Kornelia Sus

Opinie

Na paluszkach ciszy - srebrny wisior z kryształem andara

Przepiękny,wykonany zcharakterystyczną dla artystki starannością:)

Opinia pozytywna | 24-03-2018 12:22 | Biżuteria / Wisiory
Zimowe wiersze - srebrny naszyjnik z agatem dendrytowym i skolecytem

CUDOWNY NASZYJNIK!!!! Jak każdy przedmiot wykonany przez Panią Kornelię, zachwyca urokiem doskonale dobranych kamieni w subtelnej srebrnej oprawie...naszyjnik zachwyca każdego, kto na niego spojrzy:-)....podkreśla delikatność kobiecej duszy...dodaje urody:-) BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

Opinia pozytywna | 14-03-2018 08:23 | Biżuteria / Naszyjniki
Ogrody nocnych zaklęć - srebrny naszyjnik z różą i szafirami

ZACHWYCAJĄCY NASZYJNIK!!!...niezwykle kobiecy, subtelny, delikatny, romantyczny...i na wielkie wyjście i do kawiarenki w miłym towarzystwie...dodaje uroku i podkreśla to co powinno urzekać w kobiecie:-) BARDZO DZIĘKUJĘ PANI KORNELIO:-)

Opinia pozytywna | 14-03-2018 08:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Przebudzenie ogrodu - bransoletka (komplet) ze srebrem, opalem ognistym i jedwabiem sari

Bransoletka jest fantastyczna i stwarza wiele możliwości.

Opinia pozytywna | 14-03-2018 07:17 | Biżuteria / Bransolety
W zagłębieniu nocy - srebrny dwustronny naszyjnik z labradorytem

Piękne staranne wykonanie, bardzo ładne opakowanie, przemiły kontakt i natychmiastowe dostarczenie. Polecem

Opinia pozytywna | 25-02-2018 08:15 | Biżuteria / Wisiory
Sekretne róże - srebrny dwustronny naszyjnik z turmalinem

Sliczny:)

Opinia pozytywna | 24-02-2018 20:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Zalążek świtu - bransoletka z akwamarynem

Dziękuję. Bardzo lubię wszystkie Pani prace

Opinia pozytywna | 13-01-2018 10:24 | Biżuteria / Bransolety
Kosmiczny ogon - srebrny naszyjnik z labradorytem

Kosmos, magia , tajemnica- wszystko w jednym :) Jestem oczarowana. Dziękuję serdecznie.

Opinia pozytywna | 09-01-2018 15:16 | Biżuteria / Wisiory
Zagubiony w czasie - srebrny naszyjnik z septarianem

Wisior jest zachwycający, nie rozstaję sie z nim. Dziękuje i polecam .

Opinia pozytywna | 09-01-2018 15:15 | Biżuteria / Wisiory
Szepty leśnych duchów - srebrny wisior z kwarcem dendrytowym i opalem boulder

Magiczny, tajemniczy wisior. Dziękuję i pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 09-01-2018 15:14 | Biżuteria / Wisiory
Za siedmioma planetami - srebrny dwustronny naszyjnik z czarnym opalem ognistym i opalem boulder

Mistrzostwo świata:)

Opinia pozytywna | 09-01-2018 09:25 | Biżuteria / Naszyjniki
W rytmie serca - srebrny dwustronny wisior z czarnym opalem ognistym i septarianem

Magiczny, piękny , bajkowy, czarodziejski. Wisor mnie oczarował. Dziękuję i pozdrawiam serdecznei :)

Opinia pozytywna | 05-01-2018 10:02 | Biżuteria / Wisiory
Cisza galaktyk - srebrny dwustronny wisior z ametystem i perłą

Wisior przepiękny :) Szczególnie podoba mi się strona z ametystem, z którego cień oprawy wydobywa ciekawe kontrasty, ale perła też śliczna. Bardzo dobrze, że zawieszka ma dwie strony, bo jednak często się obraca na szyi i obie strony pięknie się prezentują :)

Opinia pozytywna | 06-12-2017 22:51 | Biżuteria / Wisiory
Wici świetlnej mgły - srebrny pierścionek z agatem dendrytowym

pierścionek jest przepiękny wręcz bajkowy.Śliczny kamień oprawiony w delikatne koronki a jednocześnie pierścionek jest okazały i bardzo ładnie prezentuje się na palcu.Wykonany z wielką starannością i precyzją .Jestem bardzo zadowolona z zakupu,polecam artystkę z całego serca.

Opinia pozytywna | 04-12-2017 19:02 | Biżuteria / Pierścionki
Wiatr skalnego wzgórza - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i czarnym opalem ognistym

Zachwycający naszyjnik z mnóstwem pracochłonnych detali. Dziękuję Agnieszka

Opinia pozytywna | 01-12-2017 18:03 | Biżuteria / Wisiory
Pieśni z wrzosowisk - srebrny wisior z agatem mszystym i opalem boulder

Wyjątkowej urody, baśniowy wisior o niezwykłym, klimatycznym charakterze. Jak tylko go zobaczyłam wiedziałam, że nie oprę się pokusie jego zakupu... i jestem z tego powodu bardzo zadowolona, gdyż to prawdziwy skarb:) Dziękuję za błyskawiczną przesyłkę, piękną niespodziankę i przemiły kontakt:)

Opinia pozytywna | 30-11-2017 21:41 | Biżuteria / Wisiory
Za zakrętem ciszy - srebrny pierścionek z opalem etiopskim

Pierścionek jest cudowny, jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu, stworzony z niezwykłą precyzją:) Jest delikatny, choć bardzo solidnie wykonany i tyle się w nim dzieje ? intensywnie migoczący kamień, te różyczki, listki... małe arcydzieło!:) Bardzo dziękuję i pozdrawiam:)

Opinia pozytywna | 30-11-2017 21:26 | Biżuteria / Pierścionki
Słuchając drżenia gwiazd - srebrny dwustronny wisior z bursztynem i czaroitem

?Słuchając drżenia gwiazd? to bogato zdobiony, pięknie skomponowany wisior, jestem nim zachwycona:) Uwielbiam wykonane przez Panią Kornelię dwustronne wisiory, każdy jest niepowtarzalny, przyciąga wzrok precyzją wykonania, różnorodnością kamieni i zdobień tworząc przy tym idealną całość. Zakup ten przyniósł mi duuużo radości, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 30-11-2017 21:20 | Biżuteria / Wisiory
Zimowe ćmy - srebrny naszyjnik z opalem dendrytowym

Przepiękny wykonany naszyjnik z cudnie oprawionym opalem dendrytowym. Naszyjnik przysłany został w ślicznym puzdereczku z ręcznym opisem wyrobu. Po prostu czysta radość.

Opinia pozytywna | 28-11-2017 20:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Iskra w sercu - srebrny dwustronny wisior z rubinem gwiaździstym i kwarcem lemon

ŚLICZNY...PRZEŚLICZNY WISIOREK!!!...podoba się każdej osobie, która na niego spojrzy:-)..MAŁE CUDEŃKO!!!...BARDZO DZIĘKUJĘ!!! Pozdrawiam serdecznie!!!

Opinia pozytywna | 21-11-2017 16:47 | Biżuteria / Wisiory
Kornelia Sus

Kornelia Sus

w Trendymanii od: 2014-02-18
58 dostępnych
127 sprzedanych
74 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy