Kornelia Sus

Opinie

Iskra w sercu - srebrny dwustronny wisior z rubinem gwiaździstym i kwarcem lemon

ŚLICZNY...PRZEŚLICZNY WISIOREK!!!...podoba się każdej osobie, która na niego spojrzy:-)..MAŁE CUDEŃKO!!!...BARDZO DZIĘKUJĘ!!! Pozdrawiam serdecznie!!!

Opinia pozytywna | 21-11-2017 16:47 | Biżuteria / Wisiory
Sekrety strumyka - srebrny wisior z kryształem andara

Bardzo dziękuję za tą piękną pracę. Przesyłka przesłana bardzo szybko. Transakcje przebiegła pomyślnie. Dziękuję i polecam

Opinia pozytywna | 15-11-2017 21:58 | Biżuteria / Wisiory
Słoneczne wspomnienie - srebrny pierścionek z bursztynem

Cudowny, słoneczny pierścień:-) Idealny na jesienne szarugi:-) Bardzo dziękuję!!! Pozdrawiam Pani Kornelio:-)

Opinia pozytywna | 14-11-2017 13:55 | Biżuteria / Pierścionki
Sekretne wrota - srebrny dwustronny wisior z turmalinem i perłą

Cudowny, wyjątkowej urody wisior! Wszystkie jego różnorodne elementy stanowią idealnie skomponowaną całość, jest ZACHWYCAJĄCY:) Bardzo dziękuję także za piękną niespodziankę i błyskawiczną przesyłkę:)

Opinia pozytywna | 11-11-2017 01:00 | Biżuteria / Wisiory
Barwne warstwy czasu - srebrny pierścionek z opalem australijskim

Cudowny, ponadczasowy, elegancki, dopracowany w najmniejszym szczególe.... mogłabym wymieniać bez końca! Do tego uroczy upominek, bardzo miły i dobry kontakt z Artystką! Dziękuję i polecam oczywiście!

Opinia pozytywna | 08-11-2017 15:14 | Biżuteria / Pierścionki
Pocałunki leśnych nimf - srebrna bransoletka z perłami i różą

Romantyczna i delikatna.... Wygląda zjawiskowo, jak każda błyskotka zakupiona u Pani Kornelii. Bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 08-11-2017 15:08 | Biżuteria / Bransolety
W drobinkach czasu - srebrny dwustronny wisior z szafirem i kamieniem księżycowym

Zjawiskowy, przepiękny dwustronny wisior:) Pomimo swoich stosunkowo niewielkich rozmiarów jest masywny, bogato zdobiony i wykonany z niezwykłą starannością. Cudowny!:) Biżuteria została uroczo, elegancko zapakowana i błyskawicznie przesłana. Bardzo dziękuję i pozdrawiam:)

Opinia pozytywna | 06-11-2017 18:57 | Biżuteria / Wisiory
Cienisty zagajnik - srebrny pierścionek z turmalinem

Pierścionek piękny :) na żywo kamień jest bardziej różowy niż na zdjęciu :)

Opinia pozytywna | 21-10-2017 20:53 | Biżuteria / Pierścionki
Za drzewami - srebrny pierścionek z granatem grossularem

Pierścionek jest prześliczny, wykonany z niezwykłym wyczuciem i dbałością o detale.

Opinia pozytywna | 08-08-2017 19:39 | Biżuteria / Pierścionki
W pogoni za światłem - srebrny pierścionek z bursztynem

CUDOWNY pierścień!!! Zamknięte w bursztynie światło w subtelnej oprawie, magicznie przyciąga spojrzenia:-) Majstersztyk sztuki jubilerskiej. DZIĘKUJĘ!!!

Opinia pozytywna | 14-07-2017 20:39 | Biżuteria / Pierścionki
Śni się łąkom deszcz - srebrny naszyjnik z agatem dendrytowym

PIĘKNY kamień, pejzaż naturą malowany:-) Delikatna, niezwykle staranna oprawa dopełniła całości. Jestem zachwycona naszyjnikiem i artystyczną duszą Pani Korneli:-) BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

Opinia pozytywna | 14-07-2017 20:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Lekko przemierzając sny - srebrny wisior z psylomelanem i sfalerytem

ZACHWYCAJĄCY NASZYJNIK!!! Niezwykłej urody kamień w subtelnej oprawie, podkreślającej jego piękno. Niezwykła dbałość o każdy detal. Jestem oczarowana naszyjnikiem, pod każdym względem. Dodatkowych pozytywnych wrażeń dostarczyło odpakowywanie przesyłki, gdyż naszyjnik był prześlicznie zapakowany. Transakcja na NAJWYŻSZYM POZIOMIE!!!! BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!! ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!!!

Opinia pozytywna | 29-06-2017 06:45 | Biżuteria / Wisiory
W duszy starej wierzby - srebrny wisior z kwarcem dendrytowym, opalem i perłami

Przepiękny wisior, bardzo starannie wykonany. To tak zwana biżuteria z duszą :) Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 23-06-2017 16:36 | Biżuteria / Wisiory
Błękity Neptuna - srebrny wisior z labradorytem i perłami

wisior zjawiskowy, szybko dostarczony

Opinia pozytywna | 04-05-2017 08:22 | Biżuteria / Naszyjniki
Pocałunki świtu - srebrny pierścionek z opalem australijskim

W pierścionku zakochałam się od pierwszej chwili, kiedy zobaczyłam go na zdjęciiu - była to więc miłość od pierwszego spojrzenia! W rzeczywistości jest o wiele piękniejszy. Masywny, dopracowany w każdym szczególe. Lubię obracać go na palcu i patrzec na lekkie ogniki błyszczące w kamieniu. A sam sposób zapakowania - pudełko, kokardki, wstążeczki, zalecenia sposobu konserwacji biżuterii- to też dzieło sztuki. Dziękuję Artystce za piękny pierścień, który sprawił mi radość.

Opinia pozytywna | 01-04-2017 10:27 | Biżuteria / Pierścionki
Deszczowa łezka - srebrny pierścionek z labradorytem

Przepiękny wyrób; zdjęcia nie oddają jego nietuzinkowego, atrakcyjnego wyglądu na dłoni. Bardzo uprzejmy i miły kontakt.

Opinia pozytywna | 18-03-2017 16:47 | Biżuteria / Pierścionki
Zimowe lustro - srebrny naszyjnik z kianitem

Przepiękny naszyjnik. Szybka wysyłka, bez zbędnych pytań czy formalności. Na pewno nie będzie to jednorazowa przygoda z tym artystą. Gorąco wszystkim polecam, a samego artystę pozdrawiam i serdecznie dziękuję :)

Opinia pozytywna | 27-02-2017 10:19 | Biżuteria / Naszyjniki
Gwiezdne drogi - srebrny naszyjnik z kwarcem dymnym i truskawkowym

Bardzo ładny naszyjnik w starannie dobranym, subtelnym opakowaniu (jest to również ocena obdarowanej kobiety posiadającej wysoką wrażliwość estetyczną); ponadto cała przesyłka była dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem oraz prawidłowo oznaczona jako wartościowa z prawidłowym opisem kwoty wartości.

Opinia pozytywna | 21-12-2016 07:56 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrzy się noc - srebrny pierścionek z kamieniem księżycowym

Piękny pierścionek. Dziękuję za niespodziankę :) Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 17-12-2016 14:22 | Biżuteria / Pierścionki
Szelest zimy - srebrny naszyjnik z opalem dendrytowym, perłą i szafirami

Śliczny, magiczny naszyjnik - kolejny zakup , który sprawia wiele przyjemności:) I jeszcze uroczy prezent niespodzianka.. Bardzo dziękuję :-)))

Opinia pozytywna | 16-12-2016 20:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Kornelia Sus

Kornelia Sus

w Trendymanii od: 2014-02-18
54 dostępne
54 w promocji
104 sprzedane
55 opinii  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy