galeria ceramiki

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

patera z trawami

wspaniała patera, wykonana z artystycznym polotem. takie cudo w moim domu, cieszę się bardzo z zakupu, dziękuję! :)

Opinia pozytywna | 03-11-2011 21:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
patera z trawami

Piękna rzecz, czuc w niej uczucia twórcy... Dziekuję !

Opinia pozytywna | 25-08-2011 09:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampa z paseczków

Dziekuje, lampa jest fantastyczna. :-)

Opinia pozytywna | 09-08-2011 10:56 | Dekoracja Wnętrz / Lampy
patera liść

Patera jest dokładnie taka jak ja sobie wyobraziłam zamawiając. Mam nadzieję że nowej właścicielce będzie się tak samo podobała jak mnie.Jeszcze raz dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-06-2011 22:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampa

lampka z klimatem, daje nastrojowe, cieple swiatlo, napewno nie jest to ostatnia praca artystki, ktora zakupie;)

Opinia pozytywna | 31-05-2011 19:30 | Dekoracja Wnętrz / Lampy
miska

Witam, zakupione przeze mnie przedmioty są świetne ! Dziękuję bardzo. Polecam. Kasia

Opinia pozytywna | 04-05-2011 09:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Patera z jeziorkiem

Patera jest przepiękna! Jestem z niej bardzo zadowolona. Przesyłka bardzo starannie zabezpieczona. Bardzo dziękuję i szczerze polecam Galerię Ceramiki. :)

Opinia pozytywna | 09-04-2011 07:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
misa kolczasta

Bardzo dziękuję za błyskawiczną przesyłkę, dzięki temu zdążę z urodzinowym prezentem :-) Mam nadzieję, że jubilatowi misa będzie się podobała tak samo jak mi, dla mnie jest ona zjawiskowa ;-)

Opinia pozytywna | 30-12-2010 14:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampa kwiatowa z kloszem

Lampa przecudnej urody, bardzo oryginalna. Przesyłka expresowa, pancernie zapakowana ;), kontakt z GaleriaCeramiki przesympatyczny. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-10-2010 07:23 | Dekoracja Wnętrz / Lampy
galeria ceramiki

galeria ceramiki

w Trendymanii od: 2010-01-04
1 dostępny
6 na zamówienie
78 sprzedanych
29 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy