Bondarowski

Opinie

Gwieżdzista noc

Wisiorek jest niebiańsko piękny. :)

Opinia pozytywna | 14-04-2011 19:26 | Biżuteria / Wisiory
Kwitnący labradoryt-wisior

Wisiorek jest dużo piękniejszy niż na zdjęciu, "opływa" cudnymi barwami i jest bardzo romantyczny.

Opinia pozytywna | 30-03-2011 20:04 | Biżuteria / Wisiory
Kwitnący labradoryt-kolczyki

Piękne kolczyki, mają interesujący kształt i kolorystykę. Świetnie się prezentują w komplecie z wisiorkiem.

Opinia pozytywna | 30-03-2011 20:02 | Biżuteria / Kolczyki
Agat jak malowany -kolczyki

Bardzo ładne, delikatne i lekkie kolczyki :)

Opinia pozytywna | 30-03-2011 19:57 | Biżuteria / Kolczyki
Bursztynowy

Prawdziwe dzieło sztuki ,którego nie powstydziłby się żaden z utytuowanych secesyjnych artystów.DZIĘKUJĘ :)

Opinia pozytywna | 24-03-2011 23:59 | Biżuteria / Wisiory
Niebieskie-Rezerwacja

Kolczyki były wykonywane na zamówienie i są dokładnie takie jakie miały być:)

Opinia pozytywna | 18-03-2011 22:53 | Biżuteria / Kolczyki
Agat

Przedmioty wykonane przez Bondarowskiego sprawiają wrażenie, że same coś odczuwają. Po części dlatego ta biżuteria jest tak piękna i niezwykła. Ten wisior jest spokojny i zamyślony:)

Opinia pozytywna | 26-02-2011 16:53 | Biżuteria / Wisiory
Turkusowa Broszka

Piękna i bardzo efektowna broszka.

Opinia pozytywna | 26-02-2011 16:49 | Biżuteria / Broszki
secesyjne kolczyki-rezerwacja

Kolczyki mogą być solo i do wisiorka - szóstka z plusem :)

Opinia pozytywna | 26-02-2011 16:47 | Biżuteria / Kolczyki
Kompozycja secesyjna

Optymistycznie nastrajający prześliczny kolorowy wisiorek w mojej ulubionej secesyjnej formie. W komplecie z kolczykami świetnie się prezentuje - komplet jest delikatny, w sam raz - to znaczy nie za wiele na raz:)

Opinia pozytywna | 26-02-2011 16:43 | Biżuteria / Wisiory
Rozkwitająca Magnolia

Przepiękna brosza o bardzo wyrafinowanej kolorystyce: srebro, miedź i bladoróżowy kwarc - wygląda to interesująco i bardzo ładnie. O perfekcyjnym wykonaniu nie trzeba wspominać - wiadomo: Bondarowski :)

Opinia pozytywna | 26-02-2011 16:37 | Biżuteria / Broszki
Kwiat egzotyczny

Kwiat prezentuje się pysznie, aż dziw, że nie pachnie :)

Opinia pozytywna | 26-02-2011 16:34 | Biżuteria / Broszki
Fiołki

Bardzo wiosenny i bardzo piękny wisiorek

Opinia pozytywna | 26-02-2011 16:33 | Biżuteria / Wisiory
Agat-Rezerwacja

Wspanialy pierscionek, duzy ale lekki i wygodny. Efektowny!

Opinia pozytywna | 15-02-2011 08:55 | Biżuteria / Pierścionki
Wisior z bursztynem

Przepiekny naszyjnik, cudowny bursztyn, podoba sie wszystkim :)

Opinia pozytywna | 15-02-2011 08:54 | Biżuteria / Wisiory
Wiosenny Turkus

Uroczy, oryginalny naszyjnik. Autor jak zawsze niezawodny!

Opinia pozytywna | 11-02-2011 17:56 | Biżuteria / Wisiory
Tajemniczy ogród

Cudo!

Opinia pozytywna | 09-02-2011 08:22 | Biżuteria / Wisiory
Kwiat polny

Wisior jest piękny i niezwykle starannie wykonany. Delikatnie mieni się odcieniami miedzi, srebra i fioletu. Kamień jest niezwykle oryginalny. Przesyłka dotarła byskawicznie, była bardzo dobrze zabezpieczona.

Opinia pozytywna | 03-02-2011 19:55 | Biżuteria / Wisiory
Wiosenny kwiatek-Rezerwacja

Piękny, okazały wisior :)

Opinia pozytywna | 02-02-2011 19:30 | Biżuteria / Wisiory
Turkusowy z rubinem

!!! (naprawdę brak mi słów, by oddać całe piękno i magię tak wyjątkowej biżuterii) DZIĘKUJĘ :)

Opinia pozytywna | 20-01-2011 12:12 | Biżuteria / Wisiory
Bondarowski

Bondarowski

w Trendymanii od: 2010-08-04
19 dostępnych
19 w promocji
4 na zamówienie
112 sprzedanych
65 opinii  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"