
dla mz studio za rubin

Wow ????, piekny pierscionek, serdecznie polecam mz studio, dzieki ????

Opinia pozytywna | 08-10-2020 16:18 | Biżuteria / Pierścionki
Zaliczka na pierścień z opalem Andamooka
dla Malina Skulska za Zaliczka na pierścień z opalem Andamooka

ok

Opinia pozytywna | 30-09-2020 16:40 | Biżuteria / Pierścionki
Wisior Czaszka Zdobiona Brąz
dla Zahario za Wisior Czaszka Zdobiona Brąz

Urocze maleństwo.

Opinia pozytywna | 30-09-2020 10:21 | Biżuteria / Wisiory
surowa obrączka
dla Zofia Gładysz za surowa obrączka

Dziękuję, Obrączki są piękne. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 28-09-2020 09:12 | Biżuteria / Pierścionki
Zamówienie indywidualne - kolczyki srebrne
dla Alabama Studio za Zamówienie indywidualne - kolczyki srebrne

Wybrałem Alabamę ponownie aby wykonała prezent dla bardzo wyjątkowej dla mnie osoby. Kolejny raz nie zawiodła. Kontakt z wyżej wymienioną artystką to prawdziwa przyjemność. Jeszcze raz dziękuję oraz polecam z całego serca.

Opinia pozytywna | 27-09-2020 21:30 | Biżuteria / Kolczyki