Srebrne serce z Tsavorytem - Druga wpłata
dla Joanna Watracz za Srebrne serce z Tsavorytem - Druga wpłata

Piękny naszyjnik..motyw serca z zielona nutka utkany przez Artystkę to klejnot. Prezentuje się doskonale..i jest już taki rozkosznie wiosenny. Pani Joasia ma wspaniały warsztat i gust...Jej prace rozpoznam wszędzie;) Bardzo dziękuje!

Opinia pozytywna | 08-03-2022 13:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Hortensje - Naszyjnik z Labradorytem
dla Salczyńska za Hortensje - Naszyjnik z Labradorytem

Piękny wisior pachnący hortensjami. Jak zwykle Pani Iza zadbała o detale i dopracowała biżuteryjny okazały drobiazg.

Opinia pozytywna | 07-03-2022 10:42 | Biżuteria / Naszyjniki
ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE - KOLCZYKI z białego złota z kamieniami księżycowymi 3 mm.
dla BIZOE za ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE - KOLCZYKI z białego złota z kamieniami księżycowymi 3 mm.

Wszystko zgodne z zamówieniami. Szybka realizacja. Polecam!

Opinia pozytywna | 04-03-2022 10:36 | Biżuteria / Kolczyki
Komplet z labradorytem - Druga wpłata
dla Joanna Watracz za Komplet z labradorytem - Druga wpłata

Bardzo ładny komplet biżuterii wykonany z dużą starannością. Bardzo serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 28-02-2022 12:27 | Biżuteria / Komplety
Srebrna matowa obrączka
dla Toros Design za Srebrna matowa obrączka

zamówienie przyszło świetnie zapakowane. Bardzo estetyczne wykonanie. Rewelacyjny kontakt ze sprzedającym. Polecam :)

Opinia pozytywna | 24-02-2022 19:08 | Biżuteria / Pierścionki
WOOD - pierścionek AGAT AQUA
dla GGallery za WOOD - pierścionek AGAT AQUA

Polecam !Wspaniała szybka współpraca .Gustowny wzór ,zdecydowanie polecam!) . Przepiękne wykonanie .

Opinia pozytywna | 23-02-2022 15:46 | Biżuteria / Pierścionki
WOOD - kolczyki AGAT AQUA
dla GGallery za WOOD - kolczyki AGAT AQUA

Polecam !Wspaniała szybka współpraca .Gustowny wzór ,zdecydowanie polecam!) . Przepiękne wykonanie .

Opinia pozytywna | 23-02-2022 15:46 | Biżuteria / Kolczyki
Filiżanka w margerytki
dla GOceramika za Filiżanka w margerytki

Przepiękna filiżanka! Niepowtarzalna, ślicznie wykonana.

Opinia pozytywna | 21-02-2022 16:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
serce w miniaturze - srebrny wisiorek
dla Agnieszka Hopkowicz za serce w miniaturze - srebrny wisiorek

Serce jest piękne, z misternym wzorem z obu stron. Przyciąga uwagę. Z przyjemnością będę go nosić.

Opinia pozytywna | 17-02-2022 19:39 | Biżuteria / Wisiory
KURA CERAMICZNA
dla meru ceramika za KURA CERAMICZNA

Jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 15-02-2022 09:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
... PANI ZIELIŃSKA...
dla LINEA za ... PANI ZIELIŃSKA...

Piękna misa na moje ulubione zielone sałatki.

Opinia pozytywna | 14-02-2022 12:43 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Gałązki kwiatowe - z labradorytem
dla Drakonaria za Gałązki kwiatowe - z labradorytem

Przepiękne dzieło! Już się nie mogę doczekać, aż sprezentuję go Lubej. Bardzo dobry i uprzejmy kontakt, polecam w każdej kategorii.

Opinia pozytywna | 11-02-2022 23:49 | Biżuteria / Pierścionki
Zamówienie specjalne, bransoleta, beading
dla Sol za Zamówienie specjalne, bransoleta, beading

Pani Aniu!! Bransoletka piękna,naprawdę!!Nic dodać nic ująć. Bardzo,bardzo dziękuję,

Opinia pozytywna | 10-02-2022 20:56 | Biżuteria / Bransolety
Maska Maki III
dla zazuu za Maska Maki III

Maska śliczna. Fajny kontakt z artystą

Opinia pozytywna | 08-02-2022 20:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Na szyję lub na rękę - LAZUROWE
dla Anioł za Na szyję lub na rękę - LAZUROWE

Naszyjnik ładniejszy w rzeczywistości :)

Opinia pozytywna | 08-02-2022 15:49 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Sekretny werset - srebrny pierścionkek z turmalinem
dla Kornelia Sus za Sekretny werset - srebrny pierścionkek z turmalinem

Piękna biżuteria zapakowana w bajeczne, romantyczne opakowanie. Dziękuję i serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 07-02-2022 17:19 | Biżuteria / Pierścionki
Słuchając snów - srebrna bransoletka z perłami
dla Kornelia Sus za Słuchając snów - srebrna bransoletka z perłami

Wszystko idealne

Opinia pozytywna | 06-02-2022 20:34 | Biżuteria / Bransolety
Jeżynowe dary - srebrna bransoletka z granatami i motywem jeżyn
dla Kornelia Sus za Jeżynowe dary - srebrna bransoletka z granatami i motywem jeżyn

Jak zawsze perfekcyjna, doskonała w każdym szczególiku, Dzieło zachwycające, dopracowane, ślicznie prezentuje się na ręce, no i niepowtarzalne, stworzone specjalnie dla jednej Osoby, ta bransoletka była przeznaczona dla Niej, jest piękna, dziękuję.

Opinia pozytywna | 05-02-2022 15:30 | Biżuteria / Bransolety
PIERŚCIONEK Z KORALEM ZŁOCONY M
dla Aleksandrowicz za PIERŚCIONEK Z KORALEM ZŁOCONY M

Cudowny pierścionek, bardzo dziękuję za sprawną realizację. Zdecydowanie polecam!

Opinia pozytywna | 04-02-2022 23:16 | Biżuteria / Pierścionki
srebro i złoto...
dla mz studio za srebro i złoto...

Cudeńko, małżonka zadowolona.

Opinia pozytywna | 01-02-2022 00:59 | Biżuteria / Naszyjniki