Margaretki - akwarela, oryginał  0478
dla Anna Lipowska za Margaretki - akwarela, oryginał 0478

Piekne

Opinia pozytywna | 30-08-2020 13:13 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
OBRAZ  '' Lawendowo ''
dla obrazy lucyny za OBRAZ '' Lawendowo ''

Piekny!!!!!!

Opinia pozytywna | 30-08-2020 13:12 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Organiczne kolczyki z perłami
dla Salczyńska za Organiczne kolczyki z perłami

Para niezwykle oryginalnych kolczyków. Perełki uroczo się prezentują w tych srebrnych zawijaskach...jak białe kwiatki na gałązkach. Radość dla oka radość dla ucha;) Kunszt, wyobraźnia i umiejętności pani Izy czynią je niepowtarzalnymi. Dziękuje!

Opinia pozytywna | 28-08-2020 16:01 | Biżuteria / Kolczyki
OBRĄCZKA NAZANCZONA ZŁOTEM
dla jabłońska biżuteria za OBRĄCZKA NAZANCZONA ZŁOTEM

Jest piękna! Subtelna i wyrazista zarazem. Zachwyca precyzją wykonania. Łączy w sobie intrygujące kontrasty - delikatność i ciszę jedwabistego blasku z masywną grubością. Wykwintne złote akcenty. Ależ mnie cieszy! Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 27-08-2020 13:34 | Biżuteria / Pierścionki
Trójkolorowa bransoleta
dla Wierzbanowska Jewellery za Trójkolorowa bransoleta

Bardzo fajna i mega wygodna bransoletka! Mam nadzieję, że bedzie się długo i dobrze nosić. Realizacja zamówienia szybka i bezproblemowa. Polecam artystkę!

Opinia pozytywna | 24-08-2020 21:54 | Biżuteria / Bransolety
Lew - srebrny wisior na drewnie - znaki zodiaku
dla Toros Design za Lew - srebrny wisior na drewnie - znaki zodiaku

Rewelacyjny wisior! Kunsztowne i bardzo dokładne wykonanie. 'Na żywo' wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach przed zamówieniem. Mam nadzieję, że równie spodoba się Osobie, dla której został kupiony na prezent. Polecam artystę!

Opinia pozytywna | 24-08-2020 21:53 | Biżuteria / Wisiory
W drodze do zimy - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i ametystem
dla Kornelia Sus za W drodze do zimy - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i ametystem

Naszyjnik w rzeczywistości jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach, zachwycający! Szybka przesyłka. Naszyjnik pięknie zapakowany. Kontakt z artystką pełen ciepła i życzliwości. Bardzo dziękuję Pani Kornelio.

Opinia pozytywna | 24-08-2020 18:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Wisiorek z wilkiem na zamówienie
dla Ksenia.art za Wisiorek z wilkiem na zamówienie

Rewelacja.:)

Opinia pozytywna | 19-08-2020 16:33 | Biżuteria / Wisiory
Pazur - wisior srebrny
dla VENUS GALERIA za Pazur - wisior srebrny

Pazur jest długi ostry, tak jak powinien wyglądać :)

Opinia pozytywna | 19-08-2020 16:33 | Biżuteria / Wisiory
Jabłka dwa - suchy pastel oryginał
dla Daria Górkiewicz za Jabłka dwa - suchy pastel oryginał

Obraz jest boski i komponuje się z moim wnętrzem.

Opinia pozytywna | 17-08-2020 11:23 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pollock czy Kandinsky - abstrakcja - akwarela oryginał
dla Daria Górkiewicz za Pollock czy Kandinsky - abstrakcja - akwarela oryginał

Obraz jest boski i komponuje się z moim wnętrzem.

Opinia pozytywna | 17-08-2020 11:23 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Bransoletka Psia Łapka Brąz
dla Zahario za Bransoletka Psia Łapka Brąz

Bransoletka jest super i bardzo fajnie się nosi.

Opinia pozytywna | 15-08-2020 17:17 | Biżuteria / Bransolety
Jarmarczny ptaszek - patera szklana, fusing
dla anyadesign za Jarmarczny ptaszek - patera szklana, fusing

Niezwykle piękna patera, bardzo dekoracyjna ! Dziękuję i polecam artystkę.

Opinia pozytywna | 13-08-2020 21:24 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Obraz na płótnie - akryl, collage - Leia
dla Gabriela Krawczyk za Obraz na płótnie - akryl, collage - Leia

Obraz przepiękny. Osoba nim obdarowana była zachwycona.

Opinia pozytywna | 13-08-2020 20:40 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Brąz i jesienne kwiaty
dla inmano za Brąz i jesienne kwiaty

Szal bardzo ładny, staranne wykonany ,oryginalny , ładnie zapakowany, dostawa błyskawiczna.

Opinia pozytywna | 13-08-2020 12:10 | Akcesoria / Szale i chusty
Śnieżna Pantera, szeroka wyplatana bransoleta, beading
dla Sol za Śnieżna Pantera, szeroka wyplatana bransoleta, beading

Piękna, irbis jak żywy. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 12-08-2020 15:30 | Biżuteria / Bransolety
LIKE AN ANGEL (leather strap) - komplet bransolet
dla Anioł za LIKE AN ANGEL (leather strap) - komplet bransolet

Kupiłam tę bransoletkę na urodziny mojego najlepszego przyjaciela i chociaż on jej nie zobaczy do następnego tygodnia, absolutnie ją uwielbiam. Materiały są wysokiej jakości, a szczegóły i kunszt artystyczny. Dzięki, Aniol :)

Opinia pozytywna | 11-08-2020 13:15 | Biżuteria / Bransolety
Numer na dom dla Pani Anny.
dla Joanna Lewandowska za Numer na dom dla Pani Anny.

Bardzo ładny numer - projekt, kolory i wykonanie, a do tego świetna współpraca z Panią Joanną, szybki, skuteczny kontakt i terminowość. Bardzo dziękuję. AR

Opinia pozytywna | 09-08-2020 11:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Koronkowe kanu
dla anyadesign za Koronkowe kanu

Przepiękna patera !! Dziękuję i gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 07-08-2020 16:00 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Polana
dla Malowarnia za Polana

Obraz jest super.Bardzo serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-08-2020 19:31 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy