Iza Malczyk

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

A Song of Ice and Fire - srebrny naszyjnik z labradorytem

Naszyjnik wygląda niezwykle interesująco. Pani Iza ma wyjatkowy zmysł formy i koloru. Dziękuję i kolejnym razem w zupełności zdaję się na Pani inwencję Twórczą.

Opinia pozytywna | 11-03-2015 08:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Zen Garden - White Lantern - srebrny naszyjnik z białą perłą

Prosty. Perła jest wisienką na torcie. Jakośc wykonania nie wymaga rekomendacji. U p. Izy zawsze jest profesjonalnie. Polecam

Opinia pozytywna | 06-03-2015 10:52 | Biżuteria / Naszyjniki
Fossilla - REZERWACJA

komplet cudowny, zdjęcia nie oddają jego urody, precyzji i kunsztu. Biżuterię od Pani Izy trzeba koniecznie kupić aby się przekonać o jej wielkim talencie:)

Opinia pozytywna | 27-02-2015 09:52 | Biżuteria / Komplety
Roucela - srebrne kolczyki z ametystem

Sliczne, okazale, szalenie atrakcyjne i inne niz wszystkie, ktore do tej pory widzialam. Dziekuje Pani Izo za bizuterie, mily kontakt i troske o przesylke.

Opinia pozytywna | 19-02-2015 20:06 | Biżuteria / Kolczyki
Coral Delta - unikatowy naszyjnik ze srebra i czerwonego korala

Kolejny, bardzo udany zakup. Naszyjnik jest przepiękny, misterny i niepowtarzalny.Bardzo dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 19-02-2015 13:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Tergeo - REZERWACJA

Serdecznie polecam . Fajny i rzeczowy kontakt . Wyrób komponowany pod konkretną osobę i jej gust .

Opinia pozytywna | 13-02-2015 18:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Mazu - unikatowe kolczyki ze srebra z perłami i szafirami

Kolczyki miały być prezentem. Ale nie będą. Od momentu w którym je przymierzyłam, zakochałam się w nich na zabój! Są idealne, czuję jakby były robione specjalnie dla mnie (a nie były;)). To jest stanowczo MOJA biżuteria - a srebro noszę rzadko. Jestem pod ogromnym wrażeniem talentu Pani Izy i Jej wyobraźni,kolczyki są wykonane niesamowicie precyzyjne. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 07-02-2015 10:17 | Biżuteria / Kolczyki
Poppy - wyjątkowy srebrny wisiorek z koralem

Jak zawsze dzieło sztuki, ideał. Pani Izo, kolejny raz dziękuję i korzystając z okazji życzę pełnych pokoju i radości świąt Bożego Narodzenia.

Opinia pozytywna | 24-12-2014 10:28 | Biżuteria / Wisiory
Treasure of the depths - unikatowy srebrny wisior w kształcie klucza

Zachwycający i tajemniczy naszyjnik. Prawdziwy klucz do skarbca :) Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 08-12-2014 10:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Song to say goodbye - srebrny naszyjnik z labradorytem i perłami

Dołączam do grona wielbicielek ( i wielbicieli) talentu Pani Izy. Song to say goodbye, naszyjnik warty swojej ceny, piękny projekt i staranne wykonanie, widać rękę mistrza. Kontakt z Panią Izą bardzo dobry, przesyłka dotarła błyskawicznie, naszyjnik starannie i estetycznie zapakowany. Jestem bardzo zadowolona i z pewnością nie będzie to jedyne dzieło Pani Izy w mojej kolekcji.

Opinia pozytywna | 05-12-2014 14:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Pearl Ladders - unikatowe srebrne kolczyki z perłami

Intrygujące w swojej asymetrii...Wyglądają jak gałązki pełne paczkow i kwiatow..Dzielo Natury..A to wszystko niesamowity talent Pani Izy.

Opinia pozytywna | 01-12-2014 17:41 | Biżuteria / Kolczyki
Zen Garden - Leaves of Orient - unikatowy naszyjnik ze srebra i gold-filled

Przepiękny, nieco surowy i niesamowicie oryginalny naszyjnik.Bardzo dziękuję i pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 01-12-2014 15:05 | Biżuteria / Naszyjniki
Creme de la creme - REZERWACJA

Tak wygląda piękno! Wisior jest wprost cudny, cieszy właściciela swoją oryginalnością i niezwykłą magią ,którą ma w sobie.

Opinia pozytywna | 25-11-2014 21:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Pink Moon - srebrny pierścionek z różowym kwarcem

Piękny, prosty, idealnie dopasowany do bogatej bransolety i naszyjnika. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 14-11-2014 12:09 | Biżuteria / Pierścionki
Chambre Etoilee - srebrny naszyjnik z wisiorem w kształcie klucza

Przepiękny komplet, ponadczasowy i boski-zresztą jak wszystkie prace Pani Izy:))) Polecam :)

Opinia pozytywna | 06-10-2014 10:12 | Biżuteria / Naszyjniki
Chambre Etoilee - srebrne oksydowane kolczyki ze złotymi elementami

Przepiękny komplet, ponadczasowy i boski-zresztą jak wszystkie prace Pani Izy:))) Polecam :)

Opinia pozytywna | 06-10-2014 10:12 | Biżuteria / Kolczyki
Pink Moon - srebrny komplet wykonany na zamówienie

Trudno opisać tylko słowami tak niesamowity komplet. W zasadzie patrzę na niego i patrzę .... i szkoda odrywać wzrok od takiego dzieła. Niezwykłe oprawienie tych konkretnych kamieni w ciemne srebro, sprawia nie tylko, że jest to komplet bardzo elegancki ale i dostojny, tajemniczy, mroczny. Wykonany jak każde dzieło p.Izy niesamowicie precyzyjnie i dokładnie. Całość jest po prostu zachwycająca. Dziękuję za spełnianie tych moich drobnych marzeń - życie wtedy jest piękniejsze :)

Opinia pozytywna | 12-09-2014 10:08 | Biżuteria / Komplety
Zen Garden - Single Ring

piękny ,dziękuję:)

Opinia pozytywna | 22-08-2014 19:00 | Biżuteria / Pierścionki
Frosted - REZERWACJA

Idealne !!!! Komplet dzieło sztuki :)))

Opinia pozytywna | 25-07-2014 08:46 | Biżuteria / Kolczyki
Frosted - REZERWACJA

co mogę napisać - BOSKI !!!! niepowtarzalny i MÓJ:))))))

Opinia pozytywna | 25-07-2014 08:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Iza Malczyk

Iza Malczyk

w Trendymanii od: 2006-04-02
1 dostępny
1 w promocji
576 sprzedanych
350 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"