Sztuk Kilka

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Etno - naszyjnik z turkusami

Naszyjnik CUUUUUUUUUUUDNY ! Artystka w każdym calu. Cóż za estetyzm, wyczucie smaku .... Piękna oprawa. Wszystko, tak jak lubię, a jestem osobą bardzo wymagającą i estetycznie trudno mnie zaskoczyć. Tym bardziej polecam Sztuk Kilka. Nie zawiedziecie się.

Opinia pozytywna | 02-01-2017 10:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Sekrety Orientu - duży naszyjnik ze srebra i koralu

Naszyjnik jest przepiękny :) Twórczyni przemiła. Bardzo dziękuję i pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 21-12-2016 15:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Delikatność - kwiatowa kolia ze srebra

SUBTELNA, DELIKATNA, PIEKNA !!! PIEKNIE WYKONANA ! KONTAKT Z ARTYSTKA IDEALNY ! POLECAM !!!

Opinia pozytywna | 29-11-2016 20:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Aztecki grot - srebrny wisior

Bardzo oryginalny pomysł na forme bizuterii i jej charakter. Nietypowa , etnicznie inna, wykonanie bardzo dokładne i rzetelne. Gratulacje dla ARTYSTKI! Polecam.

Opinia pozytywna | 28-09-2016 18:26 | Biżuteria / Wisiory
Pole maków - srebrny naszyjnik z perłą

NASZYJNIK JEST PRZEPIEKNY ! NIEPOWTARZALNY I ZACHWYCAJACY ! WYKONANY NIESAMOWICIE PERFEKCYJNIE ! PRZESYLKA EKSPRESOWA , PRZEMILY KONTAKT ! POLECAM !!! WYRAZY SZACUNKU ! DZIEKUJE I POZDRAWIAM SERDECZNIE!

Opinia pozytywna | 30-08-2016 21:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Emerald secret - srebrny sekretnik

Przepiękny,misternie wykonany sekretnik,Tajemniczy,magiczny, Z myślą o właścicielce. Jestem zachwycona. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-08-2016 16:23 | Biżuteria / Wisiory
W tajemniczym ogrodzie - srebrna klamra do włósów

CUDNA I ZACHWYCAJACA ! PIEKNIE, PRECYZYJNIE WYKONANA !BARDZO JESTEM ZADOWOLONA !POLECAM ARTYSTKE! PRZEMILY KONTAKT !WYRAZY UZNANIA I SZACUNKU ! CENIE ARTYSTKE ZA RZETELNOSC ! POZDRAWIAM I SERDECZNIE DZIEKUJE !

Opinia pozytywna | 03-08-2016 19:06 | Biżuteria / Inne
Turkusowe pierzaki - srebrne kolczyki

Zdecydowanie godna polecenia Artystka, całą transakcja bez zarzutu, biżuteria piękniejsza niż na zdjęciu elegancko zapakowana. Polecam osobom cenionym staranne wykonanie i nowoczesne formy z polotem.

Opinia pozytywna | 19-07-2016 08:52 | Biżuteria / Kolczyki
Irys - secesyjny naszyjnik ze srebra

Marzenia się spełniają.Ten naszyjnik to moje spełnione marzenie. Cudny,jak marzenie. Bardzo Pani dziękuję.

Opinia pozytywna | 08-07-2016 09:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Kobaltowe krople - kolczyki ze srebra i szkła

Cudne,migoczące,z dodatkiem perłowego połysku. Jestem pod wielkim wrażeniem. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 08-07-2016 09:43 | Biżuteria / Kolczyki
Lilie - srebrne kolczyki 2 w 1 dla Pani Aliny

PRZEPIEKNE !! BARDZO ELEGANCKIE!! JESTEM POD WIELKIM WRAZENIEM ! WYRAZY SZACUNKU I PODZIW DLA TALENTU ARTYSTKI. PRZEMILY KONTAKT, POLECAM ARTYSTKE. BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE I POZDRAWIAM.

Opinia pozytywna | 05-07-2016 16:43 | Biżuteria / Kolczyki
Irys - secesyjny naszyjnik ze srebra i szkła

Naszyjnik,który jest, mimo wielkości subtelny i delikatny.Przyciąga wzrok.Moje marzenie o biżuterii w formie irysa zostało spełnione w najwyższym stopniu.Bardzo Pani dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 22-06-2016 09:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Karnawał w Wenecji

Przepiękny.klimatyczny naszyjnik.Cudna kolorystyka,zaskakujące połączenia materiału.Piękniejszy niż na zdjęciu.Starannie zapakowany.Jestem pod wielkim wrażeniem.Pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 22-06-2016 09:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Skrzydła - srebrne kolczyki

Subtelne, zachwycające. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-06-2016 11:40 | Biżuteria / Kolczyki
Powiew wiosny - srebrny naszyjnik dla Pani Aliny

DZIELO NIEPOWTARZALNE , Z KLASA!!! ZAPIERA DECH! NIE MOGE ODERWAC WZROKU OD TEGO DZIELA ! NASZYJNIK JEST PRZEPIEKNY ! ORGINALNY I SUBTELNY ! JESTEM POD OGROMNYM WRAZENIEM TALENTU I WYOBRAZNI ARTYSTKI !NASZYJNIK JEST PIEKNIE, PRECYZYJNIE WYKONANY . SZYBKIE I UCZCIWE WYKONANIE ZAMOWIENIA. DOSKONALY KONTAKT Z ARTYSTKA ! STARANNNIE I ESTETYCZNIE ZAPAKOWANE! CIESZE SIE TYM DZIELEM ! BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE I KLANIAM SIE NISKO !!!!! WIELKI SZACUNEK DLA ARTYSTKI !

Opinia pozytywna | 30-05-2016 19:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Anielskie skrzydła dla Pani Aliny

KOLCZYKI PRZEPIEKNE !! PIEKNIE WYKONANE !! PIEKNE OPAKOWANIE! SZYBKA WYSYLKA ! Bardzo jestem zadowolona ! Przemily kontakt z Artystka ! POLECAM ARTYSTKE ! Bardzo serdecznie dziekuje i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 01-05-2016 19:27 | Biżuteria / Kolczyki
Sztuk Kilka

Sztuk Kilka

w Trendymanii od: 2015-09-02
83 dostępne
70 sprzedanych
36 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
( zobacz film )
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy