Iza Malczyk

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

Chabry

Kwarc mieni się niesamowicie. Bardzo dziękuję za ten piękny, precyzyjnie wykonany wisior. Bardzo mi się podoba, już jest moim ulubionym naszyjnikiem.

Opinia pozytywna | 13-03-2008 15:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Euryale

cudna misterna robota, pięknie się prezentuje w rzeczywistości , jestem zachwycona i ogromnie dziękuję !

Opinia pozytywna | 05-03-2008 10:43 | Biżuteria / Naszyjniki
Biel w koronkach

Jestem uzależniona!!! Każdy wisior od pani Izy to dzieło sztuki! Ten też jest cudowny!

Opinia pozytywna | 26-02-2008 16:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Sekretne Spotkanie

Nieziemsko piękny, perfekcyjnie wykonany i o wiele piękniejszy niż na zdjęciach. Jestem zachwycona i szczęśliwa.

Opinia pozytywna | 15-02-2008 21:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Sztormowe Klejnoty - REZERWACJA

kolczyki są piękne !!! jestem zachwycona i szczęśliwa !

Opinia pozytywna | 12-02-2008 09:50 | Biżuteria / Kolczyki
Złoto i biel

Projekty Pani Izy Malczyk nie wymagają reklamy. Są to prawdziwe cudeńka !!! Nie jest to pierwszy mój zakup biżuterii tej Projektantki więc spodziewałam się czego wyjątkowego i się nie myliłam! Dziękuję !!!

Opinia pozytywna | 09-01-2008 22:27 | Biżuteria / Kolczyki
Anielskie

Cudne kolczyki, pięknie się prezentują i bardzo miło się je nosi, dziękuję za błyskawiczną przesyłkę, zdążyły na święta :-)

Opinia pozytywna | 03-01-2008 00:12 | Biżuteria / Kolczyki
Burzowa Noc

Przepiękny komplet, najbardziej urzekły mnie szafiry, w niezwykłej oprawie. Miło jest mieć coś tak wyjątkowego, pozdrawiam serdecznie i dziękuję;-)).

Opinia pozytywna | 03-01-2008 00:08 | Biżuteria / Komplety
Eklektyczna Czerwień

Dziękuję za projekt, wykonanie i szybką dostawę. Profesjonalna obsługa!

Opinia pozytywna | 14-12-2007 21:29 | Biżuteria / Naszyjniki
Exclusive Jeans

To już kolejny mój nabytek od Pani Izy i jak zwykle cudowny!!!

Opinia pozytywna | 03-12-2007 13:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Iza Malczyk

Iza Malczyk

w Trendymanii od: 2006-04-02
0 dostępnych
576 sprzedanych
350 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"