Leśne szepty z jadeitem
dla Drakonaria za Leśne szepty z jadeitem

Piękne i subtelne maleństwa.. zachwyca w nich detal-misterne liście dębu, żołędzie, pnącza. Wszystko niesamowicie współgra z zielonym jadeitem tworząc wiosenne kolczyki..aż się chce iść do lasu..;) Niezwykle oryginalna biżuteria i..taka optymistyczna..... Polecam Artystkę!!

Opinia pozytywna | 13-04-2021 12:31 | Biżuteria / Kolczyki
Anioł wstydliwy
dla GRAFIJA za Anioł wstydliwy

Kolejny Anioł do kolekcji. Cudny! Wszystkie tworzą subtelny klimat. Idealny - w moim przypadku- w sypialni. Jestem wdzięczna. Serdecznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 11-04-2021 22:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kolczyki SABAH
dla SHAMBALA za kolczyki SABAH

Kolczyki bardzo ładne zgodne z opisem i zdjęciem.

Opinia pozytywna | 11-04-2021 14:26 | Biżuteria / Kolczyki
ZEGAR Z BETONU ROMAN BIAŁY/CZARNY/ZŁOTO
dla rawdical za ZEGAR Z BETONU ROMAN BIAŁY/CZARNY/ZŁOTO

Bardzo ładny zegar, świetnie wykonany

Opinia pozytywna | 07-04-2021 23:06 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Orinys, smocza bransoleta cuff, beading
dla Sol za Orinys, smocza bransoleta cuff, beading

Wydałam negatywną opinię na temat dostarczenia zamówionej bransoletki. Obecnie zmieniam tę opinię, ponieważ przesyłka szczęśliwie dotarła dzięki rzeczowej informacji Artystki co jej dostarczenia. Niezależnie więc od mojej niezmienionej opinii co do niewystarczającej sprawności działania operatora Poczta Polska, chcę podkreślić, że Artystka postąpiła rzetelnie, kontakt z nią był zapewniony, a nade wszystko zamówiona bransoletka spełniła w pełni oczekiwania. Jest naprawdę śliczna. Ma piękne kolory i jest starannie wykonana. Mogę ją z czystym sumieniem polecić.

Opinia pozytywna | 06-04-2021 12:20 | Biżuteria / Bransolety
Łańcuch - naszyjnik unisex
dla formood za Łańcuch - naszyjnik unisex

Oryginalny. Robi wrażenie masywnego ale nie jest ciężki i przytłaczający. Wykonanie jak zawsze najwyższej próby. Polecam.

Opinia pozytywna | 30-03-2021 09:53 | Biżuteria / Naszyjniki
numery na dom dla Pani Joli.
dla Joanna Lewandowska za numery na dom dla Pani Joli.

Dzień dobry, cyferki są prześliczne. No mają jeden minus, są tak ładne że skupiają na sobie całą uwagę:) Dziękuję! Życzę dużo zdrowia i Spokojnych Świąt. Jola Piątek- Pytlarz

Opinia pozytywna | 29-03-2021 07:34 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Petite - Pierścień z Czaroitem
dla Salczyńska za Petite - Pierścień z Czaroitem

Ponieważ jestem od ponad dekady (!!)wielbicielka prac i stylu Pani Izy, to moja opinia jest oczywiście pozytywna;)...Ten pierścień mnie zachwycił! Jest masywny, ale koronka nadaje mu lekkości..kamień ma piękną barwę..jest jak lody jagodowe;)...Artystka ma i talent, i warsztat i niesamowitą wyobraźnię..dlatego Jej dzieła są niezwykłe...dopracowane i z polotem. Polecam wszystkim.

Opinia pozytywna | 26-03-2021 12:58 | Biżuteria / Pierścionki
Zamówienie specjalne - Pani Wiosna
dla Karolina Kierat za Zamówienie specjalne - Pani Wiosna

Piękna akwarela, słoneczna, kolorowa. Profesjonalnie wykonana. Bardzo dobry kontakt z Panią Karoliną, błyskawiczna wysyłka pracy. Jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 25-03-2021 18:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Maki - rysunek akwarela
dla Karolina Kierat za Maki - rysunek akwarela

Piękna akwarela, profesjonalne wykonanie.

Opinia pozytywna | 22-03-2021 18:57 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ilúve - Crab Nebula I, szeroka wyplatana bransoleta, beading
dla Sol za Ilúve - Crab Nebula I, szeroka wyplatana bransoleta, beading

Wszystko dobrze, Dziękuję!

Opinia pozytywna | 20-03-2021 17:24 | Biżuteria / Bransolety
Prasolit z ametystami
dla Sas-Narkiewicz za Prasolit z ametystami

Wspaniały naszyjnik, subtelna forma i piękne kamienie. Miły, rzeczowy kontakt ze sprzedającym, bardzo szybka wysyłka. Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-03-2021 14:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Zawinięty z dendrytowym
dla Sas-Narkiewicz za Zawinięty z dendrytowym

Pełna perfekcjonistka, a zarazem osoba bardzo życzliwa i miła. Wyrób przecudny, niezmiernie oryginalny, kunsztowny.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 09:32 | Biżuteria / Pierścionki
Czapla - oryginał, akwarela 0479
dla Anna Lipowska za Czapla - oryginał, akwarela 0479

Piękna , wyjątkowa. Sympatyczny kontakt z artystką.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:24 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Róże - akwarela, oryginał  0356
dla Anna Lipowska za Róże - akwarela, oryginał 0356

Herbaciane róże rodem z ogrodów dworskich. Piękne.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:22 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Keira - akwarela, oryginał 0317
dla Anna Lipowska za Keira - akwarela, oryginał 0317

Monochromatyczna , piękna .

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Sowa- oryginał, akwarela 0483
dla Anna Lipowska za Sowa- oryginał, akwarela 0483

Jak wszystkie "ptasie" akwarele puchacz jest namalowany pięknie. Bardzo realistyczny. Zapakowany dokładnie , bezpiecznie. Artystkę polecam.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:20 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pszoły brązowe - kolczyki srebrne
dla VENUS GALERIA za Pszoły brązowe - kolczyki srebrne

Kolczyki są misternie wykonane. Piękne. Dobrze się noszą. Są dość lekkie. Były pięknie zapakowane z ciekawie napisanymi informacjami dla właścicielki( nowej właścicielki pszczół).

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:15 | Biżuteria / Kolczyki
Broszka srebrna - Kameleon mały brązowy
dla VENUS GALERIA za Broszka srebrna - Kameleon mały brązowy

Piękny, ma niesamowity wyraz pyszczka. Jest dopracowany w najdrobniejszych szczegółach, noszę go w komplecie z bransoletką. Bardzo polecam galerię Venus.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:11 | Biżuteria / Broszki
Płaszczki kolczyki srebrne
dla VENUS GALERIA za Płaszczki kolczyki srebrne

Bardzo lubię te kolczyki. Noszę je często. Są lekkie, wygodne, pięknie , starannie wykonane. Bardzo oryginalne. Mam sporo biżuterii z galerii Venus-polecam artystkę.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:09 | Biżuteria / Kolczyki