Ryby
dla Iwona Winiarczyk za Ryby

Ryby sa cudowne. Wspaniala praca! Dziekuje i polecam R.B.

Opinia pozytywna | 01-03-2020 21:37 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
turmalin
dla mz studio za turmalin

piękna :)

Opinia pozytywna | 01-03-2020 21:19 | Biżuteria / Bransolety
Herkimer w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z diamentem z Herkimer
dla Alabama Studio za Herkimer w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z diamentem z Herkimer

piękne :)

Opinia pozytywna | 01-03-2020 21:18 | Biżuteria / Kolczyki
Granaty w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z surowymi granatami
dla Alabama Studio za Granaty w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z surowymi granatami

Piękne rękodzieło. Współpraca jak najbardziej w porządku. Na pewno nie jest to ostatni zakup ????

Opinia pozytywna | 29-02-2020 11:58 | Biżuteria / Kolczyki
Granat w pąku na zamówienie - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym granatem
dla Alabama Studio za Granat w pąku na zamówienie - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym granatem

Piękne rękodzieło. Współpraca jak najbardziej w porządku. Na pewno nie jest to ostatni zakup ????

Opinia pozytywna | 29-02-2020 11:58 | Biżuteria / Wisiory
Zegar wiszący
dla galeria ceramiki za Zegar wiszący

Piękny zegar

Opinia pozytywna | 29-02-2020 07:50 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Auri, granatowo-złote wieczorowe kolczyki, beading
dla Sol za Auri, granatowo-złote wieczorowe kolczyki, beading

Rewelacja! Przepięknie wykonane, z największą starannością, kobiece, eleganckie. Miłym dodatkiem ładne opakowanie. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 28-02-2020 19:06 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowa
dla galeria OKO za Tytanowa

Polecam

Opinia pozytywna | 28-02-2020 14:14 | Biżuteria / Bransolety
Dumny rubin gwiaździsty
dla Sas-Narkiewicz za Dumny rubin gwiaździsty

Nie mogło być inaczej, jak zwykle - cudowny. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 28-02-2020 14:13 | Biżuteria / Pierścionki
Sombrero z rubinem
dla Sas-Narkiewicz za Sombrero z rubinem

superowy !

Opinia pozytywna | 28-02-2020 11:00 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki - bursztyn
dla formood za Kolczyki - bursztyn

Kolczyki przepiękne ,zdecydowanie ładniejsze niż na zdjęciu.Polecam :-)

Opinia pozytywna | 28-02-2020 09:52 | Biżuteria / Kolczyki
Ametyst w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym ametystem
dla Alabama Studio za Ametyst w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym ametystem

Przepiękne wykonanie z dbałością o szczegóły. Oby jak najwięcej takich artystów a świat będzie piękniejszy.

Opinia pozytywna | 24-02-2020 21:50 | Biżuteria / Wisiory
srebro i złoto...obrączka unisex
dla mz studio za srebro i złoto...obrączka unisex

Przepiękna obrączka. Na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach. Serdecznie polecam artystkę i jej sztukę

Opinia pozytywna | 23-02-2020 14:02 | Biżuteria / Pierścionki
Sosnowe gałązki - ażurowy wisior ze srebra
dla Sztuk Kilka za Sosnowe gałązki - ażurowy wisior ze srebra

Jestem absolutnie zachwycona zarówno pomysłem, jak i wykonaniem - odczuwam ogromną przyjemność nosząc tę piękną biżuterię. Pieczołowite dodatki do przesyłki wyraźnie wskazują, że Artystka wkłada w swoją pracę również duszę...

Opinia pozytywna | 21-02-2020 16:52 | Biżuteria / Wisiory
Idzie lato II - komplet 8 talerzyków oraz patera na zamówienie
dla anyadesign za Idzie lato II - komplet 8 talerzyków oraz patera na zamówienie

To już mój drugi komplet wykonany przez Anyadesign. Ten jest bardziej kolorowy, bardziej nasycony, w klimacie ciepłego lata. Świetny pomysł, jeszcze lepsze wykonanie. Serdecznie polecam, szczególnie na ciepłe dni w ogrodowej altanie.

Opinia pozytywna | 21-02-2020 10:41 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Okruch przeszłości - srebrna bransoletka z ammonitem
dla Kornelia Sus za Okruch przeszłości - srebrna bransoletka z ammonitem

Pięknie wykonana srebrna skamielina. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 20-02-2020 18:38 | Biżuteria / Bransolety
Posłuchaj zimowych lasów - srebrny dwustronny naszyjnik z kwarcem dendrytowym i kwiatem z masy perłowej
dla Kornelia Sus za Posłuchaj zimowych lasów - srebrny dwustronny naszyjnik z kwarcem dendrytowym i kwiatem z masy perłowej

Prawdziwa zima w wisiorze. Piękna praca, Dziękuję i POLECAM !

Opinia pozytywna | 20-02-2020 18:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Czerwone kolczyki tulipany w jasnym srebrze
dla SHAMBALA za Czerwone kolczyki tulipany w jasnym srebrze

Bardzo piękne i original. Jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 20-02-2020 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
Wieloryb mini wisiorek ze srebra próby 925
dla Lines on silver za Wieloryb mini wisiorek ze srebra próby 925

Piękny wisiorek, wykonany bardzo szczegółowo, całość jest subtelna i estetyczna. Okazał się idealnym prezentem dla koleżanki!

Opinia pozytywna | 17-02-2020 13:04 | Biżuteria / Wisiory
Ażurowe KoraLove
dla Kasia Rutkowska za Ażurowe KoraLove

Piękne, delikatne kolczyki. Polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 14-02-2020 19:41 | Biżuteria / Kolczyki