THOT II
dla SHAMBALA za THOT II

Ślicznie prezentują się na uchu

Opinia pozytywna | 12-05-2019 23:05 | Biżuteria / Kolczyki
THOT I
dla SHAMBALA za THOT I

Ślicznie prezentują się na uchu i nie są drogie :-)

Opinia pozytywna | 12-05-2019 23:05 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny pierścionek oksydowany z cytrynem i topazem
dla baba design za Srebrny pierścionek oksydowany z cytrynem i topazem

Moja córka zachwycona tym pierścionkiem!!! Dziękuję!!

Opinia pozytywna | 12-05-2019 18:29 | Biżuteria / Pierścionki
Coś niebieskiego - wyjątkowy komplet ślubny z kianitami
dla Alabama za Coś niebieskiego - wyjątkowy komplet ślubny z kianitami

Wspaniałe !

Opinia pozytywna | 12-05-2019 00:58 | Biżuteria / Komplety
Kolczyki sztyfty z perłami Iridescent Purple
dla Mario Design za Kolczyki sztyfty z perłami Iridescent Purple

Kolczyki są niewiarygodnie urocze, i doskonale wykonane. Mimo swej prostoty i niewielkich rozmiarów są na prawdę efektowne. Dziękuję za perfekcyjnie opakowanie :)

Opinia pozytywna | 10-05-2019 20:56 | Biżuteria / Kolczyki
Personalizowany Orient - delikatna, srebrna bransoleta z inicjałem, ozdoba na dłoń
dla Alabama za Personalizowany Orient - delikatna, srebrna bransoleta z inicjałem, ozdoba na dłoń

Jak zwykle piękna i wyjątkowa ozdoba. Na zamówienie i właśnie taka jakiej oczekiwałam. Pani spełniła wszystkie moje prośby. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-05-2019 17:29 | Biżuteria / Bransolety
Srebrne kolczyki księżyce z topazami
dla baba design za Srebrne kolczyki księżyce z topazami

Kolczyki otrzymałam dosyć szybko (przyszły w dniu w którym dostałam informację, że zostały wysłane) i są bardzo ładne, jednak mam zastrzeżenia co do samej wysyłki. Koszt wysyłki podany przez sprzedawcę na stronie to 20 zł natomiast kolczyki przyszły w zwykłej paczce za 12,50 zł. Paczka nie była oznaczona jako cenna ani delikatna, nie było też opcji potwierdzenia odbioru w związku z czym została brutalnie wepchnięta do skrzynki na listy, co spowodowało zniszczenie ozdobnego pudełka. Oczywiście fakt zniszczenia opakowania nie jest winą sprzedawcy a listonosza, jednak możnaby temu zapobiec poprzez oznaczenie przesyłki jako wartościowej lub delikatnej albo wybranie opcji listu poleconego. Rozumiem, że sprzedawca wlicza w koszt wysyłki ozdobne pudełko (które na stronie jest wymienione jako dodatkowy atut zakupu) lub koszt dotarcia na pocztę. Pomijając kwestie paczki biżuteria jest wykonana bardzo starannie i wygląda naprawdę ślicznie i elegancko.

Opinia neutralna | 10-05-2019 17:00 | Biżuteria / Kolczyki
ZAMÓWIENIE SPECJALNE -2 kafle adagio XL w bieli
dla pracowniazona za ZAMÓWIENIE SPECJALNE -2 kafle adagio XL w bieli

Bardzo ładne, starannie wykonane kafelki. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-05-2019 00:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kolczyki na sztyftach z szafirami
dla Mario Design za Kolczyki na sztyftach z szafirami

Śliczne kolczyki, bardzo starannie wykonane. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-05-2019 00:25 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior Cthulhu Symbol Starszych Bogów Brąz
dla Zahario za Wisior Cthulhu Symbol Starszych Bogów Brąz

serdecznie polecam tego artyste!!!

Opinia pozytywna | 09-05-2019 20:11 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Latająca Świnka Brąz
dla Zahario za Wisior Latająca Świnka Brąz

serdecznie polecam tego artyste!!!

Opinia pozytywna | 09-05-2019 20:10 | Biżuteria / Wisiory
Naszyjnik "Sznurek"
dla Jankowska Jewellery za Naszyjnik "Sznurek"

Dziekuje bardzo Tworcom za przepiekna bizuterie. Jestem szczesliwa posiadaczka kilku rzeczy z Jankowska Jewellery i uwielbiam je nosic. Zawsze cieszy mnie ich oryginalnosc i minimalistyczne piekno. Kontakt z Tworcami super, wysylka punktualna, wszystko dotarlo na czas i w najlepszym porzadku. Z cala pewnoscia nie byl to ostatni moj zakup w Jankowska Jewellery. Dziekuje bardzo, Dorota Jaglarz

Opinia pozytywna | 09-05-2019 07:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Deszcz nie zapomina - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i różami
dla Kornelia Sus za Deszcz nie zapomina - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i różami

Naszyjnik podoba sie.Dziekuje:)

Opinia pozytywna | 08-05-2019 18:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Brown and Green - bransoleta
dla Anioł za Brown and Green - bransoleta

Piękna bransoletka. Jeszcze lepsza niż na zdjęciu. Polecam, D.K.

Opinia pozytywna | 07-05-2019 22:24 | Biżuteria / Bransolety
PNEUMATOFORA X
dla Beata Kmieć za PNEUMATOFORA X

Piękne, ładniejsze niż na zdjęciu. Polecam, D.K.

Opinia pozytywna | 07-05-2019 22:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
BROSZKO-WISIOR NA ZAMÓWIENIE
dla 7malin za BROSZKO-WISIOR NA ZAMÓWIENIE

Piękna rzecz, zgodna z zamówieniem. Uwaga! Artysta spełnia zachcianki! Polecam, D.K.

Opinia pozytywna | 07-05-2019 22:22 | Biżuteria / Inne
peridot
dla mz studio za peridot

Kolczyki są przepiękne. Kamienie mienią się zielenią zjawiskowo. Kolczyki delikatne ale z pazurem. Projektantka bardzo sympatyczna i komunikatywna. Polecam..

Opinia pozytywna | 07-05-2019 18:58 | Biżuteria / Kolczyki
Dothraki Queen - bransoleta
dla Anioł za Dothraki Queen - bransoleta

Serdecznie polecam!

Opinia pozytywna | 07-05-2019 15:53 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki sztyfty z czarnym onyksem
dla Mario Design za Kolczyki sztyfty z czarnym onyksem

Piękne! Serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-05-2019 11:12 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki sztyfty z zielonymi szafirami
dla Mario Design za Kolczyki sztyfty z zielonymi szafirami

Wyjątkowe kolczyki, wykonane bardzo starannie. Duży plus za zatyczki, których chyba nie da się zgubić. Szybka realizacja zamówienia. Z pewnością skorzystam w przyszłości ponownie.

Opinia pozytywna | 05-05-2019 22:59 | Biżuteria / Kolczyki