VENUS GALERIA

Opinie

Czarna orchidea - wisiorek

Przepiękna, unikatowa biżuteria, za którą bardzo dziękuję. Dobra komunikacja i cierpliwość sprzedawcy oraz bardzo szybka, bezproblemowa przesyłka. Polecam.

Opinia pozytywna | 05-07-2011 18:01 | Biżuteria / Wisiory
Czarna orchidea - bransoletka

Przepiękna, unikatowa biżuteria, za którą bardzo dziękuję. Dobra komunikacja i cierpliwość sprzedawcy oraz bardzo szybka, bezproblemowa przesyłka. Polecam.

Opinia pozytywna | 05-07-2011 18:01 | Biżuteria / Bransolety
Florencja

Jestem zachwycona finezją i ekspresyjnością tych kolczyków...nowoczesny orient!

Opinia pozytywna | 02-06-2011 16:22 | Biżuteria / Kolczyki
Circle

Bardzo ładne i efektowne kolczyki.

Opinia pozytywna | 23-05-2011 19:50 | Biżuteria / Kolczyki
Skrzydlaty ptak

Dziękuję

Opinia pozytywna | 20-04-2011 23:21 | Biżuteria / Wisiory
Zgrany duet

udany prezent :-)

Opinia pozytywna | 05-04-2011 14:39 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z bursztynem

Cudo, jestem zachwycona!!!

Opinia pozytywna | 02-03-2011 19:05 | Biżuteria / Pierścionki
Gałązka

Śliczna...

Opinia pozytywna | 21-12-2010 15:41 | Biżuteria / Broszki
Wianuszki

piekny, efektowny drobiazg, dziękuję

Opinia pozytywna | 13-08-2010 13:14 | Biżuteria / Wisiory
Wianuszki

piękne, okazałe kolczyki, ddziękuję bardzo

Opinia pozytywna | 13-08-2010 13:14 | Biżuteria / Kolczyki
Promienie słońca

Podobnie jak w przypadku kolczyków - piękny i niespotykany wisior.

Opinia pozytywna | 20-06-2010 11:36 | Biżuteria / Wisiory
Promienie słońca

Dokładnie takie jak sobie je wyobrażałam - piękne, niebanalne, słoneczne. Jestem w 100% zadowolona z zakupu. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 20-06-2010 11:35 | Biżuteria / Kolczyki
Surowe piękno

Ladnie wykonany i orginalny pierscionek, dziekuje!

Opinia pozytywna | 07-06-2010 22:47 | Biżuteria / Pierścionki
Witraż

przepiękne i rewelacyjne,misternie powycinane jak wycinanki z Łowicza,polecam

Opinia pozytywna | 07-06-2010 20:43 | Biżuteria / Kolczyki
Witraż

W pierszej czwili jak zobaczyłam tą bransoletkę pomyślałam -wycinanki- a ja lubię nasze tradycje i lubię jak je ktoś zostawia potomnym...

Opinia pozytywna | 07-06-2010 20:41 | Biżuteria / Bransolety
Srebrny ażur

Bransoletka przepięknie układa się na dłoni,jest lekka,ażury wypracowane coś pięknego,polecam

Opinia pozytywna | 07-06-2010 20:38 | Biżuteria / Bransolety
Srebrny ażur

Jak sama nazwa wskazuje ażur-wspaniały ażur...misterne,wypracowane i lekkie,polecam

Opinia pozytywna | 07-06-2010 20:36 | Biżuteria / Kolczyki
Witraż

Kolczyki są zdecydowanie piękniejsze i okazalsze, niż zakładałam:) Poprawiły mi humor, za co ogromnie dziękuję!

Opinia pozytywna | 27-05-2010 10:50 | Biżuteria / Kolczyki
Koronkowa robota

piekna

Opinia pozytywna | 26-05-2010 09:27 | Biżuteria / Bransolety
Witraż

Dołączam się do opinii poprzedniczki :) Kolczyki przepiękne i szalenie oryginalne! Przymierzam się już do zakupu bransoletki do kompetu ;) Dziękuję ślicznie! i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 24-05-2010 10:35 | Biżuteria / Kolczyki
VENUS GALERIA

VENUS GALERIA

w Trendymanii od: 2010-04-27
110 dostępnych
5 na zamówienie
257 sprzedanych
84 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy