CROSS - bransoleta
dla Anioł za CROSS - bransoleta

Profesjonalizm, elastyczność, terminowość..A przede wszystkim piękna,oryginalna i dopracowana w kazdym szczegole biżuteria.Super! Szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 24-07-2020 18:33 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Portia - oryginalny  srebrny naszyjnik z wyjątkowym kaboszonem zoisytu i muszlą paua, wykonany ręcznie
dla CIBA za Portia - oryginalny srebrny naszyjnik z wyjątkowym kaboszonem zoisytu i muszlą paua, wykonany ręcznie

Super

Opinia pozytywna | 24-07-2020 17:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Pierścionek z zoisytem na zamówienie
dla CIBA za Pierścionek z zoisytem na zamówienie

Ok

Opinia pozytywna | 24-07-2020 17:30 | Biżuteria / Pierścionki
Przeploty - akwarela oryginał
dla Daria Górkiewicz za Przeploty - akwarela oryginał

Polecam

Opinia pozytywna | 24-07-2020 14:07 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Abstrakcja - oryginał - akwarela, tusz 0091
dla Anna Lipowska za Abstrakcja - oryginał - akwarela, tusz 0091

Piękna praca, szybka wysyłka. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 24-07-2020 14:07 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Skrzydła - grafika ebru
dla Daria Górkiewicz za Skrzydła - grafika ebru

Polecam

Opinia pozytywna | 24-07-2020 14:06 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
W morzu marzeń
dla GRAFIJA za W morzu marzeń

Piękna praca, szybka wysyłka.

Opinia pozytywna | 24-07-2020 14:06 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Sfera natury_tondo
dla Galeria na piętrze za Sfera natury_tondo

Dziękuję , obraz b. ładny ,pozdrawiam !

Opinia pozytywna | 23-07-2020 13:52 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
para z chryzokolą
dla rosa mejer za para z chryzokolą

Kolczyki przepiękne, nietuzinkowe.Moje małe dzieła sztuki.Przemiły kontakt z Panią Rosą-POLECAM

Opinia pozytywna | 23-07-2020 13:40 | Biżuteria / Kolczyki
TRIPLE MOON - czarny pierścień z Cytrynem
dla PASIÓN za TRIPLE MOON - czarny pierścień z Cytrynem

Pierścionek jest bardzo efektowny. Cytryn piękny. Dziękuję i polecam !

Opinia pozytywna | 23-07-2020 08:46 | Biżuteria / Pierścionki
SWAN - złocona bransoletka z łabędziem ozdobiona Chalcedonami i Topazami Swiss Blue
dla PASIÓN za SWAN - złocona bransoletka z łabędziem ozdobiona Chalcedonami i Topazami Swiss Blue

Cudna bransoletka! Pięknie się prezentuje z dzinsami i biala bluzka i z mala granatowa tez. Dziekuje za kolejny klejnot w mojej kolekcji.

Opinia pozytywna | 20-07-2020 13:13 | Biżuteria / Bransolety
Znowu tęczowo - komplet 6 talerzyków
dla anyadesign za Znowu tęczowo - komplet 6 talerzyków

Talerzyki urocze, kolory ciekawie dopasowane, polecam !

Opinia pozytywna | 19-07-2020 12:41 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Gratulacje dla Sandry
dla asiawurysuje za Gratulacje dla Sandry

Bardzo ładna kartka z gratulacjami, dziękuję !

Opinia pozytywna | 19-07-2020 12:40 | Scrapbooking / Kartki
upojna noc1
dla asiawurysuje za upojna noc1

Piękna, nastrojowa ,poetycka grafika. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-07-2020 12:26 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Pudel w kremie
dla asiawurysuje za Pudel w kremie

Mój faworyt. Uroczy, wesoły obraz, piękne kolory. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-07-2020 12:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Early morning i Dziś jest pełnia- razem A3
dla asiawurysuje za Early morning i Dziś jest pełnia- razem A3

Bardzo piękne obrazy, dziękuję ! Polecam !

Opinia pozytywna | 19-07-2020 12:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Pomarańcze i turkusy - patera szklana, fusing
dla anyadesign za Pomarańcze i turkusy - patera szklana, fusing

Przepiękna patera w wesołej , optymistycznej kolorystyce, doskonałe wykonanie, radość dla oczu. Polecam !

Opinia pozytywna | 19-07-2020 12:10 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
PAPUGI NIEROZŁĄCZKI
dla Beata Kmieć za PAPUGI NIEROZŁĄCZKI

P. Beato papugi nierozłączki śliczne , bardzo dziękuję . Pozdrawiam !

Opinia pozytywna | 17-07-2020 13:24 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Pierścień z nieoszlifowanym akwamarynem
dla Deka Jewellery za Pierścień z nieoszlifowanym akwamarynem

Śliczny, pięknie wykonany. Pasuje do lata i opalenizny. Polecam Artystę. Na pewno jeszcze wrócę. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 16-07-2020 17:54 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne kolczyki koła fuksja
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki koła fuksja

Bardzo ładne i oryginalne kolczyki, wysoka jakość wykonania.

Opinia pozytywna | 14-07-2020 20:40 | Biżuteria / Kolczyki