CZERWONY PTASZEK
dla meru ceramika za CZERWONY PTASZEK

Słodki ptaszek dokupiony do "towarzystwa" czarno -złotemu. Piękne, żywe kolory i kształt. Galeria jest super ze swoja roznorodnoscia. Zachęcam do oglądania prac pani Agaty i miłego kontaktu z nią.

Opinia pozytywna | 20-11-2019 10:25 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Night lights - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami
dla Alabama Studio za Night lights - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Przepiękne... Finezyjna forma kolczyków wspaniale dopełnia się z blaskiem i kolorem spinelu i złotego hematytu...Kamienie razem z oksydowanym srebrem tworzą niezwykle elegancka i iście królewska całość!! Zdjęcia absolutnie nie są w stanie oddać piękna tych połyskujących i migoczących kamieni..Lśnią przy każdym ruchu. Klejnoty! Pozdrawiam serdecznie Panią Jolę.

Opinia pozytywna | 19-11-2019 12:46 | Biżuteria / Kolczyki
LOTUS FLOWER VII- srebrny naszyjnik z koralem
dla Fiann za LOTUS FLOWER VII- srebrny naszyjnik z koralem

Piękna i wyjątkowa biżuteria. Naszyjnik został wysałany jeszcze tego samego dnia. Z całą pewnością nie był to mój ostatni zakup.

Opinia pozytywna | 19-11-2019 09:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Akt cynobrowy III
dla Galeria Indygo za Akt cynobrowy III

Genialna praca, juz druga ktora posiadam, jestem zachwycona. Dziekuje pani Nino.

Opinia pozytywna | 18-11-2019 21:10 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
"Królestwo Niebieskie"- krzyż
dla Anioł za "Królestwo Niebieskie"- krzyż

Trochę to trwało nim otrzymałem przesyłkę,(prawie tydzień leżała na cle) i jestem zadowolony. Proste i ładne, czyli tak jak lubię. Rzemień musi się jeszcze ułożyć ale już widzę że jest ok.

Opinia pozytywna | 18-11-2019 16:54 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Zamówienie specjalne - łańcuszek srebrny
dla Alabama Studio za Zamówienie specjalne - łańcuszek srebrny

Taki drobiazg, a cieszy... Serdecznie dziękuję:)

Opinia pozytywna | 18-11-2019 02:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Mini sztyfty trójkąty z Szafirem
dla Joanna Watracz za Mini sztyfty trójkąty z Szafirem

Wróciłam do Galerii Pani Joanny po latach i znów otrzymałam cudeńka. Kolczyki są misternie wykonane a co istotne niepowtarzalne ???? Pięknie dziękuję. Polecam. ania

Opinia pozytywna | 15-11-2019 20:45 | Biżuteria / Kolczyki
Zielone pączki na życzenie - minimalistyczne, srebrne kolczyki z zielonym onyksem
dla Alabama Studio za Zielone pączki na życzenie - minimalistyczne, srebrne kolczyki z zielonym onyksem

Kolczyki śliczne, cudowne :) Od samego początku wiedziałam,że będzie to bardzo miła współpraca.Ekspresowa realizacja projektu, bardzo miły kontakt oraz piękne opakowanie cudownej zawartości pudełeczka. Jeszcze raz bardzo dziękuję, serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 14-11-2019 22:39 | Biżuteria / Kolczyki
Turmalin w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z czarnym turmalinem
dla Alabama Studio za Turmalin w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z czarnym turmalinem

Wszystko dotarło sprawnie i na czas:) Bizuteria piękna !

Opinia pozytywna | 14-11-2019 11:04 | Biżuteria / Kolczyki
Turmaliny w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z czarnymi turmalinami
dla Alabama Studio za Turmaliny w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z czarnymi turmalinami

Wszystko dotarło sprawnie i na czas:) Bizuteria piękna !

Opinia pozytywna | 14-11-2019 11:04 | Biżuteria / Kolczyki
szafir
dla mz studio za szafir

Fachowe podejście.

Opinia pozytywna | 14-11-2019 09:07 | Biżuteria / Bransolety
On żegluje - naszyjnik
dla Anioł za On żegluje - naszyjnik

naszyjnik kupiony 4 lata temu:) do dziś przyozdabia tors mojego mężczyzny. piękne wykonanie, dbałość o szczegóły, niepowtarzalność no i klimat który lubię tak bardzo, ze własnie zalogowałam się na kolejne zakupy dla mojego faceta:)

Opinia pozytywna | 12-11-2019 20:51 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Sombrero z ametystami
dla Sas-Narkiewicz za Sombrero z ametystami

Lekki, zabawny, wygodny, efektowny, cudny!

Opinia pozytywna | 05-11-2019 22:10 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki wiszące na sztyftach z ametystami
dla Mario Design za Kolczyki wiszące na sztyftach z ametystami

Bardzo laden

Opinia pozytywna | 04-11-2019 17:37 | Biżuteria / Kolczyki
Obrączka z czernymi brylantami i rubinem
dla Deka Jewellery za Obrączka z czernymi brylantami i rubinem

Dziękuję. Piękna praca

Opinia pozytywna | 01-11-2019 14:20 | Biżuteria / Pierścionki
Naszyjnik z akwamarynem
dla Deka Jewellery za Naszyjnik z akwamarynem

Dziękuję. Piękna praca

Opinia pozytywna | 01-11-2019 14:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Obrączka z brylantem Merge
dla Deka Jewellery za Obrączka z brylantem Merge

Dziękuję. Piękna praca

Opinia pozytywna | 01-11-2019 14:20 | Biżuteria / Pierścionki
Basye - subtelny srebrny naszyjnik z pięknymi granatami, wykonany ręcznie
dla CIBA za Basye - subtelny srebrny naszyjnik z pięknymi granatami, wykonany ręcznie

Super jakość i wygląd! Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 26-10-2019 06:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki wiszące z pomarańczowym szafirem
dla Mario Design za Kolczyki wiszące z pomarańczowym szafirem

piękny drobiazg:-)) serdecznie polecam agnieszka

Opinia pozytywna | 25-10-2019 23:35 | Biżuteria / Kolczyki
Lampion witrażowy ze szkła opalowego "S" - niebieski
dla Breitling Glass And More za Lampion witrażowy ze szkła opalowego "S" - niebieski

Znakomita praca Artysty! Pięknie wykonany lampion, bardzo elegancki element wyposażenia wnętrza. Idealny na prezent :) Błyskawiczna przesyłka i doskonale zabezpieczenie przed zniszczeniem w transporcie. Świetny kontakt ze Sprzedawcą. Szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 25-10-2019 19:55 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki