Magicales mundo - skull bracelet, anatomical bones, skulls, biomechanics, Cuff Bracelet, cuff,skull bird
dla ALEKSANDR TIVODAR (i) za Magicales mundo - skull bracelet, anatomical bones, skulls, biomechanics, Cuff Bracelet, cuff,skull bird

Niestety czekalem na zamowienie prawie 3 tygodnie, a gdy dostalem produkt to okazal sie on srebrny a nie zloty jak na zdjeciu. Rozumiem, ze brass to jest zloty material...

Opinia negatywna | 19-12-2016 18:05 | Biżuteria / Bransolety
Wena - anioł seledynowy
dla moai-nui za Wena - anioł seledynowy

artykul jest piekny a le zostal zle zapakowany, nie wystarczy folia babelkowa, potrzebny jest styropian i kartonowe zabezpieczenia, oraz oplata za szklo chetnie zakupimy raz jeszcze, ale ten niestety musimy oddac jestessmy gotowi poniesc dodatkowa oplate za specjalna wysylke

Opinia negatywna | 19-11-2016 11:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł światła seledyn
dla moai-nui za Anioł światła seledyn

artykul jest piekny a le zostal zle zapakowany, nie wystarczy folia babelkowa, potrzebny jest styropian i kartonowe zabezpieczenia, oraz oplata za szklo chetnie zakupimy raz jeszcze, ale ten niestety musimy oddac jestessmy gotowi poniesc dodatkowa oplate za specjalna wysylke

Opinia negatywna | 19-11-2016 11:18 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Wena - anioł czerwony
dla moai-nui za Wena - anioł czerwony

artykul jest piekny a le zostal zle zapakowany, nie wystarczy folia babelkowa, potrzebny jest styropian i kartonowe zabezpieczenia, oraz oplata za szklo chetnie zakupimy raz jeszcze, ale ten niestety musimy oddac jestessmy gotowi poniesc dodatkowa oplate za specjalna wysylke

Opinia negatywna | 19-11-2016 11:18 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Wena - anioł piaskowy
dla moai-nui za Wena - anioł piaskowy

artykul jest piekny a le zostal zle zapakowany, nie wystarczy folia babelkowa, potrzebny jest styropian i kartonowe zabezpieczenia, oraz oplata za szklo chetnie zakupimy raz jeszcze, ale ten niestety musimy oddac jestessmy gotowi poniesc dodatkowa oplate za specjalna wysylke

Opinia negatywna | 19-11-2016 11:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł światła fiolet
dla moai-nui za Anioł światła fiolet

artykul jest piekny a le zostal zle zapakowany, nie wystarczy folia babelkowa, potrzebny jest styropian i kartonowe zabezpieczenia, oraz oplata za szklo chetnie zakupimy raz jeszcze, ale ten niestety musimy oddac jestesmy gotowi poniesc dodatkowa oplate za specjalna wysylke

Opinia negatywna | 19-11-2016 11:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Holy bones (natural turquoise) - skull bracelet, anatomical bones, skulls, biomechanics, Cuff Bracelet, cuff,natural turquoise
dla ALEKSANDR TIVODAR (i) za Holy bones (natural turquoise) - skull bracelet, anatomical bones, skulls, biomechanics, Cuff Bracelet, cuff,natural turquoise

Nie mogę wystawić opinii bo bransoletka jeszcze do mnie do doszła. Pozdrawiam

Opinia negatywna | 21-10-2016 12:08 | Biżuteria / Bransolety
miseczka szklana - BŁĘKITNE OCZKO
dla WAWER za miseczka szklana - BŁĘKITNE OCZKO

Ta krytyka nie dotyczy miseczki, ale mojego ostatniego, niedoszlego, zamowienia, a negatywna opinia wynika z tego, ze zostalam po prostu "olana". Skontaktowalam sie z panem Wawerem na poczatku listopada, aby omowic zamowienie na galki do szuflad, ale po kilku tygodniach ponaglen z mojej strony i niedotrzymanych terminow na przedstawienie probek, spowodowanych nawalem swiatecznych zamowien, p. W. po prostu zamilkl i nie odpowiedzial na zapytanie, czy bedzie w stanie dotrzymac terminu, tracac tym samym jedna klientke. Szkoda, bo podobaja mi sie jego wyroby, mam juz ich kilka, ale trudno sie pogodzic z niesolidnoscia i lekcewazeniem. A prostu trzeba bylo powiedziec - zamowienie moze byc gotowe nie wczesniej, jak w styczniu.

Opinia negatywna | 04-12-2015 21:47 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Dwoje
dla BoskaGaleria za Dwoje

Jak wyżej.

Opinia negatywna | 27-08-2015 19:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
DWOJE 2
dla BoskaGaleria za DWOJE 2

Tylko białe kubeczki wygladaja zgodnie ze zdjęciem,jest tak,jakby ciemne były wysłane od zupełnie innego kompletu.Poza tym na zdjęciu jeden podstawek jest biały,szkliwiony,przysłano wszystkie czarne.Mam mieszane uczucia i...chyba nie polecam

Opinia negatywna | 27-08-2015 19:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
wish bone
dla Nina Rossi Jewelry za wish bone

Bransoletka po tygodniowym używaniu rozpadła się ,koraliki kwarcu pokruszyły się i popękały, zepsuła się całkowicie.

Opinia negatywna | 15-11-2014 17:15 | Biżuteria / Bransolety
kolczyki BROMO
dla SHAMBALA za kolczyki BROMO

Projekt bardzo oryginalny jednak jakosc wykonania pozostawia wiele do zyczenia. W zamysle kolczyki byly przeznaczone na prezent a wyladowaly w szufladzie.

Opinia negatywna | 26-12-2013 23:36 | Biżuteria / Kolczyki
Kartka ślubna
dla Anna Carolina (i) za Kartka ślubna

nie otrzymałam przesyłki, brak kontaktu ze sprzedającym

Opinia negatywna | 28-07-2013 21:28 | Scrapbooking / Kartki
Komplet masek
dla zazuu za Komplet masek

Najgorsze doświadczenie zakupów od artysty od lat. Trendymania również się nie popisała,. Bardziej dba o urojone starania artysty niż dobro klienta. Pomijają fakty: brak terminowości, nie zgodność zamówienia z obietnicami oraz twierdzą, że wetknięcie paru kawałków steropianu stanowi o dobrym zapakowaniu delikatnych przedmiotów. Dla mnie (wynika z doświadczenia otrzymywanych przedmiotów od innych sprzedawców) minimum zabezpieczenia stanowi po owinięciu folią bombelkową przeytwierdzenia jej taśmą. Takowej ani grama w paczce nie znalazłem. Próbują o wszystko obwinić kuriera, ale na tej firmie się niezawiodłem. Załączam kopie korespondencji i zdjęcia do samodzielnego osądu zainteresowanych. Lucyna Kuranty i Dariusz Melcer do Galeria Dzień dobry, Okazało się, że Pani Zazuu zasługuje na negatywną opinie. Brak terminowości w porównaniu z sposobem zapakawonia jest nieistototny. Ciekawi mnie czy równiez w taki sposób pakowała maski wykonane dla Pana. Załączam kopie wiadomości wysłanej do Pani Zazuu: Właśnie dotarły do mnie maski. Dzięki sposobowi pakowania przez Panią tylko jedna jest nie uszkodzona. Robię teraz zdjęcia paczki, aby wstawić je na galerii, jak nie należy pakować. Moim zdaniem jedyną prawidłowo zapakowanę rzeczą był dodatkowy wisiorek. Na dnie leżały 2 maski nieczym od siebie nie oddzielone. Folia bombelkowa zamiast być owinięta wokół każdej z masek, była położona na nie(nie oddzielając ich od siebie). Odbierałam już wyroby szklane z Polski i Portugalii i nigdy nie widziałam czegoś takiego. Nie zapominajmy o tym, że 30 czerwca był 4 dni temu. Oto zdjęcia po rozpakowaniu: http://imageshack.us/a/img402/9705/vhxk.jpg http://imageshack.us/a/img843/8066/mr63.jpg http://imageshack.us/a/img838/308/tufy.jpg http://imageshack.us/a/img515/2974/pfh.jpg http://imageshack.us/a/img163/1888/f7vp.jpg http://imageshack.us/a/img842/329/f9op.jpg http://imageshack.us/a/img560/2295/wdcy.jpg http://imageshack.us/a/img560/6975/8ldo.jpg http://imageshack.us/a/img17/9809/vzx4.jpg http://imageshack.us/a/img17/5484/9wb3.jpg http://imageshack.us/a/img856/8982/28fi.jpg http://imageshack.us/a/img40/9388/9q34.jpg http://imageshack.us/a/img853/1905/afl4.jpg http://imageshack.us/a/img853/2666/fzx.jpg http://imageshack.us/a/img153/4951/vo38.jpg http://imageshack.us/a/img42/2395/oh7m.jpg Teraz jesteśmy wściekli nie tylkko na tą Panią, ale i na galerię, że próbował Pan ją bronić. Naszym zdaniem ta Pani ma do nas niepoważny stosunek jako do klienta. Tylko jedna z czterech masek jest cudem nie uszkodzona. Z wyrazami szacunku Lucyna Kuranty i Dariusz Melcer Dzień dobry, Jest nam przykro, że doręczyciel nie potraktował przesyłki zgodnie z jej statusem. Paczka do Państwa została zapakowana tak jak na załączonych zdjęciach (Zazuu sfotografowała paczkę przed jej wysłaniem) - jak Państwo widzicie, każda maska była zapakowana oddzielnie, i dodatkowo były one odizolowane od kartonu fragmentami styropianu. Przesyłka dodatkowo była nadana na warunkach szczególnych, co powinno zmusić doręczyciela do traktowania jej ostrożnie. Regulamin Trendymanii jasno określa postępowanie w przypadku zniszczenia przedmiotu w czasie wysyłki (Reklamacje -> Kupujący -> punkt 3,4 i 5). Czy sporządziliście Państwo protokół reklamacyjny w obecności doręczyciela? Jeśli nie, wiążący jest punkt 4 i to Państwo będziecie musieli egzekwować odszkodowanie od doręczyciela. Wykonane przez Zazuu zdjęcia zawartości przesyłki przed jej wysłaniem mogą być pomocne w składaniu reklamacji. Jeżeli będziecie Państwo potrzebować jakiegokolwiek wsparcia ze strony Artystki lub Galerii w procedurze reklamacyjnej, prosimy o kontakt – w miarę naszych możliwości postaramy się pomóc. Pytacie Państwo czy tak samo zostały zapakowane maski, które zamówiliśmy dla siebie - mamy 9 masek od tej Artystki i wszystkie bez wyjątku dotarły do nas w stanie nienaruszonym. Dodatkowo, proszę o zapoznanie się z opiniami wystawionymi dla prac Zazuu: http://www.trendymania.pl/zazuu,opinie Jak sami Państwo widzicie, wszystkie są opiniami pozytywnymi, a wiele z nich mówi do bezpiecznym doręczeniu i dobrym zapakowaniu. Dodam tylko, że my nie kasujemy opinii neutralnych i negatywnych. Piszecie Państwo, że próbowaliśmy bronić Zazuu – współpracujemy z tą osobą od 4 lat i nigdy nie było jakichkolwiek problemów z jej strony. W przypadku pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiam Paweł Malczyk www.trendymania.pl http://imageshack.us/a/img585/9192/ctee.jpg http://imageshack.us/a/img29/3097/a50x.jpg http://imageshack.us/a/img838/9588/zsed.jpg ZAMÓWIENIE SPECJALNE. wróć  odśwież LucjaiDarek 2013-07-03 16:46:20 Witam, Korzystam z usług tej firmy od dawna i w przeciwieństwie do Pani jest ona solidna. Nie wierzę, że paczka była dobrze zapakowana. Z uwagi, że w Irlandii nie ma zbyt dużego wyboru orginalnych przemiotów często kupujemy za granicą. Nie jednokrotnie były to wyroby szklane. Raz będąc na wakacjach zakupiliśmy ręcznie dmuchaną różę szklaną i wysłaliśmy zwykłą pocztą. Dotała bez szwanku. Z tą różnicą, że artysta solidnie ją zapakował i zabezpieczył. Czy mam uwierzy, że kurier otworzył paczkę i wszystko rozpakował a potem byle jak włożył,obie leżące na dole maski zachodziły na siebie na około 3 cm[JEDNA LERZAŁA NA DRÓGIEJ] , one niczym nie były oddzielone to nie było solidnie zapakowane i nie jest to wina kuriera że nie były solidnie zabezpieczone. 2013-07-03 16:17:13 zazuu Witam Panie Dariuszu,ogromnie mi przykro,ale chciałam zapewnić,że prace z mojej strony były zapakowane odpowiednio(owinięte folią bąbelkową,dodatkowo pianką,odzielone styropianem,dodatkowo wypełniaczem,paczka została dokładnie opisana.Przezornie na taką ewentualność zrobiłam zdjęcia zapakowanych prac(myślę,że będą pomocne w procesie reklamacji dla firmy kurierskiej)Jeśli przesyłka była wysłana na warunkach szczególnych i z odpowiednim w takich przesyłkach ubezpieczeniem nie powinno być problemu.Rozumiem Pana rozgoryczenie i jest mi niezmiernie przykro.Proszę dać znać jak mogę pomóc w związku z reklamacją. Pozdrawiam Wiola LucjaiDarek 2013-07-03 12:02:14 Dzień dobry, Właśnie dotarły do mnie maski. Dzięki sposobowi pakowania przez Panią tylko jedna jest nie uszkodzona. Robię teraz zdjęcia paczki, aby wstawić je na galerii, jak nie należy pakować. Moim zdaniem jedyną prawidłowo zapakowanę rzeczą był dodatkowy wisiorek. Na dnie leżały 2 maski nieczym od siebie nie oddzielone. Folia bombelkowa zamiast być owinięta wokół każdej z masek, była położona na nie(nie oddzielając ich od siebie). Odbierałam już wyroby szklane z Polski i Portugalii i nigdy nie widziałam czegoś takiego. Nie zapominajmy o tym, że 30 czerwca był 4 dni temu. 2013-06-26 15:12:01 zazuu Dziękuję i pozdrawiam Wiola LucjaiDarek 2013-06-26 13:42:10 Witam, Kurier będzie się z Panią kontaktował przed odbiiorem. Niestety firma, która się zajmuje transportem na terenie Polski zleca to podwykonawcy GLS i nie jest w stanie gwarantowac godziny odbioru. Z wyrazami szacunku Dariusz Melcer 2013-06-26 11:16:12 zazuu Witam serdecznie,dziękuję za informację,mam tylko prośbę o podanie numeru do kuriera (przed południem nikogo nie będzie w domu,a zależy mi żeby paczka jak najszybciej do Pana dotarła. Pozdrawiam Wiola LucjaiDarek 2013-06-26 10:50:33 Witam, Właśnie dostałem informację od kuriera, niestety na dziś nie zdąrzy, będzie jutro rano. Z poważanie Dariusz Melcer LucjaiDarek 2013-06-25 14:04:02 Witam Kurier ma się jutro zjawić u Pani po odbiór przesyłki. Pozdrawiam Dariusz Melcer 2013-06-25 07:21:25 zazuu Dzień dobry,cztery maski są gotowe i już spakowane.Proszę mi dać znać kiedy mogę spodziewać się kuriera?Przesyłam zdjęcia i wystawiam maski,proszę dokonać formalności zakupu w Galerii(będzie wystawiona całkowita cena masek proszę tylko potwierdzić zakup.Mam nadzieję,że prace sodobają się Pana Żonie,jeszcze raz przepraszam za opóźnienie. Pozdrawiam i dołanczam się do życzeń:) Wiola Załączniki: Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 2013-06-24 10:50:51 zazuu Witam serdecznie Panie Darku,też bardzo mi zależy żeby wszystko dobrze przeszło,niestety pewnych sytuacji nie jest się w stanie przewidzieć,mam ogromna nadzieję,że jutro wyjmę prace bez niespodzianek i wszystko sprawnie pójdzie.Z samego rana wyślę Panu zdjęcia(wykonałam jedną dodatkową do wyboru,tak na wszelki wybadek. Oto dane Pozdrawiam Wiola LucjaiDarek 2013-06-24 10:19:26 Witam, Chciałbym zauważyć, że zostało bardzo niewiele czasu. Paczki międzynarodowe nie dostarcza się na drugi dzień, a weekend też można pominąć. Proszę o podanie statusu i adresu abym mógł zamówić kuriera. Dariusz Melcer 2013-06-17 21:31:23 zazuu Witam serdecznie Panie Darku,muszę Pana poinformować,że podczas pierwszego wypału dwie maski pękły w piecu ale dobra wiadomośc to taka że wykonałam je ponownie i teraz z drżącym sercem zaczynam je suszyć żeby wszystko zdążyło do urodzin Pana Żony.Jeżeli wszystko tym razem pójdzie dobrze(mam wielką nadzieję)maski będą gotowe już do wysyłki 25 czerwca.Proszę trzymać kciuki. Pozdrawiam ciepło Wiola 2013-06-10 15:43:57 zazuu Witam serdecznie,wszystko w porządku,proszę się nie martwić:)Jestem w połowie pracy,postaram się wykonać prace jak najszybciej,żeby na spokojnie do Państwa dotarły:) Pozdrawiam słonecznie Wiola LucjaiDarek 2013-06-10 13:43:39 Witam serdecznie, Chciałem się tylko upewnic, czy wszystko w porządku? Czy Galeria przekazała Pani pieniądze? Bardzo zależy mi na terminie otrzymania, więc się nieco niepokoję. Z wyrazami szacunku Darek LucjaiDarek 2013-06-02 18:54:16 Witam serdecznie, Dokonałem właśnie przelewu na trendymanie. Niestety jutro jest Bank Holiday i przelew ruszy dopiero we wtorek. Z poważaniem Lucyna i Darek LucjaiDarek 2013-05-31 13:28:57 Witam serdecznie, Zapomniałem wczoraj dodać, wolelibyśmy formę artystyczną. Dziękuję serdecznie Z poważąeniem Darek 2013-05-31 10:07:38 zazuu Witam serdecznie,oto link http://www.trendymania.pl/kontakt.html,wymiary mniej więcej to szerokość-42cm,wys.37cm,dł.72cm(mierzyłam paczkę która by mogła pomieścić maski)waga ok.8kg.Proszę jeszcze dać mi znać czy twarze mogą być "postarzałe" w taki sposób jaki podałam(nie wiem czy bardziej Państwu zależy na formie estetycznej czy artystycznej(ujęcie starości bardziej realistycznie ale oczywiście mieszczącej się w ogólnych ramach estetyki). Pozdrawiam ciepło i życzę miłego dnia Wiola LucjaiDarek 2013-05-30 22:30:40 Witam serdecznie, Nie mogę znaleźć danych konta Galerii, czy mógłbym prosić o jakiegoś linka. Jeśli o mnie chodzi wolałbym wpłacić całość od razu teraz. Niektóre banki dość niekorzystny sposób przeliczają, albo trzeba płacić 15 euro za przelew walutowy. Koszt kuriera ok 20 euro (84,60 zł). Prywatna firma, z której korzystałem już. Pewna, dbają o przesyłkę mogę sam zamówić odbiór od Pani spod domu. Potrzebne tylko przybliżone wymiary paczki i waga. Pozdrawiam serdecznie Dariusz Melcer 2013-05-30 13:09:09 zazuu Witam serdecznie,Jeżeli o kwestie etapów "starzenia"myślalam w opcji najmlodszej twarzy,ulepienie jej z zupełnie gladkiej gliny(bardzo lekko zaznaczonymi rzęsami,rysy twrzy łagodne i wygładzone,w następnych etapach będę lekko zaostrzać rysy,podkreślać usta,rzęsy,proszę powiedzieć czy w ostatniej masce mogę trochę dodać zmarszczek,a raczej bardziej podkreślić bruzdy o okolicach ust nosa i czoła(czuję się teraz jak chirurg plastyczny:)Co do srebra w zimie będzie mały problem bo mam takie szkliwo ale wpadające w srebrny turkus(przesyłam zdjęcie na ktorym jest)proszę dać znać czy może takie być.Co do kosztów masek -1100zł muszę się upewnić co do kosztów przesyłki za granicę(jeśli ma Pan informacje o tańszej przesyłce proszę dać zać ale o wpłacie całości będziemy się martwić po wykonaniu całości pracy i po wystawieniu w Galerii.Na ten czas prosiłabym o wlate 300zł zaliczki na konto Galerii z nazwą zaliczka na maski dla zazuu.Jak tylko dostanę info z Galerii zaczynam prace. Pozdrawiam ciepło Wiola Załączniki: Foto 1 LucjaiDarek 2013-05-29 20:03:31 Witam serdecznie, Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Mam wrażenie, że mogę już składać zamówienie, co mnie niezmiernie cieszy. Ogólnie powierzamy Pani wyczuciu i talentowi. Chciałbym przekazać parę informacji i pytanie jakie powstały po rozmowie z Żoną. Maski nie koniecznie muszą być podobnych kształtów (w sensie zewnętrznych). Jak pisałem nie mam takiego wyczucia jak Pani, więc np. jeśli uzna Pani, że jedna będzie trójkątna a inna kwdratowa lub owalne, to nam to odpowiada. Nie kaoniecznie musi to być podział strikte wg pór roku, choć jest to fajna forma. Żonie najbardziej zależy na ukazaniu przemijalności. W "zimie" chciałabym zawarła Pani srebrzyste odcienie, coś jak śnieg. Pytanie nurtujące jest jak widzi Pani nazwijmy to wiek "kobiet z poszczególnych masek"? Chciałbym aby udało się całość przesłać do 30 czerwca do Irlandii, proszę więć o podanie danych do przelewu i kosztów wraz z wysyłką do Irlandii. Pozdrawiam Darek 2013-05-28 21:35:33 zazuu Witam serdecznie Panie Dariuszu,naprawdę bardzo mi miło i oczywiście z wielką radością wykonam maski:)mam już parę pomysłów, pierwszy i chyba najbardziej trafny to ujęcie twarzy,jak Pan zasugerował w fazach odpowiadajacym porą roku.Pierwsza najmłodsza w postaci zimy(niewinność)(przewaga bieli zdrobymi akcentami błękitu)wszystkie czery maski będzie łączył motyw roślinny,przewijający się akcent z ulubionych masek Pana żony.Druga -wiosna (delikatny beż,odrobina zieleni i zalążki pąków)Trzecia lato-kwiaty jak w Sanibe i podobna kolorystyka,trochę więcej czerwieni i odrobine zieleni,natomiast jesień -brązy i rudości,zasugerowany lekko owoc jarzębiny.Wszystkie cztery utrzymane w stonowanych,beżach i brązach.Gdyby miał Pan jakies sugestie proszę śmiało pisać, im więcej podpowiedzi dla mnie tym efekt będzie bardziej zadawalający:-) Pozdrawiam ciepło Wiola

Opinia negatywna | 04-07-2013 15:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
SPIN slight - srebrne kolczyki no1
dla formood za SPIN slight - srebrne kolczyki no1

Szanowni Państwo,niestety, z przykrością muszę stwierdzić, że jakość wykonania kolczyków pozostawia wiele do życzenia (np. część jednej rureczki jest ułamana, większość blaszek jest krzywa i ich brzegi nie "schodzą się", w przeciwieństwie do modelu prezentowanego na zdjęciu). Minimalizm formy nigdy nie kojarzył mi się z niestarannym wykonaniem. Trzeba przyznać, że kolczyki zostały bardzo pięknie i gustownie zapakowane, co paradoksalnie jeszcze podkreśliło ich braki.

Opinia negatywna | 12-06-2013 13:07 | Biżuteria / Kolczyki
Kartki okolicznościowe - rezerwacja
dla encza za Kartki okolicznościowe - rezerwacja

Przykro mi, że muszę wystawić taką opinię, ale niestety Pani Ania w pełni na nią zapracowała. Tym bardziej, że w Trendymanii zawsze był wysoki poziom świadczonych usług. Na początku, kiedy zamawiałam kartki wszystko było w porządku. Później zaczęły się przysłowiowe schody. Czekałam ponad tydzień po terminie wskazanym przez Artystę na wystawienie kartek w Trendymanii. W tym czasie, pomimo wysyłanych przeze mnie maili nie otrzymałam żadnej informacji od Artysty. W końcu prace zostały wystawione. Nie do końca było to co zamawiałam, ale miałam już dosyć dalszego czekania. Chciałam jak najszybciej otrzymać przesyłkę. No i mogłam sobie chcieć:) Po poinformowaniu Artystki, że nie otrzymałam przesyłki,(chociaż w historii zamówienia podana została data wysyłki, zamówienie nie zostało wysłane), otrzymałam wiadomość, że otrzymam wszystko kurierem następnego dnia. No i rzeczywiście kurier dotarł! Kartki dotarły w dobrym stanie, ale kartka na której mi najbardziej zależało (pamiątka komunijna) nie została poprawiona przez Artystkę, ani w środku nie ma wkładki na banknoty, o którą prosiłam w zamówieniu. Szkoda, bo Artystka tworzy bardzo ładne prace, ale komunikacyjnie to tragedia.

Opinia negatywna | 11-05-2012 14:16 | Scrapbooking / Kartki
perły trzy
dla little atelier (i) za perły trzy

Artysta zobowiązał się wykonać kolczyki do kompletu i na tym kontakt się urwał... nieładnie :|

Opinia negatywna | 02-04-2012 13:22 | Biżuteria / Pierścionki
Rubelus
dla Pracownia MMarte za Rubelus

pierścionek ok. kontakt z artystą pozostawiający wieeele do życzenia...

Opinia negatywna | 26-11-2011 15:32 | Biżuteria / Pierścionki
magiczne rozmowy
dla BoskaGaleria za magiczne rozmowy

Jestem bardzo niezadowolona z zakupu,dludo by opisywac w kazdym razie wymiary i kolory znacznie odbiegaja od rzeczywistosci

Opinia negatywna | 29-08-2011 18:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
100% Ag bransoletka
dla formood za 100% Ag bransoletka

produkt nie jest wart pieniędzy które zapłaciłam. na tą cenę wykonanie beznadziejne.żałuję że skusiłam się na coś takiego

Opinia negatywna | 14-03-2011 09:13 | Biżuteria / Bransolety