Jarzębinowa - lniana zakładka do książki z piórkiem
dla Soft Things za Jarzębinowa - lniana zakładka do książki z piórkiem

Wszystko super. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 29-03-2020 20:48 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Tytanowe kolczyki - Motyle
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Motyle

Wszystko super. Piękne kolczyki. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 29-03-2020 20:48 | Biżuteria / Bransolety
Tytanowe kolczyki - Dżungla 64
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Dżungla 64

Wszystko super. Piękne kolczyki. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 29-03-2020 20:48 | Biżuteria / Kolczyki
Leśne warkocze - kolczyki ze srebra i jedwabiu (wersja mini)
dla Soft Things za Leśne warkocze - kolczyki ze srebra i jedwabiu (wersja mini)

Wszystko super. Piękne kolczyki. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 29-03-2020 20:48 | Biżuteria / Kolczyki
Akt
dla Iwona Winiarczyk za Akt

Przepiękna bransoleta, misternie wykonana. Zalecam dopasowanie do przegubu przed zakupem ponieważ ładnie wygląda dopasowana. Adriana

Opinia pozytywna | 28-03-2020 06:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Geometryczny regulowany pierścionek GRAPHITE II
dla SHAMBALA za Geometryczny regulowany pierścionek GRAPHITE II

Przepiękna bransoleta, misternie wykonana. Zalecam dopasowanie do przegubu przed zakupem ponieważ ładnie wygląda dopasowana. Adriana

Opinia pozytywna | 28-03-2020 06:48 | Biżuteria / Pierścionki
Śnieżna Pantera, szeroka wyplatana bransoleta, beading
dla Sol za Śnieżna Pantera, szeroka wyplatana bransoleta, beading

Przepiękna bransoleta, misternie wykonana. Zalecam dopasowanie do przegubu przed zakupem ponieważ ładnie wygląda dopasowana. Adriana

Opinia pozytywna | 28-03-2020 06:47 | Biżuteria / Bransolety
Ilúve - Monkey Head Nebula I, szeroka wyplatana bransoleta, beading
dla Sol za Ilúve - Monkey Head Nebula I, szeroka wyplatana bransoleta, beading

Przepiękna bransoleta, misternie wykonana. Zalecam dopasowanie do przegubu przed zakupem ponieważ ładnie wygląda dopasowana. Adriana

Opinia pozytywna | 28-03-2020 06:46 | Biżuteria / Bransolety
Niebieskie niebo ponad górami :)
dla Ksenia.art za Niebieskie niebo ponad górami :)

To po prostu cudo i ja nic więcej już dodać nie mogę. Dziękuję z całego serca i pozdrawiam serdecznie!!!

Opinia pozytywna | 26-03-2020 18:59 | Biżuteria / Bransolety
Wisiorek Włóczykij Srebro
dla Zahario za Wisiorek Włóczykij Srebro

jest śliczny!

Opinia pozytywna | 24-03-2020 20:36 | Biżuteria / Wisiory
Piaski Andromedy - srebrne kolczyki z opalem etiopskim, granatem i cyrkonią
dla Kornelia Sus za Piaski Andromedy - srebrne kolczyki z opalem etiopskim, granatem i cyrkonią

Kolejny skarb od Pani Korneli...

Opinia pozytywna | 24-03-2020 08:38 | Biżuteria / Kolczyki
Ona - lindo
dla w.inspiracji za Ona - lindo

Cudowna!!! Wprost nie mogę się napatrzeć :) dziękuje!

Opinia pozytywna | 24-03-2020 08:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Wisior z ametystem
dla Agnieszka Czerkas za Wisior z ametystem

Piękny wisior wykonany z dbałością o detale.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:42 | Biżuteria / Wisiory
Leśne szepty - wisiorek z serpentynitem
dla Drakonaria za Leśne szepty - wisiorek z serpentynitem

Wisiorek jest piękny i został wykonany z ogromną dbałością o najmniejsze detale. Niesamowicie prezentuje się na żywo.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:41 | Biżuteria / Wisiory
Waive - subtelny srebrny naszyjnik z pięknym kaboszonem zoisytu z rubinem, wykonany ręcznie
dla CIBA za Waive - subtelny srebrny naszyjnik z pięknym kaboszonem zoisytu z rubinem, wykonany ręcznie

Piękny.Ogromna dbałość o detale.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Mini lunula - srebro i labradoryt
dla Drakonaria za Mini lunula - srebro i labradoryt

Piękna praca, ogromna dbałośc o szczegóły.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:38 | Biżuteria / Wisiory
Leśne światła
dla Drakonaria za Leśne światła

Wisior jest po prostu piękny.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:38 | Biżuteria / Wisiory
Ponad wiatrem - srebrny naszyjnik z larimarem
dla Kornelia Sus za Ponad wiatrem - srebrny naszyjnik z larimarem

Naszyjnik jest wykonany z niezwykłą dbałością o szczegóły, do tego piękny larimar w cudnej oprawie wywołuje mój szczery uśmiech. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-03-2020 09:50 | Biżuteria / Naszyjniki
Grzybowy domek
dla Drakonaria za Grzybowy domek

Bardzo ładne, dopracowane maleństwo.

Opinia pozytywna | 17-03-2020 11:01 | Biżuteria / Wisiory
Ogród miniatur
dla Drakonaria za Ogród miniatur

Kolczyki delikatne, takie maleńkie cudeńka. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim:)

Opinia pozytywna | 16-03-2020 18:51 | Biżuteria / Kolczyki