Naszyjnik z cytrynem
dla Salczyńska za Naszyjnik z cytrynem

Piękny ażurowy drobiazg, ślicznie prezentuje się na dekolcie.

Opinia pozytywna | 05-03-2021 12:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Zamówienie specjalne - kolczyki
dla Salczyńska za Zamówienie specjalne - kolczyki

Piękne arcydzieła od wspaniałej osoby.

Opinia pozytywna | 04-03-2021 15:04 | Biżuteria / Kolczyki
Złoty pierścionek z kwarcem różowym
dla Dawid Pandel za Złoty pierścionek z kwarcem różowym

piękny pierścionek, dziękuje za szybką wysyłkę ;)

Opinia pozytywna | 04-03-2021 12:48 | Biżuteria / Pierścionki
Witraż Kwiatek - pomarańczowy
dla Breitling Glass And More za Witraż Kwiatek - pomarańczowy

Dziękuję

Opinia pozytywna | 03-03-2021 22:52 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
GRAFIKA 143 - insp. Mały Książę i lis
dla Maja Gajewska za GRAFIKA 143 - insp. Mały Książę i lis

Piękna grafika!

Opinia pozytywna | 03-03-2021 22:50 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Meridionalis - srebrny wisiorek z bursztynem bałtyckim
dla Rivendell za Meridionalis - srebrny wisiorek z bursztynem bałtyckim

Szybka wysyłka, błyskawiczny i bardzo przyjemny kontakt, a przede wszystkim naprawdę starannie wykonana, estetyczna i elegancka biżuteria, która cieszy oko. Szczerze polecam! :)

Opinia pozytywna | 03-03-2021 21:40 | Biżuteria / Wisiory
Nieziemskie Monidło
dla GRAFIJA za Nieziemskie Monidło

Będzie kilka słów więcej, ponieważ grafika była prezentem dla Młodej Pary. Co istotne, została wykonana na zamówienie i zgodnie ze wszystkimi oczekiwaniami co do kolorów, tak ważnych dla obdarowanej Panny Młodej. Co istotniejsze, grafika zaskoczyła nie tylko obdarowanych, ale także najbliższą rodzinę. Została uznana za najciekawszy prezent, a o przyjemności patrzenia na nią, słuchałam po wielokroć. Dodam, że nic tak nie cieszy, jak dawanie z uśmiechem i przekonaniem, że wśród papierów i wstążek kryje się rzecz wyjątkowa. Dziękuję i polecam serdecznie na różne okazje, i bez okazji także.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 19:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Żyd na szczęście
dla GRAFIJA za Żyd na szczęście

Na szczęście i radość, bo grafika jest wyjątkowa, Dziękuję i polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 19:36 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Król Olch
dla zazuu za Król Olch

Za długo zwlekałam z decyzją o kupnie maski. Straciłam przez to wiele lat przyjemności posiadania rzeczy wyjątkowej. Ale w końcu mam i jest mi trudno opisać towarzyszące temu emocje. Szczególność tej ceramiki wyraża się w kolorach, kompozycji, łagodności rysów twarzy. Emanuje spokojem i równowagą. Gdy na nią patrzę, czuję, że w delikatności linii ust, nosa i powiek jest siła właściwa naturze; jej bezwzględność w trwaniu i odnawianiu swojej mocy, zaspokajaniu swoich potrzeb. Gdy myślę, że te powieki mogłyby się podnieść, ogarnia mnie niepokój nieodgadnionego, niepojętego, nieskończonego? Podziwiam wrażliwość Artystki i cieszę się, że dzieli się nią z innymi. Dziękuję i polecam z serca. Warto mieć te rzeźby, żeby na chwilę zatrzymać się, popatrzeć i posłuchać opowieści zaklętej w ceramice.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 19:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kalorie ujemne - OPRAWIONY
dla Jolanta Okrągła za Kalorie ujemne - OPRAWIONY

Praca wyjątkowa pod wieloma względami: kolorów, kompozycji, opowieści wyrażonej kreską. Zachwyciła mnie od pierwszego spojrzenia szczególną energią spokoju, ciszy i ciepła. Polecam z serca.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 18:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIKA 123 - serce
dla Maja Gajewska za GRAFIKA 123 - serce

Piękna grafika. Profesjonalnie oprawione i zapakowane.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 12:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Steno - Secesyjny pierścionek z kianitem
dla Salczyńska za Steno - Secesyjny pierścionek z kianitem

Bardzo ładny, oryginalny, lekki i przykuwający wzrok pierścionek.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 09:51 | Biżuteria / Pierścionki
CERAMICZNY POJEMNIK PUMPKIN I
dla Malgoska Wosik CERAMICZKA za CERAMICZNY POJEMNIK PUMPKIN I

Wszystko zgodnie z opisem i w terminie.

Opinia pozytywna | 01-03-2021 12:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KOCIARA
dla GRAFIJA za KOCIARA

Wspaniała praca. Wisi na zaszczytnym miejscu. Pięknie i starannie opakowana. Ciekawa technika akwaforty. Dziękuję Agnieszka Cetner

Opinia pozytywna | 01-03-2021 08:54 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Naszyjnik z turmalinem
dla Salczyńska za Naszyjnik z turmalinem

Wisiorek jest rewelacyjny. Dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 28-02-2021 15:30 | Biżuteria / Naszyjniki
WISIOR SREBRO,MALACHIT,PERŁY. REZERWACJA
dla Aleksandrowicz za WISIOR SREBRO,MALACHIT,PERŁY. REZERWACJA

Przepiękny !!!

Opinia pozytywna | 26-02-2021 21:32 | Biżuteria / Wisiory
Obrączka Simple
dla Fiann za Obrączka Simple

Pięknie wykonana obrączka :)

Opinia pozytywna | 25-02-2021 16:30 | Biżuteria / Pierścionki
Koktajlowy z cyrkonią
dla Sas-Narkiewicz za Koktajlowy z cyrkonią

Wow! Nie spodziewałam się, że jest aż tak spektakularny. Rewelacja!

Opinia pozytywna | 25-02-2021 14:24 | Biżuteria / Pierścionki
grafika 84 - linoskoczek
dla Maja Gajewska za grafika 84 - linoskoczek

bardzo piękna praca. szybka i profesjonalna dostawa

Opinia pozytywna | 23-02-2021 21:32 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kwiat.
dla Artur Skrocki za Kwiat.

Piękne i bardzo oryginalne wyroby. Profesjonalna i szybka obsługa. Zakupy u Pana Artura to wielka przyjemność. Bardzo polecam

Opinia pozytywna | 23-02-2021 21:03 | Biżuteria / Wisiory