Wisior Krzyż Srebro
dla Zahario za Wisior Krzyż Srebro

zgodny z oczekiwaniami

Opinia pozytywna | 02-07-2020 16:55 | Biżuteria / Wisiory
Pierścionek z nasturcją
dla jolantabromke za Pierścionek z nasturcją

Oryginalny, piękny pierścionek, wykonany bardzo starannie niezwykłą techniką, która jest wizytówką Artystki. Nasturcje są kolejnym moim kwiatowym zakupem u Pani Jolanty Bromke - na pewno nie ostatnim :-) Transakcja bez zarzutu. Bardzo dziękuję i bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 02-07-2020 07:45 | Biżuteria / Pierścionki
GIPSY - naszyjnik
dla Anioł za GIPSY - naszyjnik

Naszyjnik jest bardzo ładny, a Pan Artysta bardzo pomocny :-)

Opinia pozytywna | 01-07-2020 13:01 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Duża maska - Strażnik ogrodu Jasna
dla w.inspiracji za Duża maska - Strażnik ogrodu Jasna

Maska jest przepiękna

Opinia pozytywna | 30-06-2020 22:01 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z brązową perłą
dla Salczyńska za Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z brązową perłą

Naszyjnik jest śliczny, perfekcyjnie wykonany. Dziękuję i polecam !

Opinia pozytywna | 30-06-2020 09:59 | Biżuteria / Naszyjniki
kolczyki MINDANAO
dla SHAMBALA za kolczyki MINDANAO

Bardzo ładne i przyciągają wzrok, są nietypowe i z miejsca koleżanki pytały skąd, gdzie i jak :) szybka dostawa do UK, dziękuję

Opinia pozytywna | 29-06-2020 23:00 | Biżuteria / Kolczyki
Ona - Taure
dla w.inspiracji za Ona - Taure

Wspaniała. Cieszę się, że się na nią zdecydowałam.

Opinia pozytywna | 26-06-2020 15:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Termometr pokojowy ceramiczny turkusowy
dla artlantyda za Termometr pokojowy ceramiczny turkusowy

Muszę napisać, że wykonanie jak i przesyłka pełna profesjonalizmu. Cudowne wykonanie. Dostarczone z miłym prezentem, czego się nie spodziewałem. Polecam z całego serca.

Opinia pozytywna | 25-06-2020 14:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ażurowe krople z hematytu I, kolczyki, beading
dla Sol za Ażurowe krople z hematytu I, kolczyki, beading

Kolczyki są zachwycające. Wysyłka w ciągu 3 dni. Jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 25-06-2020 14:06 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoletka srebrna z naturalnym koralem
dla Loopart za Bransoletka srebrna z naturalnym koralem

Piękna, elegancka, unikatowa. Bardzo dziękuję za życzliwe podejście do prośby o szybkie dostarczenie.

Opinia pozytywna | 25-06-2020 10:10 | Biżuteria / Bransolety
Miodowy klejnot - srebrny wisior z cytrynem
dla Agnieszka Czerkas za Miodowy klejnot - srebrny wisior z cytrynem

Przepiękny wisior z cytrynem, urzekł mnie od pierwszego wejrzenia, ale w rzeczywistości jest jeszcze piękniejszy, elegancki, wysmakowany. Nie był tani ale zaryzykowałam zakup i było warto. Przemiły kontakt z Artystką, błyskawiczna przesyłka, wisiorek ślicznie zapakowany, opakowanie wykorzystałam bo to był prezent. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 21-06-2020 21:48 | Biżuteria / Wisiory
Maska mała - fehu
dla w.inspiracji za Maska mała - fehu

Śliczna!

Opinia pozytywna | 19-06-2020 17:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska duża - Vilya
dla w.inspiracji za Maska duża - Vilya

Piękna maska!

Opinia pozytywna | 19-06-2020 17:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Wisiorek duży z zieloną perłą
dla VENUS GALERIA za Wisiorek duży z zieloną perłą

Piękne wykonanie , dziękuję !

Opinia pozytywna | 19-06-2020 14:23 | Biżuteria / Wisiory
Lilie z zieloną perłą kolczyki srebrne
dla VENUS GALERIA za Lilie z zieloną perłą kolczyki srebrne

Piękny zestaw , oryginalny .Dziękuję 1

Opinia pozytywna | 19-06-2020 14:23 | Biżuteria / Kolczyki
Soczyście kolorowe na lato- komplet 6 talerzyków i patera
dla anyadesign za Soczyście kolorowe na lato- komplet 6 talerzyków i patera

Piękne !

Opinia pozytywna | 19-06-2020 14:22 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zamówienie- misa i dwa anioły-świeczniki
dla anyadesign za Zamówienie- misa i dwa anioły-świeczniki

Piękne !

Opinia pozytywna | 19-06-2020 14:21 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Porcelanowa Krystaliczna Kula - "Seria Obce Planety" #011
dla Crystalline Obsession za Porcelanowa Krystaliczna Kula - "Seria Obce Planety" #011

Kula piękna , niespotykana , dostawa błyskawiczna . Dziękuję i pozdrawiam !

Opinia pozytywna | 19-06-2020 14:20 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
LITTLE LUCK Srebrne kolczyki z ametystem
dla Litori za LITTLE LUCK Srebrne kolczyki z ametystem

Piękne, delikatne i unikatowe; świetny kontakt z Artystą

Opinia pozytywna | 18-06-2020 15:42 | Biżuteria / Kolczyki
Złoty pierścionek z brylantem 0,08 ct (młotkowana powierzchnia)
dla BIZOE za Złoty pierścionek z brylantem 0,08 ct (młotkowana powierzchnia)

Przepiękny, niebanalny, delikatny pierścionek, wspaniała współpraca z Artystkami. Gorąco polecam

Opinia pozytywna | 17-06-2020 12:10 | Biżuteria / Pierścionki