s.borkowska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Miłość

Wspaniały kontakt, piękna praca, doskonale zapakowana, dostawa błyskawiczna. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 21-11-2016 15:50 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Dziewczynka z psem czyli świniopies ;)

Obraz jest przepiękny i myślę, że będę tu wracać w przyszłości :)

Opinia pozytywna | 05-06-2014 21:01 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Wampirelka

Urocza praca. Jestem niezmiernie zadowolona. Obraz jest tylko mój i nikomu go nie oddam. A kot podobny do mojego wisusa. Sprawnie, szybko i sympatycznie załatwiona transakcja. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 24-05-2014 21:19 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Wyspy

Jestem zachwycona. Zaparło mi dech, gdy ujrzałam te cudowne kolory. Polecam gorąco.

Opinia pozytywna | 24-05-2014 21:13 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Aniołek

Jest cudowna, urocza, fenomenalna, wyjatkowa, sliczna itd :) Przemily kontakt z "Tworczynia" tego Dziela! Jednym slowem: Polecam! A Pani Borkowskiej bardzo dziekuje i zycze wszystkiego Najlepszego Renata

Opinia pozytywna | 03-01-2014 21:28 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zimowe Anioły

Swietna ozdoba pokoju, czarujacy obraz. Napawa optymizmem i urokiem. Bardzo dobry kontakt z artysta. Paczka bardzo dobrze zapakowana, dotarla w 3 dni do Szwecji. Polecam dziela arysty.

Opinia pozytywna | 01-07-2013 13:42 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioły nad głowami

Bajeczny, kolorowy, przepiekny obraz, pasuje doskonale. Pozdrawiam stala klientka:) ps bardzo dobry kontakt z artysta, blyskawiczna dostawa - polecam dziela artysty.

Opinia pozytywna | 01-07-2013 13:37 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
"Miłość" na zamównienie

Śliczny, nastrojowy, liryczny , ale z jakąś wewnętrzną dynamiką-Taki jaki chciałam:)Dziękuję, Beata

Opinia pozytywna | 26-06-2013 13:42 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Ola ma Kota, obraz na zamówienie

Praca piękna kolorystycznie. Pięknie uwieczniona przyjaźń córki z jej pupilem.

Opinia pozytywna | 17-12-2012 12:31 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Aniołek

Aniołek idealny dla małej dziewczynki. Wzbudza uśmiech i pozytywne uczucia.

Opinia pozytywna | 17-12-2012 12:29 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Ogniste drzewo życia

Bajkowe, złote drzewo. Dodaje energii. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 19-11-2012 17:48 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Łapacz snów

Już drugi Pani obraz geometrycznych kompozycji który nabyłam. Jestem zauroczona kolorystyką. Bardzo szybka przesyłka. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 19-11-2012 17:47 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Ruda ma kota

Obraz jest piękny, a kot zupełnie jak mój niebieski rusek Miszka, nawet ten uśmiech. Dziękuję !!!

Opinia pozytywna | 26-10-2012 23:25 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zaślubiny

To piękny obraz. Już kilka razy uległam urokowi dzieł Pani Borkowskiej - za każdym razem efekt jest taki sam: oczarowanie. Dziękuję, Pani Sylwiu!

Opinia pozytywna | 01-09-2012 13:17 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anielskie drzewo

Dziękuję, Pani Sylwiu! To już kolejny obraz Pani Borkowskiej w naszej rodzinnej kolekcji - kolejna porcja niezwykłości.

Opinia pozytywna | 25-08-2012 22:01 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zakochani

Poetyczna i bajeczna kompozycja, swietnie sie prezentuje u mnie w domu nad jeziorem.Napawa optymizmem i urzeka. Serdecznie polecam dziela arystki. Klientka ze Szwecji:)

Opinia pozytywna | 06-08-2012 11:18 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Elementy połączone

Ciekawa kompozycja, swietne soczyste kolory, dodaje energi. To juz moje drugie zamowienie od artystki i nie ostatnie. Paczki do Szwecji docieraja w cigu zaledwie paru dni sa doskonale zapakowane. Swietny kontakt z artystka. Serdecznie polecam jej dziela. Pozdrawaia Beata

Opinia pozytywna | 06-08-2012 11:10 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Elfia Anielica

Sliczna Anielica, pieknie wykonana. To moje drugie zamowienie od artystki. Jestem bardzo zadowolona i goraco polecam. Pozdrawiam Beata

Opinia pozytywna | 06-08-2012 11:05 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Aniołek Pajacyk

Przepiekny Anilek Pajacyk, piekne kolory i wykonanie. Pozdrawiam Beata

Opinia pozytywna | 06-08-2012 11:02 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Piramida

Piramida magiczna, interesująca. Dziękuję

Opinia pozytywna | 20-04-2012 18:35 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
s.borkowska

s.borkowska

w Trendymanii od: 2010-05-06
1 dostępny
8 na zamówienie
72 sprzedane
55 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"