Petite - Kolczyki z czaroitami
dla Salczyńska za Petite - Kolczyki z czaroitami

Para cudnych kolczyków. Bardzo mi się podobają przez swoja delikatność i uniwersalność. Czaroity maja niesamowitą barwę..(są bardzo intrygujące..niejednolite)...i zostały przepięknie oprawione. Po mistrzowsku wręcz. Biżuteria autorstwa Pani Izy jest z górnej półki..oryginalna i niepowtarzalna.

Opinia pozytywna | 27-11-2020 14:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Glam red - oryginalny naszyjnik z naturalnej skóry z cyrkonią
dla Soft Things za Glam red - oryginalny naszyjnik z naturalnej skóry z cyrkonią

Jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 27-11-2020 11:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Fire!!! - efektowne, długie kolczyki z agatem płonącym, makrama, srebro
dla Soft Things za Fire!!! - efektowne, długie kolczyki z agatem płonącym, makrama, srebro

Piękne

Opinia pozytywna | 27-11-2020 11:01 | Biżuteria / Kolczyki
W dzień gorącego lata...- komplet 3 talerzyków i patera
dla anyadesign za W dzień gorącego lata...- komplet 3 talerzyków i patera

Komplet jest przepiękny. Polecam !

Opinia pozytywna | 26-11-2020 19:45 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
labradoryt
dla mz studio za labradoryt

Wisiorek bardzo ładnie wykonany odpowiada opisowi osoba obdarowana jest bardzo zadowolona z prezentu Gratuluję pomysłu i misternego wykonania Pozdrawiam,

Opinia pozytywna | 25-11-2020 17:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Szklany uchwyt do mebli - SPIRAL max
dla WAWER za Szklany uchwyt do mebli - SPIRAL max

Wszystko 100% pro????: gałki przepiękne, doskonały kontakt z artystą, dochowany termin, profesjonalne zapakowanie produktu. Polecam bardzo!

Opinia pozytywna | 24-11-2020 14:17 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Pierścionek 925 oksydowany, pozłocony z kuprytem i agatem aqua
dla Points of View Anna Kamińska za Pierścionek 925 oksydowany, pozłocony z kuprytem i agatem aqua

!Super! Dziękuję! :)

Opinia pozytywna | 24-11-2020 14:01 | Biżuteria / Pierścionki
4 pory roku
dla GRAFIJA za 4 pory roku

Dziękuję za 4 wspaniałe prace zgodne z moimi sugestiami. Polecam.

Opinia pozytywna | 23-11-2020 19:45 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
OKNA
dla grafizen za OKNA

Grafika robi ogromne wrażenie wieloma szczegółami,ogrom pracy ! Dla mnie tytuł powinien brzmieć "Bytom dzisiaj ,okres świetności minął" Dziękuję !

Opinia pozytywna | 21-11-2020 17:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Srebrno-miedziane kolczyki - dzwonki
dla Toros Design za Srebrno-miedziane kolczyki - dzwonki

Kolczyki śliczne, bardzo solidnie wykonane. Dziękuję i polecam Toros Design. Małgosia

Opinia pozytywna | 20-11-2020 17:33 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny wisiorek z orką i agatem - Nocny skok
dla Cztery Humory za Srebrny wisiorek z orką i agatem - Nocny skok

Dzień dobry żona jest zachwycona, gratuluje dobrego smaku pomysłu oraz koronkowej robotny .Jest pod wrażeniem Pani talentu. Uważa że cena jest raczej wygórowana ,jednak urok wisiorka łagodzi dyskomfort spowodowany wydaniem sporej kwoty pieniędzy ,P.S Bardzo podoba się Żonie kolekcja inspirowana Pani podróżą do Japonii Pozdrawiamy

Opinia pozytywna | 20-11-2020 14:58 | Biżuteria / Wisiory
WPINKA BŁYSKAWICA CZERWONA
dla Wierzbanowska Jewellery za WPINKA BŁYSKAWICA CZERWONA

Śliczna i wyraża bardzo ważne wartości... więc podwójnie dziękuję. Ania

Opinia pozytywna | 19-11-2020 20:08 | Biżuteria / Broszki
Kolczyki - liście z hessonitem, granatem, labradorytem ....
dla formood za Kolczyki - liście z hessonitem, granatem, labradorytem ....

Kolczyki przepiękne, nietuzinkowe. Jestem zachwycona.

Opinia pozytywna | 19-11-2020 19:09 | Biżuteria / Kolczyki
Relikwia - grafika ebru
dla Daria Górkiewicz za Relikwia - grafika ebru

Grafika z charakterem ! zwraca na siebie uwagę i robi jakość.Jeszcze prezent od pani Darii za który serdecznie dziękuję !

Opinia pozytywna | 19-11-2020 18:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
płytki zielone zielone
dla artkafle za płytki zielone zielone

Polecam serdecznie, warto było poczekać te 5 tygodni, kafelki są śliczne!

Opinia pozytywna | 19-11-2020 16:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka ze starej chaty
dla Dekornia za umywalka ze starej chaty

Umywalka jest piękna. Jestem Bardzo zadowolona. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 18-11-2020 13:22 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
FIORD VII
dla Beata Kmieć za FIORD VII

Trochę późno... ale wszystko super! :)

Opinia pozytywna | 18-11-2020 10:03 | Biżuteria / Naszyjniki
BRANSOLETKA ZE SREBRA DWA SERCA
dla Loopart za BRANSOLETKA ZE SREBRA DWA SERCA

Piękna bransoletka. Szybka wysyłka. Dzięki

Opinia pozytywna | 17-11-2020 19:41 | Biżuteria / Bransolety
Szklany uchwyt do mebli - PLAM
dla WAWER za Szklany uchwyt do mebli - PLAM

Cudowne!!!! Nic więcej nie trzeba dodawać, gałki wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciu, komoda dostała nowe życie! :) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-11-2020 20:11 | Dekoracja Wnętrz / Meble
akwamaryn
dla mz studio za akwamaryn

Piękna artystyczna biżuteria.

Opinia pozytywna | 13-11-2020 15:05 | Biżuteria / Bransolety