Kornelia Sus

Opinie

W pogoni za światłem - srebrny pierścionek z bursztynem

CUDOWNY pierścień!!! Zamknięte w bursztynie światło w subtelnej oprawie, magicznie przyciąga spojrzenia:-) Majstersztyk sztuki jubilerskiej. DZIĘKUJĘ!!!

Opinia pozytywna | 14-07-2017 20:39 | Biżuteria / Pierścionki
Śni się łąkom deszcz - srebrny naszyjnik z agatem dendrytowym

PIĘKNY kamień, pejzaż naturą malowany:-) Delikatna, niezwykle staranna oprawa dopełniła całości. Jestem zachwycona naszyjnikiem i artystyczną duszą Pani Korneli:-) BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

Opinia pozytywna | 14-07-2017 20:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Lekko przemierzając sny - srebrny wisior z psylomelanem i sfalerytem

ZACHWYCAJĄCY NASZYJNIK!!! Niezwykłej urody kamień w subtelnej oprawie, podkreślającej jego piękno. Niezwykła dbałość o każdy detal. Jestem oczarowana naszyjnikiem, pod każdym względem. Dodatkowych pozytywnych wrażeń dostarczyło odpakowywanie przesyłki, gdyż naszyjnik był prześlicznie zapakowany. Transakcja na NAJWYŻSZYM POZIOMIE!!!! BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!! ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!!!

Opinia pozytywna | 29-06-2017 06:45 | Biżuteria / Wisiory
W duszy starej wierzby - srebrny wisior z kwarcem dendrytowym, opalem i perłami

Przepiękny wisior, bardzo starannie wykonany. To tak zwana biżuteria z duszą :) Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 23-06-2017 16:36 | Biżuteria / Wisiory
Błękity Neptuna - srebrny wisior z labradorytem i perłami

wisior zjawiskowy, szybko dostarczony

Opinia pozytywna | 04-05-2017 08:22 | Biżuteria / Naszyjniki
Pocałunki świtu - srebrny pierścionek z opalem australijskim

W pierścionku zakochałam się od pierwszej chwili, kiedy zobaczyłam go na zdjęciiu - była to więc miłość od pierwszego spojrzenia! W rzeczywistości jest o wiele piękniejszy. Masywny, dopracowany w każdym szczególe. Lubię obracać go na palcu i patrzec na lekkie ogniki błyszczące w kamieniu. A sam sposób zapakowania - pudełko, kokardki, wstążeczki, zalecenia sposobu konserwacji biżuterii- to też dzieło sztuki. Dziękuję Artystce za piękny pierścień, który sprawił mi radość.

Opinia pozytywna | 01-04-2017 10:27 | Biżuteria / Pierścionki
Deszczowa łezka - srebrny pierścionek z labradorytem

Przepiękny wyrób; zdjęcia nie oddają jego nietuzinkowego, atrakcyjnego wyglądu na dłoni. Bardzo uprzejmy i miły kontakt.

Opinia pozytywna | 18-03-2017 16:47 | Biżuteria / Pierścionki
Zimowe lustro - srebrny naszyjnik z kianitem

Przepiękny naszyjnik. Szybka wysyłka, bez zbędnych pytań czy formalności. Na pewno nie będzie to jednorazowa przygoda z tym artystą. Gorąco wszystkim polecam, a samego artystę pozdrawiam i serdecznie dziękuję :)

Opinia pozytywna | 27-02-2017 10:19 | Biżuteria / Naszyjniki
Gwiezdne drogi - srebrny naszyjnik z kwarcem dymnym i truskawkowym

Bardzo ładny naszyjnik w starannie dobranym, subtelnym opakowaniu (jest to również ocena obdarowanej kobiety posiadającej wysoką wrażliwość estetyczną); ponadto cała przesyłka była dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem oraz prawidłowo oznaczona jako wartościowa z prawidłowym opisem kwoty wartości.

Opinia pozytywna | 21-12-2016 07:56 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrzy się noc - srebrny pierścionek z kamieniem księżycowym

Piękny pierścionek. Dziękuję za niespodziankę :) Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 17-12-2016 14:22 | Biżuteria / Pierścionki
Szelest zimy - srebrny naszyjnik z opalem dendrytowym, perłą i szafirami

Śliczny, magiczny naszyjnik - kolejny zakup , który sprawia wiele przyjemności:) I jeszcze uroczy prezent niespodzianka.. Bardzo dziękuję :-)))

Opinia pozytywna | 16-12-2016 20:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Sekrety lasu - srebrny wisior z labradorytem i cyrkonią

Pani Kornelio wisior przepiękny, w rzeczywistości jeszcze bardziej zachwyca ! Do tego prezent - niespodzianka (!) a wszystko bardzo gustownie zapakowane. Dziękuję serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego, kolejnych cudnych kreacji artystycznych. Pozdrawiam ciepło Ania

Opinia pozytywna | 06-12-2016 16:04 | Biżuteria / Wisiory
Skrzy się sen - srebrny wisior z bursztynem i kianitem

Zamówienie zrealizowane sprawnie. Wszystko było zapakowane bezpiecznie i bardzo elegancko. Wisiorek wygląda świetnie. A do tego miła niespodzianka ;). Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 06-12-2016 15:06 | Biżuteria / Wisiory
Muślinowe fale - srebrny wisior z labradorytem i konikiem morskim

Thank you for my one of a kind sea horse inspired necklace! Arrived safely beautifully packaged & I love it! Your imagination, creativity & designing skills that goes into your jewelry are incredible! Breathtaking art..

Opinia pozytywna | 17-11-2016 21:20 | Biżuteria / Wisiory
Meandry snu - bransoletka z ametystem w srebrze

Świetny kontakt z Panią Kornelią)) Przepiękna bransoletka- zapakowana misternie ;elegancko)))) Ten zakup zrobił mi ogromna radość.Mega szybka wysyłka.Mam nadzieję,że to dopiero początek .Dziekuje i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 10-10-2016 20:53 | Biżuteria / Bransolety
Na skrzydłach lasu - srebrny wisior z unikatową, barwną miniaturą

Bardzo dziekuje za piekny wisior,ktory spelnil moje oczekiwania.Otrzymalam go w gustownym opakowaniu a zamowienie zostalo zrealizowane bardzo sprawnie. Z przyjemnoscia polecam bizuterie pani Kornelli znajomym. Barbara

Opinia pozytywna | 06-10-2016 23:51 | Biżuteria / Wisiory
Bezdroża ciszy - srebrny naszyjnik z opalem dendrytowym i kamieniem księżycowym

Cudowny wisior. Dawno żaden zakup nie sprawił mi takiej przyjemności. Artystka tworzy przedmioty niezwykłe. Z pewnością zamówię jeszcze coś dla siebie lub córki. Polecam każdemu szukającemu czegoś oryginalnego i pięknego.

Opinia pozytywna | 04-08-2016 13:51 | Biżuteria / Wisiory
Poziomki i róże - srebrne kolczyki z szafirami i rodolitami

Zjawiskowe! Przeszły moje najśmielsze oczekiwania! Super!

Opinia pozytywna | 06-07-2016 07:36 | Biżuteria / Kolczyki
Lodowy skrawek - srebrny naszyjnik z kwarcem

Zachwycający, delikatny, niepowtarzalny wisior, zdecydowanie ładniejszy niż na zdjęciu, przepięknie opakowany.Przesyłka dotarła błyskawicznie.Dziękuję Pani Kornelio. Polecam zakupy u Artyski.

Opinia pozytywna | 04-06-2016 10:48 | Biżuteria / Wisiory
Słońce na gałęzi - srebrny naszyjnik z kwarcem dendrytowym, larimarem i bursztynem

Jak zawsze piękne opakowanie kryjące prawdziwy skarb:) Jestem zachwycona urodą wisiora. Dziękuję Pani Kornelio:)

Opinia pozytywna | 26-04-2016 22:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Kornelia Sus

Kornelia Sus

w Trendymanii od: 2014-02-18
67 dostępnych
83 sprzedane
46 opinii  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy