Malgoska Wosik CERAMICZKA

Opinie pozytywne

Łupinka

bardzo sympatyczna miseczka i błyskawiczna przesyłka. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-10-2011 22:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ryby dwie x 2

Dziękuję za miłą i wzorowo przeprowadzoną transakcję. Polecam gorąco !!!!

Opinia pozytywna | 07-10-2011 18:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Obrażony

Bardzo ładny - dziękuję

Opinia pozytywna | 23-08-2011 20:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zielone ogniki

... Drugi zakup ... i jak poprzednio PIĘKNE ... polecam ceramikę Pani Małgorzaty ... Ja zapewne będę tu zaglądał ...

Opinia pozytywna | 28-06-2011 17:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
MELONOWA

... Piękna ceramika ... Dziękuję, pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 28-06-2011 17:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
singiel

Filiżanka urocza, z wielką przyjemnością będę pić z niej kawkę i te bajeczne kolorki, błyskawiczna wysyłka, dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 16-06-2011 20:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kobaltowe

Bardzo ładniutkie filiżaneczki o efektownej barwie.Zgodne z oczekiwaniem.Miły i rzeczowy kontakt.Dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-06-2011 22:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Single cup

filiżanka jest prześliczna! cały czas podziwiam subtelnie mieszające się kolory i oryginalną formę :) serdecznie dziękuję za ekspresową i bezpieczną wysyłkę (oraz sympatyczny gratis)

Opinia pozytywna | 10-06-2011 10:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Niespodzianka

Kubki bardzo ładne, idealne na mini kawkę :)

Opinia pozytywna | 05-06-2011 11:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Herbata,kawa,mleko

śliczne maleństwa,dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-05-2011 23:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
double espresso

śliczne maleństwa,dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-05-2011 23:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
NA ULICY POKĄTNEJ

Dom rozbłysnął światłem i na twarzy obdarowanego pojawił się uśmiech. Przyjemnie jest posiadać rzeczy ładne.

Opinia pozytywna | 20-04-2011 21:54 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Jeszcze stoi

Rewelacyjny towar, świecznik cudowny. Bardzo polecam, fachowa robota, bardzo pomysłowy projekt :)

Opinia pozytywna | 27-02-2011 21:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ToCię na łakocie

OK. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 18-02-2011 08:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
A w mojej kamienicy...

pieknie wygladaja w komplecie. mogłabym zbudowac z nich całe miasteczko :) dziekuje bardzo

Opinia pozytywna | 11-02-2011 17:07 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dużo okien, mało klamek

magiczne domki - chce sie w nich zamieszkac :)

Opinia pozytywna | 11-02-2011 17:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
TALERZYK I CZARKA DOBRANA Z NICH...

Uroczy komplecik. Już znalazł swoje miejsce na półce. Przesyłka szybka i świetnie zapakowana. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-02-2011 09:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
To o piętnastej

Piękna patera w delikatnej kolorystyce. Bardzo udany zakup.

Opinia pozytywna | 11-02-2011 09:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Malgoska Wosik CERAMICZKA

Malgoska Wosik CERAMICZKA

w Trendymanii od: 2011-01-06
20 dostępnych
130 sprzedanych
59 opinii  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy