Zaczytanioł
dla GRAFIJA za Zaczytanioł

Prace tej Artystki to wrota do świata bajecznego. Są wyjątkowe. Polecam serdecznie i z przekonaniem.

Opinia pozytywna | 11-03-2021 14:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
SKAŁA - pierścionek
dla GGallery za SKAŁA - pierścionek

Piękny pierścionek, nietypowy, wspaniale wykonany. Jak zresztą wszystko od Pani Izabeli Gutowskiej - GGallery. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 09-03-2021 16:53 | Biżuteria / Pierścionki
SKAŁA - kolczyki
dla GGallery za SKAŁA - kolczyki

Gorąco polecam prace Pani Izabeli Gutowskiej. Piękne wykonanie. Warto było dokonać tego zakupu.

Opinia pozytywna | 09-03-2021 16:51 | Biżuteria / Kolczyki
Zestaw talerzyków na zamówienie
dla anyadesign za Zestaw talerzyków na zamówienie

U artystki zamówiłem już kilka kompletów talerzyków Boho. Teraz wróciłem i były to 2 komplety po 6 sztuk, które przeznaczam na upominki urodzinowe dla najbliższych. Jak dawniej tak i teraz, talerzyki są bardzo piękne. Każdy jest samodzielną opowieścią, bardzo indywidualną opowieścią malowaną kolorami. Są bardzo indywidualnie i niepowtarzalne. Bardzo serdecznie wszystkim polecam.

Opinia pozytywna | 08-03-2021 21:17 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Bransoletka ze znakiem skorpiona wykonana na specjalne zamówienie
dla Sztuk Kilka za Bransoletka ze znakiem skorpiona wykonana na specjalne zamówienie

Dziękuje za szybkie i terminowe wykonanie zlecenia . Bransoleta wykonana perfekcyjnie jest piękna oraz dokładnie wykonana z projektem. Jeszcze raz bardzo dziękuje za wykonanie zamówienia.

Opinia pozytywna | 08-03-2021 20:03 | Biżuteria / Bransolety
Ruban - srebrny pierścionek z onyksem i opalem mszystym
dla Rivendell za Ruban - srebrny pierścionek z onyksem i opalem mszystym

Minimalistyczny pierścień o surowej formie... bardzo orginalny. Tagi graficzny - poprzez swoj kształt i dobór kamieni. Ponadczasowy... i bardzo wygodny. Serdecznie polecam, bo współpraca z Artystami WZOROWA!!

Opinia pozytywna | 07-03-2021 23:38 | Biżuteria / Pierścionki
Naszyjnik z cytrynem
dla Salczyńska za Naszyjnik z cytrynem

Piękny ażurowy drobiazg, ślicznie prezentuje się na dekolcie.

Opinia pozytywna | 05-03-2021 12:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Zamówienie specjalne - kolczyki
dla Salczyńska za Zamówienie specjalne - kolczyki

Piękne arcydzieła od wspaniałej osoby.

Opinia pozytywna | 04-03-2021 15:04 | Biżuteria / Kolczyki
Złoty pierścionek z kwarcem różowym
dla Dawid Pandel za Złoty pierścionek z kwarcem różowym

piękny pierścionek, dziękuje za szybką wysyłkę ;)

Opinia pozytywna | 04-03-2021 12:48 | Biżuteria / Pierścionki
Witraż Kwiatek - pomarańczowy
dla Breitling Glass And More za Witraż Kwiatek - pomarańczowy

Dziękuję

Opinia pozytywna | 03-03-2021 22:52 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
GRAFIKA 143 - insp. Mały Książę i lis
dla Maja Gajewska za GRAFIKA 143 - insp. Mały Książę i lis

Piękna grafika!

Opinia pozytywna | 03-03-2021 22:50 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Meridionalis - srebrny wisiorek z bursztynem bałtyckim
dla Rivendell za Meridionalis - srebrny wisiorek z bursztynem bałtyckim

Szybka wysyłka, błyskawiczny i bardzo przyjemny kontakt, a przede wszystkim naprawdę starannie wykonana, estetyczna i elegancka biżuteria, która cieszy oko. Szczerze polecam! :)

Opinia pozytywna | 03-03-2021 21:40 | Biżuteria / Wisiory
Nieziemskie Monidło
dla GRAFIJA za Nieziemskie Monidło

Będzie kilka słów więcej, ponieważ grafika była prezentem dla Młodej Pary. Co istotne, została wykonana na zamówienie i zgodnie ze wszystkimi oczekiwaniami co do kolorów, tak ważnych dla obdarowanej Panny Młodej. Co istotniejsze, grafika zaskoczyła nie tylko obdarowanych, ale także najbliższą rodzinę. Została uznana za najciekawszy prezent, a o przyjemności patrzenia na nią, słuchałam po wielokroć. Dodam, że nic tak nie cieszy, jak dawanie z uśmiechem i przekonaniem, że wśród papierów i wstążek kryje się rzecz wyjątkowa. Dziękuję i polecam serdecznie na różne okazje, i bez okazji także.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 19:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Żyd na szczęście
dla GRAFIJA za Żyd na szczęście

Na szczęście i radość, bo grafika jest wyjątkowa, Dziękuję i polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 19:36 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Król Olch
dla zazuu za Król Olch

Za długo zwlekałam z decyzją o kupnie maski. Straciłam przez to wiele lat przyjemności posiadania rzeczy wyjątkowej. Ale w końcu mam i jest mi trudno opisać towarzyszące temu emocje. Szczególność tej ceramiki wyraża się w kolorach, kompozycji, łagodności rysów twarzy. Emanuje spokojem i równowagą. Gdy na nią patrzę, czuję, że w delikatności linii ust, nosa i powiek jest siła właściwa naturze; jej bezwzględność w trwaniu i odnawianiu swojej mocy, zaspokajaniu swoich potrzeb. Gdy myślę, że te powieki mogłyby się podnieść, ogarnia mnie niepokój nieodgadnionego, niepojętego, nieskończonego? Podziwiam wrażliwość Artystki i cieszę się, że dzieli się nią z innymi. Dziękuję i polecam z serca. Warto mieć te rzeźby, żeby na chwilę zatrzymać się, popatrzeć i posłuchać opowieści zaklętej w ceramice.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 19:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kalorie ujemne - OPRAWIONY
dla Jolanta Okrągła za Kalorie ujemne - OPRAWIONY

Praca wyjątkowa pod wieloma względami: kolorów, kompozycji, opowieści wyrażonej kreską. Zachwyciła mnie od pierwszego spojrzenia szczególną energią spokoju, ciszy i ciepła. Polecam z serca.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 18:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIKA 123 - serce
dla Maja Gajewska za GRAFIKA 123 - serce

Piękna grafika. Profesjonalnie oprawione i zapakowane.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 12:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Steno - Secesyjny pierścionek z kianitem
dla Salczyńska za Steno - Secesyjny pierścionek z kianitem

Bardzo ładny, oryginalny, lekki i przykuwający wzrok pierścionek.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 09:51 | Biżuteria / Pierścionki
CERAMICZNY POJEMNIK PUMPKIN I
dla Malgoska Wosik CERAMICZKA za CERAMICZNY POJEMNIK PUMPKIN I

Wszystko zgodnie z opisem i w terminie.

Opinia pozytywna | 01-03-2021 12:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KOCIARA
dla GRAFIJA za KOCIARA

Wspaniała praca. Wisi na zaszczytnym miejscu. Pięknie i starannie opakowana. Ciekawa technika akwaforty. Dziękuję Agnieszka Cetner

Opinia pozytywna | 01-03-2021 08:54 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki